benimki de ikeadan ve pembe....kiri falan cok belli etmiyor o acidan iyi oluyor...bir de zara home a bak. orda da guzel seyler var. misafir icin olmasa bir tane de oradan alirsin, kendiniz bu ikeadan aldiginizin ustunde oturursunuz. ama sonucta ortu cok da onemli degil, bence krem herseye yakisir, sana oyle gelmistir
tipik ikea sendromu yasamissin ve en az benimki kadar kotu bir menu olmus... alsanaalsanasmile
e o zaman isvec kofteyi hak etmissin. biz genelde forum ve ikea geimie isvec kofteyle baslayip waffle la bitiriyoruz....ya aslında bilgisayar odası olarak kullanıyoruz, yatılı misafir görüyor ancak burayı. krem renginden çok kırık beyaz aslında:) bir ara resmini çekip eklerim, eşim beğendi de benim gözüm alışmadı hala renge:)
ay evet çok açtım ama, çok gezdik forumda alışveriş falan da yaptım baya acıkmıştım:)
geçmişi pek okuyamadım...ama peper cnm sen nereni zayıflatmayı düşünüyorsun minnoş???????
MENÜM
sabah
2 lokma ekmek
domates,salatalık
yarım kk peynir
öğlen
4-5 parca tavuk ama silgi boyunda tavuklar
biraz patates kızartması
akşam(çozuttummmmmmmmm):kedi:
e kadar pideye domatesli peynirli sandviç
sonra karbonhidrat dönemiyim sanırım ekmeğin baş kısmına 4 zeytin
ara
3 dlm karpuz
lachesis avatarına ben pek alışamadım yaa. sanki başka biri geldi gibi oldu. ben avatarla kişileri canlandırıyorum daa.
e o zaman isvec kofteyi hak etmissin. biz genelde forum ve ikea geimie isvec kofteyle baslayip waffle la bitiriyoruz....
bizim de kutuphane olarak kullandigimiz ve yatili misafir geldiginde verdigimiz bir odamiz var. orada da de bir cek yat var, ama surekli tepesinde oldugum icin mutlaka bir koltuk ortusu yayiyorum cunku her gun ya kurabiye kirintisi oluyor, ya cay kahve dokuluyor...Bu ortuler gercekten ise yariyor..
kızlar farklı bı konuda fıkrınızı almak ıstıyorum
kendı sacımın rengı dogal rengı bugune kdr hıc boyatmadım ama egrcekten degısıklık ıstıyor ınsan gecen sene kuafore gtmstm adam senın sacına boya vurulmaz yazık dedı boyamadı yanı kuafor sacımı parayı flnda dusunmedı. herkes cok begenıo dogal dıye ama ben sıkıldımm.. sızce ne tonlar gıder bana?
Yfrog Image : yfrog.com/0mdsc09121uqj ıste bu
herkes avatar degistiriyor. benim de degistirme vaktim geldi galibaaaaaa....yeni birsey bulmak lazim...
ben yatıyorum sonra sahura kalkamıyorum hadi hepinize iyi geceler
öpüldünüz şekerler
sen de prenses leia ol
canım sen oruç tutabiliyor musun, susuzluk zarar vermesin doktorun sorun olmaz mı dedi?
tsk ederm cnm hevesımı alana kdr papatya suyu denıcem sanırım .. cnku herkes aynı fıkırdetatli tuyalar...
sylviapath ben de begendim rengi.
ben onu iki sene once halloween de olacaktim vazgectim sonra... Ben senin eski avatarini da cok begeniyordum ama..
tutabiliyorum canım çok etkilenmiyorum
suyu iftarla sahur arasında yeterli miktarda aldıktan sonra sorun yok
tutup tutmamakta serbestsin diyorlar
kızıma 4 aylık hamileydim o zaman da tutmuştum
herkesle tutmak daha kolay sonra zor oluyo
güle güle kullan koltuk şalını da canım
ben onu iki sene once halloween de olacaktim vazgectim sonra... Ben senin eski avatarini da cok begeniyordum ama..
aaa sen de değiştirişsin, hayırdır dans falan, dalışdan sonra dansa mı başlıycaksın yoksa:)
ay bizim burda olsa ben başlardım :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?