50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrikleralkisalkisalkis. Bana gerek kalmamış demek ki:sinifsinif:. Gereksiz yere alınganlık yapayım .

Bir çizelge yapsana Demircik, öyle daha zevkli oluyor kilo vermek :) .

.

o kadarr uğraştım kiii,becerebilidmm sonundaa,aslındaa çok ta yeteneksiz değilmişimm yanii...
nutcasee,bana yeni ore dizilerii önerseneee MY Girl bittii,çok güzelddii,..günd e2-3 bölüm izledimmm.

bu aradaa nasılsınız?herkese günaydınn.bu oruç bneim uyku düzenimi alt-üst etti,gece uykuusnu unuttumm resmenn,bugün sbah 10 da yattımm.4 te kalktımmm ....bu gce 11 dedimii yatcamm zorunlu uyuyacammaa,gece uykusuu olmayınca sersemliyorumm ya.....

Be hafta KOÇ kim???
MENÜM
Sabah
müsli

öğlen
2 dlm ekmek arası domates,peynir

ara
taze üzüm
1 ceviz

akşam(düşündüklerim)
taze fasulye
bulgur pilavı

o kadarr uğraştım kiii,becerebilidmm sonundaa,aslındaa çok ta yeteneksiz değilmişimm yanii...
nutcasee,bana yeni ore dizilerii önerseneee MY Girl bittii,çok güzelddii,..günd e2-3 bölüm izledimmm.
O tarz şirin şeker diziler önereyim o zaman. Sweet 18, Coffee Prince, Pasta, Boys Over Flowers, Dal Ja's Spring, Full House ve Delightful Girl Chun Yang. Şimdilik bu kadarcık önereyim aklıma geldikçe daha da yazarım :) .

Bu arada bazı dizilerin birden fazla ismi olabiliyor. Mesela Coffee Prince'in tam adı First Shop of Coffee Prince. Ama sadece Coffee Prince yazsan da bulabilirsin. Dal Ja's Spring dizisinin bir diğer adı Spring of Oh Dal Ja, ve Delightful Girl dizisi de Sassy Girl diye geçebilir. Dizileri nereden yüklüyorsun acaba özel mesajla yazsan? :)

Eğer dram dizilerine de bakmak istersen Stairway to Heaven, Autumn Tale ve Winter Sonatayı öneririm. Bir deee en beğendiğim dizilerden olan East of Eden, bunda biraz aksiyon da var ve 50 bölümlük bir dizi ama gerçekten çok beğenmiştim ben :) .
Ramazanda bayağı bir daha iyiyim. Annemin zoruyla kahvaltıya sofrasına oturmak zorunda değilim :) . Biraz kilo da verdim sanırım, emin değilim ama karnımı iftardan önce dümdüz hissediyorum.

Son düzenleme:
Be hafta KOÇ kim???
MENÜM
Sabah
müsli

öğlen
2 dlm ekmek arası domates,peynir

ara
taze üzüm
1 ceviz

akşam(düşündüklerim)
taze fasulye
bulgur pilavı
Koç kim bilmiyorum. Anchusa olacaktı sanırım. Ama onlar haftasonu girmiyorlar bildiğim kadarıyla. Hadi biz aramızda yorum yapalım :) . Müsli ne oluyor acaba? Kendi hazırladığın bir şey mi yoksa hazır mı alıyorsun?

Tahıllı gıdalar, yulaf, buğday, pirinç gibi gıdalar ve bunlardan elde edilen ürünlerdir. Tahıl tanesinin (kepek+nişastalı kısım+öz) tüm kısımlarını içerecek şekilde öğütülmesi ve hazırlanan ürünler ise tam tane tahıl ürünleri olarak tanımlanır. Müsli tam tane tahıl ürünüdür ve temel maddesi yulaf ezmesidir. Tam tane yulafın kısmen pişirilip iri parçacıklar halinde öğütülmesi ile elde edilir. Yulaf ezmesi buğday, çavdar gibi diğer tahıl ezmeleri ile karıştırılabilir. Ayrıca, doğal kurumuş meyve parçacıkları, bal, çikolata, pirinç patlağı, hindistan cevizi, mısır gevreği, süt tozu, peynir altı suyu, kakao yağı, kakao, pirinç unu, kurutulmuş malt özü gibi gıdalarla çeşitlendirilebilir.
Kaynak : yorumla.net - Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Müslinin yararları

Kan kolesterol seviyesini düzenler

Kan şekerini düzenler

Tokluk duygusunu azaltır ve kilo kontrolünü sağlar

Kalın bağırsak asisteminin sağlığını korur

kanser gibi hastalıkların oluşum riskini azaltır
bi de müsliyi süt le mi yoğurtla mı yiyosun?ben bir kaç okulda öğle yemeği olraak bir ara denmiştinm,ama sevmedimm.ikisiyle de denedim....müsliyi kek yaparene kullanıyorumm amaa,,güzel oluyoo,çıtır çıtır...

tatlışkom az bir sütle yiyorum..ama ben son 3 gün feciiiiiii beslendimmmmmmmsempatiksalakcinni

yuruyusten vazgecmem ztn tek sporum odur yurumeyı cok severım :))
1. 70 cıvarındayım kılo 57

bnm ıcın tartı onemlı degıl kızlar bgun yne bı badı denedım zayflamısım evet gobek mıde fln kalmamış ama yan yaglar oyle bıcımsız duruyorkıı onlar gıtsın ıstıyorumm

ayy mrbb menümü yazayımm:
sahur:2 fincan yeşil çay+1 dilim kepek ekme-+1 haşlanmış yumurta+yoğurt+domates+slalatık+maydonoz+1 armut+3 bardak su
iftar:2 bardak su+yine yoğurt çorbasıı+yeşil fasulye+doamtes slalatsı+patates slaatsı+komposto
düşündüğüm ara öğünleirmi de yzayım
1.ara:türk ahvesi+soda
2.ara: 1-2top dondurma
sonra da tibet+pilatess ardındann inş.erkendenn yatcammmmmmm....

tatlışkom az bir sütle yiyorum..ama ben son 3 gün feciiiiiii beslendimmmmmmmsempatiksalakcinni
çok az yiyosunnn sın günlerdeee,belki de miden küçülmüştürr,,bu da iyiye işarett olabilir.....

ne güzelll sevindimm snein adınaaa..senin kilo problemin yokkkk bölgesel zayıflamn lazımm ,o da sporla......

bende ıftr menumu yazayım..

1 lıtre su :) şişe
2 kepçe hazır corba
1 tabak salata
1 dilim ekmek

ara cok cnm bsy ısterse yogurt dusunuyorum.

sahur. sahur yapmayı dusnmuyorum.

cnm hıcbsy ıstemıyor cnm ben böyleyım dönem dönem bazen elımde cıkolatalar kıng chıcken menuler düşmez bazende hıcbısey yıyemem. denıcem ama

Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…