kaça mal oldu onu söle asıl bakayımmkızlar çok fenayım bennnnnnnkafamçokkarıştı
öğlen azıcık yürümek için çıkmıştım faturası biraz ağır oldu ,
1 adet benetton nevresim takımı,
1 adet taç masa örtüsü
1 adet svarovski taşlı ip perde süsü
1 adet çerez kabıeyvahedigeldismile
mrrbbb,
nasıslsınızzz baynalrrr?ayy süreklii halsizizmm yaaaa,,canım bieşy yapmak çekmiyooooooo...evi bile artık akşamalrı temizliyorummmm...
selam kızlar.
peppermint çok yakın bir arkadaşım gözlerini lazerle çizdirdi. onunki hipermetroptu. küçüklükten beri gözlük takıyormuş.uzun yıllardır da lens kullanıyormuşum.yaptırdı ve çok memnunnn
dünkü yediklerimi yazayım
sahur
yarım dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık
1 bardak süt
iftar
2 kepçe çorba
5-6 kaşık taze fasulye
1 parça tavuk ızgara
1 büyük bardak ayran
ara star cup dondurma
ay evi toparlayım dedim nerrdeee oturdum klimalı odaya uzandım ohh hala ev dağınık bi salonu topladım süpürge tuttum o kadar kalkmam gerek ama hiç halim yoook :bbo:
kaça mal oldu onu söle asıl bakayımm
ip perdeni merak ettim
canım sadece sen değil. ama sıcaktan. başka bişey değil.
sen hiç değilse akşam temizliyormuşsunç. ben hiç birşey yapmıyorum
evet cnm, benim kuzenim de yaptirdi, o da cok memnun
ben 4-5 yil once kesin karar vermistim; doktora gittim, tum tetkiklerim yapildi, uygun bulundu gozum ameliyata, 2 gun sonra gel ameliyat dediler, korkup gitmedim :-(
--
menun herzmaan ki gibi super; azicik yemisin yine
su star cup dond. da neyin nesi ??
2 saattir temzilik yapmaya çalışıyorum.ama uyuşuk uyuşuk.bir şey yapıp oturup kalıyorum.
bir an önce bitirsdem iyi olacak.daha yemek yapacağım.dünden taze fasulyem var yanına ne yapsam karar veremedim. kızartma mı yapsam ki ? ben pek yemem eşim yer?
selam kızlar ben geldim, anchusa yok mu, güllaç yapıyorum da onunki nasıl oldu merak ettim:)
ay dışarı çıktık ya nasıl yandım nasıl boğazım kurudu anlatamam, sonra serinde biraz oturunca normale döndüm allahtan:)
ben kaciyorum ;
iyi aksamlar optum hepiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?