50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablam krema kymuyor. gayet güzel oluyor nette vardır belki kremasız?
krem santi koyuyordur o zmaan krema koymuyorsa... arkadasim krem santi de yemiyorda.netten baktim ya krema ya krem santi konuluyor

kaydettim bunu.. yarin yapmasam bile kendimizie denemek istiyorum esim cok sever.....

anchusa irmik helvası yap, güllaç yap. çok da tatlı yapma, getirirler çünkü tek çeşit yap.

kizlar gullac yapmayi hic denemedim ama yapraklarini aldim, onu denesem mi? hic puf noktasi var mi?yoksa aynen yazildigi gibi mi yapiliyor???

krem santi koyuyordur o zmaan krema koymuyorsa... arkadasim krem santi de yemiyorda.netten baktim ya krema ya krem santi konuluyor

kaydettim bunu.. yarin yapmasam bile kendimizie denemek istiyorum esim cok sever.....

yap cnm,
basit ve cok guzel oluyorr

hem mide rahatsizligi olanlarada iyi geliyorr

kizlar gullac yapmayi hic denemedim ama yapraklarini aldim, onu denesem mi? hic puf noktasi var mi?yoksa aynen yazildigi gibi mi yapiliyor???

ben aynen ustunde yazdigi gibi yapiyorum,
hatta dun yaptim esime ) (ben sevmem de )

bir de ben gulsuyu koymuyorum.

evet cnm kendı ıstedgmle ayrıldım smdı 1.5 saatlık tempolu yuruyusmden gelıorm :) ınsan calısmaya alısınca bos duramıo bence :) neyse artk onumuze bakıczzz :)

yap cnm,
basit ve cok guzel oluyorr

hem mide rahatsizligi olanlarada iyi geliyorr
ben aynen ustunde yazdigi gibi yapiyorum,
hatta dun yaptim esime ) (ben sevmem de )

bir de ben gulsuyu koymuyorum.
iyy ben de sevmem gulsuyuyla
dene de bize de soyle tas kebabi yaparim ama ekemk icinde servis guzzel bri fikir

ben hiç yapmadım ama hep çok basit olacağını düşündüm nedense

evet ben de gullac demistim. zaten sordular ne getirelim diye ben de mal gibi birsey getirmeyin ben yapacagim size dedim...:1ninca:

getirirler yine de bence. başka bir şey amacıyla sormuşlardır. tatlısız yemeğe gidilir mi yahu akannehir
ben tatlısız gelenleri şahsen ayıplarım biraz. ben o kadar uğraşıyorum o da bir tatlı alsın gelsin yani bir zahmet. sempatiksalakcinni

ben kaciyorum kizlarr

iyi aksamlar
hayirli iftarlar

cok optumm

-- anchusa, ayni gun de olabilir gullac, bikac saat onceden olsa yeter

görüşürüz kuşum sana da hayırlı iftarlar:)

dene de bize de soyle tas kebabi yaparim ama ekemk icinde servis guzzel bri fikir

deniyim yarınki menüm belli de öbürgün yapıyım misafirlerden önce biz deneyelim:)

güllacı da sen dene, benim de eşim hep istedi ama o boyutta tepsim yok benim fırınıma sığmıyor o açıdan almadım, çok büyük o yapraklar sanki. o yüzden yapamadım yani. karesi güllaç yaprağı bulursam yaparım:)

ben tatli ne getireyim (hatta ne yapayim) diye sorarim, bir sey istemeyiz derlerse de cicek gotururum. ben her halikarda bir tatli yapayim da, cicekleri yemek zorunda kalmayalim hep beraber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…