- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
bebişinide sağlıcakla büyütopuyorumnanaktan
inşlh bende birgün o günleri görürüm:CüvCüv::Saruboceq:
bidenem bişey sorucam.. biliyosun ben şuan gribim.. ama sabah akşam ballı süt içiyorum bunda kalori varmıdır..
yemeklerimi doğru düzgün yiyemiyorum. canım heeeeeç bişey istemiyo.. zordan yiyorum.. ama vucudum şiş sanki.. ödemmi yaptım ne:uhm:
aa bide geçenlerde bi arkadaş.. evde ne gibi egzersiz hareketleri yapacamızı yazmıştı.. yine yazabilirmi acaba.. o msjı arıyorum bulamıyorum..
hayali bi sandalye farzadin dik oturur gibi yapın falan ne güzel şeyler yazmıştızemuszemus
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnn haftasonu dıyetıme uyamadım :) bugun ıtıbarıyle ttıle cıkıyorum arkadaslarrr bılgınızeee :) tartı sonucum bellı ama cars bıldırıcem burcuma kıyamam :) kendınıze cok ıyı bakın benı unutmayın :)
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnn haftasonu dıyetıme uyamadım :) bugun ıtıbarıyle ttıle cıkıyorum arkadaslarrr bılgınızeee :) tartı sonucum bellı ama cars bıldırıcem burcuma kıyamam :) kendınıze cok ıyı bakın benı unutmayın :)
burcucum sabah kahvaltıda yarım simit yedim çay öglen 1tabak kısır okadar ama az önce dayanamadım tam bir paket cikolata yedim ben aslında beyhan ışıkın hastasıyım üç seansım kaldı ama 1kilo vermem lazımkı karboksi terapiye gideyim hep erteliyorum ama sör yarın başlıyorum hani şu yukarda 3 ayda 34 bedene düştüm diyor ya o doktora gidiyorum
çok sağol fısıtığııııımcanımcım balda kalori var ama sen su sıra hastasın zaten ıstahımda yok dıyosun şifa nıyetıne ıc sen ballı sutunu oldumu once sağlık tamamı hayatım bu arada spor hareketleri için göbeğinizi eritmek için bu gun ne yaptınız dıye bır topik var ben gecen donem ordaydım bu donem girmedım ama orayı ıncele orda evde yapıla bılecek egzersızler var ıstersen katılırsın ıstersen egzersızlerı ınceleyıp kendı programına gore yaparsın ama hareketler guzel ve etkılı oldumu canımopuyorumnanaktan
Güle güle git, bizim yerimizede eğlen kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan :icecream:
canımcım sana iyi tatiler dılıyorum bol bol eğlen inşallah.tatlım tartıldıgın da kılonu paylaşmak ıstedıgınde paylaş şekerım ben sadece orneğin pazartesı tartıldıgında bunu paylaştıgında bı kezde çarşamba gunu paylaşmanı istiyorum bunu sadece senden degıl herkesden ıstıyorum.duzenlı sıstemlı olmak için.ve ınce dusuncenden dolayı da çoookk teşekkur edıyorum.tatilde ıpın ucunu kaçırma oldumu cokkkkopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?