50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim de geçen sene balayına denk geliyordu. doktora danıştım.bana primolut-n önermişti. gerek kalamadı kullanmadım ama zaen pekilaç kullanmayı sevmem. amam tabi mecburiyetten olabilir.

ayy haklısın cnm yaa ben hiç bilmiyorum işte çevremde içen var çok özellikle tatile gidecek olanlar erteliyorlar onlardan duymuştum ama nasıl olur bilmiyorum neyse ya dediğin gibi p.tesi günü tahlillerim başlıo zaten o zaman sorarım artık ayy az kaldı beaaaa çok heyecenlıyım kızlaar eyvahedigeldismile

canim ben dalis yapacagim gun oldum ve yanimda hic birsey yoktu.. tam bir rezaletti...tanimadigim insanlardan istedim gidip. dag basindaydik ve alabilecegim bir yerde yokltu...isin komigi hep yanimda bulundururum. ama nasil olduysa atlamisim..

ay çok fena olmuş akannehir iyi bari birisinden bulmuşsun. kötü bir durum gerçekten.
adaçayı regl gününü öne mi çekiyormuş öyle mi yoksa ben mi yanlış anladım? :/

öne çekmek değil de, gecikince söktürücü etkisi var.

neira baya iddialısın canım inşallah hadi bakim

melahattcim olur olur dana kıymayla da olur

lachesisim geliyor hazır ol

allllllkkkkisssssssssssssss.. iyi kivrandin ama.. nutcase de pes etmedi ...hihoyyyt...
Eh tabi, Demir gibi bir rüşvet olunca...aklinialirimsmile
ayy hakikaten bnm kadarda odunu yoktur heralde bu kadarda anlamamazlık yuh yanee dimi ahahahaha nutcase süper anlattı yaa duvara anlatsa o bile anlardı yanee neyyse oldu ya şükürrr :kedi:
Ay utandırdınız beni. Ama ne odunu canım ya, en sonunda sen yaptın işte linki doğru yazmayı :) .

canım o haplar o kadar zararlı değil, adet düzenleyici gibi falan ama sen kullanamazsın, ameliyattan önce hiçbir ilaç alamazsın yasak. narkoza gireceğin için sakın kullanma ağrı kesiici bile alma sigara alkol falan da yasak.

ahahahahahah çok hoşsun yaa al cnm senin olsun ye ye bitir onuu

ben kaç gün kaldığını hesaplamamıştım aslında :)
yok yanlış anlamadım aksine hırslıyımdır imkansızı başarmak eğlenceli olur o zaman ^^
hızlı kilo vermek demiyelim çünkü benim metabolizmam hızlı yani her türlü hızlı gidecek bu kilolar tabi salınca da aynı hızla geri gelecek.
Spordan kastımız şuan yazlıktayım günde 2 kez denize giriyorum e yürüyorum da hareketliyim yani sorun yok spor konusunda sengözlerimebaksanab
diyet deneyimleri forumunda 5 günlük bir diyet var onu 5x2 yapıp 5günde 1de 2 günlük başka bir diyeti yapıcam 2x2 yani bana toplamda 14 gün lazım 53 altına düşmek için,şu yarışma gruplarına da kapağı atabilirsem o gazla deli kilo veririm gibime geliyor malum gençlik ateşi

Bence doktoruna söylesen çok iyi olur o gün regl olacağını. Bu forumda okudum sanırım, regl döneminde göğüslerin boyutu farklılaşabiliyormuş, birinin doktoru da bu sebepten dolayı ameliyatı geciktirmiş.
ay çok fena olmuş akannehir iyi bari birisinden bulmuşsun. kötü bir durum gerçekten.
Benim regl ile ilgili kafama takılan bir şey var, size sorayım en iyisibilmiyorumkismile. Ben dışarı çıkınca yanımda hiç çanta falan taşımam, doğal olarak gerekli malzeme de yanımda yoktur. Ama sizin deyiminizle zımbırtı :) günlerini bildiğim için şimdiye kadar hiç sorun olmadı. Peki bu zımbırtının hiç beklenmedik bir anda gelme ihtimali var mı ki siz yanınızda bulunduruyorsunuz?

İyi hareket ediyormuşsun. Tamam bildiğin gibi yap, destekliyoruzkaydirigubbakcemile5. Aman kilo vericem diye aç kalma da gerisi önemli değilyerimseniben.

Ben tam denize girecekken ayaklarımı suya sokmuş dolanırken gelmişti namussuz
Ayyyy çok güldüm bu yazdığına:roflol::roflol::roflol:. Bir de sormuşsundur sen "Nerden geldin lan sen?" diye :roflol:
Peki o senin normal regl günündü ama sen mi unutmuştun yoksa normal olmayan bir zamanda mı gelmişti? Tuhaf sordum ama anlarsınız herhalde, yani regl olmaman gereken bir gün müydü?

Hiç sorma ya,yürü git lan! dedim de geldi mi gitmez o bilirsin süklüm püklüm döndüm eve popomda havluyla..mirmirmirmir
normal olmayan günde gelmişti.İklim değişiklikleri seyahat sinir stres gerginlik ws ws bunlar adet günlerini erken yada geç olacak şekilde değiştirebiliyorlar bazen..kadın vücudu işte :)

Ya bende de bazen birkaç gün erken ya da geç olabiliyorda öncesinden anlıyorum hep şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. Ama olur da çok ters bir zamanda gelir ben de farketmez miyim acaba diye düşündüm şimdibilmiyorumkismile. Neyse artık kontrol memuru olurum yarım saatte bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…