bunu ben de merak ediyorum canim..
yilbasindan once ben de gdicem doktora cunku.
benim bebekten once cok yapmam gerekenler var, bu kisa sigdirmam lazim hepsini.
ramazandan sonra disciye gidicem, kesin biseyler bulacak disci.
sonra gozlerimi lazerle cizdiricem, hamileyken ve bebek olduktan sonra lensle ugrasmak istemiyorum.
aslinda bir de lazer epilasyonu halledebilsem...
cok isim var.
bu arada disci demisken,
kahvekokusu cnm senin dislerine icten gorunmeyen tel mi takmislardi?
ben 19 yasimda tel taktirmistim dislerime, egri bugruydu dislerim, sonra duzeldiler. yalniz gecen yillarda 20 yas disim cikarken diger dislerimi ittiginden bir tane disim hafif dondu yeniden, yeni teknoloji nasil; bu yasta da tel tedavisi olabiliyor mu artik, bir de gorunmeyen icten tel var mi??
bilgin varsa yazarsan sevinirim cnmm
ben lazere gidiyorum ve inanılmazzz memnunum kızlar.2 seansta tüm bacağım bitti gibi bişey, tüm batıklarım da temizlendi. şiddetle tavsiye ederim.
@peppermintcim ortodonti teknolojisi inanılmaz gelişti. bence git doktora içine sindigi gibi yaptır dişlerini. ben de en kısa zamanda o işe girişmeyi düşünüyorum. ben küçükken dişlerim çok bozuktu, bizim yaşadıgımız yerde de ortodontist yoktu. benim diş hekimim istanbulda bir ortodontistle anlaşmıştı, düzenli olarak özel bir alçıyla dişlerimin kalıbını yollayıp ona göre tel getirtiyordu. bu sayede biraz düzeldi ama ben o zamanlar çok önemsemediğim için yarım bıraktım tedaviyi. şimdi çok pişmanım buna.
canım ben de ilkokuldayken ortodonti tedavisi görmüştüm ve söylediğin gibi 20'lik dişlerim çıktıktan sonra diğer dişlerde kaymalar oluştu ,
artık teknoloji çok gelişti ve estetik kaygı taşıyanlar için telleri içten takabiliyorlar ya da şeffaf tel takabiliyorsunyerimsenibençene bozuklukları hariç her yaşta ortodontik tedavi mümkünyerimseniben
@peppermint, tatilde kilo alınır canım normaldir. o zaman şöyle yapalım bak. tatlıya bu haftalık ara ver. tartıdaki ağırlıgın biraz azalırsa moralin yerine gelirse kendini ödüllendir.
kaç kilosun şu anda peppercim ?
iste aynen ben de snein gibi,
9 ay taktim telleri, dislerim duzelince biraktim; halbuki 1,5- 2 yil takmaliydim.
ramazandan sonra disciye gittigimde gorusucem bu tel mevzunu bakalim.
cok iyi canim yaa
icten olursa super olur.
sen gecenlerde yine mi tel yaptirmistin cnm? nasil zor mu agrili mi?
benim yaptirdigim donem epey agrili oluyordu;
her hafta tellerimi sikiyordu doktor ve ilk bikac gun yemek bile yiyemiyordum
Günaydınlar şekerler
Pepercimmm ne oldu göz ameliyatı vs??hayırdır kuzum
Kuzucum hayırlı olsun kuzum...Allah bir ömür boyu eşinle sana mutluluk versin..
Orange şeker dr kontrolune hastalığın bittikten sonra git...vücudun rahatlayınca yani...
benimde küçükken çenem dar olduğundan dişlerim eğri çıkacaktı annem 6 yaşından itibaren her 6 ayda bir dnt götürdü..1-2 diş çekildi 20 lilikler ameliyatla alındı..benimde kızımın dişi babamız(eşim) gibi eğri 2 senedir dr gidiyoruz her ay koontrole damak vs kullandı şimdi bu sene Allahın izniyle tel takılacak sonra 6 ayda kontrol..oyuzden kızlar dişi ihmal etmeyin valla gelen b,r suru genckzlar vardı diş düzeltmeye yani ben eşimede dedim gidelim diye ben hacettepeyi tercih ettim..özelle aynı parayı verdim ama hacettepe diş iyidir...
koçum dünkü yediklerim ,
iftar ,
ara
- bir kase yoğurt çorbası
- azıcık taze fasulye
- azıcık ızgara tavuk
- cacık
sahur
- yeşil çay
- 5 adet cici bebe bisküvisi
- 2 top dondurmabilmiyorumkismile
iste aynen ben de snein gibi,
9 ay taktim telleri, dislerim duzelince biraktim; halbuki 1,5- 2 yil takmaliydim.
ramazandan sonra disciye gittigimde gorusucem bu tel mevzunu bakalim.
cok iyi canim yaa
icten olursa super olur.
sen gecenlerde yine mi tel yaptirmistin cnm? nasil zor mu agrili mi?
benim yaptirdigim donem epey agrili oluyordu;
her hafta tellerimi sikiyordu doktor ve ilk bikac gun yemek bile yiyemiyordum
tamam o zaman oyle yapalim .
vereliniortak
deal..
cnm tam kilomu da bilmiyorum aslinda her dakka degisiyor; 54,5- 55 arasi cikiyorum :çok üzgünüm:
kızlar ,
c.tesi günü iftara misafir almayı düşünüyorum ,
neler yapmamı önerirsiniz?
benim de çok ağrılı oluyordu canım. benimki damaklıktı kendim takıp çıkarabiliyordum. sabah uyanınca bi bakıyorum yok ağzımda,meğer gece uykumda ağrıya dayanamayıp çıkarıp yatagın altına doğrı fırlatıyomuşum. her sabah tel arıyordum yerlerdekaydirigubbakcemile3
ahh canim yaaaa.. yazik sana
ben dis telleriyle ilgili bi animi anlatayim size;
ben univ. staji yapiyordum bir firmada. bana maas vereceklerini sanmiyordum. aybasi oldu, bana bir zarf verdiler; epey de bir para vardi icinde. cok sevindim. yalniz o gun dis tellerimi yeni sıkmısti doktor, agrim var, agzimi acip konusamiyorum acitiyor; suratim asik oturuyorum; muh. sefi dediki; pepper neyin var, maasini mi begenmedin; ona mi uzuldun yoksa.
halbuki bana gore cok paraydi, cok sevinmistim)))))))9
moralini bozma, ramazan sonuna kadar 52,5-53 olursun sen
insallah.. ben de oyle tahmin ediyorum; bakalimm
.
ben deee)
ama sicak da gozumu korkutuyor, bu sicakta yapabilir miyim onca hazirlik bilmiyorum.
benim kafamda sunlar var;
mercimek corbasi(sicak da olsa iftarda corba araniyor )
etli bezelye yemegi
tavuk sac kavurma
pirinc pilavi (ic pilav da olabilir)
salata
tatli (?)
belki bir de z.yagli bisey yaparim.
oh oh ohben de sıcaklardan çok korkuyorum pepper,
- benim menüm de şöyle gibi ,
- terbiyeli yoğurtlu şehriye çorbası
- salçalı köfte
- pilav
- karışık sebze kızartması
- yoğurtlu havuç
- taze fasulye
- kıymalı milföy böreği
- lahana sarması
- salata
- yalancı profiterol
zeytinyağlıları,tatlıyı ve kızartmaları bir gün önceden yapmayı düşünüyorum,köfteyi de bir gün önceden yoğururumbilmiyorumkismile
cnm gozlerim bozuk benim; numarali lens kullaniyorum,
ama biktim;
cizdirmek istiyorum artik lazerle.
bu kis yaptiricam sanirim.
ben de sıcaklardan çok korkuyorum pepper,
- benim menüm de şöyle gibi ,
- terbiyeli yoğurtlu şehriye çorbası
- salçalı köfte
- pilav
- karışık sebze kızartması
- yoğurtlu havuç
- taze fasulye
- kıymalı milföy böreği
- lahana sarması
- salata
- yalancı profiterol
zeytinyağlıları,tatlıyı ve kızartmaları bir gün önceden yapmayı düşünüyorum,köfteyi de bir gün önceden yoğururumbilmiyorumkismile
ha aynen ben de borek ve de kizartma yapicam bir de.
ayni gun de yetisir yaa, aksam o kadar gec ki..
yalanci profiterolun tarifi nasil canim??
bir de terbiyeli corbanin tarifini yazar misin kahvekokusucugummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?