50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çok fenayım bennnnnnnkafamçokkarıştı
öğlen azıcık yürümek için çıkmıştım faturası biraz ağır oldu ,
1 adet benetton nevresim takımı,
1 adet taç masa örtüsü
1 adet svarovski taşlı ip perde süsü
1 adet çerez kabıeyvahedigeldismile

sahura uyanamadımmmmmmm.
regl olmsm ztnn.
sabah bı tena armt yedımm

arada yesıl cay ıcmeyı dusunuyorumm
gerısı ıftardaa bu arada kzlar bnm vucud dengem bır acayıp smdı tartıldm 56 gosterıo allah allah :s

selam kızlar.

peppermint çok yakın bir arkadaşım gözlerini lazerle çizdirdi. onunki hipermetroptu. küçüklükten beri gözlük takıyormuş.uzun yıllardır da lens kullanıyormuşum.yaptırdı ve çok memnunnn

dünkü yediklerimi yazayım

sahur

yarım dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık
1 bardak süt

iftar
2 kepçe çorba
5-6 kaşık taze fasulye
1 parça tavuk ızgara
1 büyük bardak ayran

ara star cup dondurma

selam kızlar.

peppermint çok yakın bir arkadaşım gözlerini lazerle çizdirdi. onunki hipermetroptu. küçüklükten beri gözlük takıyormuş.uzun yıllardır da lens kullanıyormuşum.yaptırdı ve çok memnunnn

dünkü yediklerimi yazayım

sahur

yarım dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık
1 bardak süt

iftar
2 kepçe çorba
5-6 kaşık taze fasulye
1 parça tavuk ızgara
1 büyük bardak ayran

ara star cup dondurma

mrrbbb,
nasıslsınızzz baynalrrr?ayy süreklii halsizizmm yaaaa,,canım bieşy yapmak çekmiyooooooo...evi bile artık akşamalrı temizliyorummmm...

kaça mal oldu onu söle asıl bakayımm
ip perdeni merak ettim
mrrbbb,
nasıslsınızzz baynalrrr?ayy süreklii halsizizmm yaaaa,,canım bieşy yapmak çekmiyooooooo...evi bile artık akşamalrı temizliyorummmm...

canım sadece sen değil. ama sıcaktan. başka bişey değil.
sen hiç değilse akşam temizliyormuşsunç. ben hiç birşey yapmıyorum

ay evi toparlayım dedim nerrdeee oturdum klimalı odaya uzandım ohh hala ev dağınık bi salonu topladım süpürge tuttum o kadar kalkmam gerek ama hiç halim yoook :bbo:

evet cnm, benim kuzenim de yaptirdi, o da cok memnun

ben 4-5 yil once kesin karar vermistim; doktora gittim, tum tetkiklerim yapildi, uygun bulundu gozum ameliyata, 2 gun sonra gel ameliyat dediler, korkup gitmedim :-(

--
menun herzmaan ki gibi super; azicik yemisin yine

su star cup dond. da neyin nesi ??

ay evi toparlayım dedim nerrdeee oturdum klimalı odaya uzandım ohh hala ev dağınık bi salonu topladım süpürge tuttum o kadar kalkmam gerek ama hiç halim yoook :bbo:

iyi yapmissin,
yat bosver..

bu sicaklar insanin enerjisini alip goturuyor..

ben oglen sirketten disari adimimi atmiyorum, sicak terlerim, susarim diye korkumdan.
Allahtan isyeri soguk... su anda ayaklarim buz kesti hattaa

canım biz o zaman ev arkadaşıydık. yarı yıl tatiline memlkete gitti. o zman yaptırıp gelmişti. lokal anestezi yapıyorlarmış. bi şeyler yapıyorlar ama hissetmyorsun dedi. hemen iyileşmişti. bi kaç gün evde dahi gneş gözlüğüyle gezmiş.ama yazı önermiyrlarmış. kışın yaptırlılması gerkemiş.

star cup nutcase in dondurması. ondan duymuştum. eşime aldırmıştım sadece 90 kallori .algidanın küçük dondurma kaselerinde .

2 saattir temzilik yapmaya çalışıyorum.ama uyuşuk uyuşuk.bir şey yapıp oturup kalıyorum.
bir an önce bitirsdem iyi olacak.daha yemek yapacağım.dünden taze fasulyem var yanına ne yapsam karar veremedim. kızartma mı yapsam ki ? ben pek yemem eşim yer?

selam kızlar ben geldim, anchusa yok mu, güllaç yapıyorum da onunki nasıl oldu merak ettim:)

ay dışarı çıktık ya nasıl yandım nasıl boğazım kurudu anlatamam, sonra serinde biraz oturunca normale döndüm allahtan:)

benim corbam var,
pilavim var
araya ne yapicam bilemedim ???

kofte+patates kroket mi yapsam.
dun de kofte yedim ama bisye olur mu ki?? (saglikli beslenme acisindan ?)

ahh kizim bu sicakta ne isin vardi.

ben korkudan ofisten disari adim atmiyorum vallaa

slm kıslarr bende hezaman 43-44 kişo olurdum bu son sene deli giib yemek yedim ve şuan tam 50 kiloyum boyum 158 kemik yapın çok inceeee ondann şluanda göbekkim pörtlemiş durumda:)ramazandada zayıflarım diyodum tam tersine abur cubur tatlılardan sahurdan dolayı alıyyorumm acilen zayıflamam lasım ama nasıl):

kızlar şööle bi bakıp çıkıyorum iftara davetliyis bu arada işleride yarıladım enerji geldi bir an çabucak mutfakla banyoyuda hallettim ohh banyomu yaptım giyindim hazırım bebişim kalksında çorba içircem ona sonra eşim gelecek çıkacağız ayy bilerek en dar pantolonumu giydim bu sıcakta yapıştı üstüme ama napiim akşama fazla yemeyim diye nasıl taktik ama ahahahaha neyyse gece görüşürüss iyi akşamlaar....

merhabalar
ben kk da yeniyim özellikle akşamları yediklerime ve yeme saatime dikkat ederek yeme düzenimi oturtmuştum 64 ten 59 kiloya indim bu şekilde şimdi ramazanla beraber iftar saatlerinin geç olması dolayısıyla bu düzenimi uygulayamıyorum sizler ramazanda geç saatte yemeye nasıl bir çözüm buldunuz acababilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…