sagol canim benimm.
kisin bi caresini dusunucem artik.
kabizlik bende de var yaaa.. oructa tum duzenim bozuldu,
ne yapsam tuvalete cikamiyorum gunlerdir :-(((
ben çok şükür bugün atlattımvalla koc hakli.. soylemisti onceden pide yemeyin diye..
off bu hafta da bu kabizlik yuzunden kilo veremedim :-(( cok cikicam yinee. ama kac olursam olayim bildirimimi yapicam durustce.
(2 haftadir yapmiyordum da)
mrbbb ve günaydınnnnnn
nasılsınız baaklımmm?
herkes resim ekledi ,
bari ben de bugünden bir foto ekliyeyim:))))
geçmiş olsunnnn canımm,bol su iç,tuzlu ve şekerli su karışımından yap.REFLÖR al eczanaeden. haşlanmış patets ya+benim ilacım 1 tatlı k.kuru kahve içine limon sık ve yutgünaydın herkese,
peppercım fotoların çok güzel,
herbirinde ayrı güzel çıkmışsın,
kızlar ben çok fena ishal oldum ,
bugün oruç tutamıycam sanırım:2:
spatzcığımm ben de bir ara öyleydimm,şimdi haftada 1 ancak tartılıyorumm,tartıyı uzaklaştır bir süre,hatta evden gönderrrr........i sen zaten çok kilolu değilsinnnnn çok z ayıflamaya ihtiyacın yokkki....günaydin kızlar...
peppercim çok şekersin, sabah sabah seni görmek ne güzel olduzemuszemus
ya kızlar ben çok takıyorum bu kilo mevzusunu sanırım. dün kuş kadar yedim bugun dünden 500 gr fazla çıktım. o kadar korkuyorum ki verdiğim kiloları geri almaktan, böyle biraz fazla çıksam resmen yıkılıyorum. çıkmam lazım bu psikolojiden...
oh ne güzelll yap tatilinni,arkadaş olalım senlee bakarsınn,ben de bugün ekleyecem yeni foto.Krem BEN SEBAMED 45 ve 25 ullandımm vücuudma yüzüme de yves rocher50+ kullandımm,ama yüzüm çillendiii...Günaydınlarrrrrrrrrrrr şekerler.......
tatile gitmeme 10 gün kaldı:dance:...çok ihtiyacım var...nesme seni göremedim ben yaaaaaaaa nerde resimlerin....demircik senindemi resimlerin var bende görmek istiyorummmmmm...bu hafta sanırım veremedim sanki ben börek vs...ama almamışımda...yarın tekrar tartılacam bazen 1 gün bile fark ediyor...hastalığımda yakın...3-4 gün sonra hasta olacam..tatile gittiğimde 6. günde olacam ordada artık tampon vs kullanmayı düşünüyorum...ya güneş kremi ne alsam vucudum için siz ne kullandınız?
kabızlıkkk ben de de hepp varrrrr,oruçtada 8 gün yapapmmıştımm,dün yapabilidmm o da mısır hareketlendirdii,ama acyip bulantım da vardı....sagol canim benimm.
kisin bi caresini dusunucem artik.
kabizlik bende de var yaaa.. oructa tum duzenim bozuldu,
ne yapsam tuvalete cikamiyorum gunlerdir :-(((
bu kiz beni oldurecek,
yine gunaydin diyo bakkk
iyiyiz senn?
günaydın
yenimi kalktın yine
hersey cok guzelde kocum su pideyi de birtek ramazanda yiyoruz ama. o yuzden firsat bu firsat diye ben tam tahilli ekmegi biraktim. birde ben 5 yildir agzima pide surmemistimmm mafoldumben
valla koc hakli.. soylemisti onceden pide yemeyin diye..
off bu hafta da bu kabizlik yuzunden kilo veremedim :-(( cok cikicam yinee. ama kac olursam olayim bildirimimi yapicam durustce.
(2 haftadir yapmiyordum da)
ekleee de baaklımmmm....çoks eviyorum bennn foto bakmayı.....
spatzcığımm ben de bir ara öyleydimm,şimdi haftada 1 ancak tartılıyorumm,tartıyı uzaklaştır bir süre,hatta evden gönderrrr........i sen zaten çok kilolu değilsinnnnn çok z ayıflamaya ihtiyacın yokkki....
..
ekleee de baaklımmmm....çoks eviyorum bennn foto bakmayı.....
geçmiş olsunnnn canımm,bol su iç,tuzlu ve şekerli su karışımından yap.REFLÖR al eczanaeden. haşlanmış patets ya+benim ilacım 1 tatlı k.kuru kahve içine limon sık ve yut
spatzcığımm ben de bir ara öyleydimm,şimdi haftada 1 ancak tartılıyorumm,tartıyı uzaklaştır bir süre,hatta evden gönderrrr........i sen zaten çok kilolu değilsinnnnn çok z ayıflamaya ihtiyacın yokkki....
oh ne güzelll yap tatilinni,arkadaş olalım senlee bakarsınn,ben de bugün ekleyecem yeni foto.Krem BEN SEBAMED 45 ve 25 ullandımm vücuudma yüzüme de yves rocher50+ kullandımm,ama yüzüm çillendiii...
kabızlıkkk ben de de hepp varrrrr,oruçtada 8 gün yapapmmıştımm,dün yapabilidmm o da mısır hareketlendirdii,ama acyip bulantım da vardı....
gün yeni başaldııı bana,ama benim de son günlerimm 1 eylülde ben de 7de kalkmaya başlıycaaaaaaammmmmm..son günlerimin tadını çıkarıyorum......ben de iiiyiimm.....sadec uyanır uyanmza su istiyorummmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?