Tebrikleralkisalkisalkis. Bana gerek kalmamış demek ki:sinifsinif:. Gereksiz yere alınganlık yapayım.
Bir çizelge yapsana Demircik, öyle daha zevkli oluyor kilo vermek :) .
.
O tarz şirin şeker diziler önereyim o zaman. Sweet 18, Coffee Prince, Pasta, Boys Over Flowers, Dal Ja's Spring, Full House ve Delightful Girl Chun Yang. Şimdilik bu kadarcık önereyim aklıma geldikçe daha da yazarım :) .o kadarr uğraştım kiii,becerebilidmm sonundaa,aslındaa çok ta yeteneksiz değilmişimm yanii...
nutcasee,bana yeni ore dizilerii önerseneee MY Girl bittii,çok güzelddii,..günd e2-3 bölüm izledimmm.
Ramazanda bayağı bir daha iyiyim. Annemin zoruyla kahvaltıya sofrasına oturmak zorunda değilim :) . Biraz kilo da verdim sanırım, emin değilim ama karnımı iftardan önce dümdüz hissediyorum.bu aradaa nasılsınız?herkese günaydınn.bu oruç bneim uyku düzenimi alt-üst etti,gece uykuusnu unuttumm resmenn,bugün sbah 10 da yattımm.4 te kalktımmm ....bu gce 11 dedimii yatcamm zorunlu uyuyacammaa,gece uykusuu olmayınca sersemliyorumm ya.....
Koç kim bilmiyorum. Anchusa olacaktı sanırım. Ama onlar haftasonu girmiyorlar bildiğim kadarıyla. Hadi biz aramızda yorum yapalım :) . Müsli ne oluyor acaba? Kendi hazırladığın bir şey mi yoksa hazır mı alıyorsun?Be hafta KOÇ kim???
MENÜM
Sabah
müsli
öğlen
2 dlm ekmek arası domates,peynir
ara
taze üzüm
1 ceviz
akşam(düşündüklerim)
taze fasulye
bulgur pilavı
tatlışkom az bir sütle yiyorum..ama ben son 3 gün feciiiiiii beslendimmmmmmmsempatiksalakcinniTahıllı gıdalar, yulaf, buğday, pirinç gibi gıdalar ve bunlardan elde edilen ürünlerdir. Tahıl tanesinin (kepek+nişastalı kısım+öz) tüm kısımlarını içerecek şekilde öğütülmesi ve hazırlanan ürünler ise tam tane tahıl ürünleri olarak tanımlanır. Müsli tam tane tahıl ürünüdür ve temel maddesi yulaf ezmesidir. Tam tane yulafın kısmen pişirilip iri parçacıklar halinde öğütülmesi ile elde edilir. Yulaf ezmesi buğday, çavdar gibi diğer tahıl ezmeleri ile karıştırılabilir. Ayrıca, doğal kurumuş meyve parçacıkları, bal, çikolata, pirinç patlağı, hindistan cevizi, mısır gevreği, süt tozu, peynir altı suyu, kakao yağı, kakao, pirinç unu, kurutulmuş malt özü gibi gıdalarla çeşitlendirilebilir.
Kaynak : yorumla.net - Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Müslinin yararları
Kan kolesterol seviyesini düzenler
Kan şekerini düzenler
Tokluk duygusunu azaltır ve kilo kontrolünü sağlar
Kalın bağırsak asisteminin sağlığını korur
kanser gibi hastalıkların oluşum riskini azaltır
bi de müsliyi süt le mi yoğurtla mı yiyosun?ben bir kaç okulda öğle yemeği olraak bir ara denmiştinm,ama sevmedimm.ikisiyle de denedim....müsliyi kek yaparene kullanıyorumm amaa,,güzel oluyoo,çıtır çıtır...
yuruyusten vazgecmem ztn tek sporum odur yurumeyı cok severım :))Tebrikleralkisalkisalkis. Bana gerek kalmamış demek ki:sinifsinif:. Gereksiz yere alınganlık yapayım.
Bir çizelge yapsana Demircik, öyle daha zevkli oluyor kilo vermek :) .
Sporu sevmesen de yürüyüş yap her gün yarım saat. Çok etkisini görürsün. Bu arada daha önce sorulduysa kusura bakma, senin boy kilo kaç?
Spora da başlarsan zamanla seversin, istersen önce çok basit bir spordan başla, beş dakika yap, sonra yavaş yavaş arttırırsın. Bir alışınca çok kolay geliyor zaten yapması, bir daha bırakamıyorsun :) .
çok az yiyosunnn sın günlerdeee,belki de miden küçülmüştürr,,bu da iyiye işarett olabilir.....tatlışkom az bir sütle yiyorum..ama ben son 3 gün feciiiiiii beslendimmmmmmmsempatiksalakcinni
yuruyusten vazgecmem ztn tek sporum odur yurumeyı cok severım :))
1. 70 cıvarındayım kılo 57
bnm ıcın tartı onemlı degıl kızlar bgun yne bı badı denedım zayflamısım evet gobek mıde fln kalmamış ama yan yaglar oyle bıcımsız duruyorkıı onlar gıtsın ıstıyorumm
çok az yiyosunnn sın günlerdeee,belki de miden küçülmüştürr,,bu da iyiye işarett olabilir.....
ne güzelll sevindimm snein adınaaa..senin kilo problemin yokkkk bölgesel zayıflamn lazımm ,o da sporla......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?