50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Inciri cok ama cok seviyorum ben.... yag yerine sut dokup deneyebilirim bu tarifi. tesekkurler. ben kuru incirden yapiyorum bunun sutlusunu ama yas incirden de deneyeyim bakalim..

edebiyatla ilgilenenler varsa, yeni bir bloğa başladım, edebiyat eleştirileri yapıyorum, belki ilginizi çeker. izleyici olabilirsiniz

Edebiyat Eleştirileri

hehe su anda makalemle ilgilenmem lazim. ama bir ara bakacagim...
bu arada oral yolla verilen likopenin RARE transgenik faredeki RAR aktivasyonu uzerine etkisi uzerine yazilan makale de edebiyata giriyorsa beklerim efendim elestirileri...

Ay yine konusuyorum calismam lazim benim..

incir çok severim ama elerji yapıyor bende fazla yiyemiyorum

ben swing hastasiyim... bilmiyorum swing yapmayi ama dinlemeyi cok severim. kisin esimle gidecegiz kursa, kisin dalisa gidemem zaten. zaten cha cha ve samba gecmisim var biraz...

süper gidin tabi, biz çok uzağız. ama o taraflara taşınırsak düşünüyorum. arkadaşım da dars kursunda çalışıyor beşiktaşta oraya gitmeyi düşünüyorum.

akannehir anlasam eleştirecek bşeyler bulurdum

zor valla işin, kolay gelsin ne diyim:)

eyvah Türkçeyi katletmişim,berbat anlatmışımmmmm yaaaa.....kurusuu daha şekerli oluyo ya,bu daha hafif geldii baaana..tabii süt daha iiyi olur,ben düşünemedim......direk tarife göre yaptım+tarçını kendim ekledimm ama....heehehehe.......

bugünnn çok yoruldumm,misafirler vaarddııı,gelemden evi temzieldmtimm+bi de gidince temizledimmmm erken yatcammmmmm,kendinize ii bakınnnn,iyi gceelrr,iyi çalışmalarrrr..........

kurusuna daha az seker katmak lazim haklisin...
incir dedinizde aklima birsey geldi. benim cok yakin bir alman arkadasim var. ben inciri cok severim dedim bir gun. iyyyy hic sevmem tadi olmayan gereksiz bir meyve dedi. Nasil yaaaa dedim deli miisn? Bu alamanyada almis marketten bir incir merak edip olguin degildi herhalde. uzerine bal seker dokup yemis. Turkiye ye geldiginde buna pazardan incir alip yedirdim deli oldu kizcagiz... Bundan sonra emin oldum ki bizim de marketlerde satilan papaya, hindistan cevizi, avokado falan kotununde kotusu. Cunku ne zaman alsam tat alamiyorumm

maşallahh anchusa ne sosyalsinn sennn ne güzelllllll.....
benim bir yanim cok evcimendir bir yanimda yerinde duramaz....
bugünnn çok yoruldumm,misafirler vaarddııı,gelemden evi temzieldmtimm+bi de gidince temizledimmmm erken yatcammmmmm,kendinize ii bakınnnn,iyi gceelrr,iyi çalışmalarrrr..........

gule gule. renkli ruyalar...

sen hani çalışcaktın hala burdasın aaaaa lmaz:
hadi 2 saat çalış, ben de kitap okuyayım sonra burda buluşalım:)

1 incir 1 orta boy şeftaliye denkmiş aklınızda bulunsun.ben de çok severim. memlekette bağımız var çook güzel olyor ,ama siyah incir!!. babaannemlerin bahçesinde yeşil incir var,küçük küçük onu pek sevmem.

sen hani çalışcaktın hala burdasın aaaaa lmaz:
hadi 2 saat çalış, ben de kitap okuyayım sonra burda buluşalım:)

bir paragraf okuyup geri donuyorum.....Tamam ben buralardayim arada bakarim foruma, yalniz altimdaki sandalye gece ilerledikce sertlesiyor mu ne, inanilmaz rahatsiz bir pozisyondayim....

kızlar naber ? :)

müstakbel kayınvalidem ve kayınpederimle saadet dolu bir gece geçirdimzemuszemus şaka yapmıyorum güzel geçti hakkaten. sonradan şeytanlaşmazlarsa bir problem olmayacak gibi görünüyor.

menulerinizi yazmışsınız gördüm, yarın sabah yorumlarım hepsini. şimdi acil uyumam lazım ama malumunuz.

öpüyorum hepinizi balböceklerim!opuyorumnanaktan

bir paragraf okuyup geri donuyorum.....Tamam ben buralardayim arada bakarim foruma, yalniz altimdaki sandalye gece ilerledikce sertlesiyor mu ne, inanilmaz rahatsiz bir pozisyondayim....

minder koy altına

süpermiş çok sevindim, iyi geceler tatlım.

oh ne guzel.. ama sen yine mesafeli ol... benimki de bal kaymakti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…