ooo , cnm supersinnn.
zaten menulerinden belliydi.
ooo ne guzel canim;
arkadaslar toplanmissiniz.
bizde de yemek sonrasi once cay,
sonra tatli,
sonra karpuz,
sonra dondurma servisi oldu
en son nescafe yapacaktim, artik yeter gidiyoruz dediler))
dogru yaa bak ben de 12 de misafirler gittikten sonra mutfak topladim; 1 i gecti benimde..
ayy cnm evlilik yildonumunuz kutlu olsun;
2. yil mi, kac??
ama demir var, 3 mu?
a.s.
Tamam şimdi yapıyorum :) .cnm ya sen yap istersen ben çünkü bi yerlerde mutlaka bi hata yapıyorumki sistem kabul etmiyor zahmet olmassa tabii bekliyorum :1rolleyes:
Tamam şimdi yapıyorum :) .
Boyun ve kilon kaç demircik?
Bir de hedef kilon kaç?
kızlar bir şey sorucam size.
saten nevresim takımı almak istiyorum. ama bakıyorum fiyatları çok pahalı taç'ın,sarev'in filan.aslında hiç öyle çeyiz meyiz almam, çok karşıyım ama nevresim takımlarına acaip zaafım var. bildiginiz daha uygun fiyatlı, ama kaliteli bir marka var mı?
kızlar bir şey sorucam size.
saten nevresim takımı almak istiyorum. ama bakıyorum fiyatları çok pahalı taç'ın,sarev'in filan.aslında hiç öyle çeyiz meyiz almam, çok karşıyım ama nevresim takımlarına acaip zaafım var. bildiginiz daha uygun fiyatlı, ama kaliteli bir marka var mı?
dört yıl cnm saol yaa harika geçen bir dört yıl allah dörtyüzbinmilyonuncu yıllar nasip etsin inşaallah
Tamam bir de son bir şey daha sorayım, başlangıç kilon olarak 56.5 mu yazayım?1.55 boy 56.5 şimdiki kilom hedef kilo 50 cnm
cnm ben days ın colors kullanıyorum çok memnunum hiç solmadı renkleri fiyatlarıda ööle çok uçuk diil modelleride güzel bi bak istersen yerimseniben
Tamam bir de son bir şey daha sorayım, başlangıç kilon olarak 56.5 mu yazayım?
ay kızlar ya ben ayran çorbası yaptım acayip güzel oldu ekşili ferah ferah istersen sende mercimek yerine onu yapabilirsin cnm kaç kişi gelecekler????selam kızlar. nasılsınız? benim bugün enerjim çok düşük.oruç vurdu galiba.
yarın şehir dışından misafirim geliyor.2 gün bende kalacaklar. iftarımızı yarın sultan ahmette yapacağız. ertesi gün de evde ben hazırlarım. anchusanın avcı böreğinden yapacağım.başka daha düşünmedim. sizden fikirlerinizi almak istiyorum aslında. biftek kaızartsam, pilav, mercimek çorbası başka ne yapabilirim?
peppermint, demircik sizin davetleriniz güzel geçmiş, sevindim.
anchusa menülerimi yorumlamışsın koçum . teşekkürler. meyve yemeyi ihmal ediyorum bu ara haklısın.
bugün mutlaka yiyeceğim.ayrıca ne güzel dalmaya gitmişsin. naslı rahatlıyorsundur kim bilir?ne güzel !!
Kendi çizelgem olarak yaptım, böyle iyi mi acaba? İyiyse sana linki vereyim, bir sorun varsa değiştirip öyle veryim.57 mi yazsak acaba ama daha öncesinde 60 kiloydum istersen 60 yaz sen bilirsin bak işte
ay kızlar ya ben ayran çorbası yaptım acayip güzel oldu ekşili ferah ferah istersen sende mercimek yerine onu yapabilirsin cnm kaç kişi gelecekler????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?