dogumdan sonra yeni basladin hapa sanirim cnm..
oruc tutmuyorsun diy mi; bebis emiyor mu seni ?
az yemissin bence
ya bazen hemen ertesi gün başlar sabah miden bulanır hafif..bazen hiç belirti olmaz ama göğüs uçların acayip hassaslaşır acır vs..kan tahlilini en güzel hastalığının gününden 3 gün sonra yapılmasıdır..Duygusallaşırsın...en güzeli adet günün gecikmesi en güzel belirtisempatiksalakcinni....
evet yeni başladım şuan rengliyim o yüzden tutmuyorum
ben mısra 3 aylıkken işe başladım tekrar oyüzden 6 emdi gene sağarak falan idare ettik canım:ecrin_bebek:
evet yeni başladım şuan rengliyim o yüzden tutmuyorum
ben mısra 3 aylıkken işe başladım tekrar oyüzden 6 emdi gene sağarak falan idare ettik canım:ecrin_bebek:
mustelayi merak ettim ulkerkcigim?
muatela organik bir bebek bakımı ürünü..kızım çok hassas bir cilt yapısına sahip olduğu için kullanıyorum..bir keresinde babam kalp ameliyatı olduğunda yıkanmak zor oluğundan mustelanın bir ürünü ile temzilemiştik muhteşem ..eczanelerde satılıyo...
kisiden kisiye degisiyor sanirim.
o yuzden net bi bilgi yok internette de;
farkli farkliseyler yaziyor..
yaa, zor olmus canim.
ben de muhtemelen cocugum olursa senin gibi olucam; fazla izin vermezler bana hemen ise baslamam gerekir :-((
bebegine kim bakiyor ?
ismi misra mi? a.s.[/QU
evet mısra ismi çok zor oluyor valla hele ayrılmak ondan çok fena özlüyorum hep
ben bu çizelgeyi yaptım ama kullanıcı bilgilerine yapıştırdığımda kabul etmiyorfisfisfis
kisiden kisiye degisiyor sanirim.
o yuzden net bi bilgi yok internette de;
farkli farkliseyler yaziyor..
yaa, zor olmus canim.
ben de muhtemelen cocugum olursa senin gibi olucam; fazla izin vermezler bana hemen ise baslamam gerekir :-((
bebegine kim bakiyor ?
ismi misra mi? a.s.[/QU
evet mısra ismi çok zor oluyor valla hele ayrılmak ondan çok fena özlüyorum hep
ben bu çizelgeyi yaptım ama kullanıcı bilgilerine yapıştırdığımda kabul etmiyorfisfisfis
ismi cok guzell
canim Allah kolaylik versin; zor gercektennn
bakalim biz napicaz.
simdi anneanne, babaanne mi bakiyor ???
kizlar ben 2 gundur aksamlari 9 bucuk 10 da uyuyorum,
acayip bir uyku hali var kafami kaldiramiyorum.
bir de basim donuyor, halsizim, agzimda igrenc bi demir tadi var.
bir de goguslerim sisti.
hamilemiyim ki, en son 4 agustos da adet oldum.
bu kadar erken belirti vermez ama diy mi?
simdi lachesis diyecek ki "peppermintin her ay ki hamilelik bunalimlari")) dogruuu
hamile olmamam lazim ama yine de boyle hasta gibi olunca ilk aklima hamilelik geliyor nedense)
ismi cok guzell
canim Allah kolaylik versin; zor gercektennn
bakalim biz napicaz.
simdi anneanne, babaanne mi bakiyor ???
evet annem bakıyor allahtan annemle kafalarımız uyuşuyor da bir sorun çıkmıyor.klava::1rolleyes:
canım ama söylediklerin hamilelik belirtilerine uyuyor.test yaptın mı ?
kızlar selam. Hastanedeyim. Cepten yazmak zor oluyor. Menulerınızı eve gidince yorumlayacağım. Peppermint güldürdün beni.alemsin sen. Yumurtluyor da olabilirsin.
evet annem bakıyor allahtan annemle kafalarımız uyuşuyor da bir sorun çıkmıyor.klava::1rolleyes:
iyi bari canim; anneanneler guzel bakarlar
ben de cocuguma annem bakar diyordum ama abimin esi ise girdi ve 2 yasindaki cocuklarina annem bakiyor,
ben acikta kaldim yani :-(((
canim tum belirtiler derken, gunun gecmis miydi?
gunun 4-5 gun kadar gecikmeden test yaptirma ki hayal kirikligi olmasin canim.
evettt iyi tarafindan bak; tatile gideceksin rahatca;
hem bisey soyleyim mi sana bence sen tatilde hamile kalacaksin ;-)) cunku bu is stresi sevmez ve insan en az tatilde stresli olur ;-)
ya bazen hemen ertesi gün başlar sabah miden bulanır hafif..bazen hiç belirti olmaz ama göğüs uçların acayip hassaslaşır acır vs..kan tahlilini en güzel hastalığının gününden 3 gün sonra yapılmasıdır..Duygusallaşırsın...en güzeli adet günün gecikmesi en güzel belirtisempatiksalakcinni....
anchusa
dunku menum canim;
iftar
1 kase yayla corbasi
1 kasik salata
1 kasik pilav; 1 kasik patates yemegi
1 bardak limonata
ara
1 ad.koy baklavasi
1 ad. magnum after dinner (90 kcal)
sahur
1 ad.kuru kayisi
1 ad.kuru incir
(uzerine su)
2 dilim borek
domates, salatalik
kasar peynir
biraz karpuz
selam herkese:)
yok günüm geçmedi günüm bugün, ama kan testi 3-4 gün önceden de yaptırılıp kesin sonuç veriyor dediler ben de yaptırdım kafamda soru işareti olmasın diye.
belirtileri ben sana yazıyım ama seninki çok erken bu kadar erken belirti pek vermiyormuş galiba.
karında sert bir şekilde şişlik, göğüslerde şişlik ve acıma, göğüs uçlarının renginin koyulaşması, etrafındaki halkanın genişlemesi ve noktacıklar belirmesi.
aşırı iştah açılması, yorgunluk, halsizlik.
bel ve karın ağrısı.
ben erken yapmışım biraz ama doğrudur sonucu dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?