50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim genelde aksam yemeklerini esim de ben de az yiyoruz.
oruc tutmazken oglenleri de cok az yiyorum ben isyerinde biliyosun.

ama herhalde benimde kacamaklarim oluyor ki igne iplik olmuyorum, zayiflayamiyorum.
ben de ramazan girdi gireli tum gun susayip hararetlenince dondurma yiyorum aksamlari;
bir de sahurda kahvaltiliklar falan kaciyor biraz.

sen de iyi zayifladin canim benim...

yaa en ufak usutsem midem bulansa ya da ne bileyim yorgunluktan halsiz dussem, uykum gelse; ben hepsini hamilelik belirtisi saniyorum galiba )

neyse daha size yazmicam, hamile kalip da 3 aylik olunca soylicem ppp

dalaga geciyosunuz benimleeee :çok üzgünüm: :roflol:

ay evet, ben hiç iftarda bu kadar yiyip kalamam. iftarda hemen doyuyorsun olayı ben de işlemiyor pek

günaydıın kızlaarr
ben geldim bir bakıp kaçayımm dedimm
sıcaklardan gelemediimm :1shok:

artık bayramdan sonraaa daha aktif olurumm

yenii gelen arkadaşlar da hoşgelmişlerrbuyrunnnnnnnnn
şimdii yinee gitmek zorundayımm:sm_confused:
diş muayenem varr:1rolleyes:

peperımm daqlımmmmmm
geçmiş yorumlarını okuyamadım tam olarak ama kısa olarak şunu ekliyeyim son regliden sonra hamile kaldıysan tekrardan regli olabilirsin illakii gecikmeden birkaç gün sonra test yaptırmalısın yoksa sonuç yanlış olabiliyor
başıma geldiideeohaoldumsmile

ağustosun 6 ında kan tahlili yaptır
baktim netten;
guzel urunleri var hakikaten.

sen memnun kaldin demek, catlak kremi iyimiydi, sen de catlak oldu mu?

aklimizda olsun bu marka
bende çatlak yok...ama çok iyi marka aklında olsun mutlaka
Benim günün gecikmesi ile gittim 2 gün sonra kan alınması gerektiği ozaman doğru sonuç çıkacağını söyledi burda cok iyi bir tıp merkezi...yani gününden 2-3 gün sonra alınması gerekiyormuş erken olursa cıkmayabilirmiş..yani kısacası sonuç doğru olmayabilir

pepper sen iste sana da gönderirim tüyoları
ama perşembe günü
2 gün misafirim var eve yeni girdim bi bakıyım çıkıyım dedim
en iyi belirti adetin gecikmesi
ama öncesinde hissediyosun sanki değişik bir his
kasıklarda batma ve göğüslerin inanılmaz acıması yürürken bile diyebilirim

akannehir ya ben hep zararlı şeyler yapıyorum değilimdir diye, spor, yeşil çay falan hamileysem o hastaneyi dava ederim valla. bana hiçbir şey demediler çünkü kan testi kesin sonuç verir gibilerinden davrandılar.

lachesisim senin sonuç kaç çıktı
benim 4 gün kala 5,92 çıktı 0-6 arası değer ve bana hamilesin dediler yavaş yavaş
yani hergün 2 katı yükselecek değer dediler

kizzlaar kocunuz geldi..
hastanedeydim cunku tiroid kontrolumun vaktini gecirmistim. bu sabah esim zorla goturdu. neyse hersey yolunda.
bir de gitmisken kulaklarima baktirmak istedim, daldiktan sonra kasinti basladi da... neyse ondada birsey yok. doktor normal oldugunu basinctan kulaklarimin az zorlandigini ama ilac tedavisine ihtiyac olmadigini soyledi...
gelelim menulerinize??? NEler yediniz dun bakayim??? Ama bu sefer ramazan dolayisiyle yumusak olacagimi belirtmistim...
Sutlu tatliyi ramazan nedeniyle gormuyorum. Sende hic meyve yememissin. Kizlar bari sahurda yiyin meyve. Karbonhidrata saldiriyorsunuz hep dogal olarak. Ama vitamin almayi unutmayin lutfen. Guzel bir menu. Ustelik spor da yapmissin. Ama sporu cok agir yapma oruc tuttugun surece. Cicek oldun

yok canim adetime daha var;
gunum falan gecmedi ki..
hayirdir canim, napiyosun hastanede?

evet gul gul, basina gelirse gorurum seni ))))))

yumurtlama olabilir evett
Evet tipik nane kardes evhamlarini bu ay da gosterdin bize...Olsun guldum ben hastane koridorlarinda okuyunca. Eglence oldu bana...
cok guzel yine.(Patates kizartmasi az ise sakincasi yok) Kuru meyv e tuketmissin taze meyve yemesende... Ciceksin...
O kadar da kotu degil. Gordon blue nun kalorisi yuksektir ama evlilik yildonumun oldugu icin seni de bocek yapamiyorum. Ama yarin da boyle yersen en cirkin bocek sen olacaksin ve kanb ter icinde kalana kadar spor yapacaksin.Hay Allah bugun de kimseyi bocek yapamadim.
gorusuruz....
günaydın kızlarr.
dün kaçırdım bugün hemen fazla çıktım göbim de şiş şiş.
off içime bi sıkıntı girdi.
bugun telafi etmeye calis az yiyerekk
Ya seni de bocek yapm ak istemedim oruc tuttugun icin ama pideyi gormezlikten gelemiyorum. Sahurda az yiyerek telafi etmeye calsitigin icin takdir ediyorum ama aksam yemeklerin daha saglikli olmali. Sen de meyve tuketmemissin hic.... Cik cik cik...
Aferim sana hersey yemissin. Baklava ve magnumun ikisini birden yemesen iyi olacakmis ama gun boyu ac gezince seker ihtiyaci duymanizi anliyorum ve ramazan oldugu icin ses cikarmiyorum. Bunlar disinda cok guzel beslenmissin
neyse en azindan puding. sutlu tatli yemissin...Bence fena olmamis. Kasarli tost yagli degilse kabul edilebilir diyet yemegi olarak... Sana da peppermint e dedigimi diyecegim tatliyi bir posriyona indirmeye calis.
Sen tam sopaliksin .... Yarim dilim ekmekle oruc mu tutulur. Valla annen olsam kulagindan tutup sofraya oturturdum seni. Biraz izgara et ve meyve tuketmeye de calis.Cikolata yerine meyveye saldirmaya zorla kendini.. Canim yanlariondan kilo vermek istiyorsan en guzeli start it up. onu indirip basla derim ramazandan sonra...
ben de sizinle birlkte zayıflamak istiyormm yeni katıldm..
hosgeldin
gayet guzel bir menu canim. Cicek olmayi hak ettin sen de....
kulak problemi olanlar icin cok tehlikeli dalis.. Dr kizdi bana bile (ki benim yoktur problemim) kontrole gelmeden niye daliyon diye...
ayy ben de çok yedim bu iftarda
mantar çorbası
bulgur pilavı
azıcık poşette tavuk ve kızartma
1 adet domates turşusu
2 kaşık cacık
2 kaşık salata
2 dilim baklava
2 dilim pide
1 bardak fanta
1 bardak su
canim kizartma ve baklava disinmda mukemmel bence. Ama senin onlara da ihtiyacin var.Sen degil bebis istiyor unutma bunu....O yuzden seni asla bocek yapmam en guzel cicek sensin....

sahurda az ekmek yemissin. Ama onun disinda tek kelimeyle ORNEKLIK bir menu. Aferin sana. Hem ciceksin hem de yildizli pekiyiyi kaptin yine..Umarim diger arkadaslar da seni ornek alir. Ama bence biraz arttirabilirsin menunu sonucta artik kilo vermek istemiyorsun canim. Dedigim gibi en azindan biraz ekmegi arttir..
iftarin gaytet guzel olmus (o makarna nin 12 kasik olamdigini var sayiyorum) ciceksin sen de..
ayy 12 kaşık değil 2 kaşık makarna :bbo:
EE tahmin etmistimmm
Uzgunum gazozu kabul edemiyorum ve kizartmayi.. (truf ta kabul ettim ama o hamile) Bahanen yoksa seni bocek yapmak zorundayim.. Daha saglikli seyler yemelisin oruc tutsan bile

Son düzenleme:
teşekkürler koçum

lachesisim dava açmaktan kurtuldun hamile değilsin çünkü inşallah gelecek ay tatilde yani

pepper ve anchusa mesajlarımı almışsınızdır umarım

ben kaçtım misafirim gelecek iftara hoşcakalın

Hoşgeldin anchusa, ay çiçek oldum çok mutluyum ama bugün böcek olcam galiba bilmiyorumkismile

iyiyim canımıniçi sen napıyosun ,
yerleşme işleri eşinin tayini ne alemde,
bu arada kırmızı ruj almaya çalışıyorum yardımcı olun banabayanssulusmile

canım yerleşme işi yok daha ben şimdi annemlerle kalıyorum.
eşimin de eş durumundan tayin dileçesi bugün ankaraya gitti.artık onun sonucunu beklicez.
sonra yerlşeme işlemleri.
sonr da artık kızlar ben yavaş yavaş bebek çalışmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…