kızlar benı de alın aranıza boyum 1.68 kılom 58 ama bu kıloya 69dan dustum sımdı hedef 55 ama ıste tıkandım kaldım bu son uc kılo gtmıyo bunu da versem artık 1 gr vermek ıstemıycm
nesmekaya sen türk kahvesi içtikçe canım çekiyor. ama tek başıma içmeyi sevmiyorum.eskiden ev arkadaşımla ne çok içerdik. bool sohbet eşliğinde. özledim yahu.eşim kahve sevmiyorç içse de kızlar gibi dedikodulu sohbet etmez zaten.kimse hakkında yorumda bulunmaz.
sen tek mi içiyorsun?
hosbulduk canım ..tesekkur ederım ..ben dort yıla yakın bır sure de butun alıskanlıklarımı degıstrerek verdım ara ara da cıddı dıyet yaptım yedıgımden kıstım ama genel anlamda alıskanlıklarım degıstı caya seker atmıyıyorum artık mayonez ketcap hayatta yemıyorum kızartma yok hayatımda herseyı olculu yemeye calısıyorum zaten bırseylerı alıskanlık halıne getrmezsek verdgmz kılo da kalıcı olmuyor.. mesela ben bayılırım serbetlı tatlılara her bayram yedıgım baklavanın haddı hesabı yoktu ama artık neredeyse hıc yemıyorum ama artık bunlar da ıse yaramıyor tıkandım kaldım gıtmıyo su kılolar
mesaj gtmedı dıye tekrar yazdımevet son bır yıla kadar yapabılıyordum spor ama artık yapamıyorum bu arada balıkesırlısn sanırım ben nef mezunuyum cok severım balıkesırı :)
2008 turkce benı eskı gunlere goturdun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?