iyiyim cicim sen nasılsın?
1.64 pelushcum...
ehh tabi iyi yanından bakarsak öylekaydirigubbakcemile5
ama 50de sabitlesem daha iyi olma mıydı:kedi:
cnm süpersin 1,64 e göre kilon harika, seni günün fıstığı ilan ediyorum
tesekkur ederimmmgunaydin anchusacım. geömiş olsun ağırlamışsın misafirlerinikaydirigubbakcemile5
bu misafirleri 6 aydir erteliyorduk da artik ertelemeye yuzum yoktu.. ama cok eglendik guzel oldu...Günaydınnnnlarrrrr
Kahvecim boyun kaçtı cnm senin???
Anchusa şekerim bolca artıysa yemekler yersiniz...hımmm valla bu sıcaklarda mutfağa girip misafir çağıramıyorum...
demircik şekerim çizelgeni yapmamışsın
MENÜM
sabah
müsli
1 ceviz
öğlen
2-3 yk barbunya
çeyrek gözelme
ara
1 dlm ıspanaklı börek
akşam
jr(küçük) hamburger menü(mayonezsiz)
zero cola
biliyorum acayipppp karbonhidratlı beslendim..öğlen dışarıdaydım...akşama kahvaltı yapacaktım ama eşim ve kızım çok ısrar ettiler
firinda mucvergünaydın kızlarrr.
anchusa misafirin varmış ne yemekler yaptın?
ay kızlar sürekli esniyorum ben yaa
evet saydam lensi kullanmayan anlamiyor hic, bazen fotolarda parlama yapiyor ama o da lensten mi gozun tipinden mi isiktan mi tam anlamis degilim. hersey bir yana cizdirmek buyuk rahatlik. bu kis dusun mutlaka. benim sol goz 0.25 sag 0 oldu..daha once boyle bisey soyleyen olmamisti; ilk defa sen soyluyorsun canim.
:1shok:
benim icin goz ameliyati cok elzem bisey degil; aslinda lenslerimle cok rahatim, ameliyati da oyle cok istemiyorum, sadece olacaksam eger bebekten once olayim diye dusunuyorum, bebek olunca ugrasilmaz.
benim gozlerim miyop canim yani uzagi gorememe sikayetim var; yani distan belli olacak sasilik vs gibi bi rahatsizligim yok ki; lenslerim de seffaf ve soft lens, esim bile tanistigimizdan uzun zaman sonra ogrendi lens kullandigimi ve cok sasirdi
gozumun icine yakindan bakan bile anlayamiyor yani lensi.
neyse cok uzattim.
sagol canim tavsiyene
selam canimmm
kimbilir kacc cesit yaptin.
bir de insan cok yapiyor misafir gelecek diye, ama kimse de faazla bisey yiyemiyo;
annemden biliyorum herzaman iftar davetlerinden sonra birsuru yemek ve pide artardi
neyse bikac gun yemek yapmazsin ;-)
spatz avatarin cok guzell... bayildim... ben de benimkini degistireyim bari
benim scuba diving kursunda ilk sinavim var da sabahtan beri dalis kitabini okuyorum o yuzden giremedim kizlar...
cnm süpersin 1,64 e göre kilon harika, seni günün fıstığı ilan ediyorum
benim 1,70 boyum, kilon normal diyolar genelde ama ben incecik olmak istiyorum
tesekkurlerben de görünce çok beğendim hemen avatar yaptım.
başarılar sınavında canımopuyorumnanaktan
acayp mıgdm bulanııo
saol cnmnıe böle oldm anlamadm ac karına sadece yesl cy ıctm snrm zayıflıcam dıe abarttım ben . babam ıcerlerde dolanıyo bı gıtse mutfaga atcam kendımı zatenn onun yanındada bsy alıp yıyemıormtesekkurler
gecmis olsun. oruclu degilsen limonlu tuzlu soda ic.
bulantı yapan mısırmıı dun gece ıkı tane yedım galıbaaakoçum az önce yorumunu okuudm daa,,mıısrla ilgilii ,,ay keşke yemeseymişimm...akşam mısır yedimm ve şuan acayip bulantım varrrrr.çok çok pişman oldummm yediğimeee,gerçi 1 haftalık kabızlığım da mısırla çözüldüüü ama bulantııı fena bişey.......sakal -bıyık olayı gibi....
yüürüyüşümü ve sporlarımı yaptım gece..+fazladan 50 meik bile çektimm.gece bana bir azim geliyo ki soramyınnn...
+bugün sahur da kahvaltı yaptımm,normalinde canım istemiyoduu sadece su içiyodumm,dün iştahım açıktıı.yedielrimi de yazayım:1/2 dilim çavdar emeği+1 haşlanmış yumurta+domates+slaatlık+yeşil biber+maydonoz+semizotu+yoğurt+2 bardak yeşil çay+3 bardak su bunları içince sabah 6 ya kadar uyumadımmmmm.....
saol cnmnıe böle oldm anlamadm ac karına sadece yesl cy ıctm snrm zayıflıcam dıe abarttım ben . babam ıcerlerde dolanıyo bı gıtse mutfaga atcam kendımı zatenn onun yanındada bsy alıp yıyemıorm
spatz avatarin cok guzell... bayildim... ben de benimkini degistireyim bari
benim scuba diving kursunda ilk sinavim var da sabahtan beri dalis kitabini okuyorum o yuzden giremedim kizlar...
bulantı yapan mısırmıı dun gece ıkı tane yedım galıbaaaondanmı böyleymm
anchusa hosgeldin cnmm..
kolay gelsin kursunda ve de sinavindaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?