duymadim, b u memlekette skandal bitmiyor kiselam kızlar nasılsınız?
benim biraz canım sıkıldı, kpss skandalını duydunuz mu? düşük puanların gelmesinin sebebi belli oldu. ya bu devletlerin haksızlıkları durup durup bana vuruyor. sırf standart sapma hataları yüzünden bugün tercih yapamadım
buzu bir kumasa sar, ve uzerine koyup beklet. insallah cikar, cikmasada cok guzel koltuk sallari var. alip birsey atarsin ustune.dün yeni koltuğuma sakız yapıştırdım bir deçok uğraştım ama tam çıkmadı
cevizin kotusude tadi cok boar haklisin....dün güllaç yapmıştım güllaç güzel oldu ama içine hazır dövülmüş ceviz almıştım, oruçlu olduğum için de tadına bakamadım, ceviz o kadar acıymış ki, iki paket aldım, bugün birini değiştiricem sinir oldum çünkü kötükedihüso
1.60'ım canım benCADIARZU
senin boyun kaç:kedi:
koçum az önce yorumunu okuudm daa,,mıısrla ilgilii ,,ay keşke yemeseymişimm...akşam mısır yedimm ve şuan acayip bulantım varrrrr.çok çok pişman oldummm yediğimeee,gerçi 1 haftalık kabızlığım da mısırla çözüldüüü ama bulantııı fena bişey.......sakal -bıyık olayı gibi....
yüürüyüşümü ve sporlarımı yaptım gece..+fazladan 50 meik bile çektimm.gece bana bir azim geliyo ki soramyınnn...
+bugün sahur da kahvaltı yaptımm,normalinde canım istemiyoduu sadece su içiyodumm,dün iştahım açıktıı.yedielrimi de yazayım:1/2 dilim çavdar emeği+1 haşlanmış yumurta+domates+slaatlık+yeşil biber+maydonoz+semizotu+yoğurt+2 bardak yeşil çay+3 bardak su bunları içince sabah 6 ya kadar uyumadımmmmm.....
duymadim, b u memlekette skandal bitmiyor ki
buzu bir kumasa sar, ve uzerine koyup beklet. insallah cikar, cikmasada cok guzel koltuk sallari var. alip birsey atarsin ustune.
ay sende ayni benim gibisin.
cevizin kotusude tadi cok boar haklisin....
buzla beklettim dün gece oldu. baya çıktı aslında ama nubuk olduğu ve düz renk olduğu için çok az da olsa bir leke kaldı beni sinir eden. ya koltuk şalı arıyorum kaç zamandır bir çekyatım var onun için ama bulamadım. yarın ikeaya gidicez umarım orada bulurum.
cevizlerini ayırıp yiyoruz artıkfındıkla yapıcam bir dahaki sefere.
koçum az önce yorumunu okuudm daa,,mıısrla ilgilii ,,ay keşke yemeseymişimm...akşam mısır yedimm ve şuan acayip bulantım varrrrr.çok çok pişman oldummm yediğimeee,gerçi 1 haftalık kabızlığım da mısırla çözüldüüü ama bulantııı fena bişey.......sakal -bıyık olayı gibi....
yüürüyüşümü ve sporlarımı yaptım gece..+fazladan 50 meik bile çektimm.gece bana bir azim geliyo ki soramyınnn...
+bugün sahur da kahvaltı yaptımm,normalinde canım istemiyoduu sadece su içiyodumm,dün iştahım açıktıı.yedielrimi de yazayım:1/2 dilim çavdar emeği+1 haşlanmış yumurta+domates+slaatlık+yeşil biber+maydonoz+semizotu+yoğurt+2 bardak yeşil çay+3 bardak su bunları içince sabah 6 ya kadar uyumadımmmmm.....
kzlar cok fenaym cıddn mıgdm cok kotu bn cıkıorm . çıkablrsm dışarı cıkıcm yemek yemeyeoff
başarıalrr ısnavındaaa.....resimelr çek te sualtını biz de görleimm.....
muhtemelen öyledirrr,ben daha kendimee gleemdimm yatıyorummm oyzüdenn azcık kalkınca artıyoo bulantımmm..ben 1 mıısrlaa böyle oldumm,sen 2 tane yemişinnn bence mısırdandırrr....
1 tatlı kaşığı türk kahvesine+azcık limon sık ve yut üsütne su iç..bulantı veisahale bireibrr çözüm....ben oruçummmmm maalesfffff............akşama kadar bozulmazsa tabiii....
selam kızlar nasılsınız?
benim biraz canım sıkıldı, kpss skandalını duydunuz mu? düşük puanların gelmesinin sebebi belli oldu. ya bu devletlerin haksızlıkları durup durup bana vuruyor. sırf standart sapma hataları yüzünden bugün tercih yapamadım
tesekkur ederimmm
bu misafirleri 6 aydir erteliyorduk da artik ertelemeye yuzum yoktu.. ama cok eglendik guzel oldu...
firinda mucver
dereotlu patates salatasi
avci boregi
zeytinyagli taze fasulye
bol yesillikli salata
hasanpasa kofte
bademli pilav
gullac ve buzlukta da cheesecakeim vardi ona bogurtlen sosu yapip servis ettim
evet saydam lensi kullanmayan anlamiyor hic, bazen fotolarda parlama yapiyor ama o da lensten mi gozun tipinden mi isiktan mi tam anlamis degilim. hersey bir yana cizdirmek buyuk rahatlik. bu kis dusun mutlaka. benim sol goz 0.25 sag 0 oldu..
evet her zamanki gibi gozum doymadi ve cok yaptim. ama kizlar ben oyle turk usulu servis yapmiyorum, acik bufe gibi masaya koyuyorum isteyen istedigini aliyoir. O yuzden masayi biraz doldurmak lazim oluyor...Biraz da ondan cesiti arttiriyorum. bir de buzlukta hep 10 dakikada yapilacakpratik apetaifle roluyor... Pide hic yenilmedi direk buzluga attim pideyide..
selam kızlar nasılsınız?
dün yeni koltuğuma sakız yapıştırdım bir deçok uğraştım ama tam çıkmadı
lachesis selm cnm, kpss icin uzuldum yaaa.. valla ossde de yaptilar ya "kucuk" bir hata :-(((
spatz kocum bu aksam cok fena seyler yapasim var,
oruc basima vurdu gozum dondu
canim fena halde kahvalti istiyor ama boyle cesit cesit peynirli, omletli, pazates kizartmali, tereyagli bir kahvalti.
ve yapicam sanirim.
ardindan pilates yaparim.
beni affet
lachesis selm cnm, kpss icin uzuldum yaaa.. valla ossde de yaptilar ya "kucuk" bir hata :-(((
spatz kocum bu aksam cok fena seyler yapasim var,
oruc basima vurdu gozum dondu
canim fena halde kahvalti istiyor ama boyle cesit cesit peynirli, omletli, pazates kizartmali, tereyagli bir kahvalti.
ve yapicam sanirim.
ardindan pilates yaparim.
beni affet
ben de yoldan çıkmaya pek meyilliyim bugün pepperkafamçokkarıştı
canım en çok kaşarlı domatesli yost istiyor:gitme:bir de yedigün bodrum mandalinası:2:
ben de yoldan çıkmaya pek meyilliyim bugün pepperkafamçokkarıştı
canım en çok kaşarlı domatesli yost istiyor:gitme:bir de yedigün bodrum mandalinası:2:
ye peppermint sana izin veriyorum bu akşamlık.
yalnızzz...pideyi az yiyeceksin, nutella yerine bal yiyeceksin, patates kızartmasını çok yemeyeceksin. kurallarım bu kadarrrr:) zaten yemeye başladıktan sonra tıkanıcaksınkaydirigubbakcemile3 ve sporunu da mutlaka yap.
sana zaten izin var kuşum. bi kaç ısırık yiyebilirsin ancak sen o tosttankaydirigubbakcemile5
hiç sevmem yedigün gibi, fanta gibi içecekleri. iyiki de sevmiyorum çok sağlıksız. ama illa içicem dersennn...spor isterim kesin!
ye peppermint sana izin veriyorum bu akşamlık.
yalnızzz...pideyi az yiyeceksin, nutella yerine bal yiyeceksin, patates kızartmasını çok yemeyeceksin. kurallarım bu kadarrrr:) zaten yemeye başladıktan sonra tıkanıcaksınkaydirigubbakcemile3 ve sporunu da mutlaka yap.
sana zaten izin var kuşum. bi kaç ısırık yiyebilirsin ancak sen o tosttankaydirigubbakcemile5
hiç sevmem yedigün gibi, fanta gibi içecekleri. iyiki de sevmiyorum çok sağlıksız. ama illa içicem dersennn...spor isterim kesin!
bence yapalimmm kahvekokusucugumm
11 ayin sultani 1 ay .. bosverelim rejimi kötükedihüso
koc kizar yapmayalim , cok ayip, sonra zayiflayamayiz.. :Saruboceq:
kafam cok karistiii kafamçokkarıştı
selam kızlar nasılsınız??
ayy bugün benim de gözüm döndü. böyle çeşit çeşit tatlı yemek istiyorum. ama evde yok aldırmayacağım da .yoksa işim fenaaa .
akşama kıymalı patates yemeği yapmayı düşünüyorum. 5-6 kaşık yesem bir zararı olur mu?patetes çok kalorili di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?