50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok iyi bir klinige git gerekirse istanbula gel ama bence de gerek yok hic. gayet guzel bir burnun var
anchusa konusamadik ne zmandir, nasilsin cnm?

nesmekaya naberr?

iyiyim, calismaya calisiyorum sen???

@nilufert canım ne gerek var ya...çok sevimli bir burnun var.sağlık problemi olmadıkça burun estetigine karşıyım ben. çünkü çok araştırdım zamanında ve biliyorum az çok detaylarını. ben de ortaokul lise yılları boyunca burnum yüzünden aynalara küsmüştüm. 18ime girdigim gün ameliyat olucam diyordum. sonra araştırınca gözüm korktu vazgeçtim. şimdi seviyorum burnumu, şahsıma özel. kemikli, ucu etli ve büyükcene ama o benim burnum :kedi:

peppermintcim miden nasıl oldu?
ya benimki düzelmedi hiç, sabahtan beri midem başım bi garip.şimdi bi ağrı kesici yuttum, iyi olmazsam çıkıcam izin alıp az sonra.

saolun kızlar burnum için söylediklerinize.
kızlarr bu sıcaklar ne zaman bitecek hayat ne zaman normale dönecekk
offff böle sıcak olmamıştı yaa

cok iyi bir klinige git gerekirse istanbula gel ama bence de gerek yok hic. gayet guzel bir burnun var

iyiyim, calismaya calisiyorum sen???

canim aynen ben de calismaya calisiyorum,
bu saatlerde oruc etkiliyor biraz..

bence de nilufert ne gerek var ameliyata, senin burnunda bisey yok.
hem ben butun ameliyatini tv de izlemistim de, hiicc hem de hiccc basit degilll
cok korkunc hatta

ya benimki düzelmedi hiç, sabahtan beri midem başım bi garip.şimdi bi ağrı kesici yuttum, iyi olmazsam çıkıcam izin alıp az sonra.

canim benim midem sabah kotu olmustu da simdi iyi canim.

cok gecmis olsun

yudum yudum su icmek iyi geliyor cnm mideye, aklinda olsunn

olmadi cik, evde yat dinlen biraz cnm

kızlar ben çıkıyorum izin aldım. evde dinleneyim biraz.
söylediklerimi ihmal etmeyin, sağlıklı şeyler yiyin iftarda.

yarın tek tek sorucam hesabını :)

öpüyorum şekerler...

güle güle spatz

ben de şekerpare yaptım eşim için kendime de iki tane tam buğday unundan yaptım
bakalım tadı nasıl olacak tadınca söylerim
hem size örnek olsun diye

selam kzılar dün yediklerimi yazayım, geçmişe bakayım

sahur: yarım dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, büyük bardak yy süt

iftar: 2 kepçe çorba, 1 tavuk ızgara, büyük bardak ayran, 1 dilim tam buğbay ekmeği, 3 kaşık domateli makarna

ara : star cup dondurma

aferin sana, boyle dusunmen cok guzel...
gecmis olsun
kızlar ben çıkıyorum izin aldım. evde dinleneyim biraz.
söylediklerimi ihmal etmeyin, sağlıklı şeyler yiyin iftarda.

yarın tek tek sorucam hesabını :)

öpüyorum şekerler...
bence de git yat
güle güle spatz

ben de şekerpare yaptım eşim için kendime de iki tane tam buğday unundan yaptım
bakalım tadı nasıl olacak tadınca söylerim
hem size örnek olsun diye

yaaa kizlar yarin aksama misafirim var, gelen arkadasimiz krema yemiyor. iki tane tatli yapacaktim. bir baktim ikisindede krema var. ne yapsma simdi? serbetli tatli da yapmak istemedim agir olmasin diye....bir fikir???

anchusa cım kadayıflı muhallebi tatlısını biliyr musun* ben de tarifi yok ama ablam yapıyor mühiş oluyor! hafif çok güzel bir tatlı..

anchusa cım kadayıflı muhallebi tatlısını biliyr musun* ben de tarifi yok ama ablam yapıyor mühiş oluyor! hafif çok güzel bir tatlı..

canim onu yapacaktim kadayifimi bile hazirladim ama icerisnde krema var on un. gelen arakadas krema ve peynior yemiyor. cheesecake de yapamam. aklimda erikli pasta ve kadayifli muhallebi vardi....

basit bi tarifim var ama

yalanci tavuk gogsu
2 lt sut
1,5 su bardagi nisasta
1,5 su bardagi un
1 paket margarin
2 su b. toz seker

margarini ertip, un ve nisastayi icine katiyorsun, hafif pembelesene kadar kavuruyorsun.
2 lt sutu agir agir bosaltiyorsun, surekli karistirarak sekeri de ilave ediyorsun,

kaynayip koyulasana kadar karistiriyorsun

borcama dokup, uzeirne tarcin serpip, buzdolabinda soguttuktan sonra dilim dilim keserek servis edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…