pepper yaa maşallah nazarım değimesin de akşaları ne kadar az yiyebiliyorsu.
ya ben de hiç irade yok. hele birde sevdiğim yemekse yiyorumda yiyorum.
böle bir kaşık pilav falann. gerçi 58 den 52 ye bende senin gibi azaltarak yedim ama bakıyorum sen hep böylesin. benim kaçamaklarım oluyor bazen
pepperrrrr walla bende güldürdün.
canım sen her ay bu stresi yaşıyorsun . o yüzden psikololjik belirtilermi oluyor acaba sende.
benim bi arkadaşım varı kızı çok yaramazdı 2. yi o dönem için hiç düşünmüyordu . ama hep korkuyordu da kalırsam diye o yüzden her ay bi belirti yaşardı.
gerçi sen istiyorsun bebek de çok düşündüğün içinmi acaba böyle oluyor
pepper yaa maşallah nazarım değimesin de akşaları ne kadar az yiyebiliyorsu.
ya ben de hiç irade yok. hele birde sevdiğim yemekse yiyorumda yiyorum.
böle bir kaşık pilav falann. gerçi 58 den 52 ye bende senin gibi azaltarak yedim ama bakıyorum sen hep böylesin. benim kaçamaklarım oluyor bazen
ağustosun 6 ında kan tahlili yaptırkizlar ben 2 gundur aksamlari 9 bucuk 10 da uyuyorum,
acayip bir uyku hali var kafami kaldiramiyorum.
bir de basim donuyor, halsizim, agzimda igrenc bi demir tadi var.
bir de goguslerim sisti.
hamilemiyim ki, en son 4 agustos da adet oldum.
bu kadar erken belirti vermez ama diy mi?
simdi lachesis diyecek ki "peppermintin her ay ki hamilelik bunalimlari")) dogruuu
hamile olmamam lazim ama yine de boyle hasta gibi olunca ilk aklima hamilelik geliyor nedense)
bende çatlak yok...ama çok iyi marka aklında olsun mutlakabaktim netten;
guzel urunleri var hakikaten.
sen memnun kaldin demek, catlak kremi iyimiydi, sen de catlak oldu mu?
aklimizda olsun bu marka
Benim günün gecikmesi ile gittim 2 gün sonra kan alınması gerektiği ozaman doğru sonuç çıkacağını söyledi burda cok iyi bir tıp merkezi...yani gününden 2-3 gün sonra alınması gerekiyormuş erken olursa cıkmayabilirmiş..yani kısacası sonuç doğru olmayabilirselam herkese:)
yok günüm geçmedi günüm bugün, ama kan testi 3-4 gün önceden de yaptırılıp kesin sonuç veriyor dediler ben de yaptırdım kafamda soru işareti olmasın diye.
belirtileri ben sana yazıyım ama seninki çok erken bu kadar erken belirti pek vermiyormuş galiba.
karında sert bir şekilde şişlik, göğüslerde şişlik ve acıma, göğüs uçlarının renginin koyulaşması, etrafındaki halkanın genişlemesi ve noktacıklar belirmesi.
aşırı iştah açılması, yorgunluk, halsizlik.
bel ve karın ağrısı.
ben erken yapmışım biraz ama doğrudur sonucu dimi?
geldim kızlar yenidenŞeniz
Benim günün gecikmesi ile gittim 2 gün sonra kan alınması gerektiği ozaman doğru sonuç çıkacağını söyledi burda cok iyi bir tıp merkezi...yani gününden 2-3 gün sonra alınması gerekiyormuş erken olursa cıkmayabilirmiş..yani kısacası sonuç doğru olmayabilir
Sutlu tatliyi ramazan nedeniyle gormuyorum. Sende hic meyve yememissin. Kizlar bari sahurda yiyin meyve. Karbonhidrata saldiriyorsunuz hep dogal olarak. Ama vitamin almayi unutmayin lutfen. Guzel bir menu. Ustelik spor da yapmissin. Ama sporu cok agir yapma oruc tuttugun surece. Cicek olduniftar
1 kase çorba
1 adet biber dolması
salata
ara öğün
böğürtlen çayı şekersiz
sütlü tatlı
sahur
2 dilim ekmekle menemen yedim
1 bardak çay şekersiz
Aerobik ve plates e başladım bir yarım saat yaptım.
Evet tipik nane kardes evhamlarini bu ay da gosterdin bize...Olsun guldum ben hastane koridorlarinda okuyunca. Eglence oldu bana...yok canim adetime daha var;
gunum falan gecmedi ki..
hayirdir canim, napiyosun hastanede?
evet gul gul, basina gelirse gorurum seni))))))
yumurtlama olabilir evett
cok guzel yine.(Patates kizartmasi az ise sakincasi yok) Kuru meyv e tuketmissin taze meyve yemesende... Ciceksin...günaydın herkese ,
hemen menümü yazıp işlere dönücem ,
rahatlayınca gelirim tekrar ,
iftar,
ara
- 2 bardak oda sıcaklığında su
- 1 porsiyon zeytinyağlı bamya,
- 1 porsiyon yoğurtlu makarna ,
- azıcık patates kızartması,
bol su
- 1 bardak yeşil çay
sahur,
- yarım kase kellog's special k
- 2 adet kuru kayısı
- bolca su
O kadar da kotu degil. Gordon blue nun kalorisi yuksektir ama evlilik yildonumun oldugu icin seni de bocek yapamiyorum. Ama yarin da boyle yersen en cirkin bocek sen olacaksin ve kanb ter icinde kalana kadar spor yapacaksin.Hay Allah bugun de kimseyi bocek yapamadim.kızlar menümü yazayım size bizim yıldönümüydü malum bugün dışarıda yedik bende bayadır yemiyorum diye koptum yine(bayadır yemediğimde dün geceden beri ahahahahaah)
sahur
bir parça pide
patates haşlaması bir kaç dilim
bir dilim peynir
şekersiz çay
bir tatlı kaşığı vişne reçeli
bol su
akşam
cordon blue(ya bayadır yemedim dediğim buydu aslında espiri yaptım yukarıda)
yanında haşlanmış sebze
biraz pilav
bol salata
bir şişe soda
bol su
yemek üzerine şekersiz kahve
bir saat sonra dondurma
arada çok az çıtır leblebi
bugün meyve yemedim az sonra bir şeftali yiyip telafi edeceğim
bu kadar cnm nasıl kopmuşum yine dimi valla ben ceza alacağım artık en şişman bnm en çok yiyen bnm noolcam ben bilmem ühühühüh mafoldumben
gorusuruz....kızlar yrn sabah gelemeyebilirim çünkü bir arkadaşıma gideceğim kendisi hamile bayramdan önce bnm ameliyatım var bayramdan sonrada o doğuracak e görüşemices mecbur ramazanda görüşces napiim bu nedenle yrn oruç tutamayacağım orda çok yemicem merak etmeyin tutacağım birass artık bi fırsatını bulursam girerim ama akşamüstü fln ok görüşürüs zaten giremezsem gece burdayım okurum geçmişi yazarım öpüldünüz cnlarımmmm opuyorumnanaktan
bugun telafi etmeye calis az yiyerekkgünaydın kızlarr.
dün kaçırdım bugün hemen fazla çıktım göbim de şiş şiş.
off içime bi sıkıntı girdi.
Ya seni de bocek yapm ak istemedim oruc tuttugun icin ama pideyi gormezlikten gelemiyorum. Sahurda az yiyerek telafi etmeye calsitigin icin takdir ediyorum ama aksam yemeklerin daha saglikli olmali. Sen de meyve tuketmemissin hic.... Cik cik cik...günaydın kızlar bende bugün oruca başladım bitti reglim...oruç olmayınca pek düzgün bişilerde yiyemedim bu hafta....dün yediklerimden başlayayım..
akşam
kuşbaşılı kaşarlı pide(çok nefisti dayanamadım.)bi porsiyona yakın yedim...
1 bardak ayran...
sahurda
1 tabak kabak yemeği..
domates -salatalık
2 küçük kase yoğurt.
1 bardak çay.
ekmek hiç yok...
Aferim sana hersey yemissin. Baklava ve magnumun ikisini birden yemesen iyi olacakmis ama gun boyu ac gezince seker ihtiyaci duymanizi anliyorum ve ramazan oldugu icin ses cikarmiyorum. Bunlar disinda cok guzel beslenmissingunaydin kizlar hepinizeee.
dun aksam iyi kaynatmissiniz ben ciktiktan sonra;
truf tarifin icin sagol; hangi siteden bakiyordunuz siz bu tariflere, ben de oraya takilayim.
bir de su tuyolari ben de isterim; gun gelir lazim olur)
demircik sen gogus kucultme ameliyati mi olacaktin canim; o sendin di mi yanlis hatirlamiyorum ?? hangi hastanede oluyosun, zor bi ameliyat mi, merak ettim?
anchusa
dunku menum canim;
iftar
1 kase yayla corbasi
1 kasik salata
1 kasik pilav; 1 kasik patates yemegi
1 bardak limonata
ara
1 ad.koy baklavasi
1 ad. magnum after dinner (90 kcal)
sahur
1 ad.kuru kayisi
1 ad.kuru incir
(uzerine su)
2 dilim borek
domates, salatalik
kasar peynir
biraz karpuz
neyse en azindan puding. sutlu tatli yemissin...Bence fena olmamis. Kasarli tost yagli degilse kabul edilebilir diyet yemegi olarak... Sana da peppermint e dedigimi diyecegim tatliyi bir posriyona indirmeye calis.günaydın kızlar
ben de doğum kontrol hapına tekrar başladım 2 gün oldu dün baya bi mide bulantısı ve baş ağrısı yaptı
şimdilik bişey yok.dün içimi bastırsın diye öğlen kaşarlı tost yedim:çok üzgünüm:
sabah;
nesfit yemiştim
akşam;
yarım kase yayla çorbası
az zeytinyağlı kuru fasulye
salata
yemekten sonra
dondurma onu hep yerim:icecream:
bu kötü oldu 1 ufak kase puding
Sen tam sopaliksin .... Yarim dilim ekmekle oruc mu tutulur. Valla annen olsam kulagindan tutup sofraya oturturdum seni. Biraz izgara et ve meyve tuketmeye de calis.Cikolata yerine meyveye saldirmaya zorla kendini.. Canim yanlariondan kilo vermek istiyorsan en guzeli start it up. onu indirip basla derim ramazandan sonra...iftar
1 sise su
1 tabak ( 2 3 kask makarna )
baskada bsy ıstemedm
ara
dilim kek bı nestle cıkolata ( tatlı krızı )
ara . bı kase kırmızı bıberlı yogurt dusnuorm
sahur domates salatalık haslanms yumurta ve sut dusunuyorum yarım dılım ekmekle
kızlar smdı tartı 55.5 gosterıo tok karına. yalnız yaglar duruyo kalıp gıbı sanırım benım sorunum bölgesel neyse 52 kılo olunca yan yaglarda erır dımı ??
hosgeldinben de sizinle birlkte zayıflamak istiyormm yeni katıldm..
gayet guzel bir menu canim. Cicek olmayi hak ettin sen de....hey selam gece kuşu olaraktan sabah kuşlarına yazıyorum.
@anchusa anlattığın kadarıyla dalış hiç bana göre değilmiş, kulak problemim var, uçak da bile sorun yaşıyorum, çok hassas, sanırım denemiycem
@pepperım misafirleri ağırlamışsın tebrikler, neler yaptın göremedim herşeyi okuyamadım ama güzel olmuştur eminim.
@trufum mesaj attıysan gelmedi, senin de misafirlerin gelcek galiba, menün pek güzelmiş.
@demircik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım.
bugün de benim eşimin doğumgünü yani şu saat itibariyle öyle oldu. yemek kitabı almıştım ondan 2 tane yemek seçti. biri yoğurtlu köfteli bir kebap, diğeri ıspanaklı peynirli değişik bir börek. umarım güzel olur, güzel olursa yazarım size tarifleri:)
tüm geçmişi okuyamadığımdan kaçırdığım bişey varsa kusura bakmayın.
menümü de yazıyım.
dün sahurda süt içmiştim.
iftarda da 1 tabak yoğurtlu ıspanak ile 2-3 kaşık kepekli makarna yedim.
sonra bir tane kurabiye, bir tane de danette yedim.
akşam 11 gibi, sahur yerine geçsin diye 2-3 kaşık makarna ile 2-3 kaşık yoğurt yedim ama sonra oruç tutmaktan vazgeçtim, kendimi pek iyi hissetmiyorum regl olucam ondan herhalde.
spor olarak 1-2 saat yürüdüm öğlen, hastane hastane gezmekten
akşam da 1 mil yürüdüm ve slim pack'in yarısını falan yaptım. 2-3 haftadır yapmadım karnım çıktı resmen:S
şimdi gidip yeşil çay içicem, özlemişim.
çok öpüyorum sabaha görüşürüz:)
canim kizartma ve baklava disinmda mukemmel bence. Ama senin onlara da ihtiyacin var.Sen degil bebis istiyor unutma bunu....O yuzden seni asla bocek yapmam en guzel cicek sensin....ayy ben de çok yedim bu iftarda
mantar çorbası
bulgur pilavı
azıcık poşette tavuk ve kızartma
1 adet domates turşusu
2 kaşık cacık
2 kaşık salata
2 dilim baklava
2 dilim pide
1 bardak fanta
1 bardak su
sahurda az ekmek yemissin. Ama onun disinda tek kelimeyle ORNEKLIK bir menu. Aferin sana. Hem ciceksin hem de yildizli pekiyiyi kaptin yine..Umarim diger arkadaslar da seni ornek alir. Ama bence biraz arttirabilirsin menunu sonucta artik kilo vermek istemiyorsun canim. Dedigim gibi en azindan biraz ekmegi arttir..menümmm gelsinnn:
sahur:2 bardak yeşil çay+1/2 dilim kepek ekmek+1 haşlanmış yumurta+maydonoz+domates+salaltlk+yoğurt+2 ceviz
iftar:2 bardak su+sebze çorbası+kıymalı semiz otu yemeği+yoğurt+patates salatası+domates salatası+karışık komposto
1.ara:türk kahvesii içiyorummmm..
2.ara:üzüm
3.ara:yalancı tavuk göğsüü
hareket:mens oldummmm sadece tibet yapcammmmmm....
iftarin gaytet guzel olmus (o makarna nin 12 kasik olamdigini var sayiyorum) ciceksin sen de..benim de menüm gelsiin yerimseniben
sahur 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 sb yy süt ile klsik kahvaltı
iftar ayran(yayla) çorbası( demircikten ilham aldım. kafama göre karıştırdım. güzell oldu.teşekkürler demircik)
3-4 kaşık et sote
12 kaşık fırın makarna
1 büyük bardak ayran
ara 1 papatya çayı -1avuç badem
ara2 2 top dondurma
ara 3 yarım şeftali yiyeceğim
EE tahmin etmistimmmayy 12 kaşık değil 2 kaşık makarna :bbo:
Uzgunum gazozu kabul edemiyorum ve kizartmayi.. (truf ta kabul ettim ama o hamile) Bahanen yoksa seni bocek yapmak zorundayim.. Daha saglikli seyler yemelisin oruc tutsan bilebu oruça başladığımdan beri çok yiyom yaaa kesin kilo alıcam çok şişiom
bugün avuç içi kadar ramazan pidesi
bi kase yayla çorbası
2 tane kuru köfte(büyükçe)
3tane tek lokmalık sarı tavuklar oluo ya ondan küçük küçük hani
patlıcan kızartması
bol salata
3 bardak gazoz
birazdanda dondurma yerim
bu arada sahur yapmıom ben arkadaşlar
gece yatmadan öncede muhakak sporumu yaparım
lachesisim senin sonuç kaç çıktı
benim 4 gün kala 5,92 çıktı 0-6 arası değer ve bana hamilesin dediler yavaş yavaş
yani hergün 2 katı yükselecek değer dediler
kahve kokusummmm napıyon
iyiyim canımıniçi sen napıyosun ,
yerleşme işleri eşinin tayini ne alemde,
bu arada kırmızı ruj almaya çalışıyorum yardımcı olun banabayanssulusmile
teşekkürler koçum
lachesisim dava açmaktan kurtuldun hamile değilsin çünkü inşallah gelecek ay tatilde yani
pepper ve anchusa mesajlarımı almışsınızdır umarım
ben kaçtım misafirim gelecek iftara hoşcakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?