50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar oruc tutanlar kesinlikle az yemeyecekler iftar ve sahurda. cok da yemeyecekler.
Ayrica oruc tutanlarin bir tane minik tatli hakki var( serbetli tatli kabul etmiyorum) truf haric. truf yiyebilir.Oruc tutmayanlarin 1 minik sade dondurma ve meyve disinda tatli haklari yok....

Iftardan sonra ya da sahurda bir meyve tabagi yapilacak ve meyve yenilecek..

Bunlar disinda normal hafif yemeklerinizi yiyebilirsiniz.Su ana kadar en guzel cicek nesmekayaydi... HAdi bakalim gorecegiz cumaya kadar...

kaç kilo olduğumu bile bilmiyorum tartılardan nefret ediyorum:a015: azıcık göbişim ve yan yağlarım çıktı:çok üzgünüm: bunlar için ne yapıcam bilmiyorum sinirim tepemde şöylee fıstık gibi olup kot giymek istiyorum:dilcikar:herkese ve herşeye inat ....... en son 54 kiloydum 3-4 kilo vermem lazım offffffffklava:

canim artik cok oluyosun diyeceksin bana ama hep guzel bir cheesecake tarifi aramisimdir. :1ninca:
nette arastirdim; 100 bin tane farkli tarif cikiyor.
bi ara usenmezsen yazabilir misin bana :kedi:

önce boyunu ve kilonu yazıyorsun..sonrada çizelgeni hazırlıyorsun vede menülerini

kizlar ben 2 gundur aksamlari 9 bucuk 10 da uyuyorum,
acayip bir uyku hali var kafami kaldiramiyorum.
bir de basim donuyor, halsizim, agzimda igrenc bi demir tadi var.
bir de goguslerim sisti.
Bildiğim kadarıyla sen günde 6 saat falan uyuyorsun değil mi? Hem çalışıyorsun hem de oruç, belki aldığın uyku yetmiyorduryerimseniben.
pideyi de kestim canim;
iftarda hic pide yemiyorum kac gundur;
sahurda da el kadar yordum, 2 gundur onu da yemedim borek var diye ???

kuru incir, kayisi hicbiri fayda etmedi :-((

ramazan bitmeden gecmeyecek sanirimm
Ramazandan sonra da devam ederse istersen bir doktora görün Peppermint. Hamilelikte kabızlık tehlikeli diye biliyorum ben.
Ctrl+R'ye basıyorum ben. Ama şimdi konuya abone de oldum, Peppermintten öğrendim :) .
bu arada gecen gun bize gelen farmasi orda,
mehay da orda yaziyor.
ihanete ugradikk lmaz:
Çok güldüm bu yazına:roflol:. Resmen casusluk yapmışsın.
2 ay sonrada 24 kilo alir
:roflol::roflol::roflol:
Boyun kaç acaba?

alinti rekoru kirmisim.
en cok alintiyi benden yapmissin ))

gercekten de cok az uyuyorum, simdi ramazan da 6 saatten de az :-(

ramazandan sonra bagirsaklarim duzene girer sanirim cnm;
benim hep problemliydi de; bu forumda saglikli beslenmeye basladigimdan beri duzelmisti.

slim in 6 yı deneyen varmı sıkılaşma egzersizleri varmış?
var ben yapiyorum. oldurucu bir egzersiz ama cok faydali...kurallarina gore yapmazsan agir gelir ve oruc tutuyorsan ramazandan sonra basla

Ya neden konuyu okuyanları göremiyoruz?

Ben de bugün spora başlıyorum, çizelgemi de yeniden hazırlayayım avatarımı da değiştireyim. Yeter tembellik yaptım.

hatirlatirim anchusacigim.

bir de kizlardan ogrendim su yesil kivi diye bi site var;
harika tarifler var yaa, hepsini yapasim geldi valla..

bu arada
soylemis miydim;
demircik corbam harika oldu, tarif icin tsk.ler

alinti rekoru kirmisim.
en cok alintiyi benden yapmissin ))
Aslında Mısradan daha fazla alıntı yapmıştım, ama geçmişi okudukça yavaş yavaş eksildi onun alıntıları .
gercekten de cok az uyuyorum, simdi ramazan da 6 saatten de az :-(
ramazandan sonra bagirsaklarim duzene girer sanirim cnm;
benim hep problemliydi de; bu forumda saglikli beslenmeye basladigimdan beri duzelmisti.
Neyse iyiymiş o zaman, bende sürekli bir problem var sandım. Öyle olan biri vardı da hatırlayamadım şimdi. Bu arada siz de mi sahura kadar uyanık kalıyorsunuz?

yok cnm;
12.30 gibi yatiyoruz,
04.00 da sahura kalkiyoruz.
04.30 da yatip,
06.30 da tekrar kalkiyorum.
kac saat uymus oluyorum, 5 bucuk sanirimm

yok cnm;
12.30 gibi yatiyoruz,
04.00 da sahura kalkiyoruz.
04.30 da yatip,
06.30 da tekrar kalkiyorum.
kac saat uymus oluyorum, 5 bucuk sanirimm
Gerçekten de azmış. İşe erken gidiyorsun herhalde? İstersen akşam dokuzda uykun gelince bir-iki saat uzan, ya da 12:30'dan önce yat, 23'de falan...
Canım sıkıldı şimdi. İleride işyeri kurarsam çalışanlarıma öğle uykusu izni vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…