canım ben çok acele etmeden verdim .başta bi çözülmedim veremedim sonra 2,5 hafta 1 kilo olarak gitti..yeşil çayın faydasını gördüm.
spor yapamıyorum ne zamandır.
tek yaptığım porsiyonları azaltmak oldu. birde mesela öğlen kaçırmışsam akşamı salatala geçirdim .
bende çok irade yok olsa şimdiye 50 olurdum.
ama sanırım sıkılaşmamm gerekiyor. daha öle aman aman zayıf görünmüyorum. göbeğim var
verirsin canım yaa. ama porsiyonalrı azaltmak şart
kizlarrr konuda kim var kim yok gormiyorum; neden ki??
anchusa menum de bi degisiklik oldu.
cheesecake aldim.
ondan yicem bu aksam.
ama sor neden;
esimin dogumgunu yarin; ama ben gecen yilda gece 12 de supriz yapmistim ona, bu gece de oyle yapmak istiyorum; ilk kutlayan ben olmak istiyorum,
1 butun pasta bize cok geldiginden 2 dilim cheesecake paketlettim; 12de ona supriz yapicam;
ama soz ben yarim dilim yicem
kizlar bugun cok aciktim Allah affetsin;
zaman gecmiyor;
basim gozum donuyor :-((
uygundur nane kardes....sevgili kocum anchusa,
bu aksam ki menumu olusturmaya calistigim su siralarda fikrini alayim dedim;
yayla corbasi
salata
pinar misket kofte (belki sulu yemegini yaparim domatesli falan , yada mikrodalgada isitirim yagsiz)
patates kroket (3-4 tane yenebilir sanirim)
yogurt- meyve
belki sade dondurma
iyi mi??
evet kendimi takdim edeyim. bu hafta benim..menulerinizi bekliyorum. bana hesap veriyorsunuz... yutkunsaniz haberim olacak ona gore hiiiiiii!!!!!!!bu arada bir beslenme koçumuz mu var?
:dance:
ok ok ok... bahaneler bahaneler bahaneler. arkadaslar bitmiyor sizin evlilik yildonumlerinizi, dogumgunu kutlamalari, arkadas davetleri , iftar yemekleri ozurleriniz. o zaman dondurmayi yasakliyorum sana bu aksam... ama yemekten kisma oruc tutuyorsun...kizlarrr konuda kim var kim yok gormiyorum; neden ki??
anchusa menum de bi degisiklik oldu.
cheesecake aldim.
ondan yicem bu aksam.
ama sor neden;
esimin dogumgunu yarin; ama ben gecen yilda gece 12 de supriz yapmistim ona, bu gece de oyle yapmak istiyorum; ilk kutlayan ben olmak istiyorum,
1 butun pasta bize cok geldiginden 2 dilim cheesecake paketlettim; 12de ona supriz yapicam;
ama soz ben yarim dilim yicem
amanin nane kardes bize ihanet mi ediyor???kiz nerden yakaladin hemennn.
kopya cekiyordum biraz da casusluk yapiyordum.
onlar ne yiyor iciyor diye.
baktim da bizden cok yiyorlar;
hem de walk at home'u bile bilmiyorlar daha, yeni eni kesfetmisler ::roflol:
bu arada gecen gun bize gelen farmasi orda,
mehay da orda yaziyor.
ihanete ugradikklmaz:
2 ay sonrada 24 kilo alirNadide sultan iki ayda 12 kilo vermiş..çay tarifini aldım...aman grip çayıymış
evet aynen oyleçektiriyorlar yağlarını sonra şöyle verdim böyle verdim:sm_cool:
leslie yok ve slim in 6. vucudunun nasil toparlandigina inanamayacaksin.az yiyorum yeşil çaya başladım ama 56 a kadar veriyorum bi şekilde sonra inmiyor kilo sonra sinirleniyorum yiyorum tekrar hop 58 lere çıkıyorum gerçi 60 tım 2 kilo verdim ama benimde vücudumun neresini sıksam bıngıl bıngıl ya sanki 80 kiloyum sıkılaşmaya çalışıyorum sporla platese başladım umarım sıkılaştırır mafoldumben
ben de öyle yaparım,
yani gece 12'de kutlarım ama ben yaş pasta alıyorum yerken kendimizi kaybediyoruz o ayrısırnaşık şey
ben bugün açlık hissetmiyorum nedense:CüvCüv:
uygundur nane kardes....
evet kendimi takdim edeyim. bu hafta benim..menulerinizi bekliyorum. bana hesap veriyorsunuz... yutkunsaniz haberim olacak ona gore hiiiiiii!!!!!!!
ok ok ok... bahaneler bahaneler bahaneler. arkadaslar bitmiyor sizin evlilik yildonumlerinizi, dogumgunu kutlamalari, arkadas davetleri , iftar yemekleri ozurleriniz. o zaman dondurmayi yasakliyorum sana bu aksam... ama yemekten kisma oruc tutuyorsun...
amanin nane kardes bize ihanet mi ediyor???
2 ay sonrada 24 kilo alir
evet aynen oyle
leslie yok ve slim in 6. vucudunun nasil toparlandigina inanamayacaksin.
ben gecen yil eimi bi bahaneyle erkenden yatirmistim.
saat 11 de mutfaga girmistim pasta yapmaya.
evim yeni kurulmustu, ankastre firinimi hic kullanmamistim; arkasinda kalan fisini iyi takmamis servis;
pastayi firina attim; calistirdim; ama fiste temassizlik olmus,
bekle bekle kek pismedi; bir baktim firin calismiyor
mikrodalgada pisirmistim keki
gecenin bi vakti bitmisti pasta.
sonra esimi uyandirip supriz yapmistim)
bu yil hazir aldim ugrasmayayim ayni sekilde diye)))))))
ben gecen yil eimi bi bahaneyle erkenden yatirmistim.
saat 11 de mutfaga girmistim pasta yapmaya.
evim yeni kurulmustu, ankastre firinimi hic kullanmamistim; arkasinda kalan fisini iyi takmamis servis;
pastayi firina attim; calistirdim; ama fiste temassizlik olmus,
bekle bekle kek pismedi; bir baktim firin calismiyor
mikrodalgada pisirmistim keki
gecenin bi vakti bitmisti pasta.
sonra esimi uyandirip supriz yapmistim)
bu yil hazir aldim ugrasmayayim ayni sekilde diye)))))))
yemegi hafif ye ama yeterli ye, az yeme. oruc tutuyorsun. Az yersen yarin seni bocek yaparim ona gore. Cheesecake 1 dilim yiyebilirsin ama dondurma yok sana bu aksam...gorecegiz bakalim yarin...dondurma yemicem bugun.
yemegi hafif yicem.
sonra meyve-yogurt yicem.
bak yarin yazicam menumu goreceksin...
---
ben ihanet etmedim size; casusluk yaptim)))
nasil yani?? bugun yediklerinin hepsi bu mu?????çizelge eklemeyide başardım kaptım bu işi:lepi:
bu arada koçum ben sabah 1 şeftali yedim çıkmadan öğlende 1 elma gece kalkmadımda içim koptu valla
bugün
var ya antep fistiginin her seyine bayilirim... eve giderken alirsin bir avuc yiyebilirsin iftardan sonra. ama bir avuc icini gecmesin. ve yagli birsey yeme aksam yemeginde..hazır almak garantizemuszemus
ay benim canım antep fıstığı istedi ne alakaysakafamçokkarıştı
ayy y ay benimde
geçen sene yeni evliydin galiba:)))))
MENÜM
sabah
1 lop yumurta
biraz peynir
1 dlm ekmek
öğlen
1 kase çorba
2 köfte
1.5 dlm ekmek
ara
2 draje çikolata
taze üzüm
akşam
kahvaltı yaparım 1 dlm ekmekle
bu arada itiraf ediyorum ben de kac gundur cheesecake yiyorum. ben yapmistim bogurtlenli....opuyorumnanaktan ama dun ve bugun yemedim bir dilim kaldi esime yediriyorum zorla.....zemuszemus
hiii.... ben az yiyenleri cok yiyenleri ve sagliksiz yiyenleri bocek yapiyorum. boyle yaparsan sen de bocek olursun ona gore....nasil yani?? bugun yediklerinin hepsi bu mu?????
sorma valla gece kalkmadım sabahta geç kaldım işe e herkes oruçlu öğlende gözlerinin önünde bişey yiyemedim eve gidine saldırmamak için yemeklerecokacimcoook kendimi iyi tutmam lazım
canim artik cok oluyosun diyeceksin bana ama hep guzel bir cheesecake tarifi aramisimdir. :1ninca:
nette arastirdim; 100 bin tane farkli tarif cikiyor.
bi ara usenmezsen yazabilir misin bana :kedi:
hiii.... ben az yiyenleri cok yiyenleri ve sagliksiz yiyenleri bocek yapiyorum. boyle yaparsan sen de bocek olursun ona gore....
:sinifsinif:ama bugün böyle oldu yarın böyle olmiycak sözzeyvahedigeldismile
yemegi hafif ye ama yeterli ye, az yeme. oruc tutuyorsun. Az yersen yarin seni bocek yaparim ona gore. Cheesecake 1 dilim yiyebilirsin ama dondurma yok sana bu aksam...gorecegiz bakalim yarin...
nasil yani?? bugun yediklerinin hepsi bu mu?????
var ya antep fistiginin her seyine bayilirim... eve giderken alirsin bir avuc yiyebilirsin iftardan sonra. ama bir avuc icini gecmesin. ve yagli birsey yeme aksam yemeginde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?