50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya aslında bilgisayar odası olarak kullanıyoruz, yatılı misafir görüyor ancak burayı. krem renginden çok kırık beyaz aslında:) bir ara resmini çekip eklerim, eşim beğendi de benim gözüm alışmadı hala renge:)

ay evet çok açtım ama, çok gezdik forumda alışveriş falan da yaptım baya acıkmıştım:)

ulkerk aslında çok yemememişsin bence. en son yediğin ekmeğin boyutu önemli tabi. küçük köşe ise bence normal.yatmadan biraz süt iç bence.süt ürünü peynir dışında yok.karbanhidratların yakılmasını sağlıyormuş.

e o zaman isvec kofteyi hak etmissin. biz genelde forum ve ikea geimie isvec kofteyle baslayip waffle la bitiriyoruz....
bizim de kutuphane olarak kullandigimiz ve yatili misafir geldiginde verdigimiz bir odamiz var. orada da de bir cek yat var, ama surekli tepesinde oldugum icin mutlaka bir koltuk ortusu yayiyorum cunku her gun ya kurabiye kirintisi oluyor, ya cay kahve dokuluyor...Bu ortuler gercekten ise yariyor..

o kadra da kotu degil. patates kizartmasinin boyuklugune bagli tabi bu lafim. ama o kadar da cok ekmek pide yememissin. cunku sabah ve oglen hemen hemen hic yememissin ekmek

kızlar farklı bı konuda fıkrınızı almak ıstıyorum
kendı sacımın rengı dogal rengı bugune kdr hıc boyatmadım ama egrcekten degısıklık ıstıyor ınsan gecen sene kuafore gtmstm adam senın sacına boya vurulmaz yazık dedı boyamadı yanı kuafor sacımı parayı flnda dusunmedı. herkes cok begenıo dogal dıye ama ben sıkıldımm.. sızce ne tonlar gıder bana?

Yfrog Image : yfrog.com/0mdsc09121uqj ıste bu

lachesis avatarına ben pek alışamadım yaa. sanki başka biri geldi gibi oldu. ben avatarla kişileri canlandırıyorum daa.

resmime baktın ya kuzum, resmime göre hatırla:)

evet ya sakız yapınca aklıma geldi, rengi çok açık bile olsa at makinaya yıka:)
hakkettim köfteyi dimi, evet hak ettim sanırım:) reglime az kaldı iştahım açık biraz, ama ona rağmen menüdeki tatlıdan sadece 2 çatal aldım.

rengi güzelmiş bence de. kahve tonları yakışıyor belli. sarı tonalr yapma saçı mahvediyor, siyah da yapma beğenmezsen değiştirmesi zor, onun dışında her renk deneyebilirsin, kızıl kahve karamel falan güzel olabilir.

herkes avatar degistiriyor. benim de degistirme vaktim geldi galibaaaaaa....yeni birsey bulmak lazim...

sen de prenses leia ol

canım sen oruç tutabiliyor musun, susuzluk zarar vermesin doktorun sorun olmaz mı dedi?

tutabiliyorum canım çok etkilenmiyorum
suyu iftarla sahur arasında yeterli miktarda aldıktan sonra sorun yok
tutup tutmamakta serbestsin diyorlar
kızıma 4 aylık hamileydim o zaman da tutmuştum
herkesle tutmak daha kolay sonra zor oluyo
güle güle kullan koltuk şalını da canım

mrbb larrr
menümü ayzayımm:
sahur:domates+salaltlık
iftar:2 bardak su+mercimek çorbası+tavuk sote+domate salatsı+patates salatası
1.ara:çeyrek şeftali+1 dilim kavun
2.ara:şimdiii yiyorummmm yaş incir tatlısııı
3.ara :uyumazsammm 1 türk kahvesi+soda içerimmmmm
harekett:1 saat lesli+50mekik+tibet

ben onu iki sene once halloween de olacaktim vazgectim sonra... Ben senin eski avatarini da cok begeniyordum ama..

onun koluna gıcık kapıyordum yi yapamamışlar onu, beni bir avatarım var, onu buraya koysam olur mu acaba çok güzell, ay deniyim.:)

anladım canım, haklısın.
tatlı rüyalar tatlım:)

olmadı öbür avatar
görüntülü yapmıştık onu oyune koymak için ama buraya sığmadı malesef, bunla idare edicim artık:)

ben onu iki sene once halloween de olacaktim vazgectim sonra... Ben senin eski avatarini da cok begeniyordum ama..

aaa sen de değiştirişsin, hayırdır dans falan, dalışdan sonra dansa mı başlıycaksın yoksa:)
ay bizim burda olsa ben başlardım :sinifsinif:

size bugün tv de görüpte yaptığım ve beğendiğim incir tatlısını tarif edeyimm,hafiff ve güzel bir tatlıı
ben yaş kara incirle yaptım.incirlerin altından yatay olarak azcık bağ kalacak şeilde kapak gibi kes+içine cevizleri doldur+azcık tarçın gezdir kapat.bu şekilde yaptığım incirleri borcama dizdim.üstlerine(6 tane yaptım)2 yemek kaşığı sıvıyağ gezdirdim+1 çay bardağı şeker gezdirdim.ortaya da 1 çubuk tarçın koydum 200 dereced 20 dk pişirdimmm.soğutup yedim ben ama istenirse sıcakta yenirmişş..tadı hafif ve güzell olduuuu,keainlikle deneyinn derim....

aaa sen de değiştirişsin, hayırdır dans falan, dalışdan sonra dansa mı başlıycaksın yoksa:)
ay bizim burda olsa ben başlardım :sinifsinif:

ben swing hastasiyim... bilmiyorum swing yapmayi ama dinlemeyi cok severim. kisin esimle gidecegiz kursa, kisin dalisa gidemem zaten. zaten cha cha ve samba gecmisim var biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…