ayyy bende sana bişe oldu sandım deliikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar çok fenayım bennnnnnnkafamçokkarıştı
öğlen azıcık yürümek için çıkmıştım faturası biraz ağır oldu ,
1 adet benetton nevresim takımı,
1 adet taç masa örtüsü
1 adet svarovski taşlı ip perde süsü
1 adet çerez kabıeyvahedigeldismile
merhabalar
ben kk da yeniyim özellikle akşamları yediklerime ve yeme saatime dikkat ederek yeme düzenimi oturtmuştum 64 ten 59 kiloya indim bu şekilde şimdi ramazanla beraber iftar saatlerinin geç olması dolayısıyla bu düzenimi uygulayamıyorum sizler ramazanda geç saatte yemeye nasıl bir çözüm buldunuz acababilmiyorumkismile
kızlar çok fenayım bennnnnnnkafamçokkarıştı
öğlen azıcık yürümek için çıkmıştım faturası biraz ağır oldu ,
1 adet benetton nevresim takımı,
1 adet taç masa örtüsü
1 adet svarovski taşlı ip perde süsü
1 adet çerez kabıeyvahedigeldismile
Günaydınlar şekerler
Pepercimmm ne oldu göz ameliyatı vs??hayırdır kuzum
Kuzucum hayırlı olsun kuzum...Allah bir ömür boyu eşinle sana mutluluk versin..
Orange şeker dr kontrolune hastalığın bittikten sonra git...vücudun rahatlayınca yani...
benimde küçükken çenem dar olduğundan dişlerim eğri çıkacaktı annem 6 yaşından itibaren her 6 ayda bir dnt götürdü..1-2 diş çekildi 20 lilikler ameliyatla alındı..benimde kızımın dişi babamız(eşim) gibi eğri 2 senedir dr gidiyoruz her ay koontrole damak vs kullandı şimdi bu sene Allahın izniyle tel takılacak sonra 6 ayda kontrol..oyuzden kızlar dişi ihmal etmeyin valla gelen b,r suru genckzlar vardı diş düzeltmeye yani ben eşimede dedim gidelim diye ben hacettepeyi tercih ettim..özelle aynı parayı verdim ama hacettepe diş iyidir...
cnm gozlerim bozuk benim; numarali lens kullaniyorum,
ama biktim;
cizdirmek istiyorum artik lazerle.
bu kis yaptiricam sanirim.
kızlar ,
c.tesi günü iftara misafir almayı düşünüyorum ,
neler yapmamı önerirsiniz?
ben de sıcaklardan çok korkuyorum pepper,
- benim menüm de şöyle gibi ,
- terbiyeli yoğurtlu şehriye çorbası
- salçalı köfte
- pilav
- karışık sebze kızartması
- yoğurtlu havuç
- taze fasulye
- kıymalı milföy böreği
- lahana sarması
- salata
- yalancı profiterol
zeytinyağlıları,tatlıyı ve kızartmaları bir gün önceden yapmayı düşünüyorum,köfteyi de bir gün önceden yoğururumbilmiyorumkismile
arkadaşlar bişi sormak istiyorum.bi kaç aya kadar bebiş düşünüyoruz. ramazan sonu doktora gitmeyi düşünüyorum.ama adet öncesi mi adet sonrası mı gitmeliyim ilk kontorole..benim prolaktin hormonum yüksek çıkıyodu o adet döneminde ölçülüyo.ama diğer testler nelerdir ve ne zaman gitsem tam zamanı olur..
bu arada kizlar,
size bir itirafta bulunmam lazim
ben erikli tatilinde kilo aldim :-((
hala da onu veremedim.
cumaya kadar verebilir miyim bilmiyorum :-(((((((((((
evet canım..
bidahaki ay düğünüm var kısmetse..
onun telaşesi içindeyim..
ayy senin telaşeni yesinler
taze gelin
aferin sana, boyle dusunmen cok guzel...
gecmis olsun
bence de git yat
yaaa kizlar yarin aksama misafirim var, gelen arkadasimiz krema yemiyor. iki tane tatli yapacaktim. bir baktim ikisindede krema var. ne yapsma simdi? serbetli tatli da yapmak istemedim agir olmasin diye....bir fikir???
benim yaptığım şekerpare çok hafifti çok güzel olmuştu
ama sen çoktan yapmışsındır yapacağını boshayallersmile
kızlar şööle bi bakıp çıkıyorum iftara davetliyis bu arada işleride yarıladım enerji geldi bir an çabucak mutfakla banyoyuda hallettim ohh banyomu yaptım giyindim hazırım bebişim kalksında çorba içircem ona sonra eşim gelecek çıkacağız ayy bilerek en dar pantolonumu giydim bu sıcakta yapıştı üstüme ama napiim akşama fazla yemeyim diye nasıl taktik ama ahahahaha neyyse gece görüşürüss iyi akşamlaar....
merhabalar
ben kk da yeniyim özellikle akşamları yediklerime ve yeme saatime dikkat ederek yeme düzenimi oturtmuştum 64 ten 59 kiloya indim bu şekilde şimdi ramazanla beraber iftar saatlerinin geç olması dolayısıyla bu düzenimi uygulayamıyorum sizler ramazanda geç saatte yemeye nasıl bir çözüm buldunuz acababilmiyorumkismile
slm kıslarr bende hezaman 43-44 kişo olurdum bu son sene deli giib yemek yedim ve şuan tam 50 kiloyumboyum 158 kemik yapın çok inceeee ondann şluanda göbekkim pörtlemiş durumda:)ramazandada zayıflarım diyodum tam tersine abur cubur tatlılardan sahurdan dolayı alıyyorumm acilen zayıflamam lasım ama nasıl):
Bir şey değil. Sen hangi dizileri izliyorsun ben de merak ettim şimdi :) .
Ok, o zaman bir ara bir liste yapayım da yazayım beğendiğim Kore filmlerini. Savaş filmlerini ben de sevmiyorum, aksiyon da Koreden çok iyi çıkmıyor zaten, ben genelde romantik komedi filmlerini öneririm. Tatlı filmleri iyi yapıyor bu Koreliler yaw. Üç beş de dram filmi öneririm ama belirtirim dram olduğunu.
slm kızlaaar ve koçççç cevapladığın için teşekkür ederim cnm yaptım hemencik verdiğin mekikleri bir kaç hareket daha ekledim süper oldu sabahtan beri mayışık geziodum evin içinde açıldım biras ohh:))ya aslında o kumpiri yemezdimde seçenekte başka bişii yoktu ablam yurtdışında yaşıo e birlikte çıktık gitcek iki güne zaten canı kumpir çekti e kumpirciye oturduk haliyle başka bişii yoktu bende meze fln koydurmadım yağda koymayın biraz kaşar atın içine dedim ama iğrenç oldu tabii yiyemedim zaten bu ara düzenim yok kızlar yaa ablam burda ani şeyler çıkıo neyyse ben bugünkü programımı yazayım
sabah
bir kase kelogs yedim
öğlen
bol yoğurtlu bulgur pilavı yemeyi planlıyorum
ara öğün
karpuz yiyeceğim
akşam iftara davetliyis sanırım çorba ve pide var menüde ama henüz tam bilemiyorum başka bişiide yaparmı salatalar olur kesin fln filan abartmam ama sözz:)))
gece gelirim yine şimdi gideyim braz evi toparlıcam ektra bişi yersem yazarım bu arada bende epilasyon istiyorum bu kış kısmetse bende şu tüylerden kurtulacağım ama önce 6 eylülde estetik operasyonum var bakalım kızlar bana şans dileyin hepinizi öptüm görüşürüüüüs:))))
selam kızlar ben geldim, nasılsınız, geçmişi okuyum dedim okuyamadım. yarım saat sonra falan arkadaşım gelcek onu bekliyorum dışarı falan çıkıcaz galiba, bu sıcakta ve oruçluyken gözüm korkmuyor da değil. neyse menümü yazıyım;
sahurda bişey yememiştim. iftarda da
yarım tabak domatesli mantar sote,
bir tabak kadar makarna
cacık
ilk arada bir dilim tahinli çörek yedim çayla
bu kadar, sahur yapmadım yine. ben sahurda hiç acıkmıyorum su içiyorum sadece.
sahura uyanamadımmmmmmm.
regl olmsm ztnn.
sabah bı tena armt yedımm
arada yesıl cay ıcmeyı dusunuyorumm
gerısı ıftardaa bu arada kzlar bnm vucud dengem bır acayıp smdı tartıldm 56 gosterıo allah allah :s
selam kızlar.
dünkü yediklerimi yazayım
sahur
yarım dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık
1 bardak süt
iftar
2 kepçe çorba
5-6 kaşık taze fasulye
1 parça tavuk ızgara
1 büyük bardak ayran
ara star cup dondurma
kızlar şööle bi bakıp çıkıyorum iftara davetliyis bu arada işleride yarıladım enerji geldi bir an çabucak mutfakla banyoyuda hallettim ohh banyomu yaptım giyindim hazırım bebişim kalksında çorba içircem ona sonra eşim gelecek çıkacağız ayy bilerek en dar pantolonumu giydim bu sıcakta yapıştı üstüme ama napiim akşama fazla yemeyim diye nasıl taktik ama ahahahaha neyyse gece görüşürüss iyi akşamlaar....
merhabalar
bu akşam kaynanamlar var iftarda
kıymalı şehriye çorbası
patlıcan musakka
pilav
baget tavuk kızartması
salata
sütlaçbilmiyorumkismile
azmıki yaaa
bu arada ben bu menüden kendimi nasıl kurtaracam onu kara kara düşünüyom
Merhaba kızlar
Ben baya bi dizi takip ediyorum, neyse ki 3-4 tanesi bitti :) Breaking bad, dexter, it's always sunny in philadelphia, supernatural, how i met your mother, eureka, heroes, desperate housewives..... ve muhtemelen aklıma gelmeyen bi kaç tane dahaTürk yapımı bi tek türk malını izliyorum. Sezon araları bitince dizilerden filmlere çok az vakit kalıyo zaten :kedi:
Korelilerin romantik komedide başarılı olduğuna katılıyorum, hatta adamlara öyle bi yerleşmiş ki, bazen korku filmlerinde bile o sevimliliği yakalıyorlar
allah allah ne kadar hızlı kilo veriyorsun şekerim sen ::) ya da sıcaklardan eriyip bitiyorsun.
daha sık birşeyler yemelisin yoksa iftara yuklenirsin çok.
huuhuuu burası dizi topici değil kuzummmm...
geliyorsun dizi diyorsun oyun diyorsun gidiyorsun. oldu mu hiç ama...
ne yer ne içersin..kilo durumun nasıl..erkek arkadaşın nasıl..evlilik planları ne alemde..iş durumları ne alemde? hiççç anlatmıyorsun be çiçeeem opuyorumnanaktan
mafoldumbenmafoldumben
yemeği fazla kaçırdım galibaaaaa
3 kaşık musakka
2 kaşık pilav
1 baget
1 bardak kola
toplamda yarım kilo yemek yemişimmm mafoldumbenmafoldumben
biliyodum zati böle olacağını misafir olunca bol yemek olunca bende kaçırdım işte normalde 300 gr lık yemek yerdim 200 gr fazlalık olduuu mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?