50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bunu da deniycem kuşumopuyorumnanaktan

ay kızlar ne güzel tarifler veriyorsunuz. daha evlenmeden böyle mutfak kültürüm gelişiyor sayenizde.

efendim bugünkü kahvaltımda
1 yumurta (tavada)
4 siyah zeytin
2.yeşil zeytin
4.çatal beyaz peynir
yarım domates
1. bardak siyah çay
bu akşam yıkanıp sahura kalkacam inşallah

ay kızlar ne güzel tarifler veriyorsunuz. daha evlenmeden böyle mutfak kültürüm gelişiyor sayenizde.

spatzım ben henüz 1 yıllık evliyim ve evlenmeden önce elimi hiçbir şeye sürmez hiçbir tarif bilmezdim biliyor musun:)
gittiğim restoranlarda , yemeklerde genellikle ne yediğime dikkat eder beğendiysem muhakkak tarifini alırım:)
damak tadını sevenler güzel yemekler yapıyor bence

dene canım işkembe corbasını seviyorsan ki ben severim sarımsak pul biber çok güzel oluyor.

mmmmmmmmmcokacimcoook

aa deniyeyim bunu,
hosuma gittii

sagol canimm

ay çok yorgunum bugün..birazdan ağdacıma gitcem...ordanda annemin raporunu alcam hastaneden ama yakın allahtan..akşama ne yemek yapcam bilemiyorumfisfisfis...ama acayip yorgunummmmmmm

ben dun aksam basit bir yemek yaptimmm

size de tarif vereyim;

bir tavada az tereyagini (ya da becel) erittim.
kup dogranmis patates ve kirmizi biber, biraz da bezelyeyi icineekledim. az salca ve az tuz.
bunlari tavada sote gibi pisirdim.
(susuz kalinca azicik sizak su ekleyerek)

pinar misket kofteleri once mikrodalgada 2 dk isitip; tavadaki sebzeli karisimin icine kattim. biraz da koftelerle beraber pisirdim.

pilav yaninda servis ettim. cok guzel olduuu

aaa peppercim aynısı ben de yapmıştım. mantar da eklemiştim hatta, çok güzel olmuştum. ben zaten pınar misket köftenin tadını çok beğeniyorum.

aaa peppercim aynısı ben de yapmıştım. mantar da eklemiştim hatta, çok güzel olmuştum. ben zaten pınar misket köftenin tadını çok beğeniyorum.

aa evet mantarla da guzel olur.

ben zaten pinar misket kofteyi devamli bulunduruyorum buzlukta; cesitli pratik yemekler yapiyorum ondan aksam isten eve gidince ))

aa evet mantarla da guzel olur.

ben zaten pinar misket kofteyi devamli bulunduruyorum buzlukta; cesitli pratik yemekler yapiyorum ondan aksam isten eve gidince ))

çalışan kadın mecburen yaratıcı oluyor değil mi yemek konusunda? kaydirigubbakcemile3
benim de annem çalıştıgı için hep pratik yemekler yapardı. bunun adı ne diye sorunca da birşey uydururdu. bi daha isteyince asla aynısını yapamazdıopuyorumnanaktan

pinar misket köfte dana eti mi kızlar?
ben kuzu ve koyun eti tarzında yiyemiyorum dabilmiyorumkismile

bilmiyorum ben dana mı kuzu mu...hiç ayırmam ben...

slm kızlaaar ve koçççç cevapladığın için teşekkür ederim cnm yaptım hemencik verdiğin mekikleri bir kaç hareket daha ekledim süper oldu sabahtan beri mayışık geziodum evin içinde açıldım biras ohh:))ya aslında o kumpiri yemezdimde seçenekte başka bişii yoktu ablam yurtdışında yaşıo e birlikte çıktık gitcek iki güne zaten canı kumpir çekti e kumpirciye oturduk haliyle başka bişii yoktu bende meze fln koydurmadım yağda koymayın biraz kaşar atın içine dedim ama iğrenç oldu tabii yiyemedim zaten bu ara düzenim yok kızlar yaa ablam burda ani şeyler çıkıo neyyse ben bugünkü programımı yazayım

sabah
bir kase kelogs yedim

öğlen
bol yoğurtlu bulgur pilavı yemeyi planlıyorum

ara öğün
karpuz yiyeceğim

akşam iftara davetliyis sanırım çorba ve pide var menüde ama henüz tam bilemiyorum başka bişiide yaparmı salatalar olur kesin fln filan abartmam ama sözz:)))

gece gelirim yine şimdi gideyim braz evi toparlıcam ektra bişi yersem yazarım bu arada bende epilasyon istiyorum bu kış kısmetse bende şu tüylerden kurtulacağım ama önce 6 eylülde estetik operasyonum var bakalım kızlar bana şans dileyin hepinizi öptüm görüşürüüüüs:))))

selam kızlar ben geldim, nasılsınız, geçmişi okuyum dedim okuyamadım. yarım saat sonra falan arkadaşım gelcek onu bekliyorum dışarı falan çıkıcaz galiba, bu sıcakta ve oruçluyken gözüm korkmuyor da değil. neyse menümü yazıyım;

sahurda bişey yememiştim. iftarda da
yarım tabak domatesli mantar sote,
bir tabak kadar makarna
cacık

ilk arada bir dilim tahinli çörek yedim çayla

bu kadar, sahur yapmadım yine. ben sahurda hiç acıkmıyorum su içiyorum sadece.

ayyy lachesss ne yapcan dışarda oturun evde bi deoruçsun.cam klima açın hatta yatın uyuyn arkadaşınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…