50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bence ramazanda kilo vermek ikinci planda olmali. saglikli beslenmek daha onemli cunku mecburen iki ogun yapip yemekleri geceye sigdiriyoruz.

ay süper canım ya..evet ben de dün okumuştum, mesela ali sabancının karısı köpekbalığı görmüş çok hızlı çıkmış yukarı, neyseki vurgun yememiş ama kulak zarı inanılmaz şekilde zedelenmiş ve artık dalamıyormuş. bu arada ilk sefer de 7-8 m derinliğe dalınıyor diye okumuştum.

ilk seferde bende o kadar daldim en son dalisimda 18 metreye ulastik...kulaklar cok onemli basinctan oturu.. surekli basinc esitlemsi yapmalisin yoksa zarar gorebilirsin.klup ramazanda kizil denize, kurbanda da maldivlere gidiyor dalisa. oralarda goruluyor kopek baliklari ama turkiyede zor...
ama elbetteki riskli bir spor ve cok cok ozenli yapilmali....

Son düzenleme:
koçum ben de dünkü menumu yazayım:

ben hafta içi oruç tutamıyorum ama haftasonu oruçluydum.

sahur:
1 dilim çavdar ekmeği
beyaz peynir
domates
yarım yumurta
1 küçük dilim börek
1 bardak süt

iftar:
1 adet hurma
1 kase tarhana çorbası
yarım haşlanmış patates + 1 kaşık et sote
2 kaşık makarna

gece de 1 bardak açık çay içtim
2 top sade dondurma yedim
bol bol su içtim

dün bir de yüzdüm 1 saat kadar. kafamı sokamadığım için(oruç yüzünden) çok ciddi bi efor sarfedemedim ama olsun...

Aferin sana da. Ornek bir menu olmus, ama sen de meyveyi atlamissin. Yine de cicek oldun...

kızlar hala 58 im bu kilonun altına düşemiyorum ya düşsem bile alıyorum vücudum çok gevşek ya sıkılaşması için neler yapabilirim bide yağ yakımı için önerebilceniz formüller varmı?

iftar
1 kase çorba
2 kaşık bamya
2 küçük biber dolması

ara öğün
1 kase puding

sahur
1 gözleme
2 bardak şekersiz çay içtim

biraz kaçırdım dün ipin ucunu

ne yapiyorsun spor olarak?? leslie, pilates? bunlari hayatina sok bak nasil degisiyor vucudun.
Ipin ucunu cok kacirdigini dusunmuyorum, ama salata ve meyve sende de yok.

evet oructa tutuyorum..gun gectkce dahada azaltıorm ama yanlarda bı erıme yok malesef ...............fisfisfis

cok normal. cok az yiyerek metabolizmani durdurdugunu dusunuyorum.

cnm ya deniyorum günlerdir sistem kabul etmiyor yapamadım bi türlü niye bilmem bana çizelge yapabilecek gönüllü kişiler arıyorum bilginize cnm
İstersen ben yaparım :) .
evet oructa tutuyorum..gun gectkce dahada azaltıorm ama yanlarda bı erıme yok malesef ...............fisfisfis
Yanların kiloyla gideceğini sanmıyorum, biraz spor yaparsan daha iyi olur :) .

mrbbbb,
bugün erken uynadımmm ve 1 saat karın hareketi ve ardından ev temziledimma azcıkkk,şimdi de dizi izliorummm,herekes gibi ben de susayanlardanım...

kizlar bir bakayim dedim, herkes burda,
ama yazan yok ???

kafam karisti

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
peppermint, anchusa+, demircik+, kahvekokusu+, nesmekaya+, Nutcase, sPatz+, syliviaplath

evim evim guzel evim sayfasina bakiyordum,
herkes evlerinin fotolarini eklemis, bakmasi cok zevkli, cok guzel evler var.
ama bakarken insanin evinde degisiklikler yapasi geliyor )

evim evim guzel evim sayfasina bakiyordum,
herkes evlerinin fotolarini eklemis, bakmasi cok zevkli, cok guzel evler var.
ama bakarken insanin evinde degisiklikler yapasi geliyor )

evet bende ablami bekliyorum tatilden donsun beni kapalicarsida bir dukkana goturecek. yastiklarla salonumu renklendirmek istiyorum da...zara home debenhams ve linens e baktim kafama gore birsey bulamadim..

ay ben geldim ama geçmişi okuyordum o yüsden yazamadım anchusaa yeni koçumuzmuşsuun hayırlı olsun tatlımm bu arada yorumladığın benim geçen günkü menümdü dün yediklerimi yazdım dur bidaha ekleyimde bak bi böcekmiyim çiçekmiyim ama sööleyim kesin böceğimm eyvahedigeldismile

kızlar dün yediklerim eyvahedigeldismile

ayyy ne gzüell yaaa sevindimm senin adınaa,,gerçekten okumak bile gzüell,,canım çektii,ama ben çok korkarımmm hayattaa dalamammmmm...

havayi serin buldum; 1 saat hizli yurudum geldim ogle arasinda. ama donuste biraz gunes cikti; sicak oldu, susadim :-((
mecbur klamdıkça yüürmme bencee ,sıcaklar tehlikelii..ben oruç başladığından berii hiiiçç dışarı bile çıkmaıdmm,eve kapandımm...korkuyorumm susamaktannn napimmm....

kızlar dün yediklerim eyvahedigeldismile
ttalıları çok yemişinn bence...

bu arada koçum teşekkürler beni çiçek yapmışsın,pekiiyi v ermişinn,.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…