tamam sevgili koç ,
menüm dünkünün aynı olacak zaten , bamya ve yoğurtlu makarnayerimseniben
akşam dondurma yemeyi planlıyordum aslında ,
hem dondurma hem fıstık olmaz di mibilmiyorumkismile
canim artik cok oluyosun diyeceksin bana ama hep guzel bir cheesecake tarifi aramisimdir. :1ninca:
nette arastirdim; 100 bin tane farkli tarif cikiyor.
bi ara usenmezsen yazabilir misin bana :kedi:
kaç kilo olduğumu bile bilmiyorum tartılardan nefret ediyorum:a015: azıcık göbişim ve yan yağlarım çıktı:çok üzgünüm: bunlar için ne yapıcam bilmiyorum sinirim tepemde şöylee fıstık gibi olup kot giymek istiyorum:dilcikar:herkese ve herşeye inat ....... en son 54 kiloydum 3-4 kilo vermem lazım offffffffklava:
Bende istiyorum chesscake tarifiiiiiii
önce boyunu ve kilonu yazıyorsun..sonrada çizelgeni hazırlıyorsun vede menülerini
Bildiğim kadarıyla sen günde 6 saat falan uyuyorsun değil mi? Hem çalışıyorsun hem de oruç, belki aldığın uyku yetmiyorduryerimseniben.kizlar ben 2 gundur aksamlari 9 bucuk 10 da uyuyorum,
acayip bir uyku hali var kafami kaldiramiyorum.
bir de basim donuyor, halsizim, agzimda igrenc bi demir tadi var.
bir de goguslerim sisti.
Ramazandan sonra da devam ederse istersen bir doktora görün Peppermint. Hamilelikte kabızlık tehlikeli diye biliyorum ben.pideyi de kestim canim;
iftarda hic pide yemiyorum kac gundur;
sahurda da el kadar yordum, 2 gundur onu da yemedim borek var diye ???
kuru incir, kayisi hicbiri fayda etmedi :-((
ramazan bitmeden gecmeyecek sanirimm
Ctrl+R'ye basıyorum ben. Ama şimdi konuya abone de oldum, Peppermintten öğrendim :) .ya kızlar bide mesela ben yazdıklarınızı anında göremiyorum güncellenmiyor sayfa açıkken başka bir sayfaya girip çıkmam gerekiyor.sizde sürekli sayfamı yeniliyosunuz daha pratik bir yolu varmı hemen yazılanları görmek için?
Çok güldüm bu yazına:roflol:. Resmen casusluk yapmışsınbu arada gecen gun bize gelen farmasi orda,
mehay da orda yaziyor.
ihanete ugradikklmaz:
:roflol::roflol::roflol:2 ay sonrada 24 kilo alir
Boyun kaç acaba?az yiyorum yeşil çaya başladım ama 56 a kadar veriyorum bi şekilde sonra inmiyor kilo sonra sinirleniyorum yiyorum tekrar hop 58 lere çıkıyorum gerçi 60 tım 2 kilo verdim ama benimde vücudumun neresini sıksam bıngıl bıngıl ya sanki 80 kiloyum sıkılaşmaya çalışıyorum sporla platese başladım umarım sıkılaştırır mafoldumben
sade dondurma yersen olur.Oruc tutanlara musamaliyim....
canim ben bu isin uzmaniyim.... bir suru tarifim var en kolay ve hafiflerini yollarim size.... ama nolur hatirlatin tekrar bana tamam mi unutursam
Bildiğim kadarıyla sen günde 6 saat falan uyuyorsun değil mi? Hem çalışıyorsun hem de oruç, belki aldığın uyku yetmiyorduryerimseniben.
Ramazandan sonra da devam ederse istersen bir doktora görün Peppermint. Hamilelikte kabızlık tehlikeli diye biliyorum ben.
Ctrl+R'ye basıyorum ben. Ama şimdi konuya abone de oldum, Peppermintten öğrendim :) .
Çok güldüm bu yazına:roflol:. Resmen casusluk yapmışsın.
:roflol::roflol::roflol:
Boyun kaç acaba?
var ben yapiyorum. oldurucu bir egzersiz ama cok faydali...kurallarina gore yapmazsan agir gelir ve oruc tutuyorsan ramazandan sonra baslaslim in 6 yı deneyen varmı sıkılaşma egzersizleri varmış?
bilmiyorum artik.... bekliyorum yarin sabah bu gece yediklerinin hesabini...hiii.... ben az yiyenleri cok yiyenleri ve sagliksiz yiyenleri bocek yapiyorum. boyle yaparsan sen de bocek olursun ona gore....
:sinifsinif:ama bugün böyle oldu yarın böyle olmiycak sözzeyvahedigeldismile
tesekkurler. benden once yazmissinönce boyunu ve kilonu yazıyorsun..sonrada çizelgeni hazırlıyorsun vede menülerini
uflemek puflemek yok. kilo vermek mesakatli bir istir.of çok sıkıcı nasıl hazırlıyıcam bunlarımafoldumben
rica ederimteşekkürler koça.s.
esim agac oldu acilen cikmam laizm. alisveris yapacakmisiz. bay bay. yarin sabah menulerinizi bekliyiorum efendim.. gece yine online olacagim cunku calisacagim. bugun dr pesinde gezerken pek calisamadim... iyi iftarlar
Aslında Mısradan daha fazla alıntı yapmıştım, ama geçmişi okudukça yavaş yavaş eksildi onun alıntılarıalinti rekoru kirmisim.
en cok alintiyi benden yapmissin))
Neyse iyiymiş o zaman, bende sürekli bir problem var sandım. Öyle olan biri vardı da hatırlayamadım şimdi. Bu arada siz de mi sahura kadar uyanık kalıyorsunuz?gercekten de cok az uyuyorum, simdi ramazan da 6 saatten de az :-(
ramazandan sonra bagirsaklarim duzene girer sanirim cnm;
benim hep problemliydi de; bu forumda saglikli beslenmeye basladigimdan beri duzelmisti.
Aslında Mısradan daha fazla alıntı yapmıştım, ama geçmişi okudukça yavaş yavaş eksildi onun alıntıları.
Neyse iyiymiş o zaman, bende sürekli bir problem var sandım. Öyle olan biri vardı da hatırlayamadım şimdi. Bu arada siz de mi sahura kadar uyanık kalıyorsunuz?
hatirlatirim anchusacigim.
bir de kizlardan ogrendim su yesil kivi diye bi site var;
harika tarifler var yaa, hepsini yapasim geldi valla..
bu arada
soylemis miydim;
demircik corbam harika oldu, tarif icin tsk.ler
Gerçekten de azmış. İşe erken gidiyorsun herhalde? İstersen akşam dokuzda uykun gelince bir-iki saat uzan, ya da 12:30'dan önce yat, 23'de falan...yok cnm;
12.30 gibi yatiyoruz,
04.00 da sahura kalkiyoruz.
04.30 da yatip,
06.30 da tekrar kalkiyorum.
kac saat uymus oluyorum, 5 bucuk sanirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?