hsgeldn cnmmselam kızlar ben geldim, ikeaya gitmiştik arkadaşımla, geçmişi okuyamadım ne var ne yok?
hsgeldn cnmm
hoşgeldin ve hayırlı olsun gözün alışır 2 güne kalmazopuyorumnanaktan
Ben 90 kalori olduğunu bilmiyordum, bayağı iyiymiş, teşekkürler bilgi için :) .star cup nutcase in dondurması. ondan duymuştum. eşime aldırmıştım sadece 90 kallori .algidanın küçük dondurma kaselerinde .
O zaman ben bir de "Psych" adlı diziyi önereyim, ilk sezonu izledim sadece ama çok komikti. Bazen takip etmesi zor olabiliyor ama bir bak istersen.Ben baya bi dizi takip ediyorum, neyse ki 3-4 tanesi bitti :) Breaking bad, dexter, it's always sunny in philadelphia, supernatural, how i met your mother, eureka, heroes, desperate housewives..... ve muhtemelen aklıma gelmeyen bi kaç tane dahaTürk yapımı bi tek türk malını izliyorum. Sezon araları bitince dizilerden filmlere çok az vakit kalıyo zaten :kedi:
ohaoldumsmile sempatiksalakcinni Ben de bu sözleri bekliyordum birinden, tabi ki haftanın koçu çıtır spatz dan geldi kaydirigubbakcemile3 Yaw nutcasele de kilo diyet konuşulmaz ki, di mi ama :)
Aaaa üstüme iyilik sağlıkeyvahedigeldismile... Nerden çıkardın Dulci benim diyet konuşmadığımı. E tabi bir kere adım çıkmış değil mi?canım hepimiz burda başka şeyler de konuşuyoruz sorun o değil. ama sadece oyun ve diziden bahsetmeniz olmadı. nutcase'i tanımıyorum, tanısam ona da bi çift söz ederimkaydirigubbakcemile5
Tabi tabi ben bir "Kore dizileri" topiği bulursam seni oraya sürükleyeceğim, hiç merak etmekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3. Bu arada sen artık kilo vermiyor musun, hedefine ulaştın mı? Öyleyse tebrikleralkisalkisalkis.Sorun diye nitelendirilebilecek bişi olduğunu düşünmemiştim... Artık kilo vermek gibi özel bi amacım olmadığı için kilo muhabbeti başkalarına yardımcı olmaya çalışmaktan öteye gidemiyo, burda herkes o konuda çok yeterli olduğundan yeni gelen arkadaşlara yazıyorum kendi fikirlerimi... yerimseniben Nutcase'le başka bi topiğe mi taşınsak acep :)
Ayyyyyyyyyyyy şimdi ben ne çok sevindim anltamammmmmmmm :dance: :dance: :dance: ... Gerçekten de çok şeker bir dizi, beğenmene de gerçekten çok sevindim. Daha öyle şirin-şeker çok dizi var Korede, hepsi My Girl kadar kaliteli değil tabi ki. Hadi Dulci, Lachesis ve Spatz sıra sizde:danceay nutcase bu MY GIRL çok hoş ve tatlı bir diziymişş,3 bölümü birden izleidmmmmmmmmm süper yaa....,
benimki de ikeadan ve pembe....kiri falan cok belli etmiyor o acidan iyi oluyor...bir de zara home a bak. orda da guzel seyler var. misafir icin olmasa bir tane de oradan alirsin, kendiniz bu ikeadan aldiginizin ustunde oturursunuz. ama sonucta ortu cok da onemli degil, bence krem herseye yakisir, sana oyle gelmistirya ikeadan bilgisayar odamdaki çekyatlarıma koltuk örtüsü şalı gibi bişi aldım. krem rengi aldım odayı açsın diye, ama fazla açtı, hiç gözüme hoş gözükmedi, pek açık renk :çok üzgünüm:
tipik ikea sendromu yasamissin ve en az benimki kadar kotu bir menu olmus... alsanaalsanasmilesabah azcık tahinli çörek, 4 mini gofret.
öğlen isveç köfte sayısını sayamadım:) çok azcık patates kızartması, 2 çatal tatlı bişey, adını bilmiyorum.
ara 2-3 çatal maydanozlu peynir, böreği yaparken yedim:)
ara bir avuç fındık.
akşam 3 dilim börek.
sağlıksız biliyorum lakin dışardaydım bugün. akşama da yemek yapmadım eşim yok diye, sahur için yaptığım börekden yedim.
syliviaplath cnm akşam fazla olmuş seninde yoksa gün içinde yediklerin normal az bile yemişsin keşke akşamkileri gün içine bölseydin mesela o ekmek dilimlerini bir dilim sabah bir dilim öğlen yiyebilirdin cnm bende bu aralar aynıyım yaa anneme gittimmi zaten off yani neler yapıo yememek mümkün diil bugün öğlen yemekten sonra tartıldım yine 56.5 ha bire oynuo kilom ama en az indiğim kilo bu bakalım yarından itibaren düzene sokacağım veririz inşaallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?