50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dört yıl cnm saol yaa harika geçen bir dört yıl allah dörtyüzbinmilyonuncu yıllar nasip etsin inşaallah

kızlar bir şey sorucam size.

saten nevresim takımı almak istiyorum. ama bakıyorum fiyatları çok pahalı taç'ın,sarev'in filan.aslında hiç öyle çeyiz meyiz almam, çok karşıyım ama nevresim takımlarına acaip zaafım var. bildiginiz daha uygun fiyatlı, ama kaliteli bir marka var mı?

cnm ya yemeğe gitmeyi planlıyorus bakalım eşim ne sürpriz yapacak ben ona tshırt aldım bebeğimizide alırıs bi yemek yeriz yanee böyle bebek olunca pek romantik geçemio malum hihihihih :kedi:

canim acelen yoksa inidirmleri takip et.. bir de outlet magazalarini. benimkiler sisley,english home, zara home ve sarevden ama hep indirimlerde almisti annem...normalde gercekten oldukca pahali...

Son düzenleme:

cnm ben days ın colors kullanıyorum çok memnunum hiç solmadı renkleri fiyatlarıda ööle çok uçuk diil modelleride güzel bi bak istersen yerimseniben

selam kızlar. nasılsınız? benim bugün enerjim çok düşük.oruç vurdu galiba.

yarın şehir dışından misafirim geliyor.2 gün bende kalacaklar. iftarımızı yarın sultan ahmette yapacağız. ertesi gün de evde ben hazırlarım. anchusanın avcı böreğinden yapacağım.başka daha düşünmedim. sizden fikirlerinizi almak istiyorum aslında. biftek kaızartsam, pilav, mercimek çorbası başka ne yapabilirim?
peppermint, demircik sizin davetleriniz güzel geçmiş, sevindim.
anchusa menülerimi yorumlamışsın koçum . teşekkürler. meyve yemeyi ihmal ediyorum bu ara haklısın.
bugün mutlaka yiyeceğim.ayrıca ne güzel dalmaya gitmişsin. naslı rahatlıyorsundur kim bilir?ne güzel !!

bu aralar ben de meyve yemiyorum kizlar;
yani kavun-karpuz yiyorum da onlar sayilir mi?

ramazan geldi tatliya dadandik, meyveyi unuttuk. smdi de baklava aldim aksam eve goturmek icin; hic sevmememe ragmen cnm cekti, 1-2 tane yesem cok mu kalorilidir ??

ay kızlar ya ben ayran çorbası yaptım acayip güzel oldu ekşili ferah ferah istersen sende mercimek yerine onu yapabilirsin cnm kaç kişi gelecekler????

selam kızlar ben yeni katıldım aranıza:a015:
ben sekiz aylık anneyim rejime 65 kilo başladım şimdi 59 kiloyum sınırda yani hedefim şimdilik 55 duruma göre bakıcam artık.sanki bu ara ramazanında etkisiyle kilo vermem durdu gibi tavsiyeleriniz varmı?:1no2:

ay kızlar ya ben ayran çorbası yaptım acayip güzel oldu ekşili ferah ferah istersen sende mercimek yerine onu yapabilirsin cnm kaç kişi gelecekler????

2 kişi gelecekler eski ev arkadaşım ve eşi.ay onlara yapmasam bile denemek istiyordum. tarifini yazabilir misin? çok severim yoğutu şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…