50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler,,,bu topikte de herkes güzell ve gençç..özellikle ciltlerii herkesinn ne güzell yaaa...belkii bende güzelleşiriimm burda..............

seni görmedim ama eminim çok güzel bir bayansın sen de..aramızda pek yaş farkı yok 2 yaş sanırım sadece. yani sen de gençsiiin eğer beni genç gördüysen :))

peppermint de yuklemis kizlar. boyle oto yuklenince ne guzel oluyor... bakip bakip merakimizi gideriyoruz...
benim de fotolarimi silmem gerek aslinda profilimden, unuttum kaldi...

seni görmedim ama eminim çok güzel bir bayansın sen de..aramızda pek yaş farkı yok 2 yaş sanırım sadece. yani sen de gençsiiin eğer beni genç gördüysen :))
ben 29.........ama sen benden 4-5 yaş küçük gibiisn.....

slm kızlar nasılsnz cnm cok sıkkın..
hayırıdr neyin var?boş ver sıkma canını....
melahat ben de baktim fotolarina
cok guzeller...

aaaa anchusaaa sen bu sattee............

ben 29.........ama sen benden 4-5 yaş küçük gibiisn.....

hayırıdr neyin var?boş ver sıkma canını....

aaaa anchusaaa sen bu sattee............

guzelim calisamiyorum gunduz hic... ve gercekten cok cok calismam lazim. ben de artik gece kusu olmaya karar verdim.gece calisacagim ne yapayim..yoksa bitmeyecek bu doktora.

nesmekaya fotoğrafın varmış yeni farkettim. fotodan cildin beli olmuyor, öyleyse bile geçecektir eminim..saç şekline , doğallığına bayıldım.

benim de bebek gibi degil...istanbula geldikten sonra duzeldi biraz nem iyi geldi....
ne acidan kotu?? sivilceli mi kuru mu? lekelimi?

çok kuruu nemsizzz ve lekeliiii ,+gözaltım kıırşıkkkkk.......bizim burası çok kuru+sualrımız çok kireçliiii....

nesmekaya fotoğrafın varmış yeni farkettim. fotodan cildin beli olmuyor, öyleyse bile geçecektir eminim..saç şekline , doğallığına bayıldım.

yarın son halimii çeker elerimmmm ozaman bakkkk aramızdakiii farka......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…