ay sahuru yazayım barii:)))
sahur menüm:
bir tabak tarhana çorbası
yarım tabak vişne kompostosu
bir haşlanmış yumurta
bir büyük bardak ayran
bolca su
ay bunları yedim tabi hepsi sulu ya karnım bir şişti kramplar girdi resmen su içmek istedim ama çok fazla içemedim yaa şimdide çok susadım akşama kadar noolcak bakalım neyse allah sabrını verir heralde birde nezle gibiyim dünden beri burnum bi tıkanıo bir akıyo nooluyo yaz günü bilmem çok gıcık fazla hareket etmeyim bari ama işler çok ev feci artık minik minik yaparım napiim :2: kızlar kabızlık için bir önerim var size ekmek fırınından kepek alın bildiğiniz ekmeğin içine karıştırdıkları kepek 1 tl lik alsanız olur bir sürü veriolar ztn onu yoğurda karıştırıp yiyin sabahları aç karınla süper tuvalete çıkarıyo bizzat denenmiştir görümcem feci oluyordu sürekli kabızdı ve ilaçlarla fln çıkıyordu bunu yaptı 15 gün fln düzene girdi artık olmuyor devamlı yemeyede gerek yok bir süre yapsanız yeter yanee deneyin bakalım sonuç ne olacak zemuszemus
koçum ben bugün regl oldum ,
o nedenle kilo bildiriminde bulunamam,
dün yediklerim,
iftar ,
1 kase yayla çorbası
yarım porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon bamya
yarım kase yoğurt
ara
naneli,karanfilli,limonlu bir çay hazırladım
2 fincan ondan içtim
sonra da uyuyakalmışım,
bu arada spatzım harşka bir koçtun sen ,
özverin için çok ama çok teşekkürlera.s.
seni üzdüysek affolaa.s.
saol spatzcim ya aslında salata fln yiyorum akşamları ama tabi gün içindede olması gerek haklısın artık başladım düzene girmeye ya yaparım sahur menümü gördünmü nasıl????
kizlar bu arada ben bir borek yapmaya basladim. yiyen deli oluyor....avci boregi ama kizartmadan yapiliyor ve gayet hafif oluyor...yeni tarif denemek istediginiz zaman soyleyin yollayayim tarifini
Anchusa isteriz tariffiii
uykum var açım ve çok sıcak
menu güzel canım,ama dediğin gibi çok su içince krampı girer bana da. bir de tarhana çorbası da susatır.
ay canım benimopuyorumnanaktan çok mutlu ettin beni.elimden geldiğince yorumlamaya çalıştım işte. ama hiç söz dinlemeyenlere gerçekten için için çok kızdım.
ama sen onlardan biri değilsin...sen yine kuş kadar sağlık dolu şeyler yemişsinkaydirigubbakcemile5 bana kalırsa sen bi süre metabolizmanı şaşırt. arttır biraz yediklerini. sonra yine azalt. çok kilo vermen lazım bu kuş kadar yemekle.
gördüm yorumladım canım. düzene girer yavaş yavaş, önceleri zor geliyor ama insan sonra alışıyor yeni yeme düzenine. yazarken oğlun geldi gözümün önüne, çok şeker maşallah!
evet tarif isterizzemuszemus
menu güzel canım,ama dediğin gibi çok su içince krampı girer bana da. bir de tarhana çorbası da susatır.
ay canım benimopuyorumnanaktan çok mutlu ettin beni.elimden geldiğince yorumlamaya çalıştım işte. ama hiç söz dinlemeyenlere gerçekten için için çok kızdım.
ama sen onlardan biri değilsin...sen yine kuş kadar sağlık dolu şeyler yemişsinkaydirigubbakcemile5 bana kalırsa sen bi süre metabolizmanı şaşırt. arttır biraz yediklerini. sonra yine azalt. çok kilo vermen lazım bu kuş kadar yemekle.
gördüm yorumladım canım. düzene girer yavaş yavaş, önceleri zor geliyor ama insan sonra alışıyor yeni yeme düzenine. yazarken oğlun geldi gözümün önüne, çok şeker maşallah!
evet tarif isterizzemuszemus
anchusa tarifini kopyaladim,
harika duruyorrrr
harika duruyorrrr
harika duruyorrrr
ben de isterim tarifcokacimcoook
hemen kahve kokusucum...
ayy saol spatzim cnm bnm ayy ben çok sevdim hepinizi yaa ne kadann iyisinisss iyiki tanıştık öpüyorum hepinisiiii kıslarrrrr kaçayım ben evi toparlamaya çalışcam çok sıcak bakalım olduğu kadar artık ama açık bırakcam arada bakarım napıosunus diee hadi byeeee opuyorumnanaktan
biri bana kalk desin :))))))
nilüfertcim avcı böreğiii
şimdi hatırladım da biz o böreği bekar evinde kalırken arkadaşlarla yapmıştık
ve bayağı çok yemiştik de kötü olmuştuk
bence rejimdekiler için tehlikeli bi yiyecek
anchusa sen fırındamı yaptın tavada mı kızarttın?
biz tavada kızartmıştık da ? :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?