50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese,
peppercım fotoların çok güzel,
herbirinde ayrı güzel çıkmışsın,
kızlar ben çok fena ishal oldum ,
bugün oruç tutamıycam sanırım:2:

canim gecmis olsunn

Allah allahh salgin mi bu acaba, cok kisi ishal

tutma oruc, bolsu ic bugunn

dikkat et kendine.

bu arada cok sagol cnm, sen daha guzelsinn

günaydın herkese,
gunaydin
sakin tutma, su kaybini karsilaman lazim
gunaydin kizlarrrr

fotolarimi begenmissiniz, cok sevindim tesekkurler..

spatzcigim;

dun iftarda soyledigim gibi cookk yedim.

ama sonra 40 dk. pilates yaptim (dropasize4life) ve de sahurda az yedim canim..
evet begendik fotolarini cok... evini de ucundan gormus olduk...

bence biraz rahatla. ben de senin gibiydim biliyorsun gunde 5 kere tartiliyor ve niye kilo aldim niye veremiyorum diye kendime baski yapiyordum.....zaten duzenli yeme disiplinini edindin. bence biraz tartiya cikma. simdi haftada bir tartiliyorum ve tartinin gosterdigi dijital rakamlar yarim kilo bir kilo degisse bile cok umursamiyorum.cunku biliyorum ki aldiysam bile yine veriririm...veremesek bile bununla barisik olmaliyiz

Son düzenleme:

canım bende de aynı takıntı var ,
yakında anoreksia nevroza'ya yakalanıcaz vallakaydirigubbakcemile3

kahvekokusu geçmiş olsun kuşum ya ne dokundu sana?

valla bilmiyorum ki hayatım , anlayamadım neyin dokunduğunu ama her zaman yediklerimin dışında ekstrem bişey tüketmeidm
canim gecmis olsunn

Allah allahh salgin mi bu acaba, cok kisi ishal

tutma oruc, bolsu ic bugunn

dikkat et kendine.

bu arada cok sagol cnm, sen daha guzelsinn

sağol bitanem ,
bolca su içmem gerektiği için bugün ara verdim oruca çünkü hem terleyerek hem de öbür türlü su kaybediyor vücut , zaten böbreklere aşırı yük biniyor:hulya:
iltifatın için teşekkür ederim , şımarttın beniopuyorumnanaktan

Günaydınlarrrrrrrrrrrr şekerler.......
tatile gitmeme 10 gün kaldı:dance:...çok ihtiyacım var...nesme seni göremedim ben yaaaaaaaa nerde resimlerin....demircik senindemi resimlerin var bende görmek istiyorummmmmm...bu hafta sanırım veremedim sanki ben börek vs...ama almamışımda...yarın tekrar tartılacam bazen 1 gün bile fark ediyor...hastalığımda yakın...3-4 gün sonra hasta olacam..tatile gittiğimde 6. günde olacam ordada artık tampon vs kullanmayı düşünüyorum...ya güneş kremi ne alsam vucudum için siz ne kullandınız?

peppermint
bu arada eriklide kaldiginiz yerden dun rezervasyon yaptirdik..30 agustos hafta sonu icin...iple cekiyorum..belki bu hafta sonu da saroza gidecegim ilk dalisim icin ama henuz karar vermedim.

kahve kokusu salgin var galiba, benim esim de hasta 3-4 gundur ishal ve halsizlikle basladi.

aaa pepper canım şaşılığı nerden çıkardın ben gözlerinde lens olduğunu anladım sadece
ama şaşılık gözükmüyo gözlerinin içi parlıyo ondan sanırım
eşin senin gibi bi güzelliğin karşısında nutku tutulduğundan bişey anlıyamamıştır kaydirigubbakcemile3
en kısa sürede çizdir de rahat et canım benim

gunaydin kizlarrrr

fotolarimi begenmissiniz, cok sevindim tesekkurler..

spatzcigim;

dun iftarda soyledigim gibi cookk yedim.

ama sonra 40 dk. pilates yaptim (dropasize4life) ve de sahurda az yedim canim..
günaydın seni, erikliyi ve evini de beğendik canım

günaydın herkese,

aaa geçmiş olsun canım
benim de kabızlıkla başım dertte

spatz aynı korku bende de var
çok kilo verdiğimizden mi acaba
ama gerçekten dediğin gibi kurtulmak lazım bu psikolojiden

günaydın herkese

günaydın kızlarrr...

ben oruçlu değilim regliyim.dünde oruç değildim pek bişi yemedim hatta hiç bişi yemedim.tamemen abur cuburla geçiştirdim.öğlen 5-6 hanımeller burma bir kutu m.suyu.akşam birdilim börek.çok küçük bi ekmeğe tost kaşarlı. sonra 9 a kadar yattım uyanınca komşuma gittim oda çay yapıp bisküvi falan koyunca bi kaçtanede öle yedim..sahurdada komşulardaydık melemen yedim azcık....bu günde öle geçecek sanırsam ben oruç tutmadığım zaman yiyemiyorum orta yerde.yemek yeme imkanımm da olmayınca bisküvü ile geçiştirdim.bu gün eve giderim öğlen yerim düzgünce...

kahve kokusu salgin var galiba, benim esim de hasta 3-4 gundur ishal ve halsizlikle basladi.

gerçekten mi anchusam ,
bu aralar kimi duysam aynı şeyi söylüyor ,
bolca su içmek gerekbilmiyorumkismile

sağol canım ,
kabızlıktan sonra böyle oldum ben de:hulya:

koçum yediklerim geliyor ,
  • iftar ,
  • bir kase yayla çorbası
  • yarım porsiyon mantar sote
  • yarım porsiyon bulgur pilavı
  • cacık
ara
  • 2 fincan yeşil çay
sahur
  • az yağlı domatesli kaşarlı tost
  • 1 bardak süt
spor yapamadım ama yerime de oturmadım desem yeri var ,
karnımı çekerek ve bacaklarımı sıkarak yarım saat ütü yaptımkaydirigubbakcemile5

peppermint
bu arada eriklide kaldiginiz yerden dun rezervasyon yaptirdik..30 agustos hafta sonu icin...iple cekiyorum..belki bu hafta sonu da saroza gidecegim ilk dalisim icin ama henuz karar vermedim.

aa canim cok guzel, iyi yapmissiniz..
ramazanda cok da sakindir oralar, super vakit gecireceginize eminim.

otelde de kendi eviniz gibi rahat edersiniz, tabi 5 yildiz konforu bekleme.

ilk dalis mi, ayy ben bile heyecanlandimmm.. git gittt

aa canim cok guzel, iyi yapmissiniz..
ramazanda cok da sakindir oralar, super vakit gecireceginize eminim.

otelde de kendi eviniz gibi rahat edersiniz, tabi 5 yildiz konforu bekleme.

ilk dalis mi, ayy ben bile heyecanlandimmm.. git gittt

esimi birakmak istemiyorum ama o da git diyor. birazdan kulubu arayip geliyorum diyecegim galiba..ben de cok heyecanliyim...

bence de hiç düşünmeden gitsırnaşık şey

sonucta o da fenerin maclarina bensiz gidiyor.Birbirimizden bagimsiz hafta sonlari gecirmek de keyifli olabilir. kotu hissetmemeliyim di mi???hos bu sene almadi maclara kombine beni yalniz birakmamak icin ama... ay karar veremiyorum.

Son düzenleme:
ben olsan gidemem sanirim, esim de gondermez gibime geliyor beni onsuz h.sonu tatiline;

amaaa siz daha ozgur ciftsiniz )) sen gidebilirsinnn seker

iste ben de oyle hissediyorum ama bir yandan da daha ozgur olalim istiyorum. biz haftada bir gece ayri ayri takilma karari da aldik ama daha uygulammaya sokamadik benim cok arkadasim olmadigi icin. Ya ikimizde 10 yil yalniz yasayinca ister istemez bir miktar bagimsizlik oturmus kisiliklerimize.

sonucta o da fenerin maclarina bensiz gidiyor.Birbirimizden bagimsiz hafta sonlari gecirmek de keyifli olabilir. kotu hissetmemeliyim di mi???hos bu sene almadi maclara kombine beni yalniz birakmamak icin ama... ay karar veremiyorum.

sana gitmeni gönülden mi söylüyor yoksa ağzı git , içi gitme mi diyorbilmiyorumkismile

ben olsan gidemem sanirim, esim de gondermez gibime geliyor beni onsuz h.sonu tatiline;

amaaa siz daha ozgur ciftsiniz )) sen gidebilirsinnn seker

bizde de aynı durum var:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…