sağol canım teşekkür ederim
amin
sen de bu arada 55 e düşmüşsün sana da tebrikler
Eh tabi, Demir gibi bir rüşvet olunca...aklinialirimsmile
Ay utandırdınız beni. Ama ne odunu canım ya, en sonunda sen yaptın işte linki doğru yazmayı :) .
canım o haplar o kadar zararlı değil, adet düzenleyici gibi falan ama sen kullanamazsın, ameliyattan önce hiçbir ilaç alamazsın yasak. narkoza gireceğin için sakın kullanma ağrı kesiici bile alma sigara alkol falan da yasak.
Bence doktoruna söylesen çok iyi olur o gün regl olacağını. Bu forumda okudum sanırım, regl döneminde göğüslerin boyutu farklılaşabiliyormuş, birinin doktoru da bu sebepten dolayı ameliyatı geciktirmiş.
Benim regl ile ilgili kafama takılan bir şey var, size sorayım en iyisibilmiyorumkismile. Ben dışarı çıkınca yanımda hiç çanta falan taşımam, doğal olarak gerekli malzeme de yanımda yoktur. Ama sizin deyiminizle zımbırtı :) günlerini bildiğim için şimdiye kadar hiç sorun olmadı. Peki bu zımbırtının hiç beklenmedik bir anda gelme ihtimali var mı ki siz yanınızda bulunduruyorsunuz?
Bak önerimi unutmuyorsun değil mi, kız olursa Nutcase, erkek olursa Yesa koyacaksın isminisempatiksalakcinni.hastanede çıkan menü buydu
ben olanı yedim ama turşu çok güzeldi cidden
şoför abimiz getirmiş kendisi yapmış
hayırlı sağlıklı evlat olsun da kız erkek hepsi kabulüm canım
Eriyebilir de erimeyebilir de. Ya ben senin şu öve öve bitiremediğin yan yağlarını çok merak ettim, çünkü bayağı zayıfsın kilona bakılırsa, belki de biraz takıntı yapmışsındır yanlarını, gerçekten çok mu geniş o kısım yoksa sen sadece biraz daha mı ince istiyorsun? Mezurayla bir ölç istersen. 52 kilo olunca boyundan 16 kilo eksik olacaksın sanırım doğru mu yoksa başkasıyla mı karıştırdımbilmiyorumkismile. Eğer doğru hatırlamışsam, o zaman yanların kesin erir tabi ki o kiloda, ama dediğim gibi senin bakışına göre değişir. Belki senin gözünde hala yan yağ kalacak, artık onu da sporla düzeltirsin. Spor olmadan sıkılaşma biraz zor çünkü.kızlar smdı tartı 55.5 gosterıo tok karına. yalnız yaglar duruyo kalıp gıbı sanırım benım sorunum bölgesel neyse 52 kılo olunca yan yaglarda erır dımı ??
Demircik ya, şimdi seni rahatsız etmek istemem ama sen doktorunu iyi tanıyor musun araştırdınız mı güvenilir mi? Çok daha basit kontrollerde bile biz işini iyi bilen birini arıyoruz da böyle önemli bir şeyde bir sorun çıkmasın. Bugünlerde her doktor farklı bir şey söylüyor ya o yüzden diyorum.ya onu bende okudumda o yüsden endişeliyim işte okuyunca hesapladım anaa aynı gün şok oldum bakalım noolcak soracağım doktora cnm bazılarının düzensiz geliyor reglysi o yüsden taşınıyor aniden gelme ihtimaline karşı yerimseniben
Bence menün gayet iyi, ben pastalı börekli çörekli bir şeyler beklerdim açıkçası :) . Yani böyle özel günlerde kasma kendini rahat bırak, nasıl olsa sonra toparlarsın. Ne diyecektin yani "Kocacım sen dondurmaları tavukları götür, ben sadece salata yiyeceğim" mi?kızlar menümü yazayım size bizim yıldönümüydü malum bugün dışarıda yedik bende bayadır yemiyorum diye koptum yine(bayadır yemediğimde dün geceden beri ahahahahaah)
...
bugün meyve yemedim az sonra bir şeftali yiyip telafi edeceğim
bu kadar cnm nasıl kopmuşum yine dimi valla ben ceza alacağım artık en şişman bnm en çok yiyen bnm noolcam ben bilmem ühühühüh mafoldumben
sağolun kızlar, pek bir ümitlenmiştim tüm belirtiler olunca işte. sporu diyeti de baya boşlamıştım bişey olur diye. neyse artık spora diyete sıkı sıkıya bağlanıyım, tatile falan da rahat gidebiliriz herhalde iyi tarafından bakıyım bari ne yapıyım
günaydın kızlar
ben de doğum kontrol hapına tekrar başladım 2 gün oldu dün baya bi mide bulantısı ve baş ağrısı yaptı
şimdilik bişey yok.dün içimi bastırsın diye öğlen kaşarlı tost yedim:çok üzgünüm:
sabah;
nesfit yemiştim
akşam;
yarım kase yayla çorbası
az zeytinyağlı kuru fasulye
salata
yemekten sonra
dondurma onu hep yerim:icecream:
bu kötü oldu 1 ufak kase puding
çok iyi vermişsin çizelgeni değiştirsene...iftar
1 sise su
1 tabak ( 2 3 kask makarna )
baskada bsy ıstemedm
ara
dilim kek bı nestle cıkolata ( tatlı krızı )
ara . bı kase kırmızı bıberlı yogurt dusnuorm
sahur domates salatalık haslanms yumurta ve sut dusunuyorum yarım dılım ekmekle
kızlar smdı tartı 55.5 gosterıo tok karına. yalnız yaglar duruyo kalıp gıbı sanırım benım sorunum bölgesel neyse 52 kılo olunca yan yaglarda erır dımı ??
hoşgeldin boyun ve kilon kaçben de sizinle birlkte zayıflamak istiyormm yeni katıldm..
canım çok kötü değil sende çizelgeni sende yaparsan daha iyi olurgünaydın kızlar
ben de doğum kontrol hapına tekrar başladım 2 gün oldu dün baya bi mide bulantısı ve baş ağrısı yaptı
şimdilik bişey yok.dün içimi bastırsın diye öğlen kaşarlı tost yedim:çok üzgünüm:
sabah;
nesfit yemiştim
akşam;
yarım kase yayla çorbası
az zeytinyağlı kuru fasulye
salata
yemekten sonra
dondurma onu hep yerim:icecream:
bu kötü oldu 1 ufak kase puding
ya bazen hemen ertesi gün başlar sabah miden bulanır hafif..bazen hiç belirti olmaz ama göğüs uçların acayip hassaslaşır acır vs..kan tahlilini en güzel hastalığının gününden 3 gün sonra yapılmasıdır..Duygusallaşırsın...en güzeli adet günün gecikmesi en güzel belirtisempatiksalakcinni....tecrubeli arkadaslar, en erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar?
bir de en erken belirtiler neler oluyor?
ben de simdilik bisey yok da bu konuda internette hic net yanitlar bulamadim da?
truf, ulkerk, demircik, yasemn ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?