18 metreye kadar daldim ve tek yildizli dalguc brovesi almaya hak kaazandim butun sinavlari gectim. zaten ibir tek egitmenlerin 30 metreye kadar dalis hakki var, 18 alti yasak...
olusabilecek problemlere karsi egitim aliyorsun. masken cikarsa havan cikarsa maskene yada regulatorune su dolarsa, acil su yuzune cikislar falan... onlar cok stresliydi cunku cok caresiz hissediyorsun ve vurgun yememek icin hizli cikis yapamiyorsun yukariya...ama dolasmak cok cok guzel
ay süper canım ya..evet ben de dün okumuştum, mesela ali sabancının karısı köpekbalığı görmüş çok hızlı çıkmış yukarı, neyseki vurgun yememiş ama kulak zarı inanılmaz şekilde zedelenmiş ve artık dalamıyormuş. bu arada ilk sefer de 7-8 m derinliğe dalınıyor diye okumuştum.
koçum ben de dünkü menumu yazayım:
ben hafta içi oruç tutamıyorum ama haftasonu oruçluydum.
sahur:
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz peynir
domates
yarım yumurta
1 küçük dilim börek
1 bardak süt
iftar:
1 adet hurma
1 kase tarhana çorbası
yarım haşlanmış patates + 1 kaşık et sote
2 kaşık makarna
gece de 1 bardak açık çay içtim
2 top sade dondurma yedim
bol bol su içtim
dün bir de yüzdüm 1 saat kadar. kafamı sokamadığım için(oruç yüzünden) çok ciddi bi efor sarfedemedim ama olsun...
havayi serin buldum; 1 saat hizli yurudum geldim ogle arasinda. ama donuste biraz gunes cikti; sicak oldu, susadim :-((
iste acikmak hic onemli degil ama susuzluk cok feci birsye benim icin de... Dusunmemeye calis ve gunun geri kalan kisminda cok da haraket etme...
ee sen kaslari eritiyorsundur... bu kadar az yenirmi yaa. hem de oruc tutuyorsun...
ne yapiyorsun spor olarak?? leslie, pilates? bunlari hayatina sok bak nasil degisiyor vucudun.kızlar hala 58 im bu kilonun altına düşemiyorum ya düşsem bile alıyorum vücudum çok gevşek ya sıkılaşması için neler yapabilirim bide yağ yakımı için önerebilceniz formüller varmı?
iftar
1 kase çorba
2 kaşık bamya
2 küçük biber dolması
ara öğün
1 kase puding
sahur
1 gözleme
2 bardak şekersiz çay içtim
biraz kaçırdım dün ipin ucunu
evet oructa tutuyorum..gun gectkce dahada azaltıorm ama yanlarda bı erıme yok malesef ...............fisfisfis
İstersen ben yaparım :) .cnm ya deniyorum günlerdir sistem kabul etmiyor yapamadım bi türlü niye bilmem bana çizelge yapabilecek gönüllü kişiler arıyorum bilginize cnm
Yanların kiloyla gideceğini sanmıyorum, biraz spor yaparsan daha iyi olur :) .evet oructa tutuyorum..gun gectkce dahada azaltıorm ama yanlarda bı erıme yok malesef ...............fisfisfis
evim evim guzel evim sayfasina bakiyordum,
herkes evlerinin fotolarini eklemis, bakmasi cok zevkli, cok guzel evler var.
ama bakarken insanin evinde degisiklikler yapasi geliyor)
slm ben geldim yine nöbet malumm:))nasılsınız kızlar baktım menülerinize bu ara herkes dikkat ediyo valla bu hafta güzel geçeceğe benziyor hadi bakalım ben cozuttum yine bugün eyvahedigeldismile ama yazayım bakalım yorumlayın kalabalık menümü malum bugün iftar yemeği vardı bende arkadaşlar geldi fln neyse uzatmayıp yediklerimi yazıyorum
sabah
bir kase kelogs (sütle)
öğleni kaçırdım maalesef
akşamüstü
birkaç parça tavuk kalamarı
akşam
bir kase ayran çorbası
iki kaşık pastırmalı kuru fasulye
iki kaşık pilav
iki kaşık patlıcan ezme
bir kaç kaşık yeşil salata
iki kaşık biber közleme salatası
yemekten iki saat sonra (işte burda koptum)
bir dilim meyveli pasta
bir çatal çikolatalı pasta
bir adet şekerpare
ya ama napiim bir sürü tatlı vardı dayanamadım yedim bende bugün yaa her gün karpuz yiyorum bugünde tatlı yiyim dedim aslında bunların üzerine dondurmada yicektim ama dur orda dedim yemedim yrn yicem onu iftardan sonra off göbeğim fırladı tabii yine malum bu kadar yemeğe baktım aynada sinir oldum yeme yeme indir uğraş günlerce bi günde pörtlet yine olacak iş diil valla neyse ben kaçtım hadi yrn görüşürüss opuyorumnanaktan
18 metreye kadar daldim ve tek yildizli dalguc brovesi almaya hak kaazandim butun sinavlari gectim. zaten ibir tek egitmenlerin 30 metreye kadar dalis hakki var, 18 alti yasak...
olusabilecek problemlere karsi egitim aliyorsun. masken cikarsa havan cikarsa maskene yada regulatorune su dolarsa, acil su yuzune cikislar falan... onlar cok stresliydi cunku cok caresiz hissediyorsun ve vurgun yememek icin hizli cikis yapamiyorsun yukariya...ama dolasmak cok cok guzel
mecbur klamdıkça yüürmme bencee ,sıcaklar tehlikelii..ben oruç başladığından berii hiiiçç dışarı bile çıkmaıdmm,eve kapandımm...korkuyorumm susamaktannn napimmm....havayi serin buldum; 1 saat hizli yurudum geldim ogle arasinda. ama donuste biraz gunes cikti; sicak oldu, susadim :-((
ttalıları çok yemişinn bence...kızlar dün yediklerim eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?