koçum,
yağsız kaşarlı domatesli tost birikim yapar mı?
ben de sevmem kola fanta tipinde şeyleri ama bu aralar bir içesim var ki sormakaydirigubbakcemile3gören de kırk yıllık tiryakisi sanıraklinialirimsmile
melek ve şeytan hecokacimcoook
ne yapsak acep
evde de yayla çorbası , bulgur pilavı ve mantar sote varkafamçokkarıştı
Selam kızlar naber
herkese meraba sabah erkendn kalktım sporcuklarımı yaptım sonrada işe gittim,içim çok rahat yani iki gündür spor yapamıodum,çok şükür bugün yaptım,yarından itibaren allah nasip ederse oruç tutmayı planlıorum
selam tweety, sen nasilsin?
zukseddin naber?
a.s
koctan izin cikti.
abartmadan yiyelim canimizin istediklerini.
uzerine yesil cay icer , yatmadan spor yapariz.
yagsiz domatesli tost bence bisey yapmaz
bence 5-6 yemek kasigindan bisey olmazz
5-6 servis kasigi olmasin ama))
hafif bi sutlu tatli alsam bari canim cok canin cektiyse.
bunun burasinda kocagun ac kaliyoruzzz
-- ayy kendim yoldan ciktim milleti de cikaricam , biri beni durdursun.
selam tweety, sen nasilsin?
zukseddin naber?
he he ben yldan çıkmaya dünden razıyım zaten de . dondurma yiyeyim barii.
zukseddin, tweety ben de iyiyim kizlar sagolun
oruclu calismak biraz zor, idare etmeye ugrasiyorum
ama kac gundur bu hal yoktu ben de; bugun nolduysa her duydugumu gordugumu canim istiyor :-(((
ogle tatilinde buzlu kahve gordum milletin elinde onu da canim istedi :-((
ayyyyy pepper hiç sevmem ama canım buzlu kahve istedi şimdi de bakkafamçokkarıştı
ayy yaaa ozur dilerim canim.
sizin akliniza da biseyler dusuruyorum.. daha yazmicam buraya canimin istediklerini...
ben aksam bi markete ugricam, sanirim her gordugumu de alicam))) su 3u biraradalarin buzlu yapilani varsa ondan da alicam. sen de al cnm, bi yapar deneriz. zaten belki guzel olmaz fazla icemeyiz )
neyse koctan iyi bi firca yemeden kaciyorum ben,
hepinize hayirli iftarlar, Allah kabul etsin oruclarinizi.
optum cookkk
vallla kötüüym bugünnn sadecec yatttımmmmm,inat edip oruç ta bozmadımmm,ama halal bulantım geçmediii,,ben ishallerinii kıskanırdımm senin......hani yukarı tüürsen bıyık,aşağı sakal gibi bi atasözü vardı yaaa,,kabıozlığımın bitmesine sevindimm,ama bulantı olmasınaaa dayanamdımmm..o atasözüyle ilişkilendirmeyee çalışmışımmm ama olmamışşşşşş sanırsammm.....Abiye gibi atasözlerini yanlış yerde kullanmışımmmmmmm..minnoşummmmmmmmmmmm ne oldu yaaaaaaaaa...kıyamam kuzuma hastamı oldun ...hiç beni takip etmiyorsun hiçççççççççççççç....burada sakal-bıyık olayı ne kıssssss:uhm:
ay zor tabi canım allah sabrını veriodur ama genede,du bakalım bende yarın başlıom ben napcam bakalımzukseddin, tweety ben de iyiyim kizlar sagolun
oruclu calismak biraz zor, idare etmeye ugrasiyorum
ama kac gundur bu hal yoktu ben de; bugun nolduysa her duydugumu gordugumu canim istiyor :-(((
ogle tatilinde buzlu kahve gordum milletin elinde onu da canim istedi :-((
vallla kötüüym bugünnn sadecec yatttımmmmm,inat edip oruç ta bozmadımmm,ama halal bulantım geçmediii,,ben ishallerinii kıskanırdımm senin......hani yukarı tüürsen bıyık,aşağı sakal gibi bi atasözü vardı yaaa,,kabıozlığımın bitmesine sevindimm,ama bulantı olmasınaaa dayanamdımmm..o atasözüyle ilişkilendirmeyee çalışmışımmm ama olmamışşşşşş sanırsammm.....Abiye gibi atasözlerini yanlış yerde kullanmışımmmmmmm..
bu arada KEFİRbana çok tavsiye edildii ve deneim amaa midemii bulandırdıı içemedimm,sen seviyo muusn kefiri?bide ben ülkerin şişede olanından almıştımm,sen hangisiini kullnaıyosunnnn güzelse o markayı ver de onu da deneyim......
canım hepimiz burda başka şeyler de konuşuyoruz sorun o değil. ama sadece oyun ve diziden bahsetmeniz olmadı. nutcase'i tanımıyorum, tanısam ona da bi çift söz ederimkaydirigubbakcemile5
neyse şu havalar biraz serinlesin de sporumuza dönüş yapalım.
tanıştırma yoktu canım daha yeni bahsetmiştim anneme. iyi gidiyor çok şükür, ama bize daha 2-3 sene var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?