50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün güllaç yapmıştım güllaç güzel oldu ama içine hazır dövülmüş ceviz almıştım, oruçlu olduğum için de tadına bakamadım, ceviz o kadar acıymış ki, iki paket aldım, bugün birini değiştiricem sinir oldum çünkü kötükedihüso

duymadim, b u memlekette skandal bitmiyor ki
dün yeni koltuğuma sakız yapıştırdım bir de çok uğraştım ama tam çıkmadı
buzu bir kumasa sar, ve uzerine koyup beklet. insallah cikar, cikmasada cok guzel koltuk sallari var. alip birsey atarsin ustune.
ay sende ayni benim gibisin.
cevizin kotusude tadi cok boar haklisin....

minnoşummmmmmmmmmmm ne oldu yaaaaaaaaa...kıyamam kuzuma hastamı oldun ...hiç beni takip etmiyorsun hiçççççççççççççç....burada sakal-bıyık olayı ne kıssssss:uhm:

buzla beklettim dün gece oldu. baya çıktı aslında ama nubuk olduğu ve düz renk olduğu için çok az da olsa bir leke kaldı beni sinir eden. ya koltuk şalı arıyorum kaç zamandır bir çekyatım var onun için ama bulamadım. yarın ikeaya gidicez umarım orada bulurum.

cevizlerini ayırıp yiyoruz artık fındıkla yapıcam bir dahaki sefere.

ayyy geçmiş olsun yazık olmuş koltuğuna

evet canım mısır kesinlikle yasak diyet menusunde.

iftar menun güzel, aferin sanaopuyorumnanaktan

kzlar cok fenaym cıddn mıgdm cok kotu bn cıkıorm . çıkablrsm dışarı cıkıcm yemek yemeye off

kızlar size ne dokundu böyle yaaa..sadece mısırla olacak iş değil bulmaz:

skandal üstüne skandal yaaa:sinifsinif:

hoşgeldin bitanem,
ne güzel ağırlamışsın misafirlerini,
darısı c.tesi günü benim başıma:Saruboceq:

duymadım canım,
ama 24 saatlik plan yapmanın bile mümkün olmadığı bir ülkede yaşıyoruz,bir skandal daha çok mu,
boşver sıkma güzel canınızemuszemus

dün yeni koltuğuma sakız yapıştırdım bir de çok uğraştım ama tam çıkmadı

minderlerin kılıfı fermuarlıysa yedek kılıf diktirebilirsin aldığın yereyerimseniben

lachesis selm cnm, kpss icin uzuldum yaaa.. valla ossde de yaptilar ya "kucuk" bir hata :-(((

spatz kocum bu aksam cok fena seyler yapasim var,
oruc basima vurdu gozum dondu

canim fena halde kahvalti istiyor ama boyle cesit cesit peynirli, omletli, pazates kizartmali, tereyagli bir kahvalti.
ve yapicam sanirim.

ardindan pilates yaparim.
beni affet

ben de yoldan çıkmaya pek meyilliyim bugün pepperkafamçokkarıştı
canım en çok kaşarlı domatesli tost istiyor:gitme:bir de yedigün bodrum mandalinası:2:

Son düzenleme:

ye peppermint sana izin veriyorum bu akşamlık.
yalnızzz...pideyi az yiyeceksin, nutella yerine bal yiyeceksin, patates kızartmasını çok yemeyeceksin. kurallarım bu kadarrrr:) zaten yemeye başladıktan sonra tıkanıcaksınkaydirigubbakcemile3 ve sporunu da mutlaka yap.

canım en çok kaşarlı domatesli yost istiyor:gitme:bir de yedigün bodrum mandalinası:2:

sana zaten izin var kuşum. bi kaç ısırık yiyebilirsin ancak sen o tosttankaydirigubbakcemile5

hiç sevmem yedigün gibi, fanta gibi içecekleri. iyiki de sevmiyorum çok sağlıksız. ama illa içicem dersennn...spor isterim kesin!

selam kızlar nasılsınız??

ayy bugün benim de gözüm döndü. böyle çeşit çeşit tatlı yemek istiyorum. ama evde yok aldırmayacağım da .yoksa işim fenaaa .

akşama kıymalı patates yemeği yapmayı düşünüyorum. 5-6 kaşık yesem bir zararı olur mu?patetes çok kalorili di mi?

canım en çok kaşarlı domatesli yost istiyor:gitme:bir de yedigün bodrum mandalinası:2:

bence yapalimmm kahvekokusucugumm
11 ayin sultani 1 ay .. bosverelim rejimi kötükedihüso

koc kizar yapmayalim , cok ayip, sonra zayiflayamayiz.. :Saruboceq:

kafam cok karistiii kafamçokkarıştı

MENÜM
sabah
müsli
1 ceviz

öğlen
1 tbk bulgur pilavı

1.ara
4-5 çk(çay kaşığı) dondurma

2.ara
1 sb kefir

akşam
1 ad ızgara et
salata az yağlı

ara
1 ad elma

yuppiiii
izin cikti
canim zaten pideyi cok yiyemiyorum ben, dedigin gibi hemen tikaniyorum;
zaten 1 haftadir iftarlarda ne ekmek ne pide yemedim. sadece sahurda o da bir parca yedim.,,

ok.nutellada yok .. bu aralar nutella canim istemiyor zaten, sahurda cikariyorum sofraya kapagini acmadan geri kaldiriyorum

patatesi de az yapicam sozz

hihoyyyt hihoyyyt

koçum,
yağsız kaşarlı domatesli tost birikim yapar mı?
ben de sevmem kola fanta tipinde şeyleri ama bu aralar bir içesim var ki sormakaydirigubbakcemile3gören de kırk yıllık tiryakisi sanıraklinialirimsmile

bence yapalimmm kahvekokusucugumm
11 ayin sultani 1 ay .. bosverelim rejimi kötükedihüso

koc kizar yapmayalim , cok ayip, sonra zayiflayamayiz.. :Saruboceq:

kafam cok karistiii kafamçokkarıştı

melek ve şeytan hecokacimcoook
ne yapsak acep
evde de yayla çorbası , bulgur pilavı ve mantar sote varkafamçokkarıştı

herkese meraba sabah erkendn kalktım sporcuklarımı yaptım sonrada işe gittim,içim çok rahat yani iki gündür spor yapamıodum,çok şükür bugün yaptım,yarından itibaren allah nasip ederse oruç tutmayı planlıorum

bence 5-6 yemek kasigindan bisey olmazz
5-6 servis kasigi olmasin ama ))

hafif bi sutlu tatli alsam bari canim cok canin cektiyse.

bunun burasinda kocagun ac kaliyoruzzz

-- ayy kendim yoldan ciktim milleti de cikaricam , biri beni durdursun.

ben açıkçası ramazan da pek dikkat edemiyorum yediklerime
e spor da yapamıyorum zaten
geçen ramazan 3 kilo almıştım
ama üç gün koşu bandına binip vermiştim fazlalıkları
3 günde 3 kilo ama bence o ödemdi çok zor gidiyo benim yağlar çünki
bakalım bu ramazan kaç kilo alcam :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…