50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nutcase ,,ya bilgsyar cam ve cepten çektikelimmi yükleyebilidmm,ama makinedeiler yüklenmiyoo,demmekki onun boyutuu büyükkk,onu nerden ayarlıycam kiiiiii....

mecıt efendının papatya suyu var 1kg koca şişe ondan alıp sacıma dokuyorum yıkar gıbı
ama eşıt acmadı . şişe bıtene kdr devammm. bu arada cok ıgrenc kokuyoo : /

ol valla,,iii olurrr,,makinnendne çekilen resinelrin boyutuu büyük sanıırmm onu yükleyemiyorumm.makinenin boyutunu nasıl küçültceeemmmm???????

kızlar aranızda göbek yağlarını erıtmek için biberiye cayı ve seylan cagı içen varmı netten arastırdım bıberıye cayı ozellıkle karın bolgesındekı yagları parcalıyormus

anladım canım benm arkadaşımda 155 boyu vardı kilosuda 68 di topluydu ama iyi duruyodu sen 56 kilosun bence gayet normalsindir yerimseniben tabi 50 kilo olunca da fit olursun kaydirigubbakcemile2

bıberıye cayı demısken bılıncsız kullanılmaması gerekıo arkadaslar annemde zayıflamak ıcın kullanıodu fakat tansıyonu var annemın aktar söyleynce sasırdk bızde tansıyon hastaları kullanamıo mesala.. bılıncısz kullanmamak lazım hıcbı bıtkıyı..

çok incesin sen yahu, boyun kiloç kaç?

cumartesi pazar burası böyle oluyor güzeller:)
kolay gelsin sana, biz de alışverişe gidicez çok öptüm:)

boy 165 kilo 54 ile 54,5 arası değişio ama göründüğüm gibi değilim canım yaa çok fazla yağ tabakası var kıyafetsiz baya baya belli oluo kilolarım

yok cnm ya ben 67 ile doğuma gittim düşün göbeğim kocamandı:))))var bende kilo aynı senin dediğin gibi yağ fazla vücudumda sırt bölgemde karın bölgemde birde kollarımda var yağlar çok gıcık ya onların gitmesi gerek ama ben hiç dikkat etmedim yaa baya uzun süre saldım yanee yeye işte yağları topladım şimdik nasıl yollayacağım bilmem bakalım vermeye çalışıyorus ya syliviaplet cnm tebrikler gerçekten ya lache ben tartılamadım o yüsden yazamadım bu hafta zaten çokta dikkat edemedim vermemişimdir kesin aralarda tartıldım en düşük 56,5 tu neyyse haftaya yazarım ben cnm spatzcim koçluğun için teşekkürler çok yardımcı oldun sağol cnm yeni koçada başarılar şimdiden kızlar ben gece gelirim artık yine herkes kaçmış olur kesin yarında iftara misafir var yoğun olacağım bakalım nasıl geçecek öpüyorum hepinisiiiiii ballarımm opuyorumnanaktan

slmm ben geldm kımse yokmuu kızlar 57 kıloya dustum ama yaglar durdugu gbı duruyorrr yan yaglarım cok kotu gozukuyorr

ıftar menumle baslıymm

2 bardak su
bı kase mercımk corbsı
1 kasık fırında patatesyemegı
yarım dılım ekmek
üzüm , salata

ara , bıtane seftalı

ara , artık tatlı krıızm vurdu bıtane nestle cıkolata

sahurda sdece domates salatalık yemegı dusunuyorum..

Son düzenleme:
yediklerimi yazayım.

sahur 1 dilim tam buğday ekmeğive 1sb yy süt ile klasik kahvaltı

iftar 2 kepçe çorba
1 ızgara tavuk
2-3 kaşık fırın makarna
1 sb ayran

ara yarım burma tatlısı ve star cup dondurma

ara soda

menümü yazayımmm
sHUR:2bardak yeşil çay+doamtes+salaltlk+yoğurt+biber+maydonz+2 kaşık ceviz+bulgur karışımı(dövme)
iftar:2 bardak su+yoğurt çorbas+et tava+domates sllatsı+patats salatsı+1 kase hoşaf
1.ara:2 dilim karpuz
2.çara:1 havuç
3.ara:1 salatalık
4.ara:şimdi türk kahvesşi içcemmmm
hare

nesmekaya sen türk kahvesi içtikçe canım çekiyor. ama tek başıma içmeyi sevmiyorum.eskiden ev arkadaşımla ne çok içerdik. bool sohbet eşliğinde. özledim yahu.eşim kahve sevmiyorç içse de kızlar gibi dedikodulu sohbet etmez zaten.kimse hakkında yorumda bulunmaz.
sen tek mi içiyorsun?

evvett canım benn yalnız içiyorumm..benim de anne-baba sevmezz,ama ben kendimee her gün yaparımm.hatta okul varken öğle arası bile eve gelince kahve yaparım kendimee.....

kızlar benı de alın aranıza boyum 1.68 kılom 58 ama bu kıloya 69dan dustum sımdı hedef 55 ama ıste tıkandım kaldım bu son uc kılo gtmıyo bunu da versem artık 1 gr vermek ıstemıycm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…