50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dün yediklerim eyvahedigeldismile
evet demircik boceksin...uzgunum.. hatalarini biliyorsun soylememe gerek yok sanirim..
nutcase işin yoksa çizelge yapalımmı cnm:)))

ÖncelikleKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.

2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarakKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonraKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:

track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1Kilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında mKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ve cm göründüğünden emin ol.

9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeniKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? bakimliyiz.com da imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanıKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.

ya cicim bu çizelgeyi yapıyorum arkadaşlar vermişler ok işte bu anlatılanlara göre ilerliyorsun ok url çıkıo en son onu kopyalıyorum kullanıcı bölümünde çizelge kısmına yapıştırıp kaydet diyorum sistemde bu bize uygun diil fln bişiler diye msj yolluo bana olmuo yane o kısmında kalıyorum hep bu arada geçen günkü menüm için çiçek olmuşum gözden kaçmadı saol cnm sadece bugünkünden yiyeceğim azarın heyecanıyla yazamadım:)))))) ayyy ne güzell dalmışsın yaaaa ben bayılırım su altına ama artık çok geç başlamak için heralde bebek fln var ya belki bebek büyüyünce olabilir çünkü çok seviyorum bende çok güzel yaaaaa sende harika anlatmışsın yaşamış kadar olduk yanee saol yerimseniben

demircik,
h.sonu senin de misafirin vardi diy mi?
nasil gecti?

benim ki cok guzel gecti, herkes yemeklere bayildi, bii sisirdin, cok yedik dediler. abim dedi ki, bu ramazan ramazan coskusunu daha yeni senin sayende yasadim dedi. kalabaliktik 10-11 kisi falan.
annemler, k.validemler cok memnun kaldilar.
harika gecti.
ama ben cmr. tum gun ayaktaydim ve de aksam 12ye kadarda hep kosturdum ve acayip yoruldum..
simdi bu cmr. de biz davetliyiz k.valideme;
ablami davet etmek istiyorum ben de, acaba pazar davet etsem mi;
ertesi gun de 30 agustos tatil nasilolsa..

valla boyle evde misafir agirlamak cok zevkli yaa kizlarrr, ebn cok seviyorum

(ne yazik ki calistigimdan fazla misafir gelmiyor bana :-((

anchusaaa,
tatlim cmr gunu sodali boregime bayilan esim, dun bana yeniden borek yaptirdi;
aksam ve sahurda yedik ama daha bisuru borek var? 1-2 gun borek yicem sanirim,
ama boregimi az yagli beyaz peynirle ve de sadece yarim kasik tereyag ile yaptim; son derece yagsiz oldu.

simdiden bilgilerine arz ederim ..
)

ben de cok severim misafir. ama kolay olmuyor pek...bayagi da kalabalikmissiniz.ama neyse atlatmissin.

evt cnm pazar günü geldi bnm misafirlerde valla aynen süper oldu yemeklerim bayıldılar ve yetti ben acaba yetmezmi diye düşünürken fazla bile oldu arttı herşeyden bizde 13 kişiydik okuldan sınıf arkadaşlarımız toplandık grupta tek evli çift biz olduğumuzdan (diğerleri gezip tozmaktan evliliğe zmn ayıramadı:)))her yıl bizde geleneksel oldu iftar yemeği hep beklerler ne zaman alcas diye valla güzeldi ya her gelen tatlı getirmiş görsen yığıldı bende yapmıştım zaten bizde yemek sonrası ortaya açık büfe yaptık ne yedik patlıcaktık ben azarı işittim zaten koçtan:))))))ama nappim ya arada olur dimi bende bayılıyorum misafire ama dediğin gibi sabah 11.30 da bir başladım gece saat birdi hala mutfakta bir şeyler yapıyordum ama olsun ya değiyor önemli olan birlikte olmak ramazanın tadı kalabalıkla çıkıyor bende bebekten dolayı bayadır yemekli misafir ağırlamıyordum iyi oldu kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüüüüüüssss delikafadulden

ooo ne guzel canim;
arkadaslar toplanmissiniz.
bizde de yemek sonrasi once cay,
sonra tatli,
sonra karpuz,
sonra dondurma servisi oldu
en son nescafe yapacaktim, artik yeter gidiyoruz dediler ))

dogru yaa bak ben de 12 de misafirler gittikten sonra mutfak topladim; 1 i gecti benimde..

ayy cnm evlilik yildonumunuz kutlu olsun;
2. yil mi, kac??
ama demir var, 3 mu?

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…