50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya nutcase yaptım yine şöyle bir mesaj çıkıyor (Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.)olmuo yaaa fisfisfis

aa canım niye canını sıkıyorsun ki
ben bu bebişimi 3. ayda bulabildim
sana bi kaç tiyo vereyim bu konuda istersen
ama +18 o yüzden burdan yazmiiim
malum küçüklerde var
oruçluyken kan verince oruç bozulmuyor tatlım

ay bu kilis tavası nasıl oluyor cnm hiç yemedim ben cokacimcoook

kilis tavası
MALZEMELER:

•3 orta boy patates
•500 gr orta yağlı kuzu kıyması
•1 yemek kaşığı salça
•4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
•tuz, karabiber, kimyon
•1 demet ince kıyılmış maydanoz
YAPILIŞI:
1.Orta boy fırın kabını yağlayın, patatesleri ince halkalar halinde kesin ve tepsiye boşluk kalmayacak biçimde yerleştirin.
2.Karıştırma kabına kıymayı, baharatları, salçayı, maydanozu ve 3 yemek kaşığı zeytinyağını alın, güzelce malzemeler özleşene kadar karıştırın.
3.Hazır olan kıymalı harcı ince bir tabaka halinde patateslerin üzerine yayın ve elinizle üzerini mümkün olduğunca düzeltin.
4.Kalan 2 kaşık yağı üzerinde gezdirin. Tepsinin üzerini aliminyum folyoyla kapatın. Dikkat edin folyo yemeğe değmesin.
5.230 dereceli fırında patatesler yumuşayana kadar pişirin, son 10 dakika üzerini açın ve ısıyı 200 dereceye düşürüp üzerinin kızarmasını sağlayın.

yesilkivi sitesinden alıntıdır

Malzemeler:

•4-5 adet patlıcan, birer parmak kalınlığında doğranmış
•5-6 sivribiber, doğranmış
•5-6 domates, soyup fındık büyüklüğünde doğranmış
•1kg kabak, kabukları soyulup daire şeklinde doğranmış
•5-6 diş sarımsak
•3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanması:

1.Patlıcanların üzerine zeytinyağı gezdirip iyice karıştırın. Yağlı kağıt serili tepsiye yayın. 200C fırında patlıcanlar pişene kadar pişirin.
2.Kabakları da aynı şekilde hazırlayıp ayrı bir tepside pişirin. (hafif kızarana kadar)
3.Domates, biber ve sarımsakları 2-3 yemek kaşığı ilave edilmiş tavada iyice ezilene kadar pişirin. Fırında pişmiş patlıcanların üzerine bu sosu dökün. Arzuya göre yoğurtla servis yapın.

portakal ağacı sitesinden alıntıdır

tarifi verdim canım yukarda

truf firinda kizartmayi sen yaz ben yarin okurum olur mu?
ben simdi cikicam

optum hepinizi koocamnnnnnnnnnnn

tamam canım güle güle öptüm

lachesiscim bi kaç aya kalmaz bebiş haberini alacağız.skma canını.

şşşşşşşttttt çok ayıp Lachesis ,
hemen ümitsizliğe kapılmak yok ,daha yeni başladınız bu işeyerimseniben

cnm herşeyin hayırlısı olsun de ve hiççç moralini bozma...devam et sen...kan verince bozulmuyor kan...

sağolun kızlar, pek bir ümitlenmiştim tüm belirtiler olunca işte. sporu diyeti de baya boşlamıştım bişey olur diye. neyse artık spora diyete sıkı sıkıya bağlanıyım, tatile falan da rahat gidebiliriz herhalde iyi tarafından bakıyım bari ne yapıyım

melahatt kolay gelsin sana. avci boregin eminim cok guzel olacak...
aaa ben de ben deee..
days in colors cok guzelll
ya kizlar bunu hic duymamistim. ihtiyacim olunca ben de bakaytim bu markaya. nerede satiliyor ki?
kavun larpuz da sayilir tabii meyveden.... tatliya saldirmaniz cok normal. oruc tutanlarin tatli yeme hakki var bir porsiyon..
spor yap ve bu forumu takip et. sonuc alacaksin
ben de çorban nasıl oldu diye soracaktım pepper ,
beğenilmesine çok mutlu oldumzemuszemus
ben niye bilmiyorum bu corbayi????? kacirmisim bak...
afetin sen de cicek oldun....
ay uzulme hemen. dur daha yeni basladiniz...bence hic dusunmemeye calis, calismalara devammm...

ya nutcase yaptım yine şöyle bir mesaj çıkıyor (Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.)olmuo yaaa fisfisfis
Özel mesajda kısaltılmış halde çıkmış link. Buraya da yazayım en iyisi:
tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wB17CjG/weight.png
Yalnız en başına "http://" ekleyeceksin.

Demircik ya, senin şu avatar benim iştahımı açıyor, Demiri bir cupcake ya da muffin olarak görüyorum :roflol:.

ehehe ilahi truf:) tamam özelden yazarsın bekliyorum.
ya tabi ilk aydan olması çok düşük ihtimal biliyorum ama, yine de üzülüyor işte insan, neyse geçti bile:)

.

ay uzulme hemen. dur daha yeni basladiniz...bence hic dusunmemeye calis, calismalara devammm...

sağol canım haklısın, öyle yapıcam ben de.

ya haftaya karadenize gidicez regl olmadım şimdi adaçayı falan içsem mi acaba? yollarda olmak istemiyorum.

canim ben dalis yapacagim gun oldum ve yanimda hic birsey yoktu.. tam bir rezaletti...tanimadigim insanlardan istedim gidip. dag basindaydik ve alabilecegim bir yerde yokltu...isin komigi hep yanimda bulundururum. ama nasil olduysa atlamisim..

hop açılında bende geldim..
yarışma gruplarına başvurdum ve bir gruba seçilene kadar eylemlerim sürecek:1ninca:
tamam çok şişman olmayabilirim ama insanın ideal kilosu kendini mutlu hissettiği kilosu değil midir ?fisfisfis
tamam işte bende kendimi 53 ve altı kilolarda mutlu hissediyorum azimliyim başarıcam yıkılmadım ayaktayım ve 11 eylüle kadar da zayıflamam lazım :1shok:

diyetim hazır başlangıç kilom 58 yarın sabahtan başlıyorum burayada yaziciğim kolay gelsin herkesesengözlerimebaksanab

ayy yine yaptım ekledim http de ama olmadı yaaa ayy ben çokmu beceriksiziiiim ühühühühüh :sinifsinif: yiyebilirsin cnm demiri her türlü iftara yollayım sana kaydirigubbakcemile3

truf tarifler için teşekkürler deneyeceğm. dana kıymayla da olur di mi? kuzu pek sevmem de.

adet gecikmesine papatya çayı da çok iyi geliyor.rahatlatıyor sanrım. benim de bu ara olmam lazım,içeceğim.

ahahahahahaha oldu valla ayyy n utcase süpersin cnm harika oldu yaşasın artık bnmde bir çizelgem var ayy çok havalı oldu bööle yaaa :sm_cool:

ahaaaa olduuuu deniyorum kızlaaaar bakın bakiiiim olmuşmu çizelgeee delikafadulden
tebrikler :)
adet gecikmesine papatya çayı da çok iyi geliyor.rahatlatıyor sanrım. benim de bu ara olmam lazım,içeceğim.
ben regl günlerimi yıllardır düzene sokamadım malum polikistik over sendromu yaşadım çok kere halen de düzensiz o bakımdan..
adet dönemindeki şişlik ve su toplaması içinse pirinç lapası diyetini öneriririmsengözlerimebaksanab

truf cnm saol tarif için bende deneyeceğim bu kilis tavasını ay kızlar ya benim önümüzdeki ayki regly dönemim tamda ameliyat günüme denk gelio şansa bakın yaa ayy çok saçma bişi oldu bu nasıl geciktirebilirim onu hap map ne içiyorsunuz acaba doktora flnmı sorsam varmı bilen????

allllllkkkkisssssssssssssss.. iyi kivrandin ama.. nutcase de pes etmedi ...hihoyyyt...

ayy hakikaten bnm kadarda odunu yoktur heralde bu kadarda anlamamazlık yuh yanee dimi ahahahaha nutcase süper anlattı yaa duvara anlatsa o bile anlardı yanee neyyse oldu ya şükürrr :kedi:

canim dogum kontrol hapiyla erteleyebiliyorsun.hapi biraktigin an regli oluyorsun. ama ameliyat icin sakincali olup olmadigini doktoruna danis istersen.

regl olman ameliyatını engellemiyorsa hap falan karıştırmaklava:.adet düzeniyle oynamak şimdiki zamanda ve gelecek hayatında başına çok iş,hastalık açabilir.Ben yıllardır adet düzensizliği çekerim çok zor zamanlarımda oldu ama asla hap tarzı şeyler kullanmadım.
O geciktirmelerin acısı daha sonra ağrılarla çıkıyor vücudundan,o yüzden doktorunla bir görüş ne yapabileceğinizi canım :)

Canım 11 Eylüle 20 günden az var değil mi aç kafayla yanlış hesap yapmadıysam? O sürede zaten ince olan birinin 7-8 kilo vermesi biraz zor olur. Lütfen beni yanlış anlama, şevkini kırmak için söylemiyorum bunu :) . Demek istediğim tamam kilo vermeye başla ama 11 Eylüle kadar hedefine ulaşamazsan hayal kırıklığına uğrama. Ve hızlı kilo vermek için sağlıksız beslenme.
Bu arada nasıl bir plan yaptın? Diyetin nasıl olacak, spor yapacak mısın?
yiyebilirsin cnm demiri her türlü iftara yollayım sana kaydirigubbakcemile3
Ayyy tamam o zaman, ham hum ham humsırnaşık şey.
ahaaaa olduuuu deniyorum kızlaaaar bakın bakiiiim olmuşmu çizelgeee delikafadulden
Tebrikleeeerrrralkisalkisalkis.
ahahahahahaha oldu valla ayyy n utcase süpersin cnm harika oldu yaşasın artık bnmde bir çizelgem var ayy çok havalı oldu bööle yaaa :sm_cool:
Bir şey değil canım :) . Karşılığında Demiri alabilirim artık:jeyyar:. Çıkarcı olduğumu söylemiş miydim :) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…