50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrbbb herkese,,
nasılsınzız?umarım keyfiniz yerindedir..
menüm gelsinn
sabaha:2 bardak yeşil çay+1 armut +yarım saat sonra kahvaltıı:1 dilim çavdar +2 bardak yeşil çay+domates+slalatlk+haşlanmış yumurta+preynir+zeytin+tahin
ara:türk kahvesi+1 parça bitter
öğle:fıırnda sebze+kymalı bir yemek+yoğurt
ara:1 porsiyon yalancı tavuk göğsüü
ara:1 ayran
akşam:yeşil fasulye+domates çorbası+salataa yermmmmm...
gün içinde 2 -3 l su içtimm.
hareket:tibet+30dk lesli+30dk pilates+evde dön dolaş evi temizleeeee...

tecrubeli arkadaslar, en erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar?
bir de en erken belirtiler neler oluyor?

ben de simdilik bisey yok da bu konuda internette hic net yanitlar bulamadim da?

truf, ulkerk, demircik, yasemn ????

selam kızlaar ben geldiim :)))peppercım diğer arkadaşların dediği gibi hamilelik belirtilerinin en belirgini adet gecikmesi göğüs uçlarında hassaslaşma sağ veya sol yumurtalığında hafif ağrı iştah açılması kokulara karşı hassaslaşma ekşi veya tatlı yiyeceklere karşı aşırı düşkünlük vb bunlar aklıma gelen mide bulantısı genellikle 6. ve 8. hafta arası başlıyor ve yoğunlaşıyor yada hiçte olmayabiliyor örn. ben:))))gebelik testide en sağlıklısı adet gününün geçmesinden 7 gün sonra yapılanıdır eğer erken yapmak istiyorsanız en garantilisi kan testi eğer evde kendiniz yaptıysanız ve ikinci çizgi hafif silik çıktıysa yinede hamilesiniz demektir o siliklik hamileliğin çok yeni olduğunu gösterir eğer bebek yoksa ikinci çizgiyi hiç göremezsiniz benim tecrübelerim bu cnm hadi bakalım haberlerinizi bekliyorussss :teytey:

ayyyy ben de senle çalışma istiyorumm,beni de all yanına.....ya da bir okul açç senn..
canim ben bu isin uzmaniyim.... bir suru tarifim var en kolay ve hafiflerini yollarim size.... ama nolur hatirlatin tekrar bana tamam mi unutursam

bana da bana da.............

cnmcım valla şimdilik belli diil doktorum sadece 6 eylül ameliyat günüm hepsi o ama bu pazartesi tahlillerim başlayınca doktorumlada tanışmış olacağım kısmetse bnm güvencem şöyle var birincisi annem de orada aynı ameliyatı geçirdi ve çok memnun kaldı herşeyiyle doktoru anestezisi hastane personeli temizliği herşeyi ve bende annemin yanında kaldığım için bire bir yaşadım ikincisi plastik cerrahide o kadar çok göğüs küçültme ameliyatı yapılıyor ki bir gün içinde düşünün ben mart ayında gittim ancak eylüle gün verdiler oda bayram nedeniyle bu dönem biraz yoğunluk azalıyormuş onun dışında yine dolu yani en acemi doktorun bile bu hastanede tecrübesinin baya bi geliştiğine kanaat getiriyorum kii ayrıca hastanede birde hemşire arkadaşım var onunda tanıdıkları var oda bana yardımcı olacak işte böyle bakalım ben açıkçası güvendim ve karar verdim cnm inşaallah herşey istediğim gibi olur ben şuna inanıyorum bir şey üzerinde çok titizlendinmi o iş ters gidiyor ben hiç onu yapmam doğumdada öyle yaptım herkes özelde oldu benim maddi durumum bunu karşılayacak durumda olmasına rağmen yinede gittim devlet hastanesinde doğurdum ve özelde doğum yapan bir çok arkadaşımdan çok daha iyi şartlarda bir doğum yaşadım o yüzden oluruna bırakıyorum ben yerimseniben

hoşgeldinn silvia,demircik sen izmir de mi ameliyat olcasın?ücreti ne adar?ne kadar sürede normal hayata dönüyosun?dikiş izii ço mu kalıyo?çok acılı mı oluyo?sorularıma a cevappp yazmak zorunda değilsinn,iyazarsannn sveniirimm ama.....

ölcup bıldırım yapıccam sıze kılom evt normal olablr ama gercekten cok sekılsız duruyor cok gozume batıyor. oldukca genısler herkes kıloyu gobekten kalcadan yada basenden alır ben dırek yandan alıyorum. spor olrak yuruys yapıorm bnn dısnda ypaamıorm cnku sıkıntı basıo benı :)) kaldı 3 kılom bakalm ıns erır ama spor şart bılıyorum.

ayy teşekkürler koooç e bende bugün dikkat ettim ama biraz dengesizde olsa az yemeye çalıştım bak yazıyorum cnm
sahur
yarım tabak yayla çorbası
bir iki kaşık pilav
bir iki kaşık vişne hoşafı(az şekerli)
bir kase yoğurt
bol su
bugün oruç tutmayacaktım ama eşimi sahurda yalnız bırakamadım napiim yediğim içinde sabah aç uyanmadım ve kahvaltı yapmadım sadece bir tane şekerpare attım ağzıma aradan sonra dışarı çıktım yaklaşım iki kilometre fln yürüdüm özellikle yaptım spor olsun diye arkadaşımın evine dolmuşla gidilio ama ben yürüdüm orda pişi yapmış üç parça minik pişi yedim bir parça peynir bol domates salatalık ve iki bardak şekersiz çay akşamüstü birkaç tane üzüm yedim bu kadar ama çok diil dimi yaa haa bu arada dönüştede yürüyerek geldim etti sana dört kilometreeeee aferin dimi bana bugün iyi spor oldu :dance:

cnm evt izmirde olacağım ücretsiz olacağım devlet karşılıoo 15 günde normal hayata dönüyorsun ama bir problem yaşamazsan tabi enfeksiyon vb..üç gün acı çekiyorsun sonrasında geçiyor böyle cnm hiç yazmazmıyım cvp aşkolsun kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…