teşekkürler koçum
lachesisim dava açmaktan kurtuldun hamile değilsin çünkü inşallah gelecek ay tatilde yani
pepper ve anchusa mesajlarımı almışsınızdır umarım
ben kaçtım misafirim gelecek iftara hoşcakalın
ama boyle cok sirin oluyorsun. sen soylemezsem onumuzdeki ay biz sorariz peppermint hamile olmadigina eminsin di mi diye?? uzulme senyaa en ufak usutsem midem bulansa ya da ne bileyim yorgunluktan halsiz dussem, uykum gelse; ben hepsini hamilelik belirtisi saniyorum galiba)
neyse daha size yazmicam, hamile kalip da 3 aylik olunca soylicemppp
dalaga geciyosunuz benimleeee :çok üzgünüm: :roflol:
bir bildiri gelmis birazdan okuyacagim. sanirim senden canim. tesekkur ederimteşekkürler koçum
lachesisim dava açmaktan kurtuldun hamile değilsin çünkü inşallah gelecek ay tatilde yani
pepper ve anchusa mesajlarımı almışsınızdır umarım
ben kaçtım misafirim gelecek iftara hoşcakalın
olmasan ne guzel olur bocek....Hoşgeldin anchusa, ay çiçek oldum çok mutluyum ama bugün böcek olcam galiba bilmiyorumkismile
HAdio bakalim.... Forum baya hizlandi bebek calismalari konuusnda.canım yerleşme işi yok daha ben şimdi annemlerle kalıyorum.
eşimin de eş durumundan tayin dileçesi bugün ankaraya gitti.artık onun sonucunu beklicez.
sonra yerlşeme işlemleri.
sonr da artık kızlar ben yavaş yavaş bebek çalışmaları
:) evet tabii sana da lazimtruf ben de istiyorum o mesajdanaklinialirimsmile
canım yerleşme işi yok daha ben şimdi annemlerle kalıyorum.
eşimin de eş durumundan tayin dileçesi bugün ankaraya gitti.artık onun sonucunu beklicez.
sonra yerlşeme işlemleri.
sonr da artık kızlar ben yavaş yavaş bebek çalışmaları
netten bakıyorum hayatım ,o kadar çok ton var ki hangisi bana yakışır bilemedim:sinifsinif:nerden alca n kırmızı ruju nettenmi.bu aralar pek moda
ama boyle cok sirin oluyorsun. sen soylemezsem onumuzdeki ay biz sorariz peppermint hamile olmadigina eminsin di mi diye?? uzulme sen
bir bildiri gelmis birazdan okuyacagim. sanirim senden canim. tesekkur ederim
olmasan ne guzel olur bocek....
HAdio bakalim.... Forum baya hizlandi bebek calismalari konuusnda.
:) evet tabii sana da lazim
hep birlikte yapıcaz bu bebek işini galiba:roflol:
netten bakıyorum hayatım ,o kadar çok ton var ki hangisi bana yakışır bilemedim:sinifsinif:
bana da lazım ama truf çıktı galibakafamçokkarıştı
ama boyle cok sirin oluyorsun. sen soylemezsem onumuzdeki ay biz sorariz peppermint hamile olmadigina eminsin di mi diye?? uzulme sen
bir bildiri gelmis birazdan okuyacagim. sanirim senden canim. tesekkur ederim
olmasan ne guzel olur bocek....
HAdio bakalim.... Forum baya hizlandi bebek calismalari konuusnda.
:) evet tabii sana da lazim
bana bir arkadasim kirmizi ruj hediye etti. Ona cok sevdigi cantalarimdan birini vermistim. O da gidip bana kirmizi ruj almis. Ama oyle boyle bir kirmizi degil... 1 km den cakiyor. O yuzden ancak gece ozel gunlerde kullanabiliyorumhep birlikte yapıcaz bu bebek işini galiba:roflol:
netten bakıyorum hayatım ,o kadar çok ton var ki hangisi bana yakışır bilemedim:sinifsinif:
bana da lazım ama truf çıktı galibakafamçokkarıştı
hadi bakalim. Ama tatli porsiyonunu bire indirmeye gayret et bugun.anchusa menumu begenmissin cok sevindim;
sirf senin icin sahurda kuru meyve ve karpuz yedim.
bugun de guzel beslenicem, sozz
lachesis hayirlisi olsun senin icin tatlim benimmm
nilufert biz yilbasindan sonra cocuk dusunuyoruz; belki ayni zmanlara denk geliriz. ;-)
truf mesajini aldim, yanitlayamadim; 160 sn.mi ne beklemem gerekiyormus
cok faydali bilgiler, sagol cnm, valla kitaplrda yazmaz bu bilgiler; tecrubeyle ogrenilir sanirim.
saklicam mesajini
kahvekokusu canim nickinin altinda "losing my religion" yaziyor, neden? merak ettimm
anchusa menumu begenmissin cok sevindim;
sirf senin icin sahurda kuru meyve ve karpuz yedim.
bugun de guzel beslenicem, sozz
lachesis hayirlisi olsun senin icin tatlim benimmm
nilufert biz yilbasindan sonra cocuk dusunuyoruz; belki ayni zmanlara denk geliriz. ;-)
truf mesajini aldim, yanitlayamadim; 160 sn.mi ne beklemem gerekiyormus
cok faydali bilgiler, sagol cnm, valla kitaplrda yazmaz bu bilgiler; tecrubeyle ogrenilir sanirim.
saklicam mesajini
kahvekokusu canim nickinin altinda "losing my religion" yaziyor, neden? merak ettimm
bana bir arkadasim kirmizi ruj hediye etti. Ona cok sevdigi cantalarimdan birini vermistim. O da gidip bana kirmizi ruj almis. Ama oyle boyle bir kirmizi degil... 1 km den cakiyor. O yuzden ancak gece ozel gunlerde kullanabiliyorum
neyse truf gormezse biz copy paste yapariz sana yazdiklarini uzulme..
hadi bakalim. Ama tatli porsiyonunu bire indirmeye gayret et bugun.
peppercimmmm bizim de anca öyle .
ay birlikte hamilellik geçirmek bebek büyütmek çok zevkli olacak.
ya canım ya sende de hiç ya olmazsa korkusu varmı.
yaşımızda çok genç değil ya hani bazen korkuyorum
ya kafanıza takmayın neden olmasınki...hadi bir problem bile olsa tıp çok ilerledi...olmaz mi canim oluyor.
ama Allah'a sukur bilinen bi rahatsizligim yok o beni biraz rahatlatiyor.
ya kafanıza takmayın neden olmasınki...hadi bir problem bile olsa tıp çok ilerledi...
ayyyy hastalığımın 5. günü ve kendimi davul gibi hissediyorum...hiç 58 kilo gibi değilim sanki:çok üzgünüm:
ayyyy hastalığımın 5. günü ve kendimi davul gibi hissediyorum...hiç 58 kilo gibi değilim sanki:çok üzgünüm:
peppercim yaaa senin bukabızlık problemin beni çok üzüyor yaa
ne dicem acaba pide yiyormusun ondanmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?