aylın rejim mi yapıyorsun yoksa normal yiyip spormu yapıyorsun ben 54 kiloyum 49 olmak istiyorum boyum yok ondan
Bayanlar 50 kilo olup da zayıflamak isteyenleriniz mi var ben mi yanlış okuyorum.. :)
kızlar burayı yeni keşfettim nisan anneleri bölümündeydim.
ay bende girmek istiyorum gruba..nisada doğum yaptım .. 54,4 ile hamile kalmıştm doğuma 64 ile gittim. geldiğimde 57,5 kiloydum ama gelgelelim süt olsun diye yedirikçe yedirdiler... oldum 64 kilo... 1,5 aydır yediklerime dikkat ettim ve haftalık yazdım şimdi 59,9 kiloya düştüm..bu sırada süt veriyorum. halaaa. .. bu arada zayıfladım zayıfladım.. günde 500 cal. fazladan yakıyor yani bünyee..
böyle birliktelikten kuvvet doğar demişle. inşallah hep bearber bu işi halledebilirizz.. 2 haftadır 59,9 da takılı kaldım ... çünkü okulda uzun tenefüste illaki yemek yiyoruz.. yemezsemde eve çok acıkmış geliyorum ... bakalım artık
hangi gün tartılıp yazıyorsunuz. ben pazardan pazaraa
bidenem bişey sorucam.. biliyosun ben şuan gribim.. ama sabah akşam ballı süt içiyorum bunda kalori varmıdır..
elma sirkesi kürü nasıl oluyor ???
ayrıca ben 2 haftadır aynı kilodayım 58.5 ,,, spor artı diyet yaptığım halde....suyu az içiyorum yada hiç içmiyorum... bundan sonra su içmeye özen göstericem....
bakalım sonuç ne olucak ...çarşamba günü tartılcam... hergün tartılıyorudum... moral bozmaktansa 4-5güne bir tartılmak daha mantıklı ...laelaelaelaelae
Ablam da sabahları elma sirkesi içerek bir hayli zayıflamıştı. Ayrıca bir arkadaşım da pilates yaparak 3 ayda yarı yarıya zayıfladı görünce ağzım açık kalmıştı. :)
aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
bebişinide sağlıcakla büyütopuyorumnanaktan
inşlh bende birgün o günleri görürüm:CüvCüv::Saruboceq:
bidenem bişey sorucam.. biliyosun ben şuan gribim.. ama sabah akşam ballı süt içiyorum bunda kalori varmıdır..
yemeklerimi doğru düzgün yiyemiyorum. canım heeeeeç bişey istemiyo.. zordan yiyorum.. ama vucudum şiş sanki.. ödemmi yaptım ne:uhm:
aa bide geçenlerde bi arkadaş.. evde ne gibi egzersiz hareketleri yapacamızı yazmıştı.. yine yazabilirmi acaba.. o msjı arıyorum bulamıyorum..
hayali bi sandalye farzadin dik oturur gibi yapın falan ne güzel şeyler yazmıştızemuszemus
ben de girmek istiyorum gruba.....
beni de alırmısınız?
kızlar burayı yeni keşfettim nisan anneleri bölümündeydim.
ay bende girmek istiyorum gruba..nisada doğum yaptım .. 54,4 ile hamile kalmıştm doğuma 64 ile gittim. geldiğimde 57,5 kiloydum ama gelgelelim süt olsun diye yedirikçe yedirdiler... oldum 64 kilo... 1,5 aydır yediklerime dikkat ettim ve haftalık yazdım şimdi 59,9 kiloya düştüm..bu sırada süt veriyorum. halaaa. .. bu arada zayıfladım zayıfladım.. günde 500 cal. fazladan yakıyor yani bünyee..
böyle birliktelikten kuvvet doğar demişle. inşallah hep bearber bu işi halledebilirizz.. 2 haftadır 59,9 da takılı kaldım ... çünkü okulda uzun tenefüste illaki yemek yiyoruz.. yemezsemde eve çok acıkmış geliyorum ... bakalım artık
hangi gün tartılıp yazıyorsunuz. ben pazardan pazaraa
hoşbulduummm öncelikle teşekkür ederim şu an reglimin 2 ci günü ve kilom 59.5 bu akşam tartıldım artı sabahmı tartılayım yoksa farketmezmi herkese kolay gelsinvereliniortak
canım çarşamba gunleri tartı gunumuz benım sana tavsıyem net kılonu daha kolay saptayabılmen ıcın sabahları wc den sonra tartıl aç karnına ok.çarşamba gunlerı tartılıp kılo bıldırımınde bulunuyoruz bende ona gore lısteyı hazırlıyorumopuyorumnanaktan
merhaba benimde 5kilo fazlam var bende geleyimmi arkadaşlar aranıza boy 1 56 benim karnım acıkmıyor ama abur cubur yiyorum dayanamıyorum sıkıntıdanmı yiyorum bilmiyorum aklıma gelince ne yapsam acaba
burcucum ellerıne saglık :)
canım benim tartı diğital değil yarım kg vermişim işte zemuszemus
ay ne çok konusmusum ben bu akşamkaydirigubbakcemile3
dunku yedıklerımı yazayım
sabah:klasik kahvaltı kepek ekmek,peynır,azcık recel, ve haslanmıs patates nanelı ve pul bıberlı bıde şekersız cay
ara:turk kahvesı
öğlen:1 tane lahmacun ve ayran ama çok yuruyus yaptım dun
akşam; balık salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?