50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy kıyamam oruç tutuyorsun dimi sen ayy birasdan kalkıp hazırlayacağım ben tarhana çorbası planlıyorum gel birlikte yiyelim:)))))

lachesis ben bloga izleyici oldum bile bnmde oğlumun blogu var demir'in sayfası ordan oğlumu daha iyi görebilirsiniz kızlar bir bakın isterseniz:))))))

spatz cim cnm tanışmışsın hayırlı olsun baştan nasıllarsa ööle gidiyo yani bnmki en azından ööleydi çok iyilerdi halada öyleler inş. seninde öyle olur aile önemli bir kavram bence ne kadar eşinle anlaşsanda aileler sorunlu oldumu mutlaka sizdede bir problem yaşanıo o yüzden sevindim senin adına:))))

ayy kızlar yrn oruç tutacağımm hadi bakalım nasıl geçecek şimdi gidiyorum sahuru hazırlıcam sonrada tumba yatak ohhh hadi iyi geceler olumunekankayizsmile

Lachesis ben kilitlendim. Okuyamiyorum artik. En iyisi uyumak sanirim... Yarin gorusuruz...

görüşürüz canım

1 avuç badem , 1 avuç da antep fıstığı yedimm. hem de bu saatte. mafoldumben

yemişsin artık ne yapalım üzülme sağlıklı şeyler en azından sahur niyetine olsun sıkma canını.

lachesis ben bloga izleyici oldum bile bnmde oğlumun blogu var demir'in sayfası ordan oğlumu daha iyi görebilirsiniz kızlar bir bakın isterseniz:))))))

ay baktım süper olmuş, ama resimlerim sayfası boş gözüküyor nedense

nutcase cnm evt kesin kararlıyım mutlaka olmam gerek artık günümde belli hayırlısı:)))))

ne yaptırcaksın canım.

ayy kızlar yrn oruç tutacağımm hadi bakalım nasıl geçecek şimdi gidiyorum sahuru hazırlıcam sonrada tumba yatak ohhh hadi iyi geceler olumunekankayizsmile

allah kabul etsin canım iyigeceler.

cnm yanlış demire bakmış olabilirmisin acaba bak google a büyük harfle DEMİR'İN SAYFASI yaz en son çıkan 10 temmuz 2010 izmir şirinyer fln yazıo o işte:))cnm göğüs küçültme ameliyatı yaptırıyorum zaten büyüklerdi bebekten sonra iyice pörsüdü ve hala büyük mutlaka olmam gerek istediğim gibi giyinemiyorum ve zaten biraz kilom var onlar beni dahada kilolu gösteriyor sııkıldım artık bel ağrısı sırt ağrısı off yeter yani bööle hayatım sağol hepimizinkini sanada iyi geceler:))))

günaydın kızlar....nasılsınız...
yaaaa ben iki gündür çok gereksiz yiyorumm..abur cubur fazla değil ama iki bisküvü atıyorum akşama kadar akşamda bi parça bişi yiyorum o kadar ....dün eve gittim eşim patatesli omlet yapmış ben oruç değildim o da tutmamıştı dün bi güzel yedim çeyrek ekmekle....yaa eşim benim düzenimi bozuyooo ha bire bişiler yiyelim diyoo..bende meyve falan koyuyorum artık geçiştirmek için.kilo almamışımdırda vermemişimdirde ama bu akşam gidince biraz sporumu yapıcam.hafta sonuda tembelik etmeyip düzenli hareketli bi şekilde geçireceğim(.ev temizliği,dans,,mekikk egzersiz ne olursa artık)

gunaydin kizlarrr

gunlerdir suren kabizlik neticesi bu sabah sahurda 54,6 kg ciktim. 900 gr almisim.

ama kabizli sorunum cozuldugunde dusecegimi saniyorum

optumm

bu arada spatzcim dunku menum

iftar
1 kase yayla corbasi
3 kasik yesil mercimek yemegi
yarim dilim kepek ekmegi

ara
cay,
2 ad. sekerpare

ara
1 bardak limonata

ara
2-3 parca kavun

sahur
1 parca pide ile kahvalti

(aksam misafirlikteydik de durmadan bisey getirdiler, asgarisini yedim inan )

ahhhh şu kabızlık ahhh bitmeyen derdim....belkide kilo almamın tek sebvebi odur.ya inssan hiç 3-4 günde bi wc ye çıkar mı ....bazen 1 haftayı bile buluyo...geçen yıl 12 gün boyunca çıkamamıştım tatilde kilo alıp geldim tabi o zmaan...çok hassas bi bünyem var baş edemiyorum.yediklerimizle alakalı ama ne yapsak da fayda etmiyo..ben bi ara çavdar ekmeği yemeye başlamıştım o zamanda iyi gelmişti....

canim,
ben yillarca kabizlik sorunu cektim;
ta ki bu foruma gelip saglikli beslenmeye baslayana kadar,

bol su, bitki caylari icip, gunde 6 ogun yiyince, sebze- meyve agirlikli beslenince, cayi, beyaz undan yapilmis urunleri de birakinca kac aydir cok rahattim.

ramazanda oruc nedeniyle su icemedigimden ve de gece yiyip yattigimdan sanirim nuksetti.
sana tavsiyem oruc tutmuyorsan eger yukarida siraladiklarimi yapman,

gercekten de 4-5 aydir ck duzene girmisti benim bagirsaklarim.

oructan sonra ben yine eski yeme-icme duzenine gecicem carcabuk

kahvekokusu
canim yarin aksam misafirlerime senin terbiyeli corbani yapmayi dusunuyorum;
tarifi ilk kez denicem, tutturamama ihtimalim olur mu? zor bir tarif mi?

bir de 9-10 kisiye yeter mi bu tarifteki miktarlar;
yoksa miktarlari artirayim mi??

kizlar yarin aksamki iftar menumu olusturmaya calisiyorum ama bi turlu beceremiyorum,
ilk kez iftarda misafir agirlicam yardimci olun yaaa

simdilik sunlari dusundum;

1 iftariyelikler (tereyag, eski kasar, hurma, pastirma )
2. terpiyeli sehriye corbasi (kahvekokusunun tarifi )
3. mevsim salatasi
4.
5. tavuk sac kavurma (domates ve kirmizi biberli)
6. tereyagli pilav
7. sodali borek
8. bir cesit hazir tatli (esim alacak)
9. yalanci tavuk gogsu

4 numarayi yani ana yemegi bulamadim :-(( ne yapsam bi akil verin?
firinda kofteli patates patlican oturmami yapsam? bunu guzel yaparim ben ?

Son düzenleme:

günaydın canım
kabızlık bittikten sonra eminim 53,8 filan çıkacaksın

menüne gelince
iftarda millet tıka basa yiyince rahatsız oluyor
2 tane tatlı olmasın
iftariyeliklerde fazla olmasa bi hurma yeter bence
ana yemek için senin kilis tavan muhteşem olur
bi de şakşuka yaptımmı süper olur
tatlının birini çıkar şakşukayı ekle
sakşuka olmasa da bi zeytinyağlı

4 numarayı da dediğini yap canım bu kadar kasma kendini süper bir mönü bir de nacizane önerim olacak asitli içeceklerden uzak bir sofra olsun vişne kompostası yakışmaz mı bu güzelliklerin yanına ne dersinyerimseniben bir de tabiki yoğurt kolaylıklar dilerimopuyorumnanaktan

pepercim kim gelecek?
4 numaraya ben de senin düşündüğünü düşündüm.ama bu durumda tavuğu saç değilde kızartma şeklindede yapabilirsin de.çünkü oda ana yemek gibi sulu

gunaydin herkese...
peppermint iftara misafir aliyormussun kolay gelsin. bence menun guzel ama inan hem borek hem pilav yenmez, borek yerine zeytinyagli birseyler yapsan....bir de tavuk sac kavurmayi neden ana yemek olarak dusunmuyorsun ki? yanina pilavla gayet te guzel bir ana yemek olur.... kolay birsey dusunursen de verdigim firinda kpofte ve pure tarifini uygulayabilirsin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…