50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

az yiyorum yeşil çaya başladım ama 56 a kadar veriyorum bi şekilde sonra inmiyor kilo sonra sinirleniyorum yiyorum tekrar hop 58 lere çıkıyorum gerçi 60 tım 2 kilo verdim ama benimde vücudumun neresini sıksam bıngıl bıngıl ya sanki 80 kiloyum sıkılaşmaya çalışıyorum sporla platese başladım umarım sıkılaştırır mafoldumben

ben de öyle yaparım,
yani gece 12'de kutlarım ama ben yaş pasta alıyorum yerken kendimizi kaybediyoruz o ayrısırnaşık şey

kizlar bugun cok aciktim Allah affetsin;
zaman gecmiyor;
basim gozum donuyor :-((

ben bugün açlık hissetmiyorum nedense:CüvCüv:

uygundur nane kardes....
bu arada bir beslenme koçumuz mu var?
:dance:
evet kendimi takdim edeyim. bu hafta benim..menulerinizi bekliyorum. bana hesap veriyorsunuz... yutkunsaniz haberim olacak ona gore hiiiiiii!!!!!!!
ok ok ok... bahaneler bahaneler bahaneler. arkadaslar bitmiyor sizin evlilik yildonumlerinizi, dogumgunu kutlamalari, arkadas davetleri , iftar yemekleri ozurleriniz. o zaman dondurmayi yasakliyorum sana bu aksam... ama yemekten kisma oruc tutuyorsun...
amanin nane kardes bize ihanet mi ediyor???
Nadide sultan iki ayda 12 kilo vermiş..çay tarifini aldım...aman grip çayıymış
2 ay sonrada 24 kilo alir
çektiriyorlar yağlarını sonra şöyle verdim böyle verdim:sm_cool:
evet aynen oyle
leslie yok ve slim in 6. vucudunun nasil toparlandigina inanamayacaksin.

ben de öyle yaparım,
yani gece 12'de kutlarım ama ben yaş pasta alıyorum yerken kendimizi kaybediyoruz o ayrısırnaşık şey

ben bugün açlık hissetmiyorum nedense:CüvCüv:

ben gecen yil eimi bi bahaneyle erkenden yatirmistim.
saat 11 de mutfaga girmistim pasta yapmaya.
evim yeni kurulmustu, ankastre firinimi hic kullanmamistim; arkasinda kalan fisini iyi takmamis servis;

pastayi firina attim; calistirdim; ama fiste temassizlik olmus,
bekle bekle kek pismedi; bir baktim firin calismiyor

mikrodalgada pisirmistim keki

gecenin bi vakti bitmisti pasta.
sonra esimi uyandirip supriz yapmistim )

bu yil hazir aldim ugrasmayayim ayni sekilde diye )))))))

dondurma yemicem bugun.
yemegi hafif yicem.
sonra meyve-yogurt yicem.

bak yarin yazicam menumu goreceksin...
---
ben ihanet etmedim size; casusluk yaptim )))

çizelge eklemeyide başardım kaptım bu işi:lepi:
bu arada koçum ben sabah 1 şeftali yedim çıkmadan öğlende 1 elma gece kalkmadımda içim koptu valla
bugün

hazır almak garantizemuszemus
ay benim canım antep fıstığı istedi ne alakaysakafamçokkarıştı

geçen sene yeni evliydin galiba:)))))

dondurma yemicem bugun.
yemegi hafif yicem.
sonra meyve-yogurt yicem.

bak yarin yazicam menumu goreceksin...
---
ben ihanet etmedim size; casusluk yaptim )))
yemegi hafif ye ama yeterli ye, az yeme. oruc tutuyorsun. Az yersen yarin seni bocek yaparim ona gore. Cheesecake 1 dilim yiyebilirsin ama dondurma yok sana bu aksam...gorecegiz bakalim yarin...

çizelge eklemeyide başardım kaptım bu işi:lepi:
bu arada koçum ben sabah 1 şeftali yedim çıkmadan öğlende 1 elma gece kalkmadımda içim koptu valla
bugün
nasil yani?? bugun yediklerinin hepsi bu mu?????
hazır almak garantizemuszemus
ay benim canım antep fıstığı istedi ne alakaysakafamçokkarıştı
var ya antep fistiginin her seyine bayilirim... eve giderken alirsin bir avuc yiyebilirsin iftardan sonra. ama bir avuc icini gecmesin. ve yagli birsey yeme aksam yemeginde..

MENÜM
sabah
1 lop yumurta
biraz peynir
1 dlm ekmek

öğlen
1 kase çorba
2 köfte
1.5 dlm ekmek

ara
2 draje çikolata
taze üzüm

akşam
kahvaltı yaparım 1 dlm ekmekle

bu arada itiraf ediyorum ben de kac gundur cheesecake yiyorum. ben yapmistim bogurtlenli....opuyorumnanaktan ama dun ve bugun yemedim bir dilim kaldi esime yediriyorum zorla.....zemuszemus

MENÜM
sabah
1 lop yumurta
biraz peynir
1 dlm ekmek

öğlen
1 kase çorba
2 köfte
1.5 dlm ekmek

ara
2 draje çikolata
taze üzüm

akşam
kahvaltı yaparım 1 dlm ekmekle

canim aksama bari az yagli bir menemen yap. hos sabah ta yumurta yemissin cok olabilir. ne ise sen bilirsin uygun. aferin sana. aksama bozmazsan yarin cicek olabilirsin.

nasil yani?? bugun yediklerinin hepsi bu mu?????

sorma valla gece kalkmadım sabahta geç kaldım işe e herkes oruçlu öğlende gözlerinin önünde bişey yiyemedim eve gidine saldırmamak için yemeklerecokacimcoook kendimi iyi tutmam lazım

bu arada itiraf ediyorum ben de kac gundur cheesecake yiyorum. ben yapmistim bogurtlenli....opuyorumnanaktan ama dun ve bugun yemedim bir dilim kaldi esime yediriyorum zorla.....zemuszemus

canim artik cok oluyosun diyeceksin bana ama hep guzel bir cheesecake tarifi aramisimdir. :1ninca:
nette arastirdim; 100 bin tane farkli tarif cikiyor.
bi ara usenmezsen yazabilir misin bana :kedi:

hiii.... ben az yiyenleri cok yiyenleri ve sagliksiz yiyenleri bocek yapiyorum. boyle yaparsan sen de bocek olursun ona gore....
canim artik cok oluyosun diyeceksin bana ama hep guzel bir cheesecake tarifi aramisimdir. :1ninca:
nette arastirdim; 100 bin tane farkli tarif cikiyor.
bi ara usenmezsen yazabilir misin bana :kedi:

tabi sana cok cok hafif bir cheesecake tarifi yazayim canim. ama simdi cikmam lazim unutursam tekrar hatirlat tamam mi???

tamam sevgili koç ,
menüm dünkünün aynı olacak zaten , bamya ve yoğurtlu makarnayerimseniben
akşam dondurma yemeyi planlıyordum aslında ,
hem dondurma hem fıstık olmaz di mibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…