50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçtım gelirim sonra.

lachesis şu burun meselsini konuşalım bi ara .
ya ben küçültlmek istiyorum burnumu .
resimlerime bak da bana bişeyler söyle
hani şekli aynı kalsın ma boyutu küçülsün.
bide ben istanbulda falan değilim biliyosun.
burda daplastik cerahi bölümü var.

etli biber dolmasi, firinda mucver var evde

aa koydun mu foto. hemen bakalim

bay bay

kaçamadım hava sıcaktı korktum, biraz güneş gitsin bari. ben de mantar yapıcam galiba.

ben tavsiye etmiyorum, zaten iyi bir cerraha git, o da tavsiye etmez. çünkü burnun çok güzel küçülttüğünde yüzünde çok garip durabilir, öyle bir sürü insan var. ha bir de küçültüyüm derken yamultan, kemiği parçalayan bir sürü doktor var, sen bilirsin ama, iyice araştır iyi cerrahlarla konuş anlarsın zaten. burnun gayet güzel hiç değmez o işkenceyi çekmeye.

selam kızlar işsizler ordusuna bugun ıtıbarıyle katılmıs bulunuyorummm :) sahurda bı tabak peynırlı makarna yedm :) baskada bsy yemedım. ıftardan once 1 saat tempolu yuruyus duusnuormm.. bıde saclarıma papatya suyu surup dolasıcam pek ıse yaramıo ama bakalmm..

hayırlı olsun canım :)
kendi isteginle ayrılmıştın hatırladığım kadarıyla. umarım gönlüne göre birşey çıkar karşına istedigin zaman...ben geçen yıl kendi istegimle 4,5 ay işsiz kaldım. iyi bir dinlenme olmuştu. şimdi özlemiyorum desem yalan oluraklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…