canım aslında öle gibi oluyo ama iftarda yemeklerde hem börek hem pilav ii oluyorgunaydin herkese...
peppermint iftara misafir aliyormussun kolay gelsin. bence menun guzel ama inan hem borek hem pilav yenmez, borek yerine zeytinyagli birseyler yapsan....bir de tavuk sac kavurmayi neden ana yemek olarak dusunmuyorsun ki? yanina pilavla gayet te guzel bir ana yemek olur.... kolay birsey dusunursen de verdigim firinda kpofte ve pure tarifini uygulayabilirsin..
ayy ablam gitti kızlar çok hüzünlüydü gidişii çok özlücem onuu cnm bnm ağlattı izi yine her gidişinde olduğu gibi :gitme: ay gerçekten hanımlar şşöle bi baktım üstten ne tatlısınız hepiniz yaa bayıldım sizlere ama asıl gece incelicem şimdi bebişim durmuo pek bakamıyorum yorumları gece yapacağım canlarım ben bugün
sabah
bir dilim kepek ekmeği
bir dilim peynir
birazda karpuz yedim o kadar
öğlen
bir kaç ısırık kokoreç (ayy dayanamadım ya babam getirmiş çok süper koktu)
bir tabak terbiyeli et çorbası
akşamüstü bir kaç kaşık iç pilav
akşamı gece yazacağım cnm biliyorum fazla oldu ama son valla yarın düzene gireceğim sööözz kaydirigubbakcemile gece görüşürüs artık:)))
slmm yıne bnnn...
sahur
bı tane haslanms yumurta
bı salatalık bı domates
1 bardak süt
ara , su
ara dışardaydm 2tane ulker dılım kek
1 sıse su
ara bı kase bol kırmızı bıberlı yogurt
bıde plates yapmaya calıstm ılk defa
ıftar
su
mercımek corbası
kadayıftan ıkı catal aldım
bı kasık patates yemegı
bı lokma ekmek
vee dayanamdm ynee annem ekmek dılımlerının ustune pızza tarzı bsy yapıyor 2 dılımde ondan yedım
hala 58 kıoym ve uzgnmmkoççç bı el att
demircik ablan yurt dışında falan mı yaşıyor?
ben bu gece yine yalnızım :2:
iftarda:
2 kase ekşili köfte yedim. çorba gibi yaptım ama bol sulu.
1 dilim tam buğday ekmeği
1 büyük bardak ayran
ara : meyve
soda düşünüyorum.
evt cnm almanyada yaşıyor malesef 2.5 aydır buradaydı ama tatil bitti bugün döndüler off ayrılık zor yaa vedaları hiç sevmiyorum :gitme:
ay akşamıda yazayımda bari:))
iki kaşık çorba öğlenkinden ama bu kez azcık içtim
iki kaşık makarna yanında bolca yoğurtla
birde yeşil salata az yağlı
bol su
bu kadar sonra biras karpuz yerim kızlar ben tatlı yerine karpuz yiyorum ama yrn oruç tutmaya başlıyorum kısmetse o zaman ne olur bilemem tabi tatlı krizime bağlı:))))
sabah azcık tahinli çörek, 4 mini gofret.
öğlen isveç köfte sayısını sayamadım:) çok azcık patates kızartması, 2 çatal tatlı bişey, adını bilmiyorum.
ara 2-3 çatal maydanozlu peynir, böreği yaparken yedim:)
ara bir avuç fındık.
akşam 3 dilim börek.
sağlıksız biliyorum lakin dışardaydım bugün. akşama da yemek yapmadım eşim yok diye, sahur için yaptığım börekden yedim.
Aaaa üstüme iyilik sağlıkeyvahedigeldismile... Nerden çıkardın Dulci benim diyet konuşmadığımı. E tabi bir kere adım çıkmış değil mi?Şaka bir yana, Spatzcım biz öyle çok konu dışı konuşmuyoruz ama Dulci zaten haftada bir uğruyor(neyse son zamanlarda sıklaştı), biz de konuşacağımız iki çift lafı bir ayda bitiriyoruz ancak .
Bu arada evet doğru, ben kalori-diyet muhabbetine pek girmem(bak en azından dürüstüm :) ) fakat spor, sağlıklı beslenme falan filan hakkında yazıyorum yahu. Menü bile yazmaya başlamıştım ama Ramazandan sonra aksadı biraz, spor da yapmaya başlayıp buraya yazacaktım ama o da sıcaklardan ertelendi. Napayım ya, bende bir tek sohbet etmeye geliyorum buraya, bir de yeni üyelere rastlarsam yardım etmeye çalışıyorum. Hani beni tanıyasın diye açıklayayım dedim :) .
Tabi tabi ben bir "Kore dizileri" topiği bulursam seni oraya sürükleyeceğim, hiç merak etmekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3. Bu arada sen artık kilo vermiyor musun, hedefine ulaştın mı? Öyleyse tebrikleralkisalkisalkis.
geçmişi pek okuyamadım...ama peper cnm sen nereni zayıflatmayı düşünüyorsun minnoş???????
MENÜM
sabah
2 lokma ekmek
domates,salatalık
yarım kk peynir
öğlen
4-5 parca tavuk ama silgi boyunda tavuklar
biraz patates kızartması
akşam(çozuttummmmmmmmm):kedi:
e kadar pideye domatesli peynirli sandviç
sonra karbonhidrat dönemiyim sanırım ekmeğin baş kısmına 4 zeytin
ara
3 dlm karpuz
mrbb larrr
menümü ayzayımm:
sahur:domates+salaltlık
iftar:2 bardak su+mercimek çorbası+tavuk sote+domate salatsı+patates salatası
1.ara:çeyrek şeftali+1 dilim kavun
2.ara:şimdiii yiyorummmm yaş incir tatlısııı
3.ara :uyumazsammm 1 türk kahvesi+soda içerimmmmm
harekett:1 saat lesli+50mekik+tibet
spatz cim cnm tanışmışsın hayırlı olsun baştan nasıllarsa ööle gidiyo yani bnmki en azından ööleydi çok iyilerdi halada öyleler inş. seninde öyle olur aile önemli bir kavram bence ne kadar eşinle anlaşsanda aileler sorunlu oldumu mutlaka sizdede bir problem yaşanıo o yüzden sevindim senin adına:))))
gunaydin kizlarrr
gunlerdir suren kabizlik neticesi bu sabah sahurda 54,6 kg ciktim. 900 gr almisim.
ama kabizli sorunum cozuldugunde dusecegimi saniyorum
optumm
bu arada spatzcim dunku menum
iftar
1 kase yayla corbasi
3 kasik yesil mercimek yemegi
yarim dilim kepek ekmegi
ara
cay,
2 ad. sekerpare
ara
1 bardak limonata
ara
2-3 parca kavun
sahur
1 parca pide ile kahvalti
(aksam misafirlikteydik de durmadan bisey getirdiler, asgarisini yedim inan )
kahvekokusu
canim yarin aksam misafirlerime senin terbiyeli corbani yapmayi dusunuyorum;
tarifi ilk kez denicem, tutturamama ihtimalim olur mu? zor bir tarif mi?
bir de 9-10 kisiye yeter mi bu tarifteki miktarlar;
yoksa miktarlari artirayim mi??
günaydın canım
kabızlık bittikten sonra eminim 53,8 filan çıkacaksın
menüne gelince
iftarda millet tıka basa yiyince rahatsız oluyor
2 tane tatlı olmasın
iftariyeliklerde fazla olmasa bi hurma yeter bence
ana yemek için senin kilis tavan muhteşem olur
bi de şakşuka yaptımmı süper olur
tatlının birini çıkar şakşukayı ekle
sakşuka olmasa da bi zeytinyağlı
sanirim oyle yapicam cnm, firinda kofte patates patlican oturma4 numarayı da dediğini yap canım bu kadar kasma kendini süper bir mönü bir de nacizane önerim olacak asitli içeceklerden uzak bir sofra olsun vişne kompostası yakışmaz mı bu güzelliklerin yanına ne dersinyerimseniben bir de tabiki yoğurt kolaylıklar dilerimopuyorumnanaktan
k.validemler,, annemler, abimlerpepercim kim gelecek?
4 numaraya ben de senin düşündüğünü düşündüm.ama bu durumda tavuğu saç değilde kızartma şeklindede yapabilirsin de.çünkü oda ana yemek gibi sulu
gunaydin herkese...
peppermint iftara misafir aliyormussun kolay gelsin. bence menun guzel ama inan hem borek hem pilav yenmez, borek yerine zeytinyagli birseyler yapsan....bir de tavuk sac kavurmayi neden ana yemek olarak dusunmuyorsun ki? yanina pilavla gayet te guzel bir ana yemek olur.... kolay birsey dusunursen de verdigim firinda kpofte ve pure tarifini uygulayabilirsin..
günaaaayyyydıııııın ayy sabah şekeri oldumm mutluyum bugün oruç tutuyorum şimdiden susadım akşama kadar noolcak bakalım peppercığım bence neyi en güzel yapıyorsan onu yap ana yemek olarak bilmediğin bi tarif yaparsan tutmama ihtimali olabiliyor çünkü ve mahçup oluyorsun ben çok yaşadım o yüzden daha önce mutlaka denediğin bi tarif olsun bence patatesli köfte çok ideal ayrıca menün süper ve çok yeterli daha fazlasını yaparsan kalıyor herkes tıkanıyor ve yenmiyor bunlar gayette yeter cnm kolay gelsin şimdiden:))))
canım aslında öle gibi oluyo ama iftarda yemeklerde hem börek hem pilav ii oluyor
yazik peppermint e herkes baska bir yorum yapmis simdi okudum da.... sen en iyisi kafana gore takil...:1hug:
canım aslında öle gibi oluyo ama iftarda yemeklerde hem börek hem pilav ii oluyor
küçük kaselere doldurursan yeteceğini düşünüyorum,
ama içim rahat etsin istiyorsan mikarını arttır..
tutturamama ihtimalin olur mu bilmiyorum ki:1no2:
ben genellikle tutturuyorum ama riske atma kendini istersen ,
önce kendinize pişir sonra misafire yaparsınyerimseniben
koçum ben bugün regl oldum ,
o nedenle kilo bildiriminde bulunamam,
dün yediklerim,
iftar ,
1 kase yayla çorbası
yarım porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon bamya
yarım kase yoğurt
ara
naneli,karanfilli,limonlu bir çay hazırladım
2 fincan ondan içtim
sonra da uyuyakalmışım,
bu arada spatzım harşka bir koçtun sen ,
özverin için çok ama çok teşekkürlera.s.
seni üzdüysek affolaa.s.
yazik peppermint e herkes baska bir yorum yapmis simdi okudum da.... sen en iyisi kafana gore takil...:1hug:
kahvekokusu canim tutturabilirim gibime geliyor..
denicem vallaaa.
sabahtan yaparim, baktim kotu gorunuyor baska bi corba yaparim..
peppercım bu mesaj sanaydı ama arkada kalmış göremeyebilirsin diye alıntıladımyerimseniben
canim cok sagol,
genelde yemek konusunda yetenekliyimdir, tarifleri tuttururum,
miktarlari biraz artirarak denicem canim corbani ;-)
cok sagoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?