50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim benimm.

kisin bi caresini dusunucem artik.

kabizlik bende de var yaaa.. oructa tum duzenim bozuldu,
ne yapsam tuvalete cikamiyorum gunlerdir :-(((

neler denedin canım
bol su erik kayısı filanmı
şeftali yememek lazım

valla koc hakli.. soylemisti onceden pide yemeyin diye..

off bu hafta da bu kabizlik yuzunden kilo veremedim :-(( cok cikicam yinee. ama kac olursam olayim bildirimimi yapicam durustce.
(2 haftadir yapmiyordum da)
ben çok şükür bugün atlattım
ama benim nöbete gitmek sistemimi mahvdiyor
başka yerde olmuyo çok çok çok mecbur kalırsam
2 gün tutabiliyorum yani
bilmiyorumkismile

mrbbb ve günaydınnnnnn
nasılsınız baaklımmm?

günaydın
yenimi kalktın yine

herkes resim ekledi ,
bari ben de bugünden bir foto ekliyeyim:))))

ekleee de baaklımmmm....çoks eviyorum bennn foto bakmayı.....

günaydın herkese,
peppercım fotoların çok güzel,
herbirinde ayrı güzel çıkmışsın,
kızlar ben çok fena ishal oldum ,
bugün oruç tutamıycam sanırım:2:
geçmiş olsunnnn canımm,bol su iç,tuzlu ve şekerli su karışımından yap.REFLÖR al eczanaeden. haşlanmış patets ya+benim ilacım 1 tatlı k.kuru kahve içine limon sık ve yut

spatzcığımm ben de bir ara öyleydimm,şimdi haftada 1 ancak tartılıyorumm,tartıyı uzaklaştır bir süre,hatta evden gönderrrr........i sen zaten çok kilolu değilsinnnnn çok z ayıflamaya ihtiyacın yokkki....

oh ne güzelll yap tatilinni,arkadaş olalım senlee bakarsınn,ben de bugün ekleyecem yeni foto.Krem BEN SEBAMED 45 ve 25 ullandımm vücuudma yüzüme de yves rocher50+ kullandımm,ama yüzüm çillendiii...
sagol canim benimm.

kisin bi caresini dusunucem artik.

kabizlik bende de var yaaa.. oructa tum duzenim bozuldu,
ne yapsam tuvalete cikamiyorum gunlerdir :-(((
kabızlıkkk ben de de hepp varrrrr,oruçtada 8 gün yapapmmıştımm,dün yapabilidmm o da mısır hareketlendirdii,ama acyip bulantım da vardı....

bu kiz beni oldurecek,
yine gunaydin diyo bakkk

iyiyiz senn?

gün yeni başaldııı bana,ama benim de son günlerimm 1 eylülde ben de 7de kalkmaya başlıycaaaaaaammmmmm..son günlerimin tadını çıkarıyorum......ben de iiiyiimm.....sadec uyanır uyanmza su istiyorummmm..

hersey cok guzelde kocum su pideyi de birtek ramazanda yiyoruz ama. o yuzden firsat bu firsat diye ben tam tahilli ekmegi biraktim. birde ben 5 yildir agzima pide surmemistimmm mafoldumben

sen kilo korumaya geçtigin için sana yasak yok canım. ama kilo vermeye uğraşırken de pide yenmez dimi?lmaz:

valla koc hakli.. soylemisti onceden pide yemeyin diye..

off bu hafta da bu kabizlik yuzunden kilo veremedim :-(( cok cikicam yinee. ama kac olursam olayim bildirimimi yapicam durustce.
(2 haftadir yapmiyordum da)

ben de çok çıkıcam canım, napalım bu hafta böyle olsun artık. incir,kayısı yedin mi?

nesme sen yüzüm kuru, kırışık filan diyorsun ya tekrar baktım resimlerine. çok ufak gösteriyorsun hiç 29 gibi değilsin biliyor musun?çıtırsın çıtır :)

truf, bol su da ictim;
2 aksamdir uzum suyu da ictim

dun aksam kayisilari sicak suya koydum, gece sahura kalkinca yedim...
2 gece ustuste bitki cayi ictim sahurda, o da beni mahvetti, tuvalete gidip gelmekten uyuyamadim sahurdan sonra, uykusuz ise geldim.

ne yaptiysam tik yokk :-(

cikar canim tadini, iyi yapiyosunn
dinlen bol bol;
afacanlarla ugrasmak kolay degilll, yorulacaksin yakindaa.s

merhaba kızlarr.

ayyy dün çok fena yedim, iftardan sonra pek açıklamak istemiyoırum . sadece şunu söyleyyeim . sahuru gofret ve sütle yaptım o kadar yani.
eşim olmayınca iyice cozuttum.bu gece de gelemeyebilir. umarım işlerini halledebilir.

benim de bugün bağırsaklarım biraz bozuk. ama beni sıcak sıcak bulgur pilavı yaptı sanrırım

ulkerk güneş kremi yüzüme solente kullanıyorum. eczanelerde var. çok memnun kaldım yeğenime doktor tavsiye etmi. yetişkinler için olandan aldım.

spatzcığımm,,birazdan yeni ekliycemmmmmm o foto 2 yıl önceki yani gençkki halim.........
peperciğimmmm okkula dinç başlamak için güzelce dinlemiyommmmmm
size bilgii burnunuzdan enine doğru hayali çizgi çekin,üstteki sivilceleri kesinliklee sıkmayın,beyne giden damarları etkilermişşşş..

sahurda finali maydonozla yapın,ağız kokuusna bşerbirmiişşşş.
MAYDONOZU bol yyiin,saplarını kaynatıp için zayıflatur.
1.idrar söktürücü
2.c vit. deposu
3.suyunu iç ve saçına sür,,parlatır.

kabızlığa kek
2 su bardak tam buğday unu
2 y.k esmer şeekr
7kuru mürüdm eriği doğranmış
1 bardak light süt
1 çorba k.öğüütlmüş keten tohumu
1/2 çay bar.zeytinyağı
3 yumurta
1 çorba k.yulaf ezmesi
1 abartma tozu
1 çay k.tarçın

yumurta akını sadece ve sarılarını +şekerle ayrı çırp birleştir,o zamn dokusu süngerli oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…