50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sol üstte,KULLANICI PROFİLİ,PROFİL DÜZENLE alta doğru kişisel bilgilerr,,ÇİZELGE yazan yere http ile başlayıp png ile biten kısmı kopylayıp yapıştırr.

bu grafikte de start:başlangıç
moment:şimdiki
zurickk:istediğin kilo
aslında ben snein bilgilerle giridmm amaa,link olarakk verince anasayfa oluyoo,ben bu konudaa uzmannlaşaşmadımmm kusuraa bakmaa canımmmm

neden bu kadar zayıf olmak istiyorsunuz siz gençler yaaaaa

eskı kıloma gerı donmek ıstıyorum fazlasında gözum yok anlıycagınız :):) bunun dısında tartıdakı rakamdan zıyade yan yaglarımın ıgrenc goruntusunden kurtulmaya calısıorm ısterse tartıda 65 yazsın ama bel cızgım yagsız olsun yeter :)

selamm.
bugün iftarda dışardaydık.
koç kim bu hafta ? hafta içinden itibaren menüler yorumlanmaya başlar herlde. menüer yorumlanınca daha zevkli oluyor.

sahur : 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 sb yy süt ile klasik kahvaltı

iftar : 2 hurma
1 kepçe çorba
5-6 tane uzun ızgara köfte
1 sb ayran
15 dak sonra falan ara olarak yiyemedim malesef yarım dilim güllaç

ara : limonlu çay

slm ben geldim yine nöbet malumm:))nasılsınız kızlar baktım menülerinize bu ara herkes dikkat ediyo valla bu hafta güzel geçeceğe benziyor hadi bakalım ben cozuttum yine bugün eyvahedigeldismile ama yazayım bakalım yorumlayın kalabalık menümü malum bugün iftar yemeği vardı bende arkadaşlar geldi fln neyse uzatmayıp yediklerimi yazıyorum
sabah
bir kase kelogs (sütle)
öğleni kaçırdım maalesef
akşamüstü
birkaç parça tavuk kalamarı
akşam
bir kase ayran çorbası
iki kaşık pastırmalı kuru fasulye
iki kaşık pilav
iki kaşık patlıcan ezme
bir kaç kaşık yeşil salata
iki kaşık biber közleme salatası
yemekten iki saat sonra (işte burda koptum)
bir dilim meyveli pasta
bir çatal çikolatalı pasta
bir adet şekerpare
ya ama napiim bir sürü tatlı vardı dayanamadım yedim bende bugün yaa her gün karpuz yiyorum bugünde tatlı yiyim dedim aslında bunların üzerine dondurmada yicektim ama dur orda dedim yemedim yrn yicem onu iftardan sonra off göbeğim fırladı tabii yine malum bu kadar yemeğe baktım aynada sinir oldum yeme yeme indir uğraş günlerce bi günde pörtlet yine olacak iş diil valla neyse ben kaçtım hadi yrn görüşürüss opuyorumnanaktan

ıftar

2 kepce hazır corba
1 tabak salata
boll suuu
1 dilim ekmek

ara
2 3 salkım uzum

sahur

1 haslanmıs yumurta
yarım dılım kepek ekmegı
bır salatalık 1 domates
1 bardak yy süt.
bol su...

herkese ıyı gcler... koçumuz km bu aradaa degerlendırme ıstıormmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…