50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ikeadan bilgisayar odamdaki çekyatlarıma koltuk örtüsü şalı gibi bişi aldım. krem rengi aldım odayı açsın diye, ama fazla açtı, hiç gözüme hoş gözükmedi, pek açık renk :çok üzgünüm:

hoşgeldin ve hayırlı olsun gözün alışır 2 güne kalmazopuyorumnanaktan

ayy ablam gitti kızlar çok hüzünlüydü gidişii çok özlücem onuu cnm bnm ağlattı izi yine her gidişinde olduğu gibi :gitme: ay gerçekten hanımlar şşöle bi baktım üstten ne tatlısınız hepiniz yaa bayıldım sizlere ama asıl gece incelicem şimdi bebişim durmuo pek bakamıyorum yorumları gece yapacağım canlarım ben bugün
sabah
bir dilim kepek ekmeği
bir dilim peynir
birazda karpuz yedim o kadar
öğlen
bir kaç ısırık kokoreç (ayy dayanamadım ya babam getirmiş çok süper koktu)
bir tabak terbiyeli et çorbası
akşamüstü bir kaç kaşık iç pilav
akşamı gece yazacağım cnm biliyorum fazla oldu ama son valla yarın düzene gireceğim sööözz kaydirigubbakcemile gece görüşürüs artık:)))

slmm yıne bnnn...

sahur

bı tane haslanms yumurta
bı salatalık bı domates
1 bardak süt

ara , su

ara dışardaydm 2tane ulker dılım kek
1 sıse su

ara bı kase bol kırmızı bıberlı yogurt

bıde plates yapmaya calıstm ılk defa

ıftar

su
mercımek corbası
kadayıftan ıkı catal aldım
bı kasık patates yemegı
bı lokma ekmek

vee dayanamdm ynee annem ekmek dılımlerının ustune pızza tarzı bsy yapıyor 2 dılımde ondan yedım

hala 58 kıoym ve uzgnmm koççç bı el att

demircik ablan yurt dışında falan mı yaşıyor?

ben bu gece yine yalnızım :2:

iftarda:

2 kase ekşili köfte yedim. çorba gibi yaptım ama bol sulu.
1 dilim tam buğday ekmeği
1 büyük bardak ayran

ara : meyve
soda düşünüyorum.

evt cnm almanyada yaşıyor malesef 2.5 aydır buradaydı ama tatil bitti bugün döndüler off ayrılık zor yaa vedaları hiç sevmiyorum :gitme:
ay akşamıda yazayımda bari:))

iki kaşık çorba öğlenkinden ama bu kez azcık içtim
iki kaşık makarna yanında bolca yoğurtla
birde yeşil salata az yağlı
bol su
bu kadar sonra biras karpuz yerim kızlar ben tatlı yerine karpuz yiyorum ama yrn oruç tutmaya başlıyorum kısmetse o zaman ne olur bilemem tabi tatlı krizime bağlı:))))

syliviaplath cnm akşam fazla olmuş seninde yoksa gün içinde yediklerin normal az bile yemişsin keşke akşamkileri gün içine bölseydin mesela o ekmek dilimlerini bir dilim sabah bir dilim öğlen yiyebilirdin cnm bende bu aralar aynıyım yaa anneme gittimmi zaten off yani neler yapıo yememek mümkün diil bugün öğlen yemekten sonra tartıldım yine 56.5 ha bire oynuo kilom ama en az indiğim kilo bu bakalım yarından itibaren düzene sokacağım veririz inşaallah:))

sabah azcık tahinli çörek, 4 mini gofret.

öğlen isveç köfte sayısını sayamadım:) çok azcık patates kızartması, 2 çatal tatlı bişey, adını bilmiyorum.

ara 2-3 çatal maydanozlu peynir, böreği yaparken yedim:)

ara bir avuç fındık.

akşam 3 dilim börek.

sağlıksız biliyorum lakin dışardaydım bugün. akşama da yemek yapmadım eşim yok diye, sahur için yaptığım börekden yedim.

star cup nutcase in dondurması. ondan duymuştum. eşime aldırmıştım sadece 90 kallori .algidanın küçük dondurma kaselerinde .
Ben 90 kalori olduğunu bilmiyordum, bayağı iyiymiş, teşekkürler bilgi için :) .
O zaman ben bir de "Psych" adlı diziyi önereyim, ilk sezonu izledim sadece ama çok komikti. Bazen takip etmesi zor olabiliyor ama bir bak istersen.
ohaoldumsmile sempatiksalakcinni Ben de bu sözleri bekliyordum birinden, tabi ki haftanın koçu çıtır spatz dan geldi kaydirigubbakcemile3 Yaw nutcasele de kilo diyet konuşulmaz ki, di mi ama :)
canım hepimiz burda başka şeyler de konuşuyoruz sorun o değil. ama sadece oyun ve diziden bahsetmeniz olmadı. nutcase'i tanımıyorum, tanısam ona da bi çift söz ederimkaydirigubbakcemile5
Aaaa üstüme iyilik sağlıkeyvahedigeldismile... Nerden çıkardın Dulci benim diyet konuşmadığımı. E tabi bir kere adım çıkmış değil mi? Şaka bir yana, Spatzcım biz öyle çok konu dışı konuşmuyoruz ama Dulci zaten haftada bir uğruyor(neyse son zamanlarda sıklaştı), biz de konuşacağımız iki çift lafı bir ayda bitiriyoruz ancak .
Bu arada evet doğru, ben kalori-diyet muhabbetine pek girmem(bak en azından dürüstüm :) ) fakat spor, sağlıklı beslenme falan filan hakkında yazıyorum yahu. Menü bile yazmaya başlamıştım ama Ramazandan sonra aksadı biraz, spor da yapmaya başlayıp buraya yazacaktım ama o da sıcaklardan ertelendi. Napayım ya, bende bir tek sohbet etmeye geliyorum buraya, bir de yeni üyelere rastlarsam yardım etmeye çalışıyorum. Hani beni tanıyasın diye açıklayayım dedim :) .
Tabi tabi ben bir "Kore dizileri" topiği bulursam seni oraya sürükleyeceğim, hiç merak etmekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3. Bu arada sen artık kilo vermiyor musun, hedefine ulaştın mı? Öyleyse tebrikleralkisalkisalkis.
ay nutcase bu MY GIRL çok hoş ve tatlı bir diziymişş,3 bölümü birden izleidmmmmmmmmm süper yaa....,
Ayyyyyyyyyyyy şimdi ben ne çok sevindim anltamammmmmmmm :dance: :dance: :dance: ... Gerçekten de çok şeker bir dizi, beğenmene de gerçekten çok sevindim. Daha öyle şirin-şeker çok dizi var Korede, hepsi My Girl kadar kaliteli değil tabi ki. Hadi Dulci, Lachesis ve Spatz sıra sizde:danceburaya "kaşınan üye smiley'i" olsa iyi olurdu)...

Son düzenleme:
Demircik geçmiş sayfalarda göğüs ameliyatı olmak isteyen birini hatırlıyorum, o sen miydin? Kesin ameliyata kararlı mısın merak ettim? :)

benimki de ikeadan ve pembe....kiri falan cok belli etmiyor o acidan iyi oluyor...bir de zara home a bak. orda da guzel seyler var. misafir icin olmasa bir tane de oradan alirsin, kendiniz bu ikeadan aldiginizin ustunde oturursunuz. ama sonucta ortu cok da onemli degil, bence krem herseye yakisir, sana oyle gelmistir
tipik ikea sendromu yasamissin ve en az benimki kadar kotu bir menu olmus... alsanaalsanasmile

geçmişi pek okuyamadım...ama peper cnm sen nereni zayıflatmayı düşünüyorsun minnoş???????
MENÜM
sabah
2 lokma ekmek
domates,salatalık
yarım kk peynir

öğlen
4-5 parca tavuk ama silgi boyunda tavuklar
biraz patates kızartması

akşam(çozuttummmmmmmmm):kedi:
e kadar pideye domatesli peynirli sandviç
sonra karbonhidrat dönemiyim sanırım ekmeğin baş kısmına 4 zeytin

ara
3 dlm karpuz

insallah cnm evet fazla kacırdm 1 2 gn ıcınde bnde baslycm oruc tutmaya . bnm kılomda sureklı oynuo bnm ıcn o tartıdakı rakamdan cok yan yaglarımın gıtmesı onemlı cok rahatsız oluorm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…