50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam çiçeklerim koçunuz geldiiiopuyorumnanaktan
midem biraz daha iyi oldu, ama canım bişey yemek istemedi. bi kaç kaşık barbunya yedim o kadar...

şimdi gelelim sizin menulerinize...

güzel menu ulkerk'cım. hem öğlen hem akşam patates olmuş ama. bir de sebze olsaydı iyi olurdu. ve bir deeee...yoğurt, süt, peynir göremedim canım listende. protein yağ yakılmasını sağlar,ne kadar sağlıklı oldugunu söylemiyorum bile.

nesmecim sahurda bir şey yemedin mi???
iftar menun güzel de hem kavun hem karpuz hem üzüm çok şekerli meyveler canım...tatlı da yiyorsun. hepsi bir arada pek olmamış bence.

slm nutcaseeeee,,çok çok teeşkkkürürüler......
Bir şey değil :) .
Ya bazıları altyazılı izlemekten hoşlanmıyor da o yüzden dedim yaşlılıkla ne alakası var. Ben sana birkaç Kore dizisi önereceğim izlediklerimden ok? Şimdilik My Girl'ü önereyim, devamı da gelecek biraz düşünmem lazım.

Bu arada ben bu hafta koç yok sandım o yüzden menü yazmayı kestim. Yarın tekrar başlarım.

ben orijinal konuşmları duymayı daha çok sveiyorumm,o yüzden alt yazılırı izlemekk hoşuma gidiyooo,aynı zmanda dilelrindenn kelimeler öğrenebiliyorummm da........

koçummm,,sahurrrd ayemiyorummmsasdeec su içiyorummm çünküü sahura adar uyumayıp meyve yiyorummmmm.bu aralarımm çok çünküüü 2 sattte bir yiyorummmmm..bi de haklısın hem akvun hem karpuz hem üzüümmm çok ttalıııı,miktarlarııı azz olcaakk sözzzz....+gece hareyttteee yapıyorummm o nedenleee eriteceğimii sanırımmmmmmm...neyse yarınn daha güzell m enümm olcakkkkkkkkk

kuzummmm opuyorumnanaktan

nerelerdesin sen yauuu?

buralardayım canım..genelde okuyup çıkıyorum..
en son okuduğumda hala göbeğinden yakınıyodun
bana göre tam formundasın ama sorun ediyosan alim in 6 ya başla çok faydasını gördüm ben hala devam ediyorum

eheahe :) göbeğimle ünlenmişim ben anlaşılan baya.
maşallah ne azimlisin canım ya. ben de yapıyorum ama nadiren. bi de bu sıcaklarda iyice bıraktım.

ee az kaldı düğüne dimi? :) nası gidiyo hazırlıklar ?

ben daha önce hiç meyvelrin şekerlerini düşünmemiştim bu uyarı iyi oldu benm için

evet onları atlıyoruz çoğunlukla.ama dikkat etmemiz lazım. özellikle üzüm,incir,karpuz,kavun,şeftali,kayısı gibi meyveler çok şekerli. elma, armutt, kiraz, çilek,erik daha zararsız.

bende iftarda
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kepçe dünkü türlü yemeği
karpuz
birazdan dondurma yicem

güzel menu krispicim. yoğurt da yesen tam süper olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…