ben geldim, bütün hameilelik belirtilerim vardı kan testi yaptırıyım dedim, sonuç negatif çıktıona çok canım sıkıldı, bu aralar ne istesem sonu hep hüsran oluyor nedense.
bir de sonradan geldi aklıma oruçluyken kan verince oruç bozuluyor muydu acaba?
ay bu kilis tavası nasıl oluyor cnm hiç yemedim ben cokacimcoook
aaa cnm cok sagol pratik bilgiler icin.
o zaman kompostoyu gece yapayim, yarina.
menun harikaa.
su firinda karisik kizartmayi nasil yapiyorsunuz cnm.
onu da ogreneyim hemen ( cok merakli gordum kendimi)
kadayif dolmasini benim annem yapardi eskidennn yaa cok da guzel yapardi.
kac kisi gelecek, kilis tava cok misafire yetmez gibi geliyor da bana?
trufcum kilis tava nasıl oluyor . tarif verebilir misn acaba?
ulkerkcim 3 haftadır tartılmıyorum. cuma kilo bildirminde bulunacağım ama listede olmam. haftalık değil çünkü kilo bildirmim.verdim ama ne kadar verdim bilmiyorum. 2 kilo falan bekliyorum.bi de 15 tane üzüm tanesi 1 orta boy meyveye denk geliyormuş üzümü ben az yiyorum canım.
truf firinda kizartmayi sen yaz ben yarin okurum olur mu?
ben simdi cikicam
optum hepinizi koocamnnnnnnnnnnn
canim simdi seni sormustumm.
stres yapma hayatim; daha yeni bu yola girdiniz; hemen olmuyor husran oluyor psikolojisine girme.
yakinda senden mujde alacagimiz kesin amaaa stres yapmazsan, tmm tatlim?
oruc bozulur mu tam bilmiyorum cnmm,
sen yine de bugunu tamamla canim, Allah kabul eder herhalde
hoşgeldin ayy cnm ya sıkma canını olur ya benm bir yıl olmadı ortada hiç bir sorun yokken ben her ay yapıyordum o testi seni anlıyorum ama üzülmeye değmiyor sonunda bir şekilde oluyor yaneee kısmet ne zamansa o zaman olur inş. :teselli:
lachesiscim bi kaç aya kalmaz bebiş haberini alacağız.skma canını.
şşşşşşşttttt çok ayıp Lachesis ,
hemen ümitsizliğe kapılmak yok ,daha yeni başladınız bu işeyerimseniben
cnm herşeyin hayırlısı olsun de ve hiççç moralini bozma...devam et sen...kan verince bozulmuyor kan...
melahatt kolay gelsin sana. avci boregin eminim cok guzel olacak...selam kızlar. nasılsınız? benim bugün enerjim çok düşük.oruç vurdu galiba.
yarın şehir dışından misafirim geliyor.2 gün bende kalacaklar. iftarımızı yarın sultan ahmette yapacağız. ertesi gün de evde ben hazırlarım. anchusanın avcı böreğinden yapacağım.başka daha düşünmedim. sizden fikirlerinizi almak istiyorum aslında. biftek kaızartsam, pilav, mercimek çorbası başka ne yapabilirim?
peppermint, demircik sizin davetleriniz güzel geçmiş, sevindim.
anchusa menülerimi yorumlamışsın koçum . teşekkürler. meyve yemeyi ihmal ediyorum bu ara haklısın.
bugün mutlaka yiyeceğim.ayrıca ne güzel dalmaya gitmişsin. naslı rahatlıyorsundur kim bilir?ne güzel !!
ya kizlar bunu hic duymamistim. ihtiyacim olunca ben de bakaytim bu markaya. nerede satiliyor ki?aaa ben de ben deee..
days in colors cok guzelll
kavun larpuz da sayilir tabii meyveden.... tatliya saldirmaniz cok normal. oruc tutanlarin tatli yeme hakki var bir porsiyon..bu aralar ben de meyve yemiyorum kizlar;
yani kavun-karpuz yiyorum da onlar sayilir mi?
ramazan geldi tatliya dadandik, meyveyi unuttuk. smdi de baklava aldim aksam eve goturmek icin; hic sevmememe ragmen cnm cekti, 1-2 tane yesem cok mu kalorilidir ??
spor yap ve bu forumu takip et. sonuc alacaksinselam kızlar ben yeni katıldım aranıza:a015:
ben sekiz aylık anneyim rejime 65 kilo başladım şimdi 59 kiloyum sınırda yani hedefim şimdilik 55 duruma göre bakıcam artık.sanki bu ara ramazanında etkisiyle kilo vermem durdu gibi tavsiyeleriniz varmı?:1no2:
ben niye bilmiyorum bu corbayi????? kacirmisim bak...ben de çorban nasıl oldu diye soracaktım pepper ,
beğenilmesine çok mutlu oldumzemuszemus
afetin sen de cicek oldun....kompostoya karanfil haricinde cubuk tarcında hoş oluyo...
meloşcum nasıl gidiyor...kilon kaç oldu uzun zamandır tartılmıyorsun demi...
kızlar alışverişe cıktım..eczaneye girdim gunes kremi vs. için mustela diye iyi bir marka vardır doğum sonrası kilolarını verdiren hap çıkarmış....sonra ordaki kzı dediki hiç birşey değil krem mucizesine inanmazdım ama exrajel super gunde 3 kere duzenli kullananlar acayip memnun vs dedi...
Eski koçumuzun yorumlarına teşşekkür ederiz yeni koçumuz hayırlı olsun
MENÜM
Sabah
nesfit
öğlen
balık çorbası
1 dlm ekmek
ara
taze üzüm
akşam
3-4 kaşık taze fasulye
3-4 kaşık bulgur
ay uzulme hemen. dur daha yeni basladiniz...bence hic dusunmemeye calis, calismalara devammm...ben geldim, bütün hameilelik belirtilerim vardı kan testi yaptırıyım dedim, sonuç negatif çıktıona çok canım sıkıldı, bu aralar ne istesem sonu hep hüsran oluyor nedense.
bir de sonradan geldi aklıma oruçluyken kan verince oruç bozuluyor muydu acaba?
Özel mesajda kısaltılmış halde çıkmış link. Buraya da yazayım en iyisi:ya nutcase yaptım yine şöyle bir mesaj çıkıyor (Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.)olmuo yaaa fisfisfis
aa canım niye canını sıkıyorsun ki
ben bu bebişimi 3. ayda bulabildim
sana bi kaç tiyo vereyim bu konuda istersen
ama +18 o yüzden burdan yazmiiim
malum küçüklerde var
oruçluyken kan verince oruç bozulmuyor tatlım
.
ay uzulme hemen. dur daha yeni basladiniz...bence hic dusunmemeye calis, calismalara devammm...
ehehe ilahi truf:) tamam özelden yazarsın bekliyorum.
ya tabi ilk aydan olması çok düşük ihtimal biliyorum ama, yine de üzülüyor işte insan, neyse geçti bile:)
sağol canım haklısın, öyle yapıcam ben de.
ya haftaya karadenize gidicez regl olmadım şimdi adaçayı falan içsem mi acaba? yollarda olmak istemiyorum.
Özel mesajda kısaltılmış halde çıkmış link. Buraya da yazayım en iyisi:
tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wB17CjG/weight.png
Yalnız en başına "http://" ekleyeceksin.
Demircik ya, senin şu avatar benim iştahımı açıyor, Demiri bir cupcake ya da muffin olarak görüyorum :roflol:.
ya haftaya karadenize gidicez regl olmadım şimdi adaçayı falan içsem mi acaba? yollarda olmak istemiyorum.
ahaaaa olduuuu deniyorum kızlaaaar bakın bakiiiim olmuşmu çizelgeee delikafadulden
tebrikler :)ahaaaa olduuuu deniyorum kızlaaaar bakın bakiiiim olmuşmu çizelgeee delikafadulden
ben regl günlerimi yıllardır düzene sokamadım malum polikistik over sendromu yaşadım çok kere halen de düzensiz o bakımdan..adet gecikmesine papatya çayı da çok iyi geliyor.rahatlatıyor sanrım. benim de bu ara olmam lazım,içeceğim.
allllllkkkkisssssssssssssss.. iyi kivrandin ama.. nutcase de pes etmedi ...hihoyyyt...
truf cnm saol tarif için bende deneyeceğim bu kilis tavasını ay kızlar ya benim önümüzdeki ayki regly dönemim tamda ameliyat günüme denk gelio şansa bakın yaa ayy çok saçma bişi oldu bu nasıl geciktirebilirim onu hap map ne içiyorsunuz acaba doktora flnmı sorsam varmı bilen????
truf cnm saol tarif için bende deneyeceğim bu kilis tavasını ay kızlar ya benim önümüzdeki ayki regly dönemim tamda ameliyat günüme denk gelio şansa bakın yaa ayy çok saçma bişi oldu bu nasıl geciktirebilirim onu hap map ne içiyorsunuz acaba doktora flnmı sorsam varmı bilen????
Canım 11 Eylüle 20 günden az var değil mi aç kafayla yanlış hesap yapmadıysam? O sürede zaten ince olan birinin 7-8 kilo vermesi biraz zor olur. Lütfen beni yanlış anlama, şevkini kırmak için söylemiyorum bunu :) . Demek istediğim tamam kilo vermeye başla ama 11 Eylüle kadar hedefine ulaşamazsan hayal kırıklığına uğrama. Ve hızlı kilo vermek için sağlıksız beslenme.hop açılında bende geldim..
yarışma gruplarına başvurdum ve bir gruba seçilene kadar eylemlerim sürecek:1ninca:
tamam çok şişman olmayabilirim ama insanın ideal kilosu kendini mutlu hissettiği kilosu değil midir ?fisfisfis
tamam işte bende kendimi 53 ve altı kilolarda mutlu hissediyorum azimliyim başarıcam yıkılmadım ayaktayım ve 11 eylüle kadar da zayıflamam lazım :1shok:
diyetim hazır başlangıç kilom 58 yarın sabahtan başlıyorum burayada yaziciğim kolay gelsin herkesesengözlerimebaksanab
Ayyy tamam o zaman, ham hum ham humsırnaşık şey.yiyebilirsin cnm demiri her türlü iftara yollayım sana kaydirigubbakcemile3
Tebrikleeeerrrralkisalkisalkis.ahaaaa olduuuu deniyorum kızlaaaar bakın bakiiiim olmuşmu çizelgeee delikafadulden
Bir şey değil canım :) . Karşılığında Demiri alabilirim artık:jeyyar:. Çıkarcı olduğumu söylemiş miydim :) .ahahahahahaha oldu valla ayyy n utcase süpersin cnm harika oldu yaşasın artık bnmde bir çizelgem var ayy çok havalı oldu bööle yaaa :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?