50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yukle yukle canım bakalımopuyorumnanaktan

kızlar ben dün 2 tane bikini aldım. ikisi de 36 beden. ayhh o kadann mutlu oldum kikaydirigubbakcemile3 1-2 kilo daha verip ömür boyu o kiloda kalsam keşke:lepi:

spatzz kız sen çok seviyon bikini olayını.
bende 52 de kaldım . o 52 de iftira doğru çok açken. değilse53 çıkıyorum.
bi 50 olsam.ramazan bitsin başlıcam spora

Selam kızlar ben ilk defa yazıyorum boyum 1,60 kilom 53-54 arası benim kaç kilo vermem lazım..ip atlıyordum ama bıraktım göğüsleri sarkıtıyormuş diye duydum :sinifsinif: ip atlamayı bıraktım aksam yemeklerinde ekmek hiç yemem yıllardır pirinç pilavı,makarna,kola,sigaramda yoktur sanırım derdim tatlı :bbo: bana ne önerirsiniz

o zaman direk tatlıyı kes hehhehe..demek kolay ama bence bir muddet tatlı krizlerin için PC kullan Polycronyum öyle birşey heryerde satılıyo eczanelerde tatlı krizlerin ve yemem isteğin 2-3 günde kaybolur..ilaç değil takviye solgarın var

Son düzenleme:
peperrrrrrrrrrrrrrrr cimmcime ayyyyyyy çok şekersin sen sana cimcime diycem ben bundan sonra..bayıldım resimlere sana...

Akşam revani vardı birde üstüne dondurma koydum 2 3 dilim yedim bu aksamda tulumba tatlısı var gelde yemekaydirigubbakcemile2

tatlım bu bahsettiğin iştah kesici bir ilaç mı

ayyy ne guzel canim masallah sanaa..
hatta 1-2 kilo vermesen bile olur. su anda mikemmmell vucudun var )

bikinileri de gule gule giyy

yerimseniben

yok mikemmell değil daha :) vereyim de o bir iki kiloyu size pikinili resimlerimi gösteriririm:)

spatzz kız sen çok seviyon bikini olayını.
bende 52 de kaldım . o 52 de iftira doğru çok açken. değilse53 çıkıyorum.
bi 50 olsam.ramazan bitsin başlıcam spora

evet seviyorum canım gerçektenopuyorumnanaktan
ben de 51.9'a çakıldım kaldım 2 haftadır her sabah aynı rakam...

yok mikemmell değil daha :) vereyim de o bir iki kiloyu size pikinili resimlerimi gösteriririm:)

evet seviyorum canım gerçektenopuyorumnanaktan
ben de 51.9'a çakıldım kaldım 2 haftadır her sabah aynı rakam...

goster gosterrr a.s

2 haftadir ayni cikmanda iyi cnm,
bu kiloyu garantiledin demekk .. bu da iyi bisey.

bizim gibi kilon oynak degil barii :tomato:

1.60'ım canım benCADIARZU
senin boyun kaç:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…