50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy bende sana bişe oldu sandım deliikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım bende yeniyim burda bende 62 kiloydum bi ara hafif bi diyet yaparak 2 kilo verdim 1 ayda ama çok uzun geldi bana ramazana girince ben normalde kilo alırım şimdi ise sıkı bir diyet ve spor yapmaktayım hedefim 55 kio olmak bakalım inşallah hedefime ulaşırım ramazanda ise henüz oruçlu değilim ama bu akşam niyetlenecem iftar yemeğini 2 ye bölecem çok hafif olarak yapmayı düşünüyorum sahurda kahvaltıyla geçiştirecem inşallah işe yaraa.s

oo çarşıyı toplamış gelmişsin
şaka şaka
gülerek kullan
ihtiyaçsa alıncak tabi

küçük yaşlarda dişlere yön vermek daha kolay
ama her yaşta oluyor

cnm gozlerim bozuk benim; numarali lens kullaniyorum,
ama biktim;
cizdirmek istiyorum artik lazerle.

bu kis yaptiricam sanirim.

canım yanlış anlama
canının sıkılmasını da istemem ama
bir an önce yaptır
çünkü lens kullandığın ve gözlerinde bir problem olduğu belli oluyor fotolarda
ama anchusa da hiç fark edilmiyor
o çizdirmişti sanırım
sen de bir an önce çizdir

kızlar ,
c.tesi günü iftara misafir almayı düşünüyorum ,
neler yapmamı önerirsiniz?

ana yemek olarak hünkar beğendi olabilir

hay maşallah sen neler yapacan böyle yaaa
ben de gelirim bak hepsinden canım çekti
ya da sen en iyisi kargoyla gönder bana

(bu ne ya sürekli yemek tarifi verilmiş
hu huu zayıflama topiği burası )
hepsini canım çekti valla

adetin 2-3 günü ölçülüyo prolaktin
bi kadın doğumcuya git muayene ol benc e
bu arada kizlar,
size bir itirafta bulunmam lazim

ben erikli tatilinde kilo aldim :-((
hala da onu veremedim.
cumaya kadar verebilir miyim bilmiyorum :-(((((((((((

aman boşver canım yaa
arada 2 kilo alıyoruz
2 kilo veriyoruz
obez değiliz sonuçta

bu akşam kaynanamlar var iftarda

kıymalı şehriye çorbası
patlıcan musakka
pilav
baget tavuk kızartması
salata
sütlaçbilmiyorumkismile

azmıki yaaa

bu arada ben bu menüden kendimi nasıl kurtaracam onu kara kara düşünüyom

iyi taktik

oo iyi inmişsin ama bir anda vermek iyi değil
iftarı kahvaltı gibi hafif
2 saat sonra ara
2 saat sonra ara
sahur
azar azar yemelisin

50 kiloysan gayet iyisindir
43-44 iyice çocukmuşsun gibi durmuyormu
belki foto yüklersen yorum yapabiliriz

Merhaba kızlar

Ben baya bi dizi takip ediyorum, neyse ki 3-4 tanesi bitti :) Breaking bad, dexter, it's always sunny in philadelphia, supernatural, how i met your mother, eureka, heroes, desperate housewives..... ve muhtemelen aklıma gelmeyen bi kaç tane daha Türk yapımı bi tek türk malını izliyorum. Sezon araları bitince dizilerden filmlere çok az vakit kalıyo zaten :kedi:

Korelilerin romantik komedide başarılı olduğuna katılıyorum, hatta adamlara öyle bi yerleşmiş ki, bazen korku filmlerinde bile o sevimliliği yakalıyorlar

ne estetiği olucaksın sen canım?hadi bakalım az ye iftarda, evsahibinin hatrı için herşeyin tadına bak ama çok az olsun hepsi.

ya kızım ama sahur yapmamak da iyi değil ki..bari bi kaç çatal peynir ye, bi kaşık bal ye.
tahinli çöreke bayılırım :)

allah allah ne kadar hızlı kilo veriyorsun şekerim sen ::) ya da sıcaklardan eriyip bitiyorsun.
daha sık birşeyler yemelisin yoksa iftara yuklenirsin çok.

süper menu melahat tebrik ederim!

Taktik iyiymiş opuyorumnanaktan

hoşgeldin.bi kaç gün bizi takip et, menulerimizi incele. sen de menulerini paylaş. burda da bir çok arkadaşımız oruç tutuyor ama sağlıklı beslenmeyi sürdürüyoruz.

canım gayet güzel daha ne olsun...
sen şöyle yapıcaksın:
2 kepçe çorba
3 kaşık musakka
1 kaşık pilav
salata
bir kaç kaşık kocanın sütlacından :)

huuhuuu burası dizi topici değil kuzummmm...
geliyorsun dizi diyorsun oyun diyorsun gidiyorsun. oldu mu hiç ama...
ne yer ne içersin..kilo durumun nasıl..erkek arkadaşın nasıl..evlilik planları ne alemde..iş durumları ne alemde? hiççç anlatmıyorsun be çiçeeem opuyorumnanaktan

mrbbb,
menüm:
sahur:1 bardak su
akşam:2 bardak su+1 dilim karpuz+yoğurt çorbası+semizotu slaatsı+pataes salatası
planaldığım ara öğünlerimi de yazayımmmm
1.ara:1-2 top dondurmaaa yiyceeemmm
2.ara:haşlanmış mısır
3.ara:yediklerimi sindirmek için türk kahvesi ve sodaa
gece ilrellyen sattlerde yeşil çay demliycemmmm 3-4 fincan onu içerim.
hareekt:az sonra ailece yüüryüş yapcaz 1s aattee yakın.gece ilerlelyen sattelrde tibet+pilates yapcamm

mafoldumbenmafoldumben
yemeği fazla kaçırdım galibaaaaa
3 kaşık musakka
2 kaşık pilav
1 baget
1 bardak kola
toplamda yarım kilo yemek yemişimmm mafoldumbenmafoldumben
biliyodum zati böle olacağını misafir olunca bol yemek olunca bende kaçırdım işte normalde 300 gr lık yemek yerdim 200 gr fazlalık olduuu mafoldumben

allah allah ne kadar hızlı kilo veriyorsun şekerim sen ::) ya da sıcaklardan eriyip bitiyorsun.
daha sık birşeyler yemelisin yoksa iftara yuklenirsin çok.

evet cnm gercekten vucud dengem bı acayıp gecen sene cok uzulmustm bırseylere bır haftada coktum mesala.. bu senede bırden kılo aldım . nıe böyle oluyo anlamıyorum yarın bı bakmışız tekrar 58 olmuşum allahm yaa

ıftardada bı kase mercımek corbası bayadır ıcmıodum özlemısm :)
bı dlım makarnalı borek
su... :)

arada yeşil çay ıctmm

sahurdada su ıcerım sanrm oruc tutamıorm ztn

ohaoldumsmile sempatiksalakcinni Ben de bu sözleri bekliyordum birinden, tabi ki haftanın koçu çıtır spatz dan geldi kaydirigubbakcemile3 Yaw nutcasele de kilo diyet konuşulmaz ki, di mi ama :) Biliyon normalde de hiç menü yazmazdım, bugünkünü yazsam beni kovarsınız zaten. Spor paylaşımı yapıyordum esasında ama bu havada malum -tatlicadiarzu- Ondan yani :kedi: Teşekkürler sorduğun için fıstık, ikimiz de çok iyiyiz, seneye planladık herşeyi. Siz nasılsınız, en son sanki tanıştırma falan muhabbeti vardı :uhm:

Krispicim, iyi misin, bunun neresi fazla yahu -tatlicadiarzu- Bundan azı su

slm kızlar.ben yeni katıldım aranıza.kilomdan memnunum.doğumdan sonra 57kiloydum.50ye düştüm.şu an53kiloyum.çok zayıflamak istemiyorum çünkü zayıflayınca 36beden bile bol geliyor,kendime kıyafet bulamıyorum.tek derdim belim ve göbeğim.3kilo fazlam var diye düşünüyorum 3kgda göbeğim ve belimde.ne olur yardım edin.ne yiyeyim ne içeyimde erisin bu yağlar

ahsencim göbekteki yağlar yemeyle içmeyle erimez
hareketle sporla erir

sende zayıfla sitesinden bi sürü spor elde edip evde yapabilirsin

midem kazınıyorr ama bi şey yemeyeceğim. en iyisi yatayım,yatmadan bugün yediklerimi yazayım

sahur

yarım dilim tam buğday ekmeği
domates- salatalık
paynir
2 gofret

iftar:
2 kepçe çorba
4*5 kaşık taze fasulye( daha bitmedi 2 gündür yiyoruz ama bıktım)
yarım dilim tam buğday ekmeği
büyük bardak ayran

ara : 2 fincan yeşil çay

ara 2 : 2 dilim karpuz

ayy geldim kısslar iftar güzel geçti mercimek çorbası vardı bir kase onu içtim ohh:)))pide yaptırmış yanında roka salatası vardı yağsız pideden üç parça yiyip abarttım eyvahedigeldismile sonra yemekten iki saat sonra fln bir bardak şekersiz çay içtim ardından limonlu parfe yapmış onu hiç yememiştim tadına baktım önce beğenir gibi oldum bir kaşık daha alınca midem bulandı yemedim vee şu an kendimi nasıl şiş hissadiyorum anlatamam karnım davul gibi patlıcam sabah kahvaltı yapmasam yeridir yani acıkmadan kalkarım zaten kesin birde dar pantolonla gitmiştim eve gelene kadar patladım resmen zor attım üzerimden iyi oldu bana ama o kadar yersem olacağı bu yane yemeyim diye giydim ama bi daha ders olur yemem belki:)))) cnm spatzcim ben göğüs küçültme ameliyatı olacağım e bu zamana kadar bekledim bebekte doğdu ikinciyi bekleyemicem yeter yani kısmetse ağırlıklarımı atıcam bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum kızlar sabah görüşürüz ben yine nöbetteyim sahuru bekliyorum buralardayım öptüüüm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…