50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım teşekkür ederim
amin
sen de bu arada 55 e düşmüşsün sana da tebrikler

He heeehh çok zor olduu !!!!!!:1ninca:

ama halaa tehlike varr sıtrateji değiştiricem galibaa ama sporda yok şu 15 güngür evden bile zor çıktım ki evde bile nefes almakta zorluk çektimm:sm_confused:

önümüzdeki hafta sonu 1 haftalıkm tatile çıkıcaz bi aksilik olmazsa bol bol yüzerimmm:dance:

bugün yine erkenn yatcaamm,herelese ii gecelr,ayrıca yarınndan itibaren oruç yok,evi temizlemeye başlıycaammm,dolaplarr falannn,,,erken kalkıp,çok yol almmam lazımm..kendimizee ii bakınn kızllar......

hey selam gece kuşu olaraktan sabah kuşlarına yazıyorum.
@anchusa anlattığın kadarıyla dalış hiç bana göre değilmiş, kulak problemim var, uçak da bile sorun yaşıyorum, çok hassas, sanırım denemiycem
@pepperım misafirleri ağırlamışsın tebrikler, neler yaptın göremedim herşeyi okuyamadım ama güzel olmuştur eminim.
@trufum mesaj attıysan gelmedi, senin de misafirlerin gelcek galiba, menün pek güzelmiş.
@demircik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım.

bugün de benim eşimin doğumgünü yani şu saat itibariyle öyle oldu. yemek kitabı almıştım ondan 2 tane yemek seçti. biri yoğurtlu köfteli bir kebap, diğeri ıspanaklı peynirli değişik bir börek. umarım güzel olur, güzel olursa yazarım size tarifleri:)

tüm geçmişi okuyamadığımdan kaçırdığım bişey varsa kusura bakmayın.

menümü de yazıyım.

dün sahurda süt içmiştim.
iftarda da 1 tabak yoğurtlu ıspanak ile 2-3 kaşık kepekli makarna yedim.
sonra bir tane kurabiye, bir tane de danette yedim.
akşam 11 gibi, sahur yerine geçsin diye 2-3 kaşık makarna ile 2-3 kaşık yoğurt yedim ama sonra oruç tutmaktan vazgeçtim, kendimi pek iyi hissetmiyorum regl olucam ondan herhalde.

spor olarak 1-2 saat yürüdüm öğlen, hastane hastane gezmekten
akşam da 1 mil yürüdüm ve slim pack'in yarısını falan yaptım. 2-3 haftadır yapmadım karnım çıktı resmen:S
şimdi gidip yeşil çay içicem, özlemişim.
çok öpüyorum sabaha görüşürüz:)

ay yok ya almam doktora sormadan zaten sigara kullanmıyorum böyle bir şansım var hiç içmedim alkolde kırk yılda bir oda ramazan zaten hiç şansı yok o yüsden rahatım yanee kaydirigubbakcemile5

ya onu bende okudumda o yüsden endişeliyim işte okuyunca hesapladım anaa aynı gün şok oldum bakalım noolcak soracağım doktora cnm bazılarının düzensiz geliyor reglysi o yüsden taşınıyor aniden gelme ihtimaline karşı yerimseniben

kızlar menümü yazayım size bizim yıldönümüydü malum bugün dışarıda yedik bende bayadır yemiyorum diye koptum yine(bayadır yemediğimde dün geceden beri ahahahahaah)
sahur
bir parça pide
patates haşlaması bir kaç dilim
bir dilim peynir
şekersiz çay
bir tatlı kaşığı vişne reçeli
bol su
akşam
cordon blue(ya bayadır yemedim dediğim buydu aslında espiri yaptım yukarıda)
yanında haşlanmış sebze
biraz pilav
bol salata
bir şişe soda
bol su
yemek üzerine şekersiz kahve
bir saat sonra dondurma
arada çok az çıtır leblebi
bugün meyve yemedim az sonra bir şeftali yiyip telafi edeceğim
bu kadar cnm nasıl kopmuşum yine dimi valla ben ceza alacağım artık en şişman bnm en çok yiyen bnm noolcam ben bilmem ühühühüh mafoldumben

kızlar yrn sabah gelemeyebilirim çünkü bir arkadaşıma gideceğim kendisi hamile bayramdan önce bnm ameliyatım var bayramdan sonrada o doğuracak e görüşemices mecbur ramazanda görüşces napiim bu nedenle yrn oruç tutamayacağım orda çok yemicem merak etmeyin tutacağım birass artık bi fırsatını bulursam girerim ama akşamüstü fln ok görüşürüs zaten giremezsem gece burdayım okurum geçmişi yazarım öpüldünüz cnlarımmmm opuyorumnanaktan

hastanede çıkan menü buydu
ben olanı yedim ama turşu çok güzeldi cidden
şoför abimiz getirmiş kendisi yapmış
hayırlı sağlıklı evlat olsun da kız erkek hepsi kabulüm canım
Bak önerimi unutmuyorsun değil mi, kız olursa Nutcase, erkek olursa Yesa koyacaksın isminisempatiksalakcinni.
kızlar smdı tartı 55.5 gosterıo tok karına. yalnız yaglar duruyo kalıp gıbı sanırım benım sorunum bölgesel neyse 52 kılo olunca yan yaglarda erır dımı ??
Eriyebilir de erimeyebilir de. Ya ben senin şu öve öve bitiremediğin yan yağlarını çok merak ettim, çünkü bayağı zayıfsın kilona bakılırsa, belki de biraz takıntı yapmışsındır yanlarını, gerçekten çok mu geniş o kısım yoksa sen sadece biraz daha mı ince istiyorsun? Mezurayla bir ölç istersen. 52 kilo olunca boyundan 16 kilo eksik olacaksın sanırım doğru mu yoksa başkasıyla mı karıştırdımbilmiyorumkismile. Eğer doğru hatırlamışsam, o zaman yanların kesin erir tabi ki o kiloda, ama dediğim gibi senin bakışına göre değişir. Belki senin gözünde hala yan yağ kalacak, artık onu da sporla düzeltirsin. Spor olmadan sıkılaşma biraz zor çünkü.
Demircik ya, şimdi seni rahatsız etmek istemem ama sen doktorunu iyi tanıyor musun araştırdınız mı güvenilir mi? Çok daha basit kontrollerde bile biz işini iyi bilen birini arıyoruz da böyle önemli bir şeyde bir sorun çıkmasın. Bugünlerde her doktor farklı bir şey söylüyor ya o yüzden diyorum.
Bence menün gayet iyi, ben pastalı börekli çörekli bir şeyler beklerdim açıkçası :) . Yani böyle özel günlerde kasma kendini rahat bırak, nasıl olsa sonra toparlarsın. Ne diyecektin yani "Kocacım sen dondurmaları tavukları götür, ben sadece salata yiyeceğim" mi?

Kimse yok ama yine de hepinize iyi geceler diyeyim... Rüyanızda beni görürsünüz belki . Benim de çok uykum var, yanlış bir şey yazdıysam kusura bakmayın :) .

günaydın kızlar bende bugün oruca başladım bitti reglim...oruç olmayınca pek düzgün bişilerde yiyemedim bu hafta....dün yediklerimden başlayayım..
akşam
kuşbaşılı kaşarlı pide(çok nefisti dayanamadım.)bi porsiyona yakın yedim...
1 bardak ayran...

sahurda
1 tabak kabak yemeği..
domates -salatalık
2 küçük kase yoğurt.
1 bardak çay.
ekmek hiç yok...

canim tum belirtiler derken, gunun gecmis miydi?
gunun 4-5 gun kadar gecikmeden test yaptirma ki hayal kirikligi olmasin canim.

evettt iyi tarafindan bak; tatile gideceksin rahatca;
hem bisey soyleyim mi sana bence sen tatilde hamile kalacaksin ;-)) cunku bu is stresi sevmez ve insan en az tatilde stresli olur ;-)

gunaydin kizlar hepinizeee.
dun aksam iyi kaynatmissiniz ben ciktiktan sonra;

truf tarifin icin sagol; hangi siteden bakiyordunuz siz bu tariflere, ben de oraya takilayim.

bir de su tuyolari ben de isterim; gun gelir lazim olur )

demircik sen gogus kucultme ameliyati mi olacaktin canim; o sendin di mi yanlis hatirlamiyorum ?? hangi hastanede oluyosun, zor bi ameliyat mi, merak ettim?

anchusa
dunku menum canim;

iftar
1 kase yayla corbasi
1 kasik salata
1 kasik pilav; 1 kasik patates yemegi
1 bardak limonata

ara
1 ad.koy baklavasi
1 ad. magnum after dinner (90 kcal)

sahur
1 ad.kuru kayisi
1 ad.kuru incir
(uzerine su)

2 dilim borek
domates, salatalik
kasar peynir
biraz karpuz

günaydın kızlar

ben de doğum kontrol hapına tekrar başladım 2 gün oldu dün baya bi mide bulantısı ve baş ağrısı yaptı
şimdilik bişey yok.dün içimi bastırsın diye öğlen kaşarlı tost yedim:çok üzgünüm:
sabah;
nesfit yemiştim

akşam;
yarım kase yayla çorbası
az zeytinyağlı kuru fasulye
salata
yemekten sonra
dondurma onu hep yerim:icecream:
bu kötü oldu 1 ufak kase puding

tecrubeli arkadaslar, en erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar?
bir de en erken belirtiler neler oluyor?

ben de simdilik bisey yok da bu konuda internette hic net yanitlar bulamadim da?

truf, ulkerk, demircik, yasemn ????

dogumdan sonra yeni basladin hapa sanirim cnm..

oruc tutmuyorsun diy mi; bebis emiyor mu seni ?
az yemissin bence

günaydınlar hatunlar
çok iyi vermişsin çizelgeni değiştirsene...
ben de sizinle birlkte zayıflamak istiyormm yeni katıldm..
hoşgeldin boyun ve kilon kaç
canım çok kötü değil sende çizelgeni sende yaparsan daha iyi olur

tecrubeli arkadaslar, en erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar?
bir de en erken belirtiler neler oluyor?

ben de simdilik bisey yok da bu konuda internette hic net yanitlar bulamadim da?

truf, ulkerk, demircik, yasemn ????
ya bazen hemen ertesi gün başlar sabah miden bulanır hafif..bazen hiç belirti olmaz ama göğüs uçların acayip hassaslaşır acır vs..kan tahlilini en güzel hastalığının gününden 3 gün sonra yapılmasıdır..Duygusallaşırsın...en güzeli adet günün gecikmesi en güzel belirtisempatiksalakcinni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…