slmm cnmmmayy kimseller yokmuşşşşş,herkes uykuda mı ne....
gunaydin peppermint,gunaydin kizlarrrrr,
anchusa, lachesis, sptaz, melahatt, ulkerk, nesmekaya, oranje, ismini ezberleyemedigim diger yeni gelen arkadaslar
nasilsiniz??
ben menumu yazip kacayim isim var biraz
iftar
1 hurma
yarim kase corba
misket kofte+patates kroket
2 kasik pilav
1 bardak elma suyu
ara
yarim kase tavukgogsu
sahur
el kadar pide ile klasik kahvalti (1 haslanmis yumurtali)
2 fincan yesil cay
tatli ruyalargünaydın kızlar... çok uykum var sahura kadar hiç uyumadım 4,15 de uyudum anca hemen yediklerimi yazayım gerçi abarttım dün hem misafir vardı hemde uzun süre oturunca he bire bişeler yendi....
iftar...
bir kase d.çorbası,
1 servis kaşığı p.pilavı,
1 servis kaşığı patates oturtma.
bir kaç kaşık alinazik.
salata (bayaaa bi yedim.)
1 bardak m.suyu.
çok azcııkk pide..
.........
ardından sırayla 3 bardak çay(şekerli)
1 soda meyveli.
irmik tatlısı bir porsiyon..
az dondurma...
1 elma
..........
bu kadar... sahur yemedim çğnkü dün öğleden sonra regli oldum..
bugünde oruçlı gibi geçer bişi yiyemem pek su falan anca içerim..
dün iftardan sonra yediklerimi yaklaşık birer saat arayla yedim....spor falan yapamadım..bu aralar daha çok spora dönük çalışacağım hareketli olmaya çalışıyorum sadece şuan...
....
neyse cicişler ben biraz masa başı uyuklayım çok uykum var çookkk....
günaydın herkese,
dün yediklerim ;
iftar
ara
- 1 kase şehriye çorbası
- yarım porsiyon bulgur pilavı
- yarım porsiyon sebzeli tavuk
sahurda bir şey yiyemedimzemuszemus
- 2 fincan şekersiz açık çay
- akabinde yarım kup meyveli dondurma
- yatmadan evvel
- maden suyu
- bolca su
mrbbb,
menüm:
sahur:1 bardak su
akşam:2 bardak su+1 dilim karpuz+yoğurt çorbası+semizotu slaatsı+pataes salatası
planaldığım ara öğünlerimi de yazayımmmm
1.ara:1-2 top dondurmaaa yiyceeemmm
2.ara:haşlanmış mısır
3.ara:yediklerimi sindirmek için türk kahvesi ve sodaa
gece ilrellyen sattlerde yeşil çay demliycemmmm 3-4 fincan onu içerim.
hareekt:az sonra ailece yüüryüş yapcaz 1s aattee yakın.gece ilerlelyen sattelrde tibet+pilates yapcamm
mafoldumbenmafoldumben
yemeği fazla kaçırdım galibaaaaa
3 kaşık musakka
2 kaşık pilav
1 baget
1 bardak kola
toplamda yarım kilo yemek yemişimmm mafoldumbenmafoldumben
biliyodum zati böle olacağını misafir olunca bol yemek olunca bende kaçırdım işte normalde 300 gr lık yemek yerdim 200 gr fazlalık olduuu mafoldumben
ıftardada bı kase mercımek corbası bayadır ıcmıodum özlemısm :)
bı dlım makarnalı borek
su... :)
arada yeşil çay ıctmm
sahurdada su ıcerım sanrm oruc tutamıorm ztn
ohaoldumsmile sempatiksalakcinni Ben de bu sözleri bekliyordum birinden, tabi ki haftanın koçu çıtır spatz dan geldi kaydirigubbakcemile3 Yaw nutcasele de kilo diyet konuşulmaz ki, di mi ama :) Biliyon normalde de hiç menü yazmazdım, bugünkünü yazsam beni kovarsınız zaten. Spor paylaşımı yapıyordum esasında ama bu havada malum -tatlicadiarzu- Ondan yani :kedi: Teşekkürler sorduğun için fıstık, ikimiz de çok iyiyiz, seneye planladık herşeyi. Siz nasılsınız, en son sanki tanıştırma falan muhabbeti vardı :uhm:
midem kazınıyorr ama bi şey yemeyeceğim. en iyisi yatayım,yatmadan bugün yediklerimi yazayım
sahur
yarım dilim tam buğday ekmeği
domates- salatalık
paynir
2 gofret
iftar:
2 kepçe çorba
4*5 kaşık taze fasulye( daha bitmedi 2 gündür yiyoruz ama bıktım)
yarım dilim tam buğday ekmeği
büyük bardak ayran
ara : 2 fincan yeşil çay
ara 2 : 2 dilim karpuz
ayy geldim kısslar iftar güzel geçti mercimek çorbası vardı bir kase onu içtim ohh:)))pide yaptırmış yanında roka salatası vardı yağsız pideden üç parça yiyip abarttım eyvahedigeldismile sonra yemekten iki saat sonra fln bir bardak şekersiz çay içtim ardından limonlu parfe yapmış onu hiç yememiştim tadına baktım önce beğenir gibi oldum bir kaşık daha alınca midem bulandı yemedim vee şu an kendimi nasıl şiş hissadiyorum anlatamam karnım davul gibi patlıcam sabah kahvaltı yapmasam yeridir yani acıkmadan kalkarım zaten kesin birde dar pantolonla gitmiştim eve gelene kadar patladım resmen zor attım üzerimden iyi oldu bana ama o kadar yersem olacağı bu yane yemeyim diye giydim ama bi daha ders olur yemem belki:)))) cnm spatzcim ben göğüs küçültme ameliyatı olacağım e bu zamana kadar bekledim bebekte doğdu ikinciyi bekleyemicem yeter yani kısmetse ağırlıklarımı atıcam bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum kızlar sabah görüşürüz ben yine nöbetteyim sahuru bekliyorum buralardayım öptüüüm:)))
gunaydin kizlarrrrr,
anchusa, lachesis, sptaz, melahatt, ulkerk, nesmekaya, oranje, ismini ezberleyemedigim diger yeni gelen arkadaslar
nasilsiniz??
ben menumu yazip kacayim isim var biraz
iftar
1 hurma
yarim kase corba
misket kofte+patates kroket
2 kasik pilav
1 bardak elma suyu
ara
yarim kase tavukgogsu
sahur
el kadar pide ile klasik kahvalti (1 haslanmis yumurtali)
2 fincan yesil cay
günaydın kızlar... çok uykum var sahura kadar hiç uyumadım 4,15 de uyudum anca hemen yediklerimi yazayım gerçi abarttım dün hem misafir vardı hemde uzun süre oturunca he bire bişeler yendi....
iftar...
bir kase d.çorbası,
1 servis kaşığı p.pilavı,
1 servis kaşığı patates oturtma.
bir kaç kaşık alinazik.
salata (bayaaa bi yedim.)
1 bardak m.suyu.
çok azcııkk pide..
.........
ardından sırayla 3 bardak çay(şekerli)
1 soda meyveli.
irmik tatlısı bir porsiyon..
az dondurma...
1 elma
..........
bu kadar... sahur yemedim çğnkü dün öğleden sonra regli oldum..
bugünde oruçlı gibi geçer bişi yiyemem pek su falan anca içerim..
dün iftardan sonra yediklerimi yaklaşık birer saat arayla yedim....spor falan yapamadım..bu aralar daha çok spora dönük çalışacağım hareketli olmaya çalışıyorum sadece şuan...
....
neyse cicişler ben biraz masa başı uyuklayım çok uykum var çookkk....
günaydın herkese,
dün yediklerim ;
iftar
ara
- 1 kase şehriye çorbası
- yarım porsiyon bulgur pilavı
- yarım porsiyon sebzeli tavuk
sahurda bir şey yiyemedimzemuszemus
- 2 fincan şekersiz açık çay
- akabinde yarım kup meyveli dondurma
- yatmadan evvel
- maden suyu
- bolca su
gunaydin, sahuru mu kaciirdin kahve kokusu....yine de tutuyor musun oruc???
canım yanlış anlama
canının sıkılmasını da istemem ama
bir an önce yaptır
çünkü lens kullandığın ve gözlerinde bir problem olduğu belli oluyor fotolarda
ama anchusa da hiç fark edilmiyor
o çizdirmişti sanırım
sen de bir an önce çizdir
le
gunaydin peppermint,
dun misafirlerim vardi hic giremedim. neyse guel oldu hersey... yalniz o kadar cok yemek artti ki...nasil bitecek bilmiyorum.
tatli ruyalar
kızlar gunaydinnnnopuyorumnanaktan
bu sabah ilk defa uyuyakaldım. normalde uyandıgımdan 45 dk sonra erkek arkadaşım aradı uyandırdı işe nasıl koştugumu bilemedim.
nesmecim sadece suyla mı sahur yapıyorsun?hem de 1 bardak?Dun Lachesis'e de aynı şeyi söyledim. hiç yememek daha iyi birşey değil. bir çatal peynir, bir parça ekmek, 1 kaşık bal bile yesen yeter ama mideni boş bırakma.haşlanmış mısır çok kalorili, dikkat! yürüyüşünü yaptıysan çok iyi olmuş..
yok be krispicim bu kadar da büyütme. fazla kaçmamış bence, kola mideni şişirmiştir de sana ondan öyle geliyordur. kola içme mümkün oldugunca.inan hiç bir faydası yok!
ama nerde sebze,nerde meyve, nerde peynir,yoğurt, süt? makarnalı börekle kilo verikmez söyliyim...!!!!
canım hepimiz burda başka şeyler de konuşuyoruz sorun o değil. ama sadece oyun ve diziden bahsetmeniz olmadı. nutcase'i tanımıyorum, tanısam ona da bi çift söz ederimkaydirigubbakcemile5
neyse şu havalar biraz serinlesin de sporumuza dönüş yapalım.
tanıştırma yoktu canım daha yeni bahsetmiştim anneme. iyi gidiyor çok şükür, ama bize daha 2-3 sene var.
melahatcım senin menulerine bayılıyorum süper! (gofretler hariç)
çok yememişsin aslında.sonuçta misafirliğe gidiyorsun yesen bi türlü yemesen bi türlü.
göğüs küçültme mi? hadi bakalım hayırlısı canım...yaptıran bi tanıdığım var çok rahat etti, sırt ve bel ağrılarım geçti kuş gibi oldum diyor.
işte kiminde hiç yok(misal ben), kimi de ameliyatla küçültüyorbilmiyorumkismile
iyiyiz canım benim sen nasılsın?
ne oldu bizim deal? hani haftasonuna kadar tatlı yoktu? :) dedim ben sana dayanamazsın diye. gerçi hafiftir tavukgöğsü ama olsun...kroket çok yemediysen sorun yok güzel menu.
aslında çok yememişsin canım. biraz gece yediklerin çok olmuş. bu bir kilo koruma menusu olabilir. ama kilo verme değil...
birşey demiyorum sana kuşumopuyorumnanaktan her zamanki gibi bir menu, yarım porsiyon bulgur pilavını nasıl yediğine de hayret ettim doğrusukaydirigubbakcemile5
gunaydin anchusacım. geömiş olsun ağırlamışsın misafirlerinikaydirigubbakcemile5
peperrrrrrrrrrr nerde resmin yaaaaaaaaa merak ettim
peppercim bi daha baktım resimlerine. çok şekersin yaaazemuszemus
ayrıca tatil resimlerinde o çengelköy resimlerine göre çok daha zayıfsın.ne kadar süre vardı ki arasında?
canimm benim cok tesekkur ederim...a.s.
cengelkoye nisan gibi gitmistik sanirim; tatile haziran basi..
yarin yukleyeyim de en son erikli fotolarina da bakin bakalim kilo farki var mi)
yukle yukle canım bakalımopuyorumnanaktan
kızlar ben dün 2 tane bikini aldım. ikisi de 36 beden. ayhh o kadann mutlu oldum kikaydirigubbakcemile3 1-2 kilo daha verip ömür boyu o kiloda kalsam keşke:lepi:
ayyy ne guzel canim masallah sanaa..
hatta 1-2 kilo vermesen bile olur. su anda mikemmmell vucudun var)
bikinileri de gule gule giyy
yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?