50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eskı gunlerımı hatrlattın bana bız de ev arkadasımla ıcerdık karsılıklı bırer de sıgara yakardık ohhh ...sımdı sıgarayı da bıraktım kahveyı de benım esım de sevmez kahve dedıgın gıbı sevse de kız muhabbetı gıbı olmaz

hosbulduk canım ..tesekkur ederım ..ben dort yıla yakın bır sure de butun alıskanlıklarımı degıstrerek verdım ara ara da cıddı dıyet yaptım yedıgımden kıstım ama genel anlamda alıskanlıklarım degıstı caya seker atmıyıyorum artık mayonez ketcap hayatta yemıyorum kızartma yok hayatımda herseyı olculu yemeye calısıyorum zaten bırseylerı alıskanlık halıne getrmezsek verdgmz kılo da kalıcı olmuyor.. mesela ben bayılırım serbetlı tatlılara her bayram yedıgım baklavanın haddı hesabı yoktu ama artık neredeyse hıc yemıyorum ama artık bunlar da ıse yaramıyor tıkandım kaldım gıtmıyo su kılolar

ama sen artık ideal kilonda syılırsın boyuna göre .o yüzden bundan sonra vermek daha zor olacak. spor yapıyor musun? spor yaparsan eğer şimdiye kadar yapmadıysan daha kolay verirsin. ben de yıllardır çaya şeker atmıyorum. kaızartma faan yok. ama tatlı zaafım var. balıkesir e gidince annem bayramda döktürür şimdiden kendimi yememeye motive ediyorum.

hosbulduk canım tesekkurler ...ben son dort yılda verdım yavas yavas gıttı yanı kılolarım ..alıskanlıklarımı degıstrdım aslında cayıma attıgm sekerden sandvıcme sıktgm mayonezıme yedıgım kızartmalara cıkolatalara bayılarak yedıgım baklavalara herseyı cıkardı hayatımdan bol bol sebze yemeklerı yaptım kendıme ama hıc yılmadım ve gıttı kılolar darısı son uc kılomun basına :)

mesaj gtmedı dıye tekrar yazdım evet son bır yıla kadar yapabılıyordum spor ama artık yapamıyorum bu arada balıkesırlısn sanırım ben nef mezunuyum cok severım balıkesırı :)

evet haklısın ben de guzel seyler bulurdum balıkesırde ankaralıyım ama cogu zaman balıesırden alırdım kıyafetlerımı bende baska bır anlamı vardır balıkesırın ahhh ahh evlendım balayına yıne balıkesre gttk kopamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…