mrebbb,,nasılsınzızz
papatya suyunu neden sürüyosunnn saçoına?
cok iyi bir klinige git gerekirse istanbula gel ama bence de gerek yok hic. gayet guzel bir burnun varlachesis şu burun meselsini konuşalım bi ara .
ya ben küçültlmek istiyorum burnumu .
resimlerime bak da bana bişeyler söyle
hani şekli aynı kalsın ma boyutu küçülsün.
bide ben istanbulda falan değilim biliyosun.
burda daplastik cerahi bölümü var.
anchusa konusamadik ne zmandir, nasilsin cnm?
nesmekaya naberr?
cok iyi bir klinige git gerekirse istanbula gel ama bence de gerek yok hic. gayet guzel bir burnun var
iyiyim, calismaya calisiyorum sen???
@nilufert canım ne gerek var ya...çok sevimli bir burnun var.sağlık problemi olmadıkça burun estetigine karşıyım ben. çünkü çok araştırdım zamanında ve biliyorum az çok detaylarını. ben de ortaokul lise yılları boyunca burnum yüzünden aynalara küsmüştüm. 18ime girdigim gün ameliyat olucam diyordum. sonra araştırınca gözüm korktu vazgeçtim. şimdi seviyorum burnumu, şahsıma özel. kemikli, ucu etli ve büyükcene ama o benim burnum :kedi:
peppermintcim miden nasıl oldu?
ya benimki düzelmedi hiç, sabahtan beri midem başım bi garip.şimdi bi ağrı kesici yuttum, iyi olmazsam çıkıcam izin alıp az sonra.
aferin sana, boyle dusunmen cok guzel...@nilufert canım ne gerek var ya...çok sevimli bir burnun var.sağlık problemi olmadıkça burun estetigine karşıyım ben. çünkü çok araştırdım zamanında ve biliyorum az çok detaylarını. ben de ortaokul lise yılları boyunca burnum yüzünden aynalara küsmüştüm. 18ime girdigim gün ameliyat olucam diyordum. sonra araştırınca gözüm korktu vazgeçtim. şimdi seviyorum burnumu, şahsıma özel. kemikli, ucu etli ve büyükcene ama o benim burnum :kedi:
gecmis olsunpeppermintcim miden nasıl oldu?
ya benimki düzelmedi hiç, sabahtan beri midem başım bi garip.şimdi bi ağrı kesici yuttum, iyi olmazsam çıkıcam izin alıp az sonra.
bence de git yatkızlar ben çıkıyorum izin aldım. evde dinleneyim biraz.
söylediklerimi ihmal etmeyin, sağlıklı şeyler yiyin iftarda.
yarın tek tek sorucam hesabını :)
öpüyorum şekerler...
güle güle spatz
ben de şekerpare yaptım eşim için kendime de iki tane tam buğday unundan yaptım
bakalım tadı nasıl olacak tadınca söylerim
hem size örnek olsun diye
anchusa cım kadayıflı muhallebi tatlısını biliyr musun* ben de tarifi yok ama ablam yapıyor mühiş oluyor! hafif çok güzel bir tatlı..
aferin sana, boyle dusunmen cok guzel...
gecmis olsun
bence de git yat
yaaa kizlar yarin aksama misafirim var, gelen arkadasimiz krema yemiyor. iki tane tatli yapacaktim. bir baktim ikisindede krema var. ne yapsma simdi? serbetli tatli da yapmak istemedim agir olmasin diye....bir fikir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?