evet demircik boceksin...uzgunum.. hatalarini biliyorsun soylememe gerek yok sanirim..kızlar dün yediklerim eyvahedigeldismile
nutcase işin yoksa çizelge yapalımmı cnm:)))
çizelgemiid eğişitirdmm de,,,denme yazısııı...
çizelgemiid eğişitirdmm de,,,denme yazısııı...
bi deneme daha...
Olur yapalım, kusura bakma bakmıyordum, geç cevap yazdım :) . Çizelgeyi ben yapayım mı yoksa sen zaten hazırladın mı?nutcase işin yoksa çizelge yapalımmı cnm:)))
birimi metre yerine feet seçmişim dee ....düzeldii şimdii...bir hata var bmi in 12.7 olamaz...
4,5 kilo verip hedef kilona ulasmissin gibi gorunuyor;
dogru mu?
ben de cok severim misafir. ama kolay olmuyor pek...bayagi da kalabalikmissiniz.ama neyse atlatmissin.demircik,
h.sonu senin de misafirin vardi diy mi?
nasil gecti?
benim ki cok guzel gecti, herkes yemeklere bayildi, bii sisirdin, cok yedik dediler. abim dedi ki, bu ramazan ramazan coskusunu daha yeni senin sayende yasadim dedi. kalabaliktik 10-11 kisi falan.
annemler, k.validemler cok memnun kaldilar.
harika gecti.
ama ben cmr. tum gun ayaktaydim ve de aksam 12ye kadarda hep kosturdum ve acayip yoruldum..
simdi bu cmr. de biz davetliyiz k.valideme;
ablami davet etmek istiyorum ben de, acaba pazar davet etsem mi;
ertesi gun de 30 agustos tatil nasilolsa..
valla boyle evde misafir agirlamak cok zevkli yaa kizlarrr, ebn cok seviyorum
(ne yazik ki calistigimdan fazla misafir gelmiyor bana :-((
demircik,
h.sonu senin de misafirin vardi diy mi?
nasil gecti?
benim ki cok guzel gecti, herkes yemeklere bayildi, bii sisirdin, cok yedik dediler. abim dedi ki, bu ramazan ramazan coskusunu daha yeni senin sayende yasadim dedi. kalabaliktik 10-11 kisi falan.
annemler, k.validemler cok memnun kaldilar.
harika gecti.
ama ben cmr. tum gun ayaktaydim ve de aksam 12ye kadarda hep kosturdum ve acayip yoruldum..
simdi bu cmr. de biz davetliyiz k.valideme;
ablami davet etmek istiyorum ben de, acaba pazar davet etsem mi;
ertesi gun de 30 agustos tatil nasilolsa..
valla boyle evde misafir agirlamak cok zevkli yaa kizlarrr, ebn cok seviyorum
(ne yazik ki calistigimdan fazla misafir gelmiyor bana :-((
birimi metre yerine feet seçmişim dee ....düzeldii şimdii...
hedef kiloma ulaştım canımm,,doğruu şimdii çizelgemmmmm
evt cnm pazar günü geldi bnm misafirlerde valla aynen süper oldu yemeklerim bayıldılar ve yetti ben acaba yetmezmi diye düşünürken fazla bile oldu arttı herşeyden bizde 13 kişiydik okuldan sınıf arkadaşlarımız toplandık grupta tek evli çift biz olduğumuzdan (diğerleri gezip tozmaktan evliliğe zmn ayıramadı:)))her yıl bizde geleneksel oldu iftar yemeği hep beklerler ne zaman alcas diye valla güzeldi ya her gelen tatlı getirmiş görsen yığıldı bende yapmıştım zaten bizde yemek sonrası ortaya açık büfe yaptık ne yedik patlıcaktık ben azarı işittim zaten koçtan:))))))ama nappim ya arada olur dimi bende bayılıyorum misafire ama dediğin gibi sabah 11.30 da bir başladım gece saat birdi hala mutfakta bir şeyler yapıyordum ama olsun ya değiyor önemli olan birlikte olmak ramazanın tadı kalabalıkla çıkıyor bende bebekten dolayı bayadır yemekli misafir ağırlamıyordum iyi oldu kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüüüüüüssss delikafadulden
Olur yapalım, kusura bakma bakmıyordum, geç cevap yazdım :) . Çizelgeyi ben yapayım mı yoksa sen zaten hazırladın mı?
misair ağırlamak güzell oluyoo,ama çok yorucuuu,gerçi yemektee atıyosunn yorgunluğunu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?