krem santi koyuyordur o zmaan krema koymuyorsa... arkadasim krem santi de yemiyorda.netten baktim ya krema ya krem santi konuluyorablam krema kymuyor. gayet güzel oluyor nette vardır belki kremasız?
basit bi tarifim var ama
yalanci tavuk gogsu
2 lt sut
1,5 su bardagi nisasta
1,5 su bardagi un
1 paket margarin
2 su b. toz seker
margarini ertip, un ve nisastayi icine katiyorsun, hafif pembelesene kadar kavuruyorsun.
2 lt sutu agir agir bosaltiyorsun, surekli karistirarak sekeri de ilave ediyorsun,
kaynayip koyulasana kadar karistiriyorsun
borcama dokup, uzeirne tarcin serpip, buzdolabinda soguttuktan sonra dilim dilim keserek servis edebilirsin
anchusa irmik helvası yap, güllaç yap. çok da tatlı yapma, getirirler çünkü tek çeşit yap.
krem santi koyuyordur o zmaan krema koymuyorsa... arkadasim krem santi de yemiyorda.netten baktim ya krema ya krem santi konuluyor
kaydettim bunu.. yarin yapmasam bile kendimizie denemek istiyorum esim cok sever.....
kizlar gullac yapmayi hic denemedim ama yapraklarini aldim, onu denesem mi? hic puf noktasi var mi?yoksa aynen yazildigi gibi mi yapiliyor???
evet cnm kendı ıstedgmle ayrıldım smdı 1.5 saatlık tempolu yuruyusmden gelıorm :) ınsan calısmaya alısınca bos duramıo bence :) neyse artk onumuze bakıczzz :)hayırlı olsun canım :)
kendi isteginle ayrılmıştın hatırladığım kadarıyla. umarım gönlüne göre birşey çıkar karşına istedigin zaman...ben geçen yıl kendi istegimle 4,5 ay işsiz kaldım. iyi bir dinlenme olmuştu. şimdi özlemiyorum desem yalan oluraklinialirimsmile
iyy ben de sevmem gulsuyuylayap cnm,
basit ve cok guzel oluyorr
hem mide rahatsizligi olanlarada iyi geliyorr
ben aynen ustunde yazdigi gibi yapiyorum,
hatta dun yaptim esime) (ben sevmem de )
bir de ben gulsuyu koymuyorum.
dene de bize de soyle tas kebabi yaparim ama ekemk icinde servis guzzel bri fikirben geldim yemek kitabı almaya kitapçıya gitmeye yine üşendim, kadın dergisi aldım marketten minik yemek kitabı veriyor diye, şimdi orda bir yemek buldum. nette de varmış
bunu acaba iftarda yapsam nasıl olur, misafirlere yani, ben sevmem de, bir bakın size de fikir olur.
EKMEKLİ TAS KEBABI | Resimli Yemek Tarifleri | Kolay Yemek Tarifleri | Oktay Usta Yemek Tarifleri
mrebbb,,nasılsınzızz
papatya suyunu neden sürüyosunnn saçoına?
ben kaciyorum kizlarr
iyi aksamlar
hayirli iftarlar
cok optumm
-- anchusa, ayni gun de olabilir gullac, bikac saat onceden olsa yeter
kizlar gullac yapmayi hic denemedim ama yapraklarini aldim, onu denesem mi? hic puf noktasi var mi?yoksa aynen yazildigi gibi mi yapiliyor???
evet ben de gullac demistim. zaten sordular ne getirelim diye ben de mal gibi birsey getirmeyin ben yapacagim size dedim...:1ninca:
ben kaciyorum kizlarr
iyi aksamlar
hayirli iftarlar
cok optumm
-- anchusa, ayni gun de olabilir gullac, bikac saat onceden olsa yeter
dene de bize de soyle tas kebabi yaparim ama ekemk icinde servis guzzel bri fikir
ben hiç yapmadım ama hep çok basit olacağını düşündüm nedense
getirirler yine de bence. başka bir şey amacıyla sormuşlardır. tatlısız yemeğe gidilir mi yahu akannehir
ben tatlısız gelenleri şahsen ayıplarım biraz. ben o kadar uğraşıyorum o da bir tatlı alsın gelsin yani bir zahmet. sempatiksalakcinni
görüşürüz kuşum sana da hayırlı iftarlar:)
güllaç benim aldığım dergide yazıyor tarifi sana yazıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?