demircik tarif için teşekkürler canım. bu soğuk ayran çorbası değil di mi? soğutmadan içiyoruz
demircik tarif için teşekkürler canım. bu soğuk ayran çorbası değil di mi? soğutmadan içiyoruz
Günaydınlar sizeeeee...........
Trufcum ilk 5 ay sende kilo almak istemeyenlerdensin sanırım yada 1 kilo...
Peppercim ben cuma günü hastalanınca kilo bildirimi yapmadım ama perşembe yine 58 idim...
demircik ben sana yapayım şstersen kilo çizelgesi
ay koc ben miyim?????
simdi haberim oldu
hafta sonum cok ama cok guzeldi
hayatimda yasadigim en guzel deneyimlerden biriydi
ben de dokuluyorum. dun gece 11 de geldim istanbula
cok guzeldi cok... ama cok zor, bir spor. bir ara yapamayacagim sandim.ama pes etmedim..su alti o kadar guzelki cok sakin cok huzurlu....renk renk deniz yildizlari, midyeler, baliklar. hatta bir ahtapot ve bir muren baligi bile gordum, ah bir de olu kopek baligi.
yazıyorum kıslaaar not alın bende kayınvalidemden kaptım hihihihi şimdi yarım çay bardağı kadar pirinci göz kararı suya atıyorsunuz pirinçler kaynayıp pişince bir kapta bolca yoğurt (yine göz kararı yaptım)içine bir yumurta ve bir kaşık un çırpılıyor ve bu kaynamakta olan çorbaya içine biraz çorbanın suyundan koyup (sosu ısıtıyorsunuz ki o zaman yoğurt kesilmemiş oluyor) işte yavaşça ekleyin sonra bu karışım kaynayınca bir cezvede biras tereyağı bir kaşık domates ve biber karışık salçayı kavuruyoruz içine nanede ekliyoruz veee çobamızın üzerine gezdiriyoruz bu çorbada püf noktası tuzunu en son koyuyormuşuz ama nedenini bilmiyorum bilmiyorumkismile ben birde knor attım severim çünkü birazda ilave tuz attım (koca bir tencere yaptım kalabalıktık ya sadece knorun tuzu yetmedi) siz az yapacaksanız ve knor koyarsanız tuzuna bakın fazla olmasın işşte böyyle afiyet olsun kıslaaar cokacimcoook
kizlarrr kayisi kompostosu nasil yapilirrr??
su seker kayisi kaynat, bu kadar mi, puf noktalair var mi?
selam kızlar. nasılsınız? benim bugün enerjim çok düşük.oruç vurdu galiba.
yarın şehir dışından misafirim geliyor.2 gün bende kalacaklar. iftarımızı yarın sultan ahmette yapacağız. ertesi gün de evde ben hazırlarım. anchusanın avcı böreğinden yapacağım.başka daha düşünmedim. sizden fikirlerinizi almak istiyorum aslında. biftek kaızartsam, pilav, mercimek çorbası başka ne yapabilirim?
peppermint, demircik sizin davetleriniz güzel geçmiş, sevindim.
anchusa menülerimi yorumlamışsın koçum . teşekkürler. meyve yemeyi ihmal ediyorum bu ara haklısın.
bugün mutlaka yiyeceğim.ayrıca ne güzel dalmaya gitmişsin. naslı rahatlıyorsundur kim bilir?ne güzel !!
Şimdi özel mesajla linki ve şifreyi göndereceğim. Linki kopyala, Kullanıcı Paneline gir, solda Kontrol Paneliniz var orada Profil Düzenleye tıkla, en alta in, Çizelge yazacak, oraya yapıştır kopyaladığını. Linkin "http" ile başlayıp ".png" ile bitmesi gerekiyor.
Bu arada yemeklerden bahsettiniz karnım acıktı ya. Ama canım pilav, et gibi yemekler değil daha değişik şeyler istiyor. Domatesli kaşarlı omlet gibi. Bir de cacık istiyorum. Tuhaf oldu değil mi?
Şimdi özel mesajla linki ve şifreyi göndereceğim. Linki kopyala, Kullanıcı Paneline gir, solda Kontrol Paneliniz var orada Profil Düzenleye tıkla, en alta in, Çizelge yazacak, oraya yapıştır kopyaladığını. Linkin "http" ile başlayıp ".png" ile bitmesi gerekiyor.
Bu arada yemeklerden bahsettiniz karnım acıktı ya. Ama canım pilav, et gibi yemekler değil daha değişik şeyler istiyor. Domatesli kaşarlı omlet gibi. Bir de cacık istiyorum. Tuhaf oldu değil mi?
kompostoya karanfil haricinde cubuk tarcında hoş oluyo...evt ya bende ööle su şeker ve kayısı şeklinde yapıyorum birde ben kompostoların içine karanfil atıyorum genelde ayrı bir aroma veriyor dene istersen yerimseniben
meloşcum nasıl gidiyor...kilon kaç oldu uzun zamandır tartılmıyorsun demi...demircik tarif için teşekkürler canım. bu soğuk ayran çorbası değil di mi? soğutmadan içiyoruz
evet canım toplamda en fazla 9 kilo almak istiyorum
ayy ne güzel canım çekti
yayla çorbasının kolay yapım şeklidir
püf noktalırını da ben vereyim
1 tuzu en son atmamızın sebebi kesilmemesi için
2 kapağını sıcakken ve pişirirken kapatmak yok yine kesilir
3 ev yapımı yoğurtla muhteşem olur
küçük küçük doğrarsan kaşığa daha güzel gelir yerken daha güzel olur
bu akşam için yapacaksan soğumayabilir
ağzını kapatıp soğutman daha lezzetli yapar
hmm ben yarın halam ve annemleri davet edeceğim menüm şöyle olacak inşallah
mercimek çorbası
fırında karışık kızartma
kilis tavası
pilav
sodalı börek
salata
cacık
kadayıf dolması(bunu ev yapımı olan bi yerden alıcam)
evet canım toplamda en fazla 9 kilo almak istiyorum
ayy ne güzel canım çekti
yayla çorbasının kolay yapım şeklidir
püf noktalırını da ben vereyim
1 tuzu en son atmamızın sebebi kesilmemesi için
2 kapağını sıcakken ve pişirirken kapatmak yok yine kesilir
3 ev yapımı yoğurtla muhteşem olur
küçük küçük doğrarsan kaşığa daha güzel gelir yerken daha güzel olur
bu akşam için yapacaksan soğumayabilir
ağzını kapatıp soğutman daha lezzetli yapar
hmm ben yarın halam ve annemleri davet edeceğim menüm şöyle olacak inşallah
mercimek çorbası
fırında karışık kızartma
kilis tavası
pilav
sodalı börek
salata
cacık
kadayıf dolması(bunu ev yapımı olan bi yerden alıcam)
ben geldim, bütün hameilelik belirtilerim vardı kan testi yaptırıyım dedim, sonuç negatif çıktıona çok canım sıkıldı, bu aralar ne istesem sonu hep hüsran oluyor nedense.
bir de sonradan geldi aklıma oruçluyken kan verince oruç bozuluyor muydu acaba?
ben geldim, bütün hameilelik belirtilerim vardı kan testi yaptırıyım dedim, sonuç negatif çıktıona çok canım sıkıldı, bu aralar ne istesem sonu hep hüsran oluyor nedense.
hoşgeldin canıma.s.
Evet ben de oruç tutuyorum. Aslında Ramazanın ilk günleri hiç acıkmadım, susamadım bile, çünkü İstanbulda oturanlar bilirler çooooook sıcaktı. Çok sıcakken de hiç bir şey yiyesim gelmiyor, hareket etmediğim içinde susamıyorum. Ama son iki üç gündür hava biraz daha iyileşti benim de yavaş yavaş karnım acıkmaya başladı. E tabi bir de burada yemekten bahsedince onun da etkisi oluyor biraz :) . Ama menü yazmanız daha iyi, ben seviyorum bu acıkma hissini, hiç acıkmamışken sofraya oturmak zor oluyor. Hiç olmazsa Ramazanda biraz acıkayım değil mi :) .oruc musun cnm sen de,
orucken boyle iste, olur olmaz herseyi canimiz iistiyor,
aslinda buraya menu yamamak lazim valla ramazan boyunca))
Hayır bozulmuyor bildiğim kadarıyla.ben geldim, bütün hameilelik belirtilerim vardı kan testi yaptırıyım dedim, sonuç negatif çıktıona çok canım sıkıldı, bu aralar ne istesem sonu hep hüsran oluyor nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?