50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi sabah kahvaltımı yazayım
adetliyimde o bakımdan oruç yok

1 dilim tam buğday ekmeği
bi yumurta (tavada)
2 çatal beyaz peynir
4 zeytin
1 salatalık ve domates
1 bardak siyah çay
bu kadarcıkkk
çokmu acabaaaa?

truffffff
anaaaa aman ne güzelll .

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bak içime doğmuş bi sorayım hamile varmı
yok canım be hamile değilim .
kızlar yeni yerim iyi gibi önceki yerimde hiç bayan yok diyordum da burda baya fazla
kimine ısındım baya biraz önce biriyle taıştım.
jale abla jale abla diyip duruyordu kızlar gel tanıştırlaım dediler.
aman bişey sandım. kadını şişirmşler hani olur ya bi yerlerin ağır ablası .
bana sadece hoşgeldin dedi nerden geldin cart curt sormadı
aman yeni biiş yeri bana hep çok zor elmiştir zaten alışana kadar.
nlatırım size bl bol insan manzaraları

Son düzenleme:
hehe bana isim takmışlar ,
şunlara bakbayanssulusmile

takariz tabi avukat hanımopuyorumnanaktan

selam ben geldim.. yeni haber varmi????

hoşgeldin canım. sürekli yeni bir havadis oluyo dimi topicte, gelir gelmez onu soruyosunkaydirigubbakcemile3

krispicim hoşgeldin aramıza.biz daha önce konuşmamıştık hiç senle hayırlı ugurlu olsun
umarım en kısa zamanda ulaşırsın hedefine.

çok değil canım. gayet munasip bence. bazı arkadaşlarımız zeytin sayısına bile takılıyorlar ama (sahi nerde bu yesa cadısı) bence o kadarına gerek yok. yumurta az yağlıdır umarım. ne sıklıkla yiyorsun bilmiyorum ama yumurta haftada 2-3 kere yeterli.kolesterolu yukseltiyormuş.

hosgelmis nilufert.

ben iyiyim kahve kokusu.. ama cok sicak yaaaaa. calismam lazim ama habire ufleyip pufluyorumm...

yaa evet nası bi sıcaktır bu yaaa...

evet ilk zamanlar zor oluyor canım gayet iyi anlıyorum seni.benim bulundugum yere alışmam 3-4 ay sürdü.telefonda kendimi tanıtırken eski işyerimin adını söylüyordum ağız alışkanlıgıyla. umarım insanlar iyidir ve umarım kısa zamanda alışırsın nilufertcim.

çizelgeni yenile lutfen, kilomuzu takip edebilelim. biz seninle hep aynı gidiyorduk, şimdi ben de 52lerdeyim. bu hafta 51lere inelim hadi tekrarolumunekankayizsmile

ben de hep ilk zamaanlar zorlanirim yeni isyerlerinde....simdi butun gozler sende olur yenisin ya....elinden geldigince sempatik davran zamanla kim kafana uygun kim degil anlarsin zaten

hosgelmis nilufert.

ben iyiyim kahve kokusu.. ama cok sicak yaaaaa. calismam lazim ama habire ufleyip pufluyorumm...

ben de aynı haldeyim ,
umurumda mı dünya modundayımkafamçokkarıştı

nilüşüm ben de sık sık tayin olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ,
jale hanım da oranın Abdurrahman çelebilerinden sanırım(o sözü biliyorsun değil mi)
hem sıcak hem de havalı ol,
dertleşelim bir arayerimseniben

takariz tabi avukat hanımopuyorumnanaktan

yerim seni benŞeniz

@syliviaplasth,

google'a weight loss ticker yaz. orda ilk çıkan linkteki siteye gir. adım adım doldur gereken yerleri.
yapamazsan bize söyle, biz yapalım canım.

nilüfert yeni yerin hayırlı olsun
inşallah benim de tayinim olmuştur yaa
geçen salı tamam yapalım dediler
artık gidip gelmekten yoruldum 2 saat yollarda
canım inşallah olur .şimdi bide hamileymişsin
pepperimmm incir ye .bağısakların sesinden duramazsın valla

@syliviaplasth,

google'a weight loss ticker yaz. orda ilk çıkan linkteki siteye gir. adım adım doldur gereken yerleri.
yapamazsan bize söyle, biz yapalım canım.

yaa sptaz senide yormak istemiyorum ama soracam canım vaktin yoksa zorlama kendinide pratik olarak nasıl değiştircem

sağol canım ikinci bebeğim

sağol canım teşekkür ederim
içine doğmuş bak

inşallah yaaa
ben de tayin oldum yeni yerimdeyim
burda herkes Abdurrahman Çelebi demek isityorum

yaa sptaz senide yormak istemiyorum ama soracam canım vaktin yoksa zorlama kendinide pratik olarak nasıl değiştircem

canım valla ben de bilmiyorum pratik olarak, her seferinde yeni baştan yapıyorum.
istersen başlangç kilonu, şimdiki kilonu, hedef kilonu söyle ben yapiyim.

inşallah yaaa

ay kızlar sormayın yaaa...bizim burda da herkes Abdurrahman Çelebikaydirigubbakcemile3 hele bazıları patrondan fena torpilli cinsinden!

içine doğmuş bak

inşallah yaaa

truf sende mi sehir degistirdin yoksa hastane mi degistirdin??? siz kimlere abdurrahman celebi diyorsunuz? nasil bir prototipi var boyle insanlarin??

hehe Abdurrahman Çelebi olayına açıklık getireyim ,
bir atasözü aslında ;
''Keçinin bulunmadığı yerde koyuna Abdurrahman Çelebi denirmiş''
yani bir şey olmadığı halde kendini bir şey zanneden , insanların abartarak havaya koyduğu kişilere cuk oturan bir söz di mi amaşakkıdı

hiiii simdi anladim... benim is ortamim su ana kadar hep cok guzeldi. umarim bundan sonrada oyle olur...

truf sende mi sehir degistirdin yoksa hastane mi degistirdin??? siz kimlere abdurrahman celebi diyorsunuz? nasil bir prototipi var boyle insanlarin??

canım hani ben başka bir ilde çalışıyordum ya
çalıştığım ilin bize yakın olan ilçesine tayin istedim
olabilir dediler nerden nefes aldığımı bilmiyorum kaç gündür
inşallah olur yaaa çok istiyorum çoook

Abdurrahman çelebi; koyunun olmadığı yerde keçiye biz öyle diyoruz.

HOŞBULDUK sPatz,CIM

YUMURTA AZ YAĞLIYDI VALLA AMA BEN YUMURTAYA ÇOK DÜŞKÜNÜM YUMURTASIZ Bİ KAHVALTI ÜZERİME TUTMUYO AMA HER GÜN YEMİYORUM ARADA TOSTLA GEÇİŞTİRİYOM İŞTE

içine doğmuş bak

inşallah yaaa

HIMMMM HAYIRLISI OLSUN BENİMDE 2 ÇOCUĞUM VAR DÜNYANIN EN TATLI VARLIKLARI AMA Bİ O KADARDA EN TATLI CADILARIkaydirigubbakcemile3

senin icin cok iyi olur ya.... her gece evinde yatarsin..
evet abdurrahman celebi olayini anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…