50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlarrrrr,

anchusa, lachesis, sptaz, melahatt, ulkerk, nesmekaya, oranje, ismini ezberleyemedigim diger yeni gelen arkadaslar

nasilsiniz??

ben menumu yazip kacayim isim var biraz

iftar
1 hurma
yarim kase corba
misket kofte+patates kroket
2 kasik pilav
1 bardak elma suyu

ara
yarim kase tavukgogsu

sahur
el kadar pide ile klasik kahvalti (1 haslanmis yumurtali)
2 fincan yesil cay

günaydın kızlar... çok uykum var sahura kadar hiç uyumadım 4,15 de uyudum anca hemen yediklerimi yazayım gerçi abarttım dün hem misafir vardı hemde uzun süre oturunca he bire bişeler yendi....
iftar...
bir kase d.çorbası,
1 servis kaşığı p.pilavı,
1 servis kaşığı patates oturtma.
bir kaç kaşık alinazik.
salata (bayaaa bi yedim.)
1 bardak m.suyu.
çok azcııkk pide..
.........

ardından sırayla 3 bardak çay(şekerli)
1 soda meyveli.
irmik tatlısı bir porsiyon..
az dondurma...
1 elma
..........
bu kadar... sahur yemedim çğnkü dün öğleden sonra regli oldum..
bugünde oruçlı gibi geçer bişi yiyemem pek su falan anca içerim..
dün iftardan sonra yediklerimi yaklaşık birer saat arayla yedim....spor falan yapamadım..bu aralar daha çok spora dönük çalışacağım hareketli olmaya çalışıyorum sadece şuan...
....
neyse cicişler ben biraz masa başı uyuklayım çok uykum var çookkk....

gunaydin peppermint,
dun misafirlerim vardi hic giremedim. neyse guel oldu hersey... yalniz o kadar cok yemek artti ki...nasil bitecek bilmiyorum.
tatli ruyalar

günaydın herkese,
dün yediklerim ;
iftar
  • 1 kase şehriye çorbası
  • yarım porsiyon bulgur pilavı
  • yarım porsiyon sebzeli tavuk
ara
  • 2 fincan şekersiz açık çay
  • akabinde yarım kup meyveli dondurma
  • yatmadan evvel
  • maden suyu
  • bolca su
sahurda bir şey yiyemedimzemuszemus

gunaydin, sahuru mu kaciirdin kahve kokusu....yine de tutuyor musun oruc???

kızlar gunaydinnnnopuyorumnanaktan
bu sabah ilk defa uyuyakaldım. normalde uyandıgımdan 45 dk sonra erkek arkadaşım aradı uyandırdı işe nasıl koştugumu bilemedim.

nesmecim sadece suyla mı sahur yapıyorsun?hem de 1 bardak?Dun Lachesis'e de aynı şeyi söyledim. hiç yememek daha iyi birşey değil. bir çatal peynir, bir parça ekmek, 1 kaşık bal bile yesen yeter ama mideni boş bırakma.haşlanmış mısır çok kalorili, dikkat! yürüyüşünü yaptıysan çok iyi olmuş..

yok be krispicim bu kadar da büyütme. fazla kaçmamış bence, kola mideni şişirmiştir de sana ondan öyle geliyordur. kola içme mümkün oldugunca.inan hiç bir faydası yok!

ıftardada bı kase mercımek corbası bayadır ıcmıodum özlemısm :)
bı dlım makarnalı borek
su... :)

arada yeşil çay ıctmm

sahurdada su ıcerım sanrm oruc tutamıorm ztn

ama nerde sebze,nerde meyve, nerde peynir,yoğurt, süt? makarnalı börekle kilo verikmez söyliyim...!!!!

canım hepimiz burda başka şeyler de konuşuyoruz sorun o değil. ama sadece oyun ve diziden bahsetmeniz olmadı. nutcase'i tanımıyorum, tanısam ona da bi çift söz ederimkaydirigubbakcemile5

neyse şu havalar biraz serinlesin de sporumuza dönüş yapalım.

tanıştırma yoktu canım daha yeni bahsetmiştim anneme. iyi gidiyor çok şükür, ama bize daha 2-3 sene var.

melahatcım senin menulerine bayılıyorum süper! (gofretler hariç)

çok yememişsin aslında.sonuçta misafirliğe gidiyorsun yesen bi türlü yemesen bi türlü.
göğüs küçültme mi? hadi bakalım hayırlısı canım...yaptıran bi tanıdığım var çok rahat etti, sırt ve bel ağrılarım geçti kuş gibi oldum diyor.

işte kiminde hiç yok(misal ben), kimi de ameliyatla küçültüyorbilmiyorumkismile

iyiyiz canım benim sen nasılsın?
ne oldu bizim deal? hani haftasonuna kadar tatlı yoktu? :) dedim ben sana dayanamazsın diye. gerçi hafiftir tavukgöğsü ama olsun...kroket çok yemediysen sorun yok güzel menu.

aslında çok yememişsin canım. biraz gece yediklerin çok olmuş. bu bir kilo koruma menusu olabilir. ama kilo verme değil...

birşey demiyorum sana kuşumopuyorumnanaktan her zamanki gibi bir menu, yarım porsiyon bulgur pilavını nasıl yediğine de hayret ettim doğrusukaydirigubbakcemile5

gunaydin, sahuru mu kaciirdin kahve kokusu....yine de tutuyor musun oruc???

gunaydin anchusacım. geömiş olsun ağırlamışsın misafirlerinikaydirigubbakcemile5

Günaydınnnnlarrrrr
Kahvecim boyun kaçtı cnm senin???
Anchusa şekerim bolca artıysa yemekler yersiniz...hımmm valla bu sıcaklarda mutfağa girip misafir çağıramıyorum...
demircik şekerim çizelgeni yapmamışsın

MENÜM
sabah
müsli
1 ceviz

öğlen
2-3 yk barbunya
çeyrek gözelme

ara
1 dlm ıspanaklı börek

akşam
jr(küçük) hamburger menü(mayonezsiz)
zero cola

biliyorum acayipppp karbonhidratlı beslendim..öğlen dışarıdaydım...akşama kahvaltı yapacaktım ama eşim ve kızım çok ısrar ettiler

daha once boyle bisey soyleyen olmamisti; ilk defa sen soyluyorsun canim.
:1shok:

benim icin goz ameliyati cok elzem bisey degil; aslinda lenslerimle cok rahatim, ameliyati da oyle cok istemiyorum, sadece olacaksam eger bebekten once olayim diye dusunuyorum, bebek olunca ugrasilmaz.

benim gozlerim miyop canim yani uzagi gorememe sikayetim var; yani distan belli olacak sasilik vs gibi bi rahatsizligim yok ki; lenslerim de seffaf ve soft lens, esim bile tanistigimizdan uzun zaman sonra ogrendi lens kullandigimi ve cok sasirdi
gozumun icine yakindan bakan bile anlayamiyor yani lensi.

neyse cok uzattim.

sagol canim tavsiyene

gunaydin peppermint,
dun misafirlerim vardi hic giremedim. neyse guel oldu hersey... yalniz o kadar cok yemek artti ki...nasil bitecek bilmiyorum.

tatli ruyalar

selam canimmm

kimbilir kacc cesit yaptin.

bir de insan cok yapiyor misafir gelecek diye, ama kimse de faazla bisey yiyemiyo;
annemden biliyorum herzaman iftar davetlerinden sonra birsuru yemek ve pide artardi

neyse bikac gun yemek yapmazsin ;-)

ayy ben de bu sabah yataktan zor aldim kendimi,
telefonun alarmini defalarca erteledimm :-((
hala cook uykum var.

bilmiyorumkismile anlasma anlasmadir cnm, bozmadim anlasmayi. ama sigara tiryakileri gibi azaltarak birakiyorum sanirim .. magnum yerine azicik tavukgogsu ile gecistirdim.
tatlisiz olmuyor spatzcim ramazanda yaa, tum gun kansekeri mi dusuyor ne, aksam yemeginden sonra cok araniyor tatli :çok üzgünüm:

peppercim bi daha baktım resimlerine. çok şekersin yaaazemuszemus
ayrıca tatil resimlerinde o çengelköy resimlerine göre çok daha zayıfsın.ne kadar süre vardı ki arasında?

peppercim bi daha baktım resimlerine. çok şekersin yaaazemuszemus
ayrıca tatil resimlerinde o çengelköy resimlerine göre çok daha zayıfsın.ne kadar süre vardı ki arasında?

canimm benim cok tesekkur ederim...a.s.

cengelkoye nisan gibi gitmistik sanirim; tatile haziran basi..

yarin yukleyeyim de en son erikli fotolarina da bakin bakalim kilo farki var mi)

canimm benim cok tesekkur ederim...a.s.

cengelkoye nisan gibi gitmistik sanirim; tatile haziran basi..

yarin yukleyeyim de en son erikli fotolarina da bakin bakalim kilo farki var mi)

yukle yukle canım bakalımopuyorumnanaktan

kızlar ben dün 2 tane bikini aldım. ikisi de 36 beden. ayhh o kadann mutlu oldum kikaydirigubbakcemile3 1-2 kilo daha verip ömür boyu o kiloda kalsam keşke:lepi:

yukle yukle canım bakalımopuyorumnanaktan

kızlar ben dün 2 tane bikini aldım. ikisi de 36 beden. ayhh o kadann mutlu oldum kikaydirigubbakcemile3 1-2 kilo daha verip ömür boyu o kiloda kalsam keşke:lepi:

ayyy ne guzel canim masallah sanaa..
hatta 1-2 kilo vermesen bile olur. su anda mikemmmell vucudun var )

bikinileri de gule gule giyy

yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…