anchusaaa iş durumlaını naptın tezinemi yoğunlaştın
hiiii simdi anladim... benim is ortamim su ana kadar hep cok guzeldi. umarim bundan sonrada oyle olur...
canim bir sure daha ev keyfi yapacagim ben.... tezimin uzerine calisiyorum evet..
senin eski yasadigin yerden ayrilmak zor oldu mu?? oradada cevre yapmissinizdir cunku bayadir oradaydiniz degil mi???? ayriliklari hic sevmiyorum ben...
canım zor olmadı aslında çünkü yakın olan arkadaşlarımın hepsinind etayini çıkmıştı.
ama keşke onlarla yine aynı yerde çalııyor olsaydık diyoruz.
oraya hep geçici gözle bakıyordum.
şimdi memleketime döndüm çevremde fazla kalmamış tab buralarda uzun uzun zaman sonra .çok yakın arkadaşlarım olsun istiyorum
bu aralar niye böle bilmiyorumda bi yalnızlık fobisi başladı bende.sanki kimsesiz gibi hissediyorum kendimi
canım zor olmadı aslında çünkü yakın olan arkadaşlarımın hepsinind etayini çıkmıştı.
ama keşke onlarla yine aynı yerde çalııyor olsaydık diyoruz.
oraya hep geçici gözle bakıyordum.
şimdi memleketime döndüm çevremde fazla kalmamış tab buralarda uzun uzun zaman sonra .çok yakın arkadaşlarım olsun istiyorum
bu aralar niye böle bilmiyorumda bi yalnızlık fobisi başladı bende.sanki kimsesiz gibi hissediyorum kendimi
lachess napıyosun ben geldimmm
sınav sonucun nasıl .
ben ne yapayım kızlar ,
4-5 yılda bir aynı psikolojiyi yaşıyorumkafamçokkarıştı
ben ne yapayım kızlar ,
sınav sonucum pek kötü geldi, çok şımarmıştım hak ettim:) gerçi sınav sonucum iyi gelse de, giremiycektim çünkü kadroda açılmadı. Bu sene de açılmıycakmış galiba, bir sene bekleyebilirim.
sıkıntıdan patlıyorum anlayacağın, işe de girmek istemiyorum, işe girersem bebek konusu ertelenecek diye, dinleniyorum bol bol, sen nasılsın kuzum? niye yoktun taşınma işleri mi?
evet bitanem.
taşınma işleri.
daha doğrusu kızlar bizde tam taşınmadık eşim daha orda bu hafta eş durumundan dilekçe verecek.
daha o gelecek
o daha gelmediği için ev de tam aramıyorum.ailemle kalıyorum şimdi.
o gelince eşya al ev düz asıl işler o zaman başlayacak
bi bakıma zor bi bakıma güzel.
bi sonraki tayin ne zaman kahve kokusu
insan kendini hic bir yere ait hissetmiyor di mi o zaman???? siz hep boyle gezecek misiniz neden surekli tayin oluyorsunuz???
evet bitanem.
taşınma işleri.
daha doğrusu kızlar bizde tam taşınmadık eşim daha orda bu hafta eş durumundan dilekçe verecek.
daha o gelecek
o daha gelmediği için ev de tam aramıyorum.ailemle kalıyorum şimdi.
o gelince eşya al ev düz asıl işler o zaman başlayacak
canım biz evlendiğimizde ikimizde aynıyerde doğuda görev yapıyorduk.herşeyi baştan mı alıcaksınız?
ben ne yapayım kızlar ,
sınav sonucum pek kötü geldi, çok şımarmıştım hak ettim:) gerçi sınav sonucum iyi gelse de, giremiycektim çünkü kadroda açılmadı. Bu sene de açılmıycakmış galiba, bir sene bekleyebilirim.
sıkıntıdan patlıyorum anlayacağın, işe de girmek istemiyorum, işe girersem bebek konusu ertelenecek diye, dinleniyorum bol bol, sen nasılsın kuzum? niye yoktun taşınma işleri mi?
canım biz evlendiğimizde ikimizde aynıyerde doğuda görev yapıyorduk.
1 yıl sonra tayinimizn çıkacağını bildiğimiz için yeni gelin eşyası :))) almaıştık bekar eşyalarımız birleştirmiştik.
asıl eşyamızı şimdi alıcaz
resim bakıyorum buraya koymak için ama hepsin de çok şişkoyum yahu
cnm beceremedm@syliviaplasth,
google'a weight loss ticker yaz. orda ilk çıkan linkteki siteye gir. adım adım doldur gereken yerleri.
yapamazsan bize söyle, biz yapalım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?