50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kızlar ya ben ayran çorbası yaptım acayip güzel oldu ekşili ferah ferah istersen sende mercimek yerine onu yapabilirsin cnm kaç kişi gelecekler????

ben de kahvekokusunun corbasini yaptim;
herkes cookk begendi; ben de bayildim, boyle kivamli mayhos bi corba oldu..

simdiiii bana en pratik corba tariflerinizi bi yaziverin kizlar da bu aksama yapayim hee ???

size zahmett

hoşgeldin cnmmm bol meyve bol salata bol yoğurt birde akşam çok ağır şeyler yememeye çalışırsan faydasını görürsün yemeklerdeki yazğıda azaltmak önemli mesela salatalar yağsız olabilir ekmeği kaldır işte birde spor ekledinmi çok sağlıklı bir şekilde kilolar uçar gideeer sen bunları uyguluyormusun dersen yarısını ancak ama yinede yarısı bile fayda ediyor cnm kaydirigubbakcemile5

hosgeldin cnm,
masallah iyi vermissin.

bebegini de gule gule buyut.

malesef cnm benim de ayni, ramazanda duzenim bozuldu.
tavsiyeler cok da uygulayabilene, oruc tutan insanin diyet yapmasi cok zor;
14-15 saatlik aclik sonrasi yiyeceklere, tatlilara hamur islerine saldirmamak namumkun sanki
:-((

hoşbulduk;
benim sorunumda orda nerdeyse bişey yiyemiyorum iftarda ard arda su içiyorum ekmek falan yok zaten az ana yemek pilav makarna yok çorba yarım kase akşamda koca bir dondurma:icecream: ama onu başından beri yiyorum zaten bırakamadım.sık ve az yiyordum sanırım onu bırakmak etkiledi.

yazıyorum kıslaaar not alın bende kayınvalidemden kaptım hihihihi şimdi yarım çay bardağı kadar pirinci göz kararı suya atıyorsunuz pirinçler kaynayıp pişince bir kapta bolca yoğurt (yine göz kararı yaptım)içine bir yumurta ve bir kaşık un çırpılıyor ve bu kaynamakta olan çorbaya içine biraz çorbanın suyundan koyup (sosu ısıtıyorsunuz ki o zaman yoğurt kesilmemiş oluyor) işte yavaşça ekleyin sonra bu karışım kaynayınca bir cezvede biras tereyağı bir kaşık domates ve biber karışık salçayı kavuruyoruz içine nanede ekliyoruz veee çobamızın üzerine gezdiriyoruz bu çorbada püf noktası tuzunu en son koyuyormuşuz ama nedenini bilmiyorum bilmiyorumkismile ben birde knor attım severim çünkü birazda ilave tuz attım (koca bir tencere yaptım kalabalıktık ya sadece knorun tuzu yetmedi) siz az yapacaksanız ve knor koyarsanız tuzuna bakın fazla olmasın işşte böyyle afiyet olsun kıslaaar cokacimcoook

ben de kahvekokusunun corbasini yaptim;
herkes cookk begendi; ben de bayildim, boyle kivamli mayhos bi corba oldu..

simdiiii bana en pratik corba tariflerinizi bi yaziverin kizlar da bu aksama yapayim hee ???

size zahmett

ben de çorban nasıl oldu diye soracaktım pepper ,
beğenilmesine çok mutlu oldumzemuszemus

az yıyınce metabolızmam yavaslıyodur haklısnz evet ama 55 gozukuorm suan tartıda :))
şaka bı yana hakkatten cok az yemeye basladm bu ıyı bsy dııl

pratikmis de; bu aksam yapicam bunu.
sagol cnm eline saglik.

ben de çorban nasıl oldu diye soracaktım pepper ,
beğenilmesine çok mutlu oldumzemuszemus

evet cnm cok begenildi; cok cok sagol.
valla sayenizde yeni yeni seyler ogreniyorum.
sodali boregi de birinizden ogrenmistim, kimdi unuttum.
anchusa ve lachesisten de cok tarif aldim.

harikasiiniz hepiniz

cnm naneli sosu koyduktan sonra mi tuzunu eklicez yani.

evt cnm herşeyi yaptın en son kaynıo çorba artık kapatacaksın altını o zaman tuzunuda ayarlayıp ööle söndürüyorsun ocağı....

tmm cnm.
not ettim valla
corbam bitmisti, bu aksam bu corbayi yaparim artik; cok iyi oldu, sagol tekrardannn

bu aksam ki menum cikti anchusacigimmm

yogurt corbasi
kofteli-patates yemegi
pilav
ayran

borek ve tatli da varrr :dance: alkisalkisalkis hihoyyyt

cok acimmmmm cokacimcoook cokacimcoook

ayy harika süpersin cnm saol ya uğraştın opuyorumnanaktan
Şimdi özel mesajla linki ve şifreyi göndereceğim. Linki kopyala, Kullanıcı Paneline gir, solda Kontrol Paneliniz var orada Profil Düzenleye tıkla, en alta in, Çizelge yazacak, oraya yapıştır kopyaladığını. Linkin "http" ile başlayıp ".png" ile bitmesi gerekiyor.

Bu arada yemeklerden bahsettiniz karnım acıktı ya. Ama canım pilav, et gibi yemekler değil daha değişik şeyler istiyor. Domatesli kaşarlı omlet gibi. Bir de cacık istiyorum. Tuhaf oldu değil mi?

ayy bende vişne kompostosu yapayım bari cnm istedi yemeğim var dünden ohh salatalarım bile var tek kompostoyu koyayım ocağa az sonra burdayım kızlar:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…