50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

a.s
koctan izin cikti.
abartmadan yiyelim canimizin istediklerini.

uzerine yesil cay icer , yatmadan spor yapariz.

yagsiz domatesli tost bence bisey yapmaz

he he ben yldan çıkmaya dünden razıyım zaten de . dondurma yiyeyim barii.

zukseddin, tweety ben de iyiyim kizlar sagolun

oruclu calismak biraz zor, idare etmeye ugrasiyorum

ama kac gundur bu hal yoktu ben de; bugun nolduysa her duydugumu gordugumu canim istiyor :-(((

ogle tatilinde buzlu kahve gordum milletin elinde onu da canim istedi :-((

ayyyyy pepper hiç sevmem ama canım buzlu kahve istedi şimdi de bakkafamçokkarıştı

ayyyyy pepper hiç sevmem ama canım buzlu kahve istedi şimdi de bakkafamçokkarıştı

ayy yaaa ozur dilerim canim.

sizin akliniza da biseyler dusuruyorum.. daha yazmicam buraya canimin istediklerini...

ben aksam bi markete ugricam, sanirim her gordugumu de alicam ))) su 3u biraradalarin buzlu yapilani varsa ondan da alicam. sen de al cnm, bi yapar deneriz. zaten belki guzel olmaz fazla icemeyiz )

neyse koctan iyi bi firca yemeden kaciyorum ben,
hepinize hayirli iftarlar, Allah kabul etsin oruclarinizi.
optum cookkk

kendine iyi bak canım,
çok yemeyelim yine de biz,
yarım saattir yemek sitelerinde dolaşıyorum çok fenayım çokkafamçokkarıştı
ben de kaçtım , haydi kalın sağlıcaklaopuyorumnanaktan

eşim geç gelecekmiş.yemeğe gelemeyecek. kıymalı patetes yapmam ben de, uğraşamam. çorbam var ,yanına ne yapsam? ya elimi kaldıracak halim yok bugün. sürekli uyku halndeyim tam uyuyrdum telefona uynadım.

bulgur pilavı mı yapsam ki burda birilkeri yemişti ulkerk bi de biri daha kimdi?. eşim de sevmiyor zaten .o yokken hazır.

minnoşummmmmmmmmmmm ne oldu yaaaaaaaaa...kıyamam kuzuma hastamı oldun ...hiç beni takip etmiyorsun hiçççççççççççççç....burada sakal-bıyık olayı ne kıssssss:uhm:
vallla kötüüym bugünnn sadecec yatttımmmmm,inat edip oruç ta bozmadımmm,ama halal bulantım geçmediii,,ben ishallerinii kıskanırdımm senin......hani yukarı tüürsen bıyık,aşağı sakal gibi bi atasözü vardı yaaa,,kabıozlığımın bitmesine sevindimm,ama bulantı olmasınaaa dayanamdımmm..o atasözüyle ilişkilendirmeyee çalışmışımmm ama olmamışşşşşş sanırsammm.....Abiye gibi atasözlerini yanlış yerde kullanmışımmmmmmm..

bu arada KEFİRbana çok tavsiye edildii ve deneim amaa midemii bulandırdıı içemedimm,sen seviyo muusn kefiri?bide ben ülkerin şişede olanından almıştımm,sen hangisiini kullnaıyosunnnn güzelse o markayı ver de onu da deneyim......

ay zor tabi canım allah sabrını veriodur ama genede,du bakalım bende yarın başlıom ben napcam bakalım

ayyy bu kefirin hapı varmış bugün öğrendim bende

selam kızlarr tanm 2 saatlık yuruyusumdeeen gelıyorummm . sadece bı sıse su ıctmm.. bırazdn bzmkılrle ıftar yapıcamm annemn menuyu henuz gormedımm :)) yolda cnm cok abur cubur cektı bır an alıcak gbı oldum vzgectımmm ıns ramazan sonuna kdr ıstedgm kıloya ulasırımmm. bu arada mıgde bulantm arada yne gelıoo yesılcaymı yaptı acaba ya :S

Sorun diye nitelendirilebilecek bişi olduğunu düşünmemiştim... Artık kilo vermek gibi özel bi amacım olmadığı için kilo muhabbeti başkalarına yardımcı olmaya çalışmaktan öteye gidemiyo, burda herkes o konuda çok yeterli olduğundan yeni gelen arkadaşlara yazıyorum kendi fikirlerimi... yerimseniben Nutcase'le başka bi topiğe mi taşınsak acep :)

Evet ya, spor yapmayı inan çok özledim bu tembelliğime rağmen :)

2-3 sene dediğin ne ki, hayırlı olsun şimdiden opuyorumnanaktan

kızlar kızlar çook şiştim .hemen yediklerimi yazyım

sahur : haşlanmış yumurtai domatesi salatalık,kk peynir,1 sb yy süt, 1 lokma ekmek( sahurda pek ekmek yiyemiyorum)

iftar : 1kase çorba, 1 tabak bulgur pilavı, 2 büyük bardak ayran(ayranı yarım yağlı yoğurttan yaptım)ama ayran çok şişirdi.

ara : meyve yiyeceğim, yeşil çay içerim belki

selam kizlar merakla beklenen erikli fotolarini yukledim )))
erikliden bikac foto yukledim daha dogrusu.

bir de gecen haftasonu evde kendi kendime vantilatorun karsisinda verdigim katalog cekimi gibi duran deli pozlardan yukledim bikac tane ))

isterseniz bakabilirsinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…