ay kızlar ya ben ayran çorbası yaptım acayip güzel oldu ekşili ferah ferah istersen sende mercimek yerine onu yapabilirsin cnm kaç kişi gelecekler????
selam kızlar ben yeni katıldım aranıza:a015:
ben sekiz aylık anneyim rejime 65 kilo başladım şimdi 59 kiloyum sınırda yani hedefim şimdilik 55 duruma göre bakıcam artık.sanki bu ara ramazanında etkisiyle kilo vermem durdu gibi tavsiyeleriniz varmı?:1no2:
hoşgeldin cnmmm bol meyve bol salata bol yoğurt birde akşam çok ağır şeyler yememeye çalışırsan faydasını görürsün yemeklerdeki yazğıda azaltmak önemli mesela salatalar yağsız olabilir ekmeği kaldır işte birde spor ekledinmi çok sağlıklı bir şekilde kilolar uçar gideeer sen bunları uyguluyormusun dersen yarısını ancak ama yinede yarısı bile fayda ediyor cnm kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
bana mı acaba bu mesajopuyorumnanaktan
hosgeldin cnm,
masallah iyi vermissin.
bebegini de gule gule buyut.
malesef cnm benim de ayni, ramazanda duzenim bozuldu.
tavsiyeler cok da uygulayabilene, oruc tutan insanin diyet yapmasi cok zor;
14-15 saatlik aclik sonrasi yiyeceklere, tatlilara hamur islerine saldirmamak namumkun sanki
:-((
hoşgeldin cnmmm bol meyve bol salata bol yoğurt birde akşam çok ağır şeyler yememeye çalışırsan faydasını görürsün yemeklerdeki yazğıda azaltmak önemli mesela salatalar yağsız olabilir ekmeği kaldır işte birde spor ekledinmi çok sağlıklı bir şekilde kilolar uçar gideeer sen bunları uyguluyormusun dersen yarısını ancak ama yinede yarısı bile fayda ediyor cnm kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
bana mı acaba bu mesajopuyorumnanaktan
evt cnm sana hoşgeldiin yerimseniben
ben de kahvekokusunun corbasini yaptim;
herkes cookk begendi; ben de bayildim, boyle kivamli mayhos bi corba oldu..
simdiiii bana en pratik corba tariflerinizi bi yaziverin kizlar da bu aksama yapayim hee ???
size zahmett
Kendi çizelgem olarak yaptım, böyle iyi mi acaba? İyiyse sana linki vereyim, bir sorun varsa değiştirip öyle veryim.
selam kızlar ben yeni katıldım aranıza:a015:
ben sekiz aylık anneyim rejime 65 kilo başladım şimdi 59 kiloyum sınırda yani hedefim şimdilik 55 duruma göre bakıcam artık.sanki bu ara ramazanında etkisiyle kilo vermem durdu gibi tavsiyeleriniz varmı?:1no2:
kizlarrr kayisi kompostosu nasil yapilirrr??
su seker kayisi kaynat, bu kadar mi, puf noktalair var mi?
yazıyorum kıslaaar not alın bende kayınvalidemden kaptım hihihihi şimdi yarım çay bardağı kadar pirinci göz kararı suya atıyorsunuz pirinçler kaynayıp pişince bir kapta bolca yoğurt (yine göz kararı yaptım)içine bir yumurta ve bir kaşık un çırpılıyor ve bu kaynamakta olan çorbaya içine biraz çorbanın suyundan koyup (sosu ısıtıyorsunuz ki o zaman yoğurt kesilmemiş oluyor) işte yavaşça ekleyin sonra bu karışım kaynayınca bir cezvede biras tereyağı bir kaşık domates ve biber karışık salçayı kavuruyoruz içine nanede ekliyoruz veee çobamızın üzerine gezdiriyoruz bu çorbada püf noktası tuzunu en son koyuyormuşuz ama nedenini bilmiyorum bilmiyorumkismile ben birde knor attım severim çünkü birazda ilave tuz attım (koca bir tencere yaptım kalabalıktık ya sadece knorun tuzu yetmedi) siz az yapacaksanız ve knor koyarsanız tuzuna bakın fazla olmasın işşte böyyle afiyet olsun kıslaaar cokacimcoook
ben de çorban nasıl oldu diye soracaktım pepper ,
beğenilmesine çok mutlu oldumzemuszemus
yazıyorum kıslaaar not alın bende kayınvalidemden kaptım hihihihi şimdi yarım çay bardağı kadar pirinci göz kararı suya atıyorsunuz pirinçler kaynayıp pişince bir kapta bolca yoğurt (yine göz kararı yaptım)içine bir yumurta ve bir kaşık un çırpılıyor ve bu kaynamakta olan çorbaya içine biraz çorbanın suyundan koyup (sosu ısıtıyorsunuz ki o zaman yoğurt kesilmemiş oluyor) işte yavaşça ekleyin sonra bu karışım kaynayınca bir cezvede biras tereyağı bir kaşık domates ve biber karışık salçayı kavuruyoruz içine nanede ekliyoruz veee çobamızın üzerine gezdiriyoruz bu çorbada püf noktası tuzunu en son koyuyormuşuz ama nedenini bilmiyorum bilmiyorumkismile ben birde knor attım severim çünkü birazda ilave tuz attım (koca bir tencere yaptım kalabalıktık ya sadece knorun tuzu yetmedi) siz az yapacaksanız ve knor koyarsanız tuzuna bakın fazla olmasın işşte böyyle afiyet olsun kıslaaar cokacimcoook
pratikmis de; bu aksam yapicam bunu.
sagol cnm eline saglik.
afiyet olsun umarım beğenirsiniz yerimseniben
cnm naneli sosu koyduktan sonra mi tuzunu eklicez yani.
evt cnm herşeyi yaptın en son kaynıo çorba artık kapatacaksın altını o zaman tuzunuda ayarlayıp ööle söndürüyorsun ocağı....
Şimdi özel mesajla linki ve şifreyi göndereceğim. Linki kopyala, Kullanıcı Paneline gir, solda Kontrol Paneliniz var orada Profil Düzenleye tıkla, en alta in, Çizelge yazacak, oraya yapıştır kopyaladığını. Linkin "http" ile başlayıp ".png" ile bitmesi gerekiyor.ayy harika süpersin cnm saol ya uğraştın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?