50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlr oruclu deılım ama oruclu gbı ıftar sahur yapıorm bugunyemegı fzla kacırdm ztnn

smdı mutfaga gdp hc yapmdgm seyı ypcm yumurta haslıcam kahvaltılık tarznda sahur yapcamm hadı bklmmm

slm kızlar ben geldimm:)))okumaya çalıştım biras yazıları valla bugün çoğumuzda gördümki baya baya artmış bu yemekler nooluo kızlar kendimize gelelim derrrmişim demiyorum çünkü bende yedim bugün ahahahaha ayy bakmayın güldüğüme çok sinir oldum kendime ama sonradan yazsammı yazmasammı diye düşünüyorum dur sabahla akşamı yazayım öğlen bana kalsın çünkü ööle karışık yedimki şimdi yazsam olmucak neyyse

sabah
bir kase kelogs (bu ara taktım buna ama napiim kahvaltı yaparsam abartıyorum bu tam gelio)

öğlenn......
...........

akşam
iki kaşık kuru fasulye
üç kaşık iç plav
yeşil ve domatesli az yağlı salata

iki saat sonra bir bardak şekersiz çay
azcık meyve kavun ve üzüm aslında yemedimsadece attım bir tane minik üzüm bir çatal küçücük kavun o kadar az gibi görümüo ama öğlen yediğimi bilmiosunuz neyyse bu cnm menüm tartıldım bu arada ama akşam yemeğinden sonra tartıldım moralim bozulsun diee kaç çıktım 57.5 en son 56.3'tüm görüosunuz dimi çıkıo yine deliriyorum neyse yarında geçsinde ablam dönüo düzenim geri gelecek o zaman yine vermeye başlıcam kısmetse olmuo bööle eşim incecik oldu görseniz varya bacağından geçmeyen kotu sabah giydi üzerinde bol bi şekilde duruyo ama o istikrarlı ki ben yiyorum işte aralarda bööle ama o aslaa lmaz: neyyse kızlar burdayım yine ben sahur nöbeti görüşürüss opuyorumnanaktan

peppermint ve melahat cnm fotolarınızı göremedim ben zaten kimsenin fotosunu göremiorum yaws nerden bakıosunuz bi yazında bende bakiim hem bende foto yükleyimde sizde bakın kızlar zayıflarsam hani bir mucize olur fln diee söölüyorum kaydirigubbakcemile3 sonra şişman fotolarımla karşılaştırırıss dimi:))))

hoş geldinnnnn
ya birirleiir varken gerçektenn düzenli beslenilmiyo,uyum sağlamak adınaaa midemizi fazla yoruyoruzz...sen de verirsin yaa,sabırlı ol sadece acele etmee.....beraber nöbetteyiz....

kızlar bi kaç resim yükledim bakabilirsiniz kilo durumuma daha net yorum yazarsınız o zaman yorumları bekliyorum hadi bakalım eyvahedigeldismile

gunaydin kizlarrrr

fotolarimi begenmissiniz, cok sevindim tesekkurler..

spatzcigim;

dun iftarda soyledigim gibi cookk yedim.

ama sonra 40 dk. pilates yaptim (dropasize4life) ve de sahurda az yedim canim..

günaydın herkese,
peppercım fotoların çok güzel,
herbirinde ayrı güzel çıkmışsın,
kızlar ben çok fena ishal oldum ,
bugün oruç tutamıycam sanırım:2:

günaydin kızlar...

peppercim çok şekersin, sabah sabah seni görmek ne güzel olduzemuszemus

ya kızlar ben çok takıyorum bu kilo mevzusunu sanırım. dün kuş kadar yedim bugun dünden 500 gr fazla çıktım. o kadar korkuyorum ki verdiğim kiloları geri almaktan, böyle biraz fazla çıksam resmen yıkılıyorum. çıkmam lazım bu psikolojiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…