50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menülerin iyi gidiyor
kilo verdinmi buraya takılmaya başlayalı

54 kiloydum buraya başlayalı.yaklaşık iki hafta olacak.önceki hafta tartıldığımda 53,200 e düşmüştüm. ama bu cuma tartıldım 48,600 falan gösterince tartı yanlıştır o kadarda zayıflamamışımdır diye düşünüp güncellemedim.ama 52 ye falan düşmüşümdür çünkü bu sabah bana dar olan bi pantolonumu giydim çok rahatlıkla...evde tartım yok benim ondan düzgün tartılamıyorum.iş yerinde tartılıyordum hep o da bu kez yanlış tartı bence...

gunaydin kizlarrrrr

bugun 6. gundur orucumu tutuyorum;

ancak bu sabah serviste kotu olsum cok,

cok trafik vardi, ve de sicak.

su an midem bulaniyor; basim donuyor..
bugun nasil aksam edicem bakalim :-(

kızlar günaydın koçunuz geldi!!!zemuszemus

eveeeet sözü uzatmadan hemen kurallara geçiyorum.

1. Öncelikle bu hafta 100 gr da olsa herkes kilo verecek, buna inanarak başlayalım bu haftaya.
2. Havalar sıcak, malum ramazan bir coğumuz oruç tutuyoruz ama bunlar caydırıcı olmayacak.
3. Sahurdan başlarsak: arkadaşlar herkesin yeme düzeni, evdeki sahur kulturu farklıdır biliyorum. kimi yemek yer kimi kahvaltı eder kimi kek börek yer. benim nacizane tavsiyem kahvaltı yönünde. yani kahvaltıda yaptıgımız gibi 2 dilim kepekli, çavdarlı vs ekmek yesek, beyaz peynir yesek, bol bol domates salatalık yesek, hatta tok tutsun diye yumurta haşlasak yesek nasıl olur?bu sadece örnek bir menu. Yok ben yemek yerim diyorsanız da, ağır yemekler yerine hafif bir zeytinyaglı yemek, çorba içmek ideal olacaktır. yani bi tabak makarna yemeyelim lutfen(Lachesis bu sözüm sana)Bir de uzmanlar sahurda bir kaç fındık veya cevizi de öneriyor.
4. İftar menulerimiz normal akşam yemeklerimiz gibi olacak.her şeyden az az yiyeceğiz. pide çok güzel bir şey biliyorum ama onun yerine bir kaşık daha fazla yemek yesek daha sağlıklı olur. çorbadan yemeğe geçmeden önce bi 10 dk dinlenmek hem hazmı kolaylaştırır, hem mideyi dinlendirir.
5. iftardan sonra oluşan karşı konulmaz tatlı isteğini mümkün oldugunca meyvelerle karşılamaya çalışalım. hem de meyveler tembelleşen bağırsaklarımızın hareketlenmesine yardımcı olacaktır. yok ben illa tatlı yerim derseniz, bir çatal ,bir kaşık tadabilirsiniz.yok öyle 1 şöbiyet, bir vezir parmağı, 1 bilmemne yemek(LAchesis bu sözüm de sana)
6. havalar çok sıcak bu şartlarda spor yapmak çok zor biliyorum. sakın kendinizi zorlayıp sağlığınızı tehlikeye atmayın(Anchusa bu sözüm de sana) eğer imkanınız varsa, iftardan sonra hafif tempolu bir yürüyüş yapılabilir. imkan yoksa tv izlerken bacak ve karın hareketi yapalım oturduğumıuz yerden. onu da yapamıyorsak karın kaslarımızı sıkıp bırakalım.bişeyler yapalım ama mutlaka :)
7. Menulerinizi düzenli olarak yazın lütfen. herkes her gün yazsın.
8. bol su ve yeşil çayı ihmal etmeyelim.
9. Menulerinizde denge olsun, süt ve süt ürünleri, sebze ve meyve, baklagilleri dengeli bir şekilde yiyelim.
10. iftar / akşam yemeklerimizde sarımsağı yemeklerimizin içinde veya salatamızıni yoğurdugumuzun içinde kullanalım. hem sıcaktan hem açlıktan düşen tansiyonumuzu dengeleyecektir.

Aklıma gelenler şimdilik bu kadar arkadaşlar. hadi bakalım görelim sizi...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oranjecim, menun genel olarak güzel sayılır. yaprak sarmayı 2-3 tane daha az yemeliydin bence, bir de kurallarda da bahsettigim gibi sahurda börek kek vs yerine esmer ekmek vs yemek hem daha doyurucu hem daha sağlıklı olacaktır.

spatzo canım benim acık torpilim olabilir mı?

evet senin toripilin var,ama yaz yine de menulerini olur mu canım?

gunaydin kizlarrrrr

gunaydin peppercim..
bu sabah benim de çok midem bulanıyor.umarım toparlarsın kendini bir an önce canım benim.

gunaydin kizlarrrrr

Allah kolaylığını verir canım
seni işin de zor ama

waaaw süper ama sarımsak olayı bana ters eşim sevmiyor bi de insan içine çıkınca kokuyor o yüzden sarımsak yiyemem ben ya
bi de çok aşırı hareket edemem ama pide filan yemiyorum sahurda yağsız mayalı hamurdan tavada ekmek yapıyorum bi tane ondan yiyorum ama :kedi:

çızlarrrr
bidenelerimmmmm
ben geldim
nasıl özledim siziiiii
yeni yerime başladım cuma günü.
ondan önce 15 günlükbi iznim vardı.
oruç tutuyorum.
ama iyiki başlad oruçlar yok sa annnemle ipin ucunu kaçırmıştık.dakka başı ne yesek diye düşünüyorduk
şimdi 52 lerdeyim ama bu 52 iftara doğru tartıldığımda çıkıyor.
ne var ne yok havadis verin bana kim ne yaptı nerde?

dün iftarda
1hurma
1 kase yoğurtlu mısır çorbası
6-7 adet içi bulgurlu olan yaprak sarması (salçalı soğanlı)
1 kase kızılcık hoşafı
2 dilim karpuz
10 adet üzüm
2 bardak su
patates salatası
amma çok yemişim yaa

ara olarak saat 10 gibi
1 tabak kısır

bugün sahur
1/2 yağsız pişi (dönderme)
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı nutella (lachesise ithafen :)))
1 çay kaşığı bal
1 çatal ucu lor
salatalık domates
1 fincan yeşil çay
750 ml su

koçum saygılar

tamam sarımsak yeme sen canım. ama bol protein al tamam mı ? süt, yumurta, yoğurt,peynir...tamam kendi yaptıgın ekmeğinden de yiyebilirsin ona da izin veriyorumopuyorumnanaktan

kızlar truf'un çok büyük torpili var..siz esmer ekmeğe devamlülülülülülü

waaaww kocumuz esasli cikti.

cok dogru sozler sonuna kadar katiliyorum spatzcigimmm..

canim o zaman sana iftar ve sahur menumu yazayim dunku.

iftar
1 adet hurma
1 kase sehriye corbasi
3 kasik z.yagli fasulye yemegi
1 kasik salata
1 bardak limonata

ara
cay,
yarim kase sutlac

sahur
el kadar pide ile klasik kahvalti
cay.

spor olarak dun aksam 40 dk pilates yaptim.

hihoyyyt

Son düzenleme:

sağol koçum

kuzucuklar günaydın,
nilüşüm seni görmek ne güzelzemuszemus

günaydım canım nasılsın

nilüfert yeni yerin hayırlı olsun
inşallah benim de tayinim olmuştur yaa
geçen salı tamam yapalım dediler
artık gidip gelmekten yoruldum 2 saat yollarda

iyiyim balım,
sen nasılsınzemuszemus

ben de iyiyim canım çok sağol
ne yapıcaksın bugün iftara
geçen gün şekerpare yapmıştın ya
ben de yapıcam inşallah bugün
p.ağacından yapmıştım önceden çok hoşuma gitmişti yine ordan yapıcam
sen nasıl yaptın tarif yazabilirmisin

aaa nilufert burda.

naber cnm nerelerdesinnnn

ben de tam yazıyordum pepper truf spatz duymadınızmı ben geldim diye.
canım benim tayinim çıkmıştı ya yeni yerime başladım. izin kullandım falan .
sizi çok özledim.

kahve kokulum seni görmekde çok güzel
ne var ne yok kızlar
yokmu hiç havadis hamile olan( Allahmı söyletiyor acaba) tatile giden gelen işe girennnn?

niluferrrrrt hoşgeldinnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

özlettin kendini yahuuuzemuszemus

vereliniortak çok güzel trufcum! iftarın hiç de çok değil. bol sulu meyveler yemişsin.
sahurun da harika. yeşil çay da içmişsin afferin kıs sana. yeşil çayın bi zararı yok dimi bebeğe? loru biraz daha fazla yeseydin ya.. ya da süt iç bi bardak sahurda.

wooooowwww! süpper bir menu daha!kuzucuklarım gurur duyuyorum sizinlekaydirigubbakcemile5

peppermintcim sadece pide yerine esmer ekmek diyeceğim sana,ama olmasa da olurhihoyyyt bi de bi araya bi fincan yeşil çay sıkıştırabilirsin. başka da lafım yokopuyorumnanaktan

nilüfert yeni yerin hayırlı olsun
inşallah benim de tayinim olmuştur yaa
geçen salı tamam yapalım dediler
artık gidip gelmekten yoruldum 2 saat yollarda

ay canım inşallah olur tayinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…