50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canlarr herkeseee :)

evtt sahur yptm bızımkılerle bı kase mercımek corbası bı kasık pılav yedm bolca su :)

smdı uyandm yesılcayımı ıcıorummm :)

ıftara kdr ne yapcgm konsunda bı fıkrım yok işsiz gucsuzzz ınsanın aklı hep yemege gıdıo..

gunaydin anchusacım. geömiş olsun ağırlamışsın misafirlerinikaydirigubbakcemile5
tesekkur ederimmm
bu misafirleri 6 aydir erteliyorduk da artik ertelemeye yuzum yoktu.. ama cok eglendik guzel oldu...
günaydın kızlarrr.
anchusa misafirin varmış ne yemekler yaptın?
ay kızlar sürekli esniyorum ben yaa
firinda mucver
dereotlu patates salatasi
avci boregi
zeytinyagli taze fasulye
bol yesillikli salata
hasanpasa kofte
bademli pilav
gullac ve buzlukta da cheesecakeim vardi ona bogurtlen sosu yapip servis ettim
evet saydam lensi kullanmayan anlamiyor hic, bazen fotolarda parlama yapiyor ama o da lensten mi gozun tipinden mi isiktan mi tam anlamis degilim. hersey bir yana cizdirmek buyuk rahatlik. bu kis dusun mutlaka. benim sol goz 0.25 sag 0 oldu..

evet her zamanki gibi gozum doymadi ve cok yaptim. ama kizlar ben oyle turk usulu servis yapmiyorum, acik bufe gibi masaya koyuyorum isteyen istedigini aliyoir. O yuzden masayi biraz doldurmak lazim oluyor...Biraz da ondan cesiti arttiriyorum. bir de buzlukta hep 10 dakikada yapilacakpratik apetaifle roluyor... Pide hic yenilmedi direk buzluga attim pideyide..

spatz avatarin cok guzell... bayildim... ben de benimkini degistireyim bari
benim scuba diving kursunda ilk sinavim var da sabahtan beri dalis kitabini okuyorum o yuzden giremedim kizlar...

benim scuba diving kursunda ilk sinavim var da sabahtan beri dalis kitabini okuyorum o yuzden giremedim kizlar...

ben de görünce çok beğendim hemen avatar yaptım.
başarılar sınavında canımopuyorumnanaktan

koçum az önce yorumunu okuudm daa,,mıısrla ilgilii ,,ay keşke yemeseymişimm...akşam mısır yedimm ve şuan acayip bulantım varrrrr.çok çok pişman oldummm yediğimeee,gerçi 1 haftalık kabızlığım da mısırla çözüldüüü ama bulantııı fena bişey.......sakal -bıyık olayı gibi....
yüürüyüşümü ve sporlarımı yaptım gece..+fazladan 50 meik bile çektimm.gece bana bir azim geliyo ki soramyınnn...
+bugün sahur da kahvaltı yaptımm,normalinde canım istemiyoduu sadece su içiyodumm,dün iştahım açıktıı.yedielrimi de yazayım:1/2 dilim çavdar emeği+1 haşlanmış yumurta+domates+slaatlık+yeşil biber+maydonoz+semizotu+yoğurt+2 bardak yeşil çay+3 bardak su bunları içince sabah 6 ya kadar uyumadımmmmm.....

bulantı yapan mısırmıı dun gece ıkı tane yedım galıbaaa ondanmı böyleymm

saol cnmnıe böle oldm anlamadm ac karına sadece yesl cy ıctm snrm zayıflıcam dıe abarttım ben . babam ıcerlerde dolanıyo bı gıtse mutfaga atcam kendımı zatenn onun yanındada bsy alıp yıyemıorm

cok fazla bitki cayi icersen toksik etkisi oluyor vucuda dikkat et, zayiflayacagim diye zehirlenme...hatta gunde 2 kupadan fazla icmemek lazim aslinda ama kisin ben de fazla iciyorum. neyse yazin istemiyor canim

başarıalrr ısnavındaaa.....resimelr çek te sualtını biz de görleimm.....

bulantı yapan mısırmıı dun gece ıkı tane yedım galıbaaa ondanmı böyleymm

muhtemelen öyledirrr,ben daha kendimee gleemdimm yatıyorummm oyzüdenn azcık kalkınca artıyoo bulantımmm..ben 1 mıısrlaa böyle oldumm,sen 2 tane yemişinnn bence mısırdandırrr....
1 tatlı kaşığı türk kahvesine+azcık limon sık ve yut üsütne su iç..bulantı veisahale bireibrr çözüm....ben oruçummmmm maalesfffff............akşama kadar bozulmazsa tabiii....

selam kızlar nasılsınız?

benim biraz canım sıkıldı, kpss skandalını duydunuz mu? düşük puanların gelmesinin sebebi belli oldu. ya bu devletlerin haksızlıkları durup durup bana vuruyor. sırf standart sapma hataları yüzünden bugün tercih yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…