tecrubeli arkadaslar, en erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar?
bir de en erken belirtiler neler oluyor?
ben de simdilik bisey yok da bu konuda internette hic net yanitlar bulamadim da?
truf, ulkerk, demircik, yasemn ????
ayyyy ben de senle çalışma istiyorumm,beni de all yanına.....ya da bir okul açç senn..Gerçekten de azmış. İşe erken gidiyorsun herhalde? İstersen akşam dokuzda uykun gelince bir-iki saat uzan, ya da 12:30'dan önce yat, 23'de falan...
Canım sıkıldı şimdi. İleride işyeri kurarsam çalışanlarıma öğle uykusu izni vereceğim.
canim ben bu isin uzmaniyim.... bir suru tarifim var en kolay ve hafiflerini yollarim size.... ama nolur hatirlatin tekrar bana tamam mi unutursam
Bak önerimi unutmuyorsun değil mi, kız olursa Nutcase, erkek olursa Yesa koyacaksın isminisempatiksalakcinni.
Eriyebilir de erimeyebilir de. Ya ben senin şu öve öve bitiremediğin yan yağlarını çok merak ettim, çünkü bayağı zayıfsın kilona bakılırsa, belki de biraz takıntı yapmışsındır yanlarını, gerçekten çok mu geniş o kısım yoksa sen sadece biraz daha mı ince istiyorsun? Mezurayla bir ölç istersen. 52 kilo olunca boyundan 16 kilo eksik olacaksın sanırım doğru mu yoksa başkasıyla mı karıştırdımbilmiyorumkismile. Eğer doğru hatırlamışsam, o zaman yanların kesin erir tabi ki o kiloda, ama dediğim gibi senin bakışına göre değişir. Belki senin gözünde hala yan yağ kalacak, artık onu da sporla düzeltirsin. Spor olmadan sıkılaşma biraz zor çünkü.
Demircik ya, şimdi seni rahatsız etmek istemem ama sen doktorunu iyi tanıyor musun araştırdınız mı güvenilir mi? Çok daha basit kontrollerde bile biz işini iyi bilen birini arıyoruz da böyle önemli bir şeyde bir sorun çıkmasın. Bugünlerde her doktor farklı bir şey söylüyor ya o yüzden diyorum.
Bence menün gayet iyi, ben pastalı börekli çörekli bir şeyler beklerdim açıkçası :) . Yani böyle özel günlerde kasma kendini rahat bırak, nasıl olsa sonra toparlarsın. Ne diyecektin yani "Kocacım sen dondurmaları tavukları götür, ben sadece salata yiyeceğim" mi?
Kimse yok ama yine de hepinize iyi geceler diyeyim... Rüyanızda beni görürsünüz belki. Benim de çok uykum var, yanlış bir şey yazdıysam kusura bakmayın :) .
Nadide sultan iki ayda 12 kilo vermiş..çay tarifini aldım...aman grip çayıymış
Eriyebilir de erimeyebilir de. Ya ben senin şu öve öve bitiremediğin yan yağlarını çok merak ettim, çünkü bayağı zayıfsın kilona bakılırsa, belki de biraz takıntı yapmışsındır yanlarını, gerçekten çok mu geniş o kısım yoksa sen sadece biraz daha mı ince istiyorsun? Mezurayla bir ölç istersen. 52 kilo olunca boyundan 16 kilo eksik olacaksın sanırım doğru mu yoksa başkasıyla mı karıştırdımbilmiyorumkismile. Eğer doğru hatırlamışsam, o zaman yanların kesin erir tabi ki o kiloda, ama dediğim gibi senin bakışına göre değişir. Belki senin gözünde hala yan yağ kalacak, artık onu da sporla düzeltirsin. Spor olmadan sıkılaşma biraz zor çünkü.
.
hosbuldk cnm ıftar davetı ıcn mekan baktıkk arabayla gezdk yalnız ama yınede gır ck mekan bak fln yalnız iki mekana vuruldum full bogaz manzaralıı :) neyse 20 dk kaldı su ıcmemeee :)))kız bu sıcakta gezilir mii o kadadrr,ayy yazık snaaa,üzüldümmm....
O kadar da kotu degil. Gordon blue nun kalorisi yuksektir ama evlilik yildonumun oldugu icin seni de bocek yapamiyorum. Ama yarin da boyle yersen en cirkin bocek sen olacaksin ve kanb ter icinde kalana kadar spor yapacaksin.Hay Allah bugun de kimseyi bocek yapamadim.
gorusuruz....
hoşgeldinn silvia,demircik sen izmir de mi ameliyat olcasın?ücreti ne adar?ne kadar sürede normal hayata dönüyosun?dikiş izii ço mu kalıyo?çok acılı mı oluyo?sorularıma a cevappp yazmak zorunda değilsinn,iyazarsannn sveniirimm ama.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?