50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menu güzel canım,ama dediğin gibi çok su içince krampı girer bana da. bir de tarhana çorbası da susatır.

ay canım benimopuyorumnanaktan çok mutlu ettin beni.elimden geldiğince yorumlamaya çalıştım işte. ama hiç söz dinlemeyenlere gerçekten için için çok kızdım.

ama sen onlardan biri değilsin...sen yine kuş kadar sağlık dolu şeyler yemişsinkaydirigubbakcemile5 bana kalırsa sen bi süre metabolizmanı şaşırt. arttır biraz yediklerini. sonra yine azalt. çok kilo vermen lazım bu kuş kadar yemekle.

saol spatzcim ya aslında salata fln yiyorum akşamları ama tabi gün içindede olması gerek haklısın artık başladım düzene girmeye ya yaparım sahur menümü gördünmü nasıl????

gördüm yorumladım canım. düzene girer yavaş yavaş, önceleri zor geliyor ama insan sonra alışıyor yeni yeme düzenine. yazarken oğlun geldi gözümün önüne, çok şeker maşallah!

kizlar bu arada ben bir borek yapmaya basladim. yiyen deli oluyor....avci boregi ama kizartmadan yapiliyor ve gayet hafif oluyor...yeni tarif denemek istediginiz zaman soyleyin yollayayim tarifini

Anchusa isteriz tariffiii

evet tarif isterizzemuszemus

uykum var açım ve çok sıcak

azıcık uyukla istersen nilüşüm:sm_confused:

bence de spatzım ,
metabolizmayı şaşırtıyorum ben ara ara , haftaya yine yapıcamyerimseniben
geçen hafta 1 kilo vermiştim ,
bu hafta ne durumdayım acaba:uhm:

spatzcim sagol canim harika koclugun icin.
gercekten ozveri isteyen bi is (yaptim biliyorum ) )

o hic soz dinlemeyenlerden biri benmiyim yoksa :-(((

ayy saol spatzim cnm bnm ayy ben çok sevdim hepinizi yaa ne kadann iyisinisss iyiki tanıştık öpüyorum hepinisiiii kıslarrrrr kaçayım ben evi toparlamaya çalışcam çok sıcak bakalım olduğu kadar artık ama açık bırakcam arada bakarım napıosunus diee hadi byeeee opuyorumnanaktan

ay spatz şimdi gördüm yorumunu cnm ya baştan iyiyse ööle gidiyo ama ayrı şehirlerde olmakta avantaj tabi senin için amaan problem çıkarsada uzaklarmış arada bir görüşeceksinis zaten olmas bişiicik o kadar idare edilebilir yanee hadi hayırlısı olsun düğün ne zaman :)))))

hemen kahve kokusucum...

çok teşekkür ederim canımıniçia.s.

biz de seni çok sevdik demircikolumunekankayizsmile

anchusacım ben de istiyorum mümkünse avcı böreğinin tarifini
görmeden canımı çektirttin

demircik sen de işlerinin başına hadi bakim

nilüfertcim avcı böreğiii

şimdi hatırladım da biz o böreği bekar evinde kalırken arkadaşlarla yapmıştık
ve bayağı çok yemiştik de kötü olmuştuk
bence rejimdekiler için tehlikeli bi yiyecek

anchusa sen fırındamı yaptın tavada mı kızarttın?
biz tavada kızartmıştık da ? :kedi:

yok ben kizartma surmem agzima trufcim. ben normalde sevmem kizarmis borekleri. ama bu avci boregini cok sevdim cunku firinlaniyor. cok az yagla yapiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…