kizlar ben saroza gidiyorum bu gece dalisa. karar verdim. valizi de hazirladimmm, onumuzdeki hafta sonu da esimle erikliye gidiyoruz. zaten ondan sonraki haftasonu bayram eskisehire gidiyorum, ondan sontraki haftasonu da sideye gidiyorum. gezmeye basladim diye cok seviniyorummmm
Ve haftanın minik listesi:)
syliviaplath 57 (1 kilo vermiş) :hooray:
spatz 51.8 (200 gr vermiş)
nesmekaya 48.5 (aynı)
lachesis 56.5 (aynı)
peppermint 54.6 (900 gr almış)klava:
herkese gunaydin
cok guzel bir hafta sponu gecirdim
bu arada bu hafta koc kim???
herkese gunaydin
bu ne yaaa,
neden kimse bildirim yapmiyorr??
ulkerk, melahatt, demircik, anchusa, nilufert, kahvekokusu....?????
bu arada ben dun 54,1 e dustum bileeekaydirigubbakcemile5
günaydınlarrr.
kızlar ben sabah 52.5 çıktım.
bu aralar işahım açık.hasta da olmıcam.
şu ramazan da dişimi sıkıp porsiyonlarımı b azaltsan 50 ya düşecem ama nerdeee
selam kizlar,
hemen bi bajkip kacicam, bugun denetimdeyiz de.
ben de dun 54,1 ciktim. kabizlik sorunu ise devam ediyor, buna ragmen zayifladim; bir de o sorunu asabilsem ahh.
optum hepinizi cok cokk
ooo süper deseneherkese gunaydin
bu ne yaaa,
bu ne yaaa,
ben de bilmiyorum.
nasildi dalis ???
ay koc ben miyim?????günaydın anchusam ,
anlatsana haftasonunu merak ettim:hulya:
bu arada koç sendin sanırım:)
canım ben cuma günü regl olduğum için kilo bildiriminde bulunamadığımı yazmıştım ,
sanırım görmedinyerimseniben
bu sabah 50,8 geldim regl'imin son günündeyim:CüvCüv:
ben de dokuluyorum. dun gece 11 de geldim istanbulagunaydin kızlar...
haftasonu yazlığa gittim, hava muhalefeti nedeniyle deniz otobüsü kalkmadı. bütün gece otobüs yolculuğu yaptım. o kadar yorgunum ki anlatamam...dünya kadar da işim var.siz neler yapıyorsunuz bakalım?
cok guzeldi cok... ama cok zor, bir spor. bir ara yapamayacagim sandim.ama pes etmedim..su alti o kadar guzelki cok sakin cok huzurlu....renk renk deniz yildizlari, midyeler, baliklar. hatta bir ahtapot ve bir muren baligi bile gordum, ah bir de olu kopek baligi.ben de iftardan önce 52,4 geldim
bugün sabah 53,1 sahur ve iftardan sonra
kabızlık ta var
kolay gelsin canım sana bugün için
ben de yine kabızlık var
ama gebeliğin ilk günleri olur
ooo süper desene
dalmak nasıldı
yaz ve ramazandan dolayı sanırım canım
canım ben izindeydim falan kilo takibi yapamamıştım . buhafta başlıcambu ne yaaa,
ay koc ben miyim?????
simdi haberim oldu
hafta sonum cok ama cok guzeldi
hayatimda yasadigim en guzel deneyimlerden biriydi
ben de dokuluyorum. dun gece 11 de geldim istanbula
cok guzeldi cok... ama cok zor, bir spor. bir ara yapamayacagim sandim.ama pes etmedim..su alti o kadar guzelki cok sakin cok huzurlu....renk renk deniz yildizlari, midyeler, baliklar. hatta bir ahtapot ve bir muren baligi bile gordum, ah bir de olu kopek baligi.
ay koc ben miyim?????
simdi haberim oldu
hafta sonum cok ama cok guzeldi
hayatimda yasadigim en guzel deneyimlerden biriydi
ben de dokuluyorum. dun gece 11 de geldim istanbula
cok guzeldi cok... ama cok zor, bir spor. bir ara yapamayacagim sandim.ama pes etmedim..su alti o kadar guzelki cok sakin cok huzurlu....renk renk deniz yildizlari, midyeler, baliklar. hatta bir ahtapot ve bir muren baligi bile gordum, ah bir de olu kopek baligi.
sahur ve iftar cok guzel. iftarda bir dilim ekmek daha tuketebilirdin ama meyven nerede??? hic meyve yememissin...selamm.
bugün iftarda dışardaydık.
koç kim bu hafta ? hafta içinden itibaren menüler yorumlanmaya başlar herlde. menüer yorumlanınca daha zevkli oluyor.
sahur : 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 sb yy süt ile klasik kahvaltı
iftar : 2 hurma
1 kepçe çorba
5-6 tane uzun ızgara köfte
1 sb ayran
15 dak sonra falan ara olarak yiyemedim malesef yarım dilim güllaç
ara : limonlu çay
cok acimasizmis sizin kaptanda ama olsun iyidir acimasiz kaptanlar, moral bozsaardsa daha efektif olurlar....ben de bocek ve cicekleri ayiriyorumBendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:
musli sevilmezmi yaaaaa....bende sevmiyorum müsliyi
guzel. et yemesende yumurtayla protein ihtiyacini gidermissin... aferin nesmekaya cicek oldunayy mrbb menümü yazayımm:
sahur:2 fincan yeşil çay+1 dilim kepek ekme-+1 haşlanmış yumurta+yoğurt+domates+slalatık+maydonoz+1 armut+3 bardak su
iftar:2 bardak su+yine yoğurt çorbasıı+yeşil fasulye+doamtes slalatsı+patates slaatsı+komposto
düşündüğüm ara öğünleirmi de yzayım
1.ara:türk ahvesi+soda
2.ara: 1-2top dondurma
sonra da tibet+pilatess ardındann inş.erkendenn yatcammmmmmm....
cok kotu.... cok cok kotu.....boyle gidersen ya hasta olursun ya sagliksiz kilo verirsin. seninle ugrasacagiz gibi...boceksin...bende ıftr menumu yazayım..
1 lıtre su :) şişe
2 kepçe hazır corba
1 tabak salata
1 dilim ekmek
ara cok cnm bsy ısterse yogurt dusunuyorum.
sahur. sahur yapmayı dusnmuyorum.
dedim ya seinle ugrasacagiz biraz...iyi yapmiyorsun arkadasim. amacimiz kilo vermek degil saglikli kilo vermek. canin istemesede zorlayacaksin biraz kendini.cnm hıcbsy ıstemıyor cnm ben böyleyım dönem dönem bazen elımde cıkolatalar kıng chıcken menuler düşmez bazende hıcbısey yıyemem. denıcem ama
fena degil..cicek olabilirisn sende.....bu arada koc ben misim..Be hafta KOÇ kim???
MENÜM
Sabah
müsli
öğlen
2 dlm ekmek arası domates,peynir
ara
taze üzüm
1 ceviz
akşam(düşündüklerim)
taze fasulye
bulgur pilavı
iftarin biraz cok olmus ama orucu goz onunde bulundurursak yemen gerek bunlari. o yuzden bocek yapmiyorum senislm ben geldim nesmecim nbr ii bugün yalnız diilim ayy dur hemencik iftarda yediklerimi yazayım:
akşam
iki kaşık t. fasulye
iki kaşık erişte
bolca yoğurt
birkaç kaşık üzüm hoşafı (az şekerli)
bir kaç parça tavuk kalamarı
bir iki çatal patates püresi
yemekten iki saat sonra birkaç dilim karpuz
yarn oruç tutmuyorum cnm bugün öğlen temizlik yapacaktım nerrdee demirin yanına bi yattım oda bende uyumuşuz bi kalktım saat 17.30 hemen yemek pişirmeye daldım ancak işte bi şey yapmadım yarına kaldı bütün işim o yüzden tutmuyorum yrn koşuşturacağım bir sürü çünkü neyyse hadi iyi geceler nesmeciğim:))))
harika nesmekaya. yildizlipekiyi.... galiba bu hafta en cok cicek olan sen olacaksin.menümü yazayımmm
sHUR:2bardak yeşil çay+doamtes+salaltlk+yoğurt+biber+maydonz+2 kaşık ceviz+bulgur karışımı(dövme)
iftar:2 bardak su+yoğurt çorbas+et tava+domates sllatsı+patats salatsı+1 kase hoşaf
1.ara:2 dilim karpuz
2.çara:1 havuç
3.ara:1 salatalık
4.ara:şimdi türk kahvesşi içcemmmm
hare
nesmekaya sen türk kahvesi içtikçe canım çekiyor. ama tek başıma içmeyi sevmiyorum.eskiden ev arkadaşımla ne çok içerdik. bool sohbet eşliğinde. özledim yahu.eşim kahve sevmiyorç içse de kızlar gibi dedikodulu sohbet etmez zaten.kimse hakkında yorumda bulunmaz.
sen tek mi içiyorsun?
ben de cok severim. benim esim de icmez ama yapiyorum kendime her gun...evvett canım benn yalnız içiyorumm..benim de anne-baba sevmezz,ama ben kendimee her gün yaparımm.hatta okul varken öğle arası bile eve gelince kahve yaparım kendimee.....
az kiloyu vermek daha zor, aramiza hos geldin. forumu takip edersen yardimci olmaya calisirizkızlar benı de alın aranıza boyum 1.68 kılom 58 ama bu kıloya 69dan dustum sımdı hedef 55 ama ıste tıkandım kaldım bu son uc kılo gtmıyo bunu da versem artık 1 gr vermek ıstemıycm
ee sen kaslari eritiyorsundur... bu kadar az yenirmi yaa. hem de oruc tutuyorsun...slmm ben geldm kımse yokmuu kızlar 57 kıloya dustum ama yaglar durdugu gbı duruyorrryan yaglarım cok kotu gozukuyorr
ıftar menumle baslıymm
2 bardak su
bı kase mercımk corbsı
1 kasık fırında patatesyemegı
yarım dılım ekmek
üzüm , salata
ara , bıtane seftalı
ara , artık tatlı krıızm vurdu bıtane nestle cıkolata
sahurda sdece domates salatalık yemegı dusunuyorum..
guzel. burma tatlisini yarim yedigin ve kendini frenledigin icin snei tebrik ediyorum, gayet dozunda yemissin ve ciceksin.yediklerimi yazayım.
sahur 1 dilim tam buğday ekmeğive 1sb yy süt ile klasik kahvaltı
iftar 2 kepçe çorba
1 ızgara tavuk
2-3 kaşık fırın makarna
1 sb ayran
ara yarım burma tatlısı ve star cup dondurma
ara soda
cidden kisa bir liste olmusVe haftanın minik listesi:)
syliviaplath 57 (1 kilo vermiş) :hooray:
spatz 51.8 (200 gr vermiş)
nesmekaya 48.5 (aynı)
lachesis 56.5 (aynı)
peppermint 54.6 (900 gr almış)klava:
canım ben izindeydim falan kilo takibi yapamamıştım . buhafta başlıcam
ayyyy anchusa senin şu anlatman bile o kadar haşuma gittiki
bir de hani lok lok su sesi olurya .kendimi deniz altında hissettim
harika ya...
ben de haftasonu dalışla ilgili bi röportaj okumuştum, şimdi de seni dinledim iyice özendim. kaç metreye kadar daldın?
18 metreye kadar daldim ve tek yildizli dalguc brovesi almaya hak kaazandim butun sinavlari gectim. zaten ibir tek egitmenlerin 30 metreye kadar dalis hakki var, 18 alti yasak...
olusabilecek problemlere karsi egitim aliyorsun. masken cikarsa havan cikarsa maskene yada regulatorune su dolarsa, acil su yuzune cikislar falan... onlar cok stresliydi cunku cok caresiz hissediyorsun ve vurgun yememek icin hizli cikis yapamiyorsun yukariya...ama dolasmak cok cok guzel
kacamaklari (eger cok buyuk degillerse) ramazanda hos gorecegim. cumartesi cok az yiyerek cicek olamadin, ama pazar gunu tatli yedigin halde seni cicek yaptim.. ama lutfen meyve tuket. iftarda yemek istemezsen sahurda meyve tabagi hazirlayip yekocumuz belli olmus, bari yediklerimi yazayim ben de;
cumartesi
iftar
2 kasik corba,
1 kasik kofte-patates yemegi
1 dilim borek
(misafirlere kosturmaktan kendim bisey yiyemedim)
ara
1 ad. sekerpare
ara
dondurma
sahur
2 dilim borek,
kola
pazar
iftar
1 kase corba
2 kasik pilav, 1 kasik tavuk sac kavurma
1 buyuk bardak ayran
ara
yarim kase sutlac
sahur
3 dilim borek,
bikac dilim kavun
az peynir
cay
pek diyet menusu olmadi, olamiyor ramazanda ama napalim.
herseyi cani cekiyor insanin gun boyu, aksam olunca da saldiriyor
harikaaa yaaa anchusacigim.
afeerin sanaa, ne iyi ettin basladin boyle biseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?