güzel menu krispicim. yoğurt da yesen tam süper olucak.
ay canım çok sevindim yaaakaydirigubbakcemile5 içine sinmesi çok güzel. profilinde bi model vardı onu mu diktiriyorsun ?
yoğurtla hiç aram yok ya malesef sadece bişeyin üzerine döküpte yerim :1no2:
ay bu koç olayı nasıl oluyor her hafta aramızdan birimi koç oluyo yoksa başka bişemi valla aydınlatın beniCADIARZU
ay alıntılar saçmaladı hakkaten, o yüzden böyle yazıcam:
@kuzu canım çok sevindim içine sinmesine. çok güzel bir gece olsun ve çok güzel bir hayatın başlangıcı olsun inşallah...
@krispi o zaman süt iç canım. ama birini yap mutlaka.
evet her hafta aramızdan biri koç oluyor. bi hafta boyunca menuleri okuyup yorumluyor.kendine göre kurallar koyuyor, cezalar kesiyor.
ay alıntılar saçmaladı hakkaten, o yüzden böyle yazıcam:
@kuzu canım çok sevindim içine sinmesine. çok güzel bir gece olsun ve çok güzel bir hayatın başlangıcı olsun inşallah...
@krispi o zaman süt iç canım. ama birini yap mutlaka.
evet her hafta aramızdan biri koç oluyor. bi hafta boyunca menuleri okuyup yorumluyor.kendine göre kurallar koyuyor, cezalar kesiyor.
hıımmmm tamam iyi fikir yatarken içem bari sütü
her hafta birimizden biri koç oluyo çok güzel yaaaaa.s
dondurma çok kilo yaparmıı? yatarken yemem doğrumu acep?
inşallah canım..darısı istediğin zamanda senin başına
ben kaçıyorum kocaman kocaman öptüm opuyorumnanaktan
arkadaşlar bişi sormak istiyorum.bi kaç aya kadar bebiş düşünüyoruz. ramazan sonu doktora gitmeyi düşünüyorum.ama adet öncesi mi adet sonrası mı gitmeliyim ilk kontorole..benim prolaktin hormonum yüksek çıkıyodu o adet döneminde ölçülüyo.ama diğer testler nelerdir ve ne zaman gitsem tam zamanı olur..
slm kızlar ancak geldim ben iş güç bitmedi bugün yoğun geçti bugünkü menümü yazıyorum.....
sabah....
bie kase kelogs yedim (sütle)
öğlen
yağsız kaşarlı kumpir yedim (hepsini yiyemedim yarısı kaldı zaten mideme oturdu)
akşamüstü
yarım tabak vanilyalı puding
akşam
şehriye çorbası (bir kepçe)
fırın makarna (bir küçük dilim)
yemekten iki saat sonra bir bardacık yarım şeftali bir kaç üzüm yedim.....
bugün içtiğim suyun haddi hesabı yoktur heralde su içmekten mideme kramplar girdi sıcakta mağaza gezmek akıl karı diil yane evde aç klimayı otur ne sıcaktı ya işkence çektik resmen ama kırmızı bir elbise aldım o beni mutlu etti:)))) bu arada ben yine sahuru bekliyorum....beklerken akşamüstü bıraktığım pudingin yarısını yiyorum....iyi geceler kızlar...ayrıca dünkü menüm hakkında kimse yorum yapmamış bunada yapmazsanız artık yazmayacağım küscem valla ona göre:///
bunu ben de merak ediyorum canim..
yilbasindan once ben de gdicem doktora cunku.
benim bebekten once cok yapmam gerekenler var, bu kisa sigdirmam lazim hepsini.
ramazandan sonra disciye gidicem, kesin biseyler bulacak disci.
sonra gozlerimi lazerle cizdiricem, hamileyken ve bebek olduktan sonra lensle ugrasmak istemiyorum.
aslinda bir de lazer epilasyonu halledebilsem...
cok isim var.
bu arada disci demisken,
kahvekokusu cnm senin dislerine icten gorunmeyen tel mi takmislardi?
ben 19 yasimda tel taktirmistim dislerime, egri bugruydu dislerim, sonra duzeldiler. yalniz gecen yillarda 20 yas disim cikarken diger dislerimi ittiginden bir tane disim hafif dondu yeniden, yeni teknoloji nasil; bu yasta da tel tedavisi olabiliyor mu artik, bir de gorunmeyen icten tel var mi??
bilgin varsa yazarsan sevinirim cnmm
slm kızlar ancak geldim ben iş güç bitmedi bugün yoğun geçti bugünkü menümü yazıyorum.....
sabah....
bie kase kelogs yedim (sütle)
öğlen
yağsız kaşarlı kumpir yedim (hepsini yiyemedim yarısı kaldı zaten mideme oturdu)
akşamüstü
yarım tabak vanilyalı puding
akşam
şehriye çorbası (bir kepçe)
fırın makarna (bir küçük dilim)
yemekten iki saat sonra bir bardacık yarım şeftali bir kaç üzüm yedim.....
bugün içtiğim suyun haddi hesabı yoktur heralde su içmekten mideme kramplar girdi sıcakta mağaza gezmek akıl karı diil yane evde aç klimayı otur ne sıcaktı ya işkence çektik resmen ama kırmızı bir elbise aldım o beni mutlu etti:)))) bu arada ben yine sahuru bekliyorum....beklerken akşamüstü bıraktığım pudingin yarısını yiyorum....iyi geceler kızlar...ayrıca dünkü menüm hakkında kimse yorum yapmamış bunada yapmazsanız artık yazmayacağım küscem valla ona göre:///
günaydın güzellikler....herkes nasıl bakalım...
ben dünkü iftar ve sahur menümü yazayım dedim ama yazacak bişii bulamadım yedim bişeyler ama bi çatal ondan bi kaşık şundan atıştırdım.sıcaktan yiyemedim sahurudu eşim hazırlamıştı akşamdan sebze yemeği vardı onu koymuştu peynir yoğurt falan birazcıkta onlardan yedim...
her iki öğün için toplamda çeyrek ekmek yemişimdir. onun dışında tatlı vs. yok bi de sahurda az üzüm. akşam yatmadan öncede egzersiz yaptım biraz.....
gunaydin guzellerrrr,
nasilsiniz...
benim dun aksam ccookk basim agridi, bu sabah iyi gibiyim.
dunku menumu yazayim kocuma:
iftar
1 ad. hurma
1 kase sehriye corbasi
2 kasik sebzeli misket kofte yemegi
3 kasik pilav
1 bardak %100 uzum suyu
ara
cay
1 ad. magnum mini
sahur
el kadar pide ile klasik kahvalti
3 fincan karisik bitki cayi (yesil cay,hibiskus, k.biber, karanfil)
spor yapamadim dun aksam.
-- dun aksamki magnum ile bu ramazan ki tatli faslini kapadim.
artik tatli yok. yesem yesem cok az sutlu tatli yicem.
sozz
evet bende dişçiye gideceğim...o çok önemliymiş.lazere bende çok niyetlendim ama şuan zor. çünkü başlasam bile ne zaman biter belli olmaz onu bekleyemicem bide....gerçi tüylerim çok az ve cansız.hep jiletle alıyorum.kol altımı yazın makineyle alıyorum o da yetiyo şimdilik lazer kaldı gibi...
demircik gunaydin.
koç benim, dün sabahtan itibaren gördüğüm bütün menuleri yorumladım ama ya senin ya benim gözümden kaçmış olabilir.
az yemişsin ama sağlıksız yemişsin.amacımız bu değil...bi kere kaşarlı kumpir full zararlı birşey, içinde kimbilir neler vardı.sonra akşam yemeğindeki fırın makarna aynı şekilde soslu, kaşarlı filan. makarna yasak değil,ama az yağla pişirip sade yiyeceğiz.akşam veya öğlen menunde sebze olmalıydı. cezalısın. oturdugun yerde 20 kere karın kaslarını sıkıp bırak,ve bunu 3 set yap.
gunaydin canım.sebze yemeği, peynir,yoğurt, meyve...tatlı da yok. aferin sanaaa, süper menu!opuyorumnanaktan
peppermintcim gunaydin...
sen neden kendini böyle şartlandırıyorsun? "tatlı faslını kapadım" cümlesi psikolojik olarak çok yıpratıcı bir cümle. haftada 1 yediğin mini magnum, bi kaç çatal tatlı veya sütlü tatlıdan sana bir zarar gelmez ya da tam tersi accaip zayıflamassın bunlar yüzünden. bence böyle genellemeler yapma. hem oruç tutuyorsun, bak mübarek ramazan ayı nimetlerin kıymetini anlamamız için. kendini ödüllendirmelisin sevdiğin yiyeceklerle. her şey kararında oldugu müddetçe hiç bir mahsuru yok.
bunun dışında menun zaten süperolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?