50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zahmet olmazsa yazsana

malzemeler
4 güllaç yaprağı
1 litre süt
1.5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı çekilmiş ceviz içi(fındık da olabilir)

HAzırlanışı

1-süt ve toz şeker orta boy bir tencerede karıştırılarak orta ısılı ateşin üzerine koyulur.
2. ılınan süt geniş ve kenarları yüksek bir kaba aktarılır.
3.güllaç yapraklarının her biri dört eşit parçaya bölündükten sonra parçaların her biri ılık sütün içine daldırılıp on saniye kadar bekletilip çıkarılır.
4.diğer taraftan 20-25 cm uzunluğunda diktörtgen ya da kare şeklinde kenarları yüksek servis tabağı alınır. ıslatılmış güllaç yaprakları bu tabağa üstüste yerleştirili. aralarına ceviz serpiştirilerek dizim işlemi tamamlanır.
5. üzerine kalan süt gezdirilir. yaklaşık 30 dakika, güllaç yapraklarının sütü çekmesi için beklenir.
6-servise sunmadan önce yarım su bardağı kadar daha soğuk sütü güllacın üzerine gezdirilir. nar, fındık, fıstıkla süslenip servis edilir.

bunu da kaydettim. iyi 15 dakikalik ismis...ben gullac yapayim. bir de dondurma alayim sevmiyorlarsa dondurma ikram ederim...
tesekkur ederim lachesis

ramazan başlamadan 60 kiloydum şimdi tartıldım aç karna 57 kilo olmuşum yemek falan yiyemiyorum kızlar su içerek doyuyorum nerdeyse hiç ekmek yemiyorum inşallah ramazanın sonuna 52 kilo olarak çıkarım :) tabi birde sahurda bir bardak yeşil çay içiyorum

cnm 3 kilo vermen dikkatimi cekdide,bende ramazan baslayali 1200 kg vermisim,iftarda yemek yemiyormusun,yesil cayi bende deneyim...

benle aynı kafadan cktn sndee aynen 60dım suan 58ım ac karınaa tabı :) hedef 52 bakalm ınss olucaaaakk

yok canım yiyorum ama ya sebze yemeği yiyorum yada pilav türü birşeyse az yiyorum çünkü ben susuzluğa dayanamıyorum birde benim hazımsızlık problemim çok oluyordu o yüzden yeşil çay içiyorum canım abur cuburda bitince verdim okulu kazandım biraz formda olmam lazım dimi ama:)

önemliii değillll yaaa ne zamnn fırsatın olursaa o zamna yazarsınnn+bu aradaa ben tarihii dizilerii daha çokkk seviyporummmmmmm....
Özel mesaj gönderdim sana. Ben pek tarihi dizi izlemedim, ama çok tutulanları biliyorum. Ratinglerden anlaşılıyor yani . İstersen sana yazarım onları. Türkçe altyazılı izleyebilecek misin peki?
Onların dizileri çok kısa, genelde 16 bölümde bitiyor. Bazen 50 bölüm falan da oluyor tabi. Ben şimdiye kadar 15-20 dizi izlemişimdir herhalde. En çok beğendiklerim My Girl, My Lovely Samsoon, East of Eden, Sweet 18... Bunlar ilk aklıma gelenler. Olur da izlemeye karar verirsen My Girl'ü öneririm, çok şeker ve komik bir dizi. Neyse ben çok ısrar etmeyeyim . Korku filmi önereceğim o hala aklımda, bir de istersen korku hariç diğer beğendiğim Kore filmlerini de yazarım, bilmiyorum Kore sinemasına ilgin var mı? Dil konusunda da evet ilk başta biraz tuhaf geliyor ama biraz fazla izlemeye başlayınca alışıyorsun. Bir süre sonra bir bakmışsın birkaç kelime seçebiliyorsun aradan . Ben artık bazı şeyleri Korece söyleyebiliyorum :) .
Buarada rekorum 3500 küsür :lepi: (mouse kullanmaya başlamanın baya yardımı oldu gamyoncuiremsu )
Tebriklerzemuszemus. Yalnız ben zoom nasıl yapıyoruz onu bulamadım.
dulciii sen ne zamn resim koycan da görcez senii?senle nutcaseyi merak ediyorummmmmmmm
Ben yakında foto eklemeyi düşünüyorum. Yalnız yüzümü sileceğim, surat görünmeyecek yani şimdiden haber vereyim de.

Merhaba kızlar

NUTCASECİM yeni rekorum 5300 :lepi: :dance: Pek bi sevindim valla, az kaldı sana yetişmeme

Hemen zoom olayını anlatayım, zoomsuz ben asla bu puanı yapamazdım... Eğer internet explorer kullanıyorsan, sağ altta %100 yazan kısımdan çok rahat %150 yapabilirsin. Öyle yapınca sayfa kayıyo ama bi de f11 yapıp tam sayfa yapınca 15.4" ekrana tam sığıyo oyun ve rahat rahat oynuyon :teytey:

Diğer tarayıcılarda ana menünün sayfa kısmında zoom ayarlarını görürsün muhtemelen.

My Girl diyince aklıma My Sassy Girl geldi :) trailer ına baktım da dizinin, dediğin gibi eğlenceli gözüküyo. Ayıptır söylemesi takip ettiğim dizi sayısı biraz çok olduğu için onlara sıra gelmez sanırım. Ama önerini aklımda bulundurcam, teşekkürler.
Öyle özel bi ilgim yok hiçbi yerin sinemasına ama oradan çok iyi filmler çıktığından baya bişi izlemişliğim var. Film önerilerine her zaman açığım, çok memnun olurum hatta. Dram, savaş, aksiyon pek tercih etmem ama... (en iyi filmler dramdan çıkmasına rağmen, üzülüyorum diye dramdan kaçınıyorum :kedi: )

Korece konusunda tebrik ederim... şimdi sen böyle diyince, canım uzakdoğu sineması izleyip bi kaç kelime mırıldanmak çekti papağan gibi Ama survivor izleyecem şimdi. Görüşürük

kızlar iyi akşamlar
bugün bir gel aldım 30 lira idi acaiberry&guanara diye surdum su gibi deneyeceğim satan kız herkes memnun dedi...hafta sonu cozutmamdan sonra
MENÜM
1 ceviz
sabah
müsli

öğlen
2 köfte
2-3 fırınlanmış elma patates
yarım porsiyon turşu salata

akşam
hindi sote
3-4 ad patates
yağsız salata
avuç içi pide

ö

NUTCASECİM yeni rekorum 5300 :lepi: :dance: Pek bi sevindim valla, az kaldı sana yetişmeme
Ay ay ay ayyyeyvahedigeldismile. Biraz pratik yapayım ben de. Tebrikler bu arada :) .
Ben Firefox kullanıyorum, bir bakayım bunda zoom nerede.
Bir şey değil. Sen hangi dizileri izliyorsun ben de merak ettim şimdi :) .
Ok, o zaman bir ara bir liste yapayım da yazayım beğendiğim Kore filmlerini. Savaş filmlerini ben de sevmiyorum, aksiyon da Koreden çok iyi çıkmıyor zaten, ben genelde romantik komedi filmlerini öneririm. Tatlı filmleri iyi yapıyor bu Koreliler yaw . Üç beş de dram filmi öneririm ama belirtirim dram olduğunu.
Korece konusunda tebrik ederim... şimdi sen böyle diyince, canım uzakdoğu sineması izleyip bi kaç kelime mırıldanmak çekti papağan gibi Ama survivor izleyecem şimdi. Görüşürük
Korece ve Japonca çok beğendiğim iki dil. Görüşürüzopuyorumnanaktan.
selam kızlar ne oyun oynuyorsunuz, mahjong mu?
Evet, Mahjong Connect oynuyoruz :) .

mrbbbbb heresee,,,
menümü yazaymmm:
sahur: 3 bardak su
iftar:2 bardak su+1 kase yoğurt çorbası+1/2 karnıyarık+yoğurt+domates ve pattes salatsı+1 bardak su
1. ara:kavun+üzüm yiyiorum
2.ara:tür kahvesii+yanında sütlü tatlımı yiycemmmm
3.ara:soda içerimm +karpuz yerimmmmm

aaaa izlerimm altyazılıııı nutcaseeeeee o kadar da yaşlanmadımmmmmmm...alsanaalsanasmile....aaa niyeeee silcenkii ben vücutlarla değill yüzlerlle ilgileniirimm..........aklinialirimsmile belki firinn değişir r o zamna kadarrrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…