50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence koşu bandından daha güzel,burdaki kızlarınn yaptığı güzel hareketler varr,onalrıı deneyebilirisinnnn...sen de zayıfla sitesinde güzelll haretler var:LESLİ,CALLAN,CARDİO,TİBET,SLİM İN 6,ZUMBA DANSI

slm ben geldim nesmecim nbr ii bugün yalnız diilim ayy dur hemencik iftarda yediklerimi yazayım:
akşam
iki kaşık t. fasulye
iki kaşık erişte
bolca yoğurt
birkaç kaşık üzüm hoşafı (az şekerli)
bir kaç parça tavuk kalamarı
bir iki çatal patates püresi
yemekten iki saat sonra birkaç dilim karpuz
yarn oruç tutmuyorum cnm bugün öğlen temizlik yapacaktım nerrdee demirin yanına bi yattım oda bende uyumuşuz bi kalktım saat 17.30 hemen yemek pişirmeye daldım ancak işte bi şey yapmadım yarına kaldı bütün işim o yüzden tutmuyorum yrn koşuşturacağım bir sürü çünkü neyyse hadi iyi geceler nesmeciğim:))))

mrbb canımm,iyii gceelrr...
çocukla zor tabiii herşeyyyy kolay gelsinn sanaa..yedilerin de gayet güzell,çünkü az az yemişin..ben de en son kimse yok diyee kapatmıştım pc yeeee,,ben sabahlıyorummmmmm...

aynen cnm ya her gün sahura kadar burdayım ben işte 4.00 gibi eşimi kaldırıyorum yarım saat yiyiyo fln sonra ortalığı toparla 5.00 oluyo yatana kadar bööle ramazan diye napiim uyursam kalkamıyorum uykum ağır birasda:))))

bu arada kaç zamandır bakıcam şu lesli fln diosunuz ya baktım şimdik ben o siteye ya o linkler açılmadı ya üyemi olmak gerek acaba videomu ne eklemişler anlamadım zaten neyse öölesine tıkladım ama açılmadı şimdi google a yazdım başka bi site çıktı ordan indiriyorum ama bende ne yaptığımı bilmiyorum bakalım iniyo bişiiler pc ye bekliyorum ne çıkacak:)))))

ayy tartıldım yine bugün ama iftardan baya sonra karpuzumu yeni yemiştim o zaman tartıldım 56.5 çıktı acaba yediklerimden şişmişmiyimdir ya daha zayıf olabilme ihtimali varmı inemedim 55 e yaa kaldım bir haftadır bu kiloda offff:)))))

karpuzz şişiroyyoo,muhtememlnn yedilerindendirrrr..
sen de zayıfla sitesine üye olmadan da indiriliyooduu amaaa,istersen yine de üye ol..orda güzel harekrteler varr..biz hep açken tartılıyoruzzz,token 1 kilo falan fazla oluyooooo,zaten uzmanlar da açken tartılın diolarrr,yarın aç tartıllll

callan,slim in 6 bunalrı da indir...bi de zumba dansı yapnlar vardıı ben bceeremediimm amaa,,onun da çok etkilii olduğunu söylyenler varr...

ok cnm baktım biraz ucundan ama asıl yrn gece bakayım hepsine bugün geç oldu artık gideyim ben eşimi kaldırayım öpüyorum seni görüşürüzz iyi uykular cnmcım:))))

heyyyyy yaaaşşsınnn buldummmmmmm,,,ayy ne kadarda yetenekliiymmm yaaaaaaaaaaa...........
Tebrikleralkisalkisalkis. Bana gerek kalmamış demek ki:sinifsinif:. Gereksiz yere alınganlık yapayım .
Bir çizelge yapsana Demircik, öyle daha zevkli oluyor kilo vermek :) .
haklısn cnm ama hc sevmıyorum ya
Sporu sevmesen de yürüyüş yap her gün yarım saat. Çok etkisini görürsün. Bu arada daha önce sorulduysa kusura bakma, senin boy kilo kaç?
Spora da başlarsan zamanla seversin, istersen önce çok basit bir spordan başla, beş dakika yap, sonra yavaş yavaş arttırırsın. Bir alışınca çok kolay geliyor zaten yapması, bir daha bırakamıyorsun :) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…